PDA

View Full Version : sürekli crash dump hattası



mahmut243
21.November.2014, 00:02
oyunu cidden soğutmaya başlatıyor. sadece 3 ayda 8-10 kere sanırım crash dump verdi. preferences klasörünü silmekten başka kalıcı bir çözümü var mı ?? oyunumda 6-7 sezon geçirdim . bırakmak istemiyorum

Dargan
21.November.2014, 00:19
Korsan oyun sanırım.

mahmut243
21.November.2014, 00:46
hayır orjinal . beta dan beri kullanıyorum

Lord Black
21.November.2014, 01:35
Şans biraz da bu crash dumps ya. Ben 14te hiç almadım sanırım. 15'te 1 defa aldım şimdiye kadar sadece. Ama kayıt süresini gözönüne aldığımızda 15'te çekilir çile değil sürekli oyun kaydetmek..

mahmut243
26.November.2014, 14:17
oyun cidden beni uzaklaştırdı . yardım lütfen bu kadar da olmamalı http://i.hizliresim.com/ozGOBm.png

pappi
26.November.2014, 14:24
ben hiç böyle bir problem yaşamadım bu oyunda. bu tür hatalar genelde windows yada driverlardan kaynaklanıyor.

serwan
26.November.2014, 14:54
windows sürümünüz orjinal mi peki? crash dumps genelde işletim sistemi kaynaklıdır zira..

mahmut243
26.November.2014, 15:28
orjinal windows. bilgisayar yeni hala o işletim sistemini kullanıyorum. win8.1

tefo89uaa
26.November.2014, 16:54
ben de crash dumps ve save sürelerinden inanılmaz rahatsızım, save süresi yüzünden auto save i iptal ettim, geçen gün 3. crash dumpımı aldım 1.5 ay gitti oyunumdan soğudum

ReaList
26.November.2014, 17:10
Oyunda hep aynı tarihte mi hatayı alıyosun?

serefcan1996
26.November.2014, 17:20
iki haftada bir alıyorum ben de bu hatayı.Nette bulduğum her yolu denedim çözemedim.

pappi
26.November.2014, 21:01
ben de orjinal windows 8.1 kullanıyorum,hiç bir hata ile karşılaşmadım.eğer oyunu beta iken indirdiysen silip tekrar yükle belki düzelir.windows update,driver update yapark dene.arkaplanda çalışan bazı programlardan da kaynaklanabilir,onları kapatıp dene.

mahmut243
27.November.2014, 00:07
Oyunda hep aynı tarihte mi hatayı alıyosun?
oyun aynı tarihte alıyorum ama preferences klasörünü silerek düzeltiyorum ama bi yerden sonra çok geçmeden yine aynı hatayı alıyorum

cikko
30.November.2014, 22:07
Direct X 11 i kurun düzelecektir.