View Full Version : Haluk Ulusoy görevi bırakmalı mı?
mgungor
21.Haziran.2006, 12:15
Niye? :confused:
LÜTFEN TARTIŞMA ÇIKMASIN
vita es morte
21.Haziran.2006, 12:21
varlığı ve yokluğu bir..bence gitsin
ozzy
21.Haziran.2006, 12:22
o olduğu sürece türk futbolu bir adım ilerlemez.daha çok geriler benim görüşüm budur.
Universal
21.Haziran.2006, 12:25
ben evet dedim ama hayır diyenlere lafım yok demokrat bir ülkede yaşıyor niyesine gelirse Türkiye'yi temsil edecek bir kişinin üniversite mezunu olmalı alt ypapıya önem vermemesinde şimdi niye alt yapı dediniz Türkiye'de kaç tane alt yapı okulu açtı? Türk futbolunun ilerlemesi için yabancı sayısını artırmaması örnek olarak ingilterede fransade yabancı sınırlaması olmasına rağmen ab durumu olduğundan oyuncu alabiliyorlar ve ilk 11 yabancı kaynıyor ama milli takımları tam tıkır işliyor Türkiye'de dünya 3. olduığu zaman bile 8 yabancı vardı çünkü Türk oyuncular rakiplerinde olan yabancı oyunculara karşı iyi oynamaya onları durdurmaya çalıştığı için yeni kültürler öğreniyor bu yüzden.
Sekopej
21.Haziran.2006, 12:42
hep laf hep laf bi icraatını göremedik. 2002 deki dünya üçüncülüğüyle övünüyor o takım kurulurken kendisi nerdeydi. o takım 90 ların başında kuruldu ve iyi bir uyumla dünya üçğncülüğüne kadar yükseldi. o bunu kendi başarısı gibi gösterdi. 2004 için letonyaya elendiğimizde de tek laf etmedi. eğer Türk futbolunu düşünseydi o gece Şenol Güneş'i görevden alır ertesi gün de kendisi bırakırdı.
geri döneli 1 sene oluyo herhangi bir icraatini göremedim bir faydası yok o nedenle bıraksın....
barcelos
21.Haziran.2006, 13:01
onun yerine geçecek doğru dürüst insan warmı ki?
eğer haluk ulusoy bırakırsa yerine kim gelmeli
bursa_mc
21.Haziran.2006, 13:11
LEVENT BIÇAKCI geldi de noldu sanki
Neron_FB
21.Haziran.2006, 13:19
Gitmeli.......
EreN
21.Haziran.2006, 13:37
Gitmeli ...
Aslan41
21.Haziran.2006, 13:55
gitmeli diyenlere katiyen katılmıyorum..
sanırım onlar haksız yere hakemlerle kazanılmış bi lig istiyorlardı...
sanırım onlar haksız yere Türkiye kupası şampiyonu olacak takımı destekliyorlar..
adalet kimin elinde herkese karşı eşit ise o Türk Futbolunun patronu olsun...
bundan önceki futbol patronu yüzünden biz avrupa şampiyonasını veya dünya kupasını evimizde oynama yani yönetme ev sahipliği yapma şansımızı kaybettik...
bazı adamların yapmadıkları katılmadığı toplantıları gözardı etmeyin....
onlar yüzünden biz bu sene dünya kupasında yokuz...
lütfen bazı adamları iyi analiz edin...
şu anki futbol federasyonu dönemindeki Türkiye takımlarının başarılarına bi bakın ..
birde bundan önceki başkan dönemindeki başarısızlıklara ....
KAYSERİSPOR
21.Haziran.2006, 13:56
Gitsin !!!!
Burak Duran
21.Haziran.2006, 14:02
yerine daha iyisi gelcekse gitsin geleceğini sanmıyorum ondan kalması en hayırlısı
ibo
21.Haziran.2006, 14:06
alternatifi varsa "şiddetle gitsin" ama onun yerine ondan çok daha alt seviyede biri gelecekse (örn:levent bıçakçı vb.) "şiddetle Hayır"
Maymuncuk
21.Haziran.2006, 14:07
Şimdi Lig bitmiş, Dünya Kupası var; yani Süper Lig ile bir durum ortada yok.. Nye bu başlık açıldı onu anlamadım.
Benim kaçırdığım bir olay oldu ve konu onun için açıldıysa da Şu anda Haluk Ulusoy'dan faydalı Şenez Erzik olur, o da Uefa Asbaşkanı olduğu için biraz zor..
mgungor
21.Haziran.2006, 14:20
Federasyon sadece süper lig için değidlirki
Maymuncuk
21.Haziran.2006, 14:28
Değilmidir?
Adı üstünde Türkiye Futbol Federasyonu. Yani Süper Lig, ve diğer alt ligler. Bu ligler bitmiş, yani Federasyon ile ilgili bir haber vs. birşey yok, bu konunun açılma sebebini anlamadım, öylesine kafana göre açtıysan, bizim yorumlarımızı merak ettiysen tamam, ama başka bir nedeni varsa onu merak ettim ;)
mgungor
21.Haziran.2006, 14:36
Şu andaki yönetimde olanlar hakkında siz ne düşünüyosunuz merak ettim...
Maymuncuk
21.Haziran.2006, 14:37
Tamam o zaman :)
İlk mesajımda yazmıştım :)
Burak Duran
21.Haziran.2006, 16:42
haluk ulusoy giderse yerine kim gelebilir gitsin dien arkadaşlara soruyorum?
dinaMYt
21.Haziran.2006, 16:57
gitsin demekle olmuyor bu işler.başkan olmak için sadece futboldan anlamak para sahibi olmak yetmiyor.aynı zamanda siyasi iradenin desteğini de almanız gerekiyor.spor bakanı ulusoy seçildiğinde ulusoyun başkan olamayacağını söyleyip soruşturma açtırmıştı.soruşturmanın sonucu ne oldu?haluk ulusoy gidip bakanla bi görüşme yaptı desteğini aldı ve ne soruşturma kaldı ortada ne de tartışma.şimdi paşalar gibi o koltukta oturuyor.
ha haluk ulusoy işini kötümü yapıyor şu ana kadar.bazılarına göre evet bazılarına göre hayır.ama bu kararı veren kluplerinde boğazlarına kadar siyasete battığını düşünürsek şu an haluk ulusoyun o koltuktan kıpırtadılmasına imkan yok.o yüzden biz ne desek boşş.
Neron_FB
21.Haziran.2006, 18:58
sanırım onlar haksız yere hakemlerle kazanılmış bi lig istiyorlardı...
sanırım onlar haksız yere Türkiye kupası şampiyonu olacak takımı destekliyorlar..
bu yazdıklarının olmasını istemediğimiz için gitmesini istiyoruz ulusoy'un..
adalet kimin elinde herkese karşı eşit ise o Türk Futbolunun patronu olsun...
katılıyorum..o nedenle ulusoy gitsin
Universal
21.Haziran.2006, 19:18
haluk ulusoy giderse yerine kim gelebilir gitsin dien arkadaşlara soruyorum?
Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremez
Burak Duran
21.Haziran.2006, 19:18
arkadaşlar tartışma yaratmıcak tipte mesajlar atmaya dikkat edelim bakın ne kadar sakin bir diyalog var ortamda rakip takımlara laf atmayın
Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futnolmu oynamış
kim var ama şöyle düzgün yönetebilecek aday olacak ve tarafsız davranacak
Universal
21.Haziran.2006, 19:20
ulusoy tarafsız mı Allah aşkına doğruyu söyle her dediği hiç bir kişiyi yıpratmıyormu
Burak Duran
21.Haziran.2006, 19:45
ben ulusoyun taraflılığı hakkında yorum yapmadım ki. ne tarafsız dedim ne taraflı dedim. sadece gelebilecek kişinin böyle olması lazım dedim
Jesus_FB
21.Haziran.2006, 20:00
gideceği yere kadar yolu var :D yerine de Ayhan Bermek gelsin en azından ulusoydan daha kötü yöneteceğini sanmıyorum
Universal
21.Haziran.2006, 20:31
ben ulusoyun taraflılığı hakkında yorum yapmadım ki. ne tarafsız dedim ne taraflı dedim. sadece gelebilecek kişinin böyle olması lazım dedim
tamam ben yanlış anlamışım :/a)
senderson
21.Haziran.2006, 20:32
Durduğu hata.......
emirduman
21.Haziran.2006, 20:37
Ne yazık ki, gitse dense bile, alternatif yok...
Maymuncuk
21.Haziran.2006, 21:04
Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremez
Bak futbol oynamak ayrı, futbol bilmek ayrı, futbolu yönetmek ayrı. Ulusoy'un futbol oynamamışlığı olabilir ( Kesin bile değil ) Ama futbolu biliyor mu, yönetebiliyor mu orası asıl soru.
Bir ara herkesin baskısı sonucu, yeni biri seçildi; e noldu herhalde Ulusoy'a muhtaç kaldık ki tekrar geldi. O zaman adamda birşeyler var demektir... ;) Ya çok iyi ya da ondan iyisi yok ;)
Nedvedmania
21.Haziran.2006, 21:22
şiddetle kalmalı
baran_12
21.Haziran.2006, 21:34
şiddetle kalmalıKatılıyorum kesinlikle kalmalı.Bazı takımların elle gol atma fonksiyonları ortadan kaldırıldı diye görevi mi bırakacak adam.
EreN
21.Haziran.2006, 21:34
şiddetle kalmalı
Sebep ?
... ?
Nedvedmania
21.Haziran.2006, 21:42
baran cavabı vermiş ;)
M.Scofield
21.Haziran.2006, 21:51
kalmalı çünkü daha iyisi yok gitsin diyenler hepside fenerbahçeli nedense
TüMeR_yAğıZ
21.Haziran.2006, 22:15
şenes erzik gibi bir adam federasyonun başına geçmeyeceği sürece görevde kalması daha hayırlı.
ozangulsah
21.Haziran.2006, 22:19
fatİh Terİm Gelsİn :D :D :D
Universal
21.Haziran.2006, 23:36
kalmalı çünkü daha iyisi yok gitsin diyenler hepside fenerbahçeli nedense
kalsın diyenlerde galatasaraylı :D nedvedmania'nın isteği üzerine beşiktaş'da yazılmıştır :D
Nedvedmania
21.Haziran.2006, 23:38
kalsın diyen beşiktaşlıda var
SaMaNYoLu
21.Haziran.2006, 23:46
kesinlikle kalmalı. Haluk ulusoy geldıkden sonra hakem hataları ortadan kalktı fenerbahce elıyle gol atamadı hakemler son 2 yılın en yuksek puanlarını aldılar. geçmişte yaptıklarıda ortadadır. kesinlikle iyi bir başkan kalmalıdır.
Universal
22.Haziran.2006, 12:39
kesinlikle kalmalı. Haluk ulusoy geldıkden sonra hakem hataları ortadan kalktı fenerbahce elıyle gol atamadı hakemler son 2 yılın en yuksek puanlarını aldılar. geçmişte yaptıklarıda ortadadır. kesinlikle iyi bir başkan kalmalıdır.
nedense demirören canaydınla birlikte otel köşellerinde buluşmalarda artı nedense bir başkan çıkıp kupayı biz ligide galatasaray alsın dedi(bu kadar emin nerden konuşabiliyor)
m_o_11
22.Haziran.2006, 12:59
Galatasaraylıların savunması normal. hersey istedikleri gibi oldu.Beşiktaslıların savunmaması gerekir vaktinde onlarada Fener e yaptıgı gibi cok acı cektirdi. Gerçi bunun sebebi Serdar Bilgili ydi(Haluk a rest cekmişti hersey cok gusel oldugu haldeolayı tam hatırlayamıyorum) ama olsun cok canını yaktı Beşiktaş J.K nın. Fener e yaptıgı bi sürü kötülük var (Bu sene de kısmen var ama cok az, eskisi gibi cesaretli deil, cok tartısmalı geldi buraya)(maclara direk etkisi var demiyorum,baska acılardan).
Laz_Asker_61
22.Haziran.2006, 14:54
alternatifi şu anda olmadığı için kalmalı
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 16:47
Eğer daha iyisi gelecekse gitmeli. Ama Levent Bıçakçı tadında birine kalacaksak kesinlikle kalmalı.
By_aBuNis
22.Haziran.2006, 16:48
ever selman abı ama bu adam kesınlıkle gıtmesı lazım :(:(
gookhan
22.Haziran.2006, 20:02
bence kalmali
ozel bi nedeni yok tamamen duygusal:D
m_o_11
22.Haziran.2006, 20:12
bence kalmali
ozel bi nedeni yok tamamen duygusal:D
tamamen ''duygusal''++;;)