View Full Version : Anderlecht 2-0 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu
Nedvedmania
24.Kasım.2014, 23:40
http://img673.imageshack.us/img673/1903/BJXgK7.png (http://imageshack.com/i/ipBJXgK7p)
E.Cartman
25.Kasım.2014, 11:19
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın Belçika'ya hareket eden oyuncu kadrosu belli oldu.
Galatasaray'ın Anderlecht karşılaşması için kamp kadrosu şekilde:
Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.
urwrdskkn
25.Kasım.2014, 12:31
Anderlecht Galibiyeti Gelirse Kimse Şaşırmasın... Çünkü Okuduklarıma Göre Takımda İş Kalmamış...
BaFraLı
25.Kasım.2014, 13:11
Pandev götürülmemiş Belçika'ya. Sanırsın kadromuzdaki diğer forvet elemanlarımız harika top oynuyor. En azından bu adamda bişiler yapapbilir belki kadroda olsa iyiydi.
Anderlecht daha dinamik bi takım bizden. Şu durumda favori kesinlikle onlar zaten. Ben beraberlik bekliyorum ama şaş kaza kazanırsak falanda güzel olur be.
Viola26
25.Kasım.2014, 14:33
Bu maçı kazanamayız.
davidvilla
25.Kasım.2014, 16:39
Elenelim gitsin lige dönelim. Samaroglani olmaya gerek yok. Hatta kupadaki grup maclarina da a2 katilsin.
playeray
25.Kasım.2014, 17:05
istanbulda da zor kurtarmıştı gs. anderlecht evinde kazanır
Nedvedmania
25.Kasım.2014, 17:59
Zor maçlar bizim işimiz. Juve galibiyeti gibi. Yeneriz ve UEFA'da yolumuza devam ederiz.
E.Cartman
26.Kasım.2014, 00:47
Hadi ben unuttum, peki siz nasıl unuttunuz bunu paylaşmayı
http://inciswf.com/8bit.swf
Redrum
26.Kasım.2014, 08:15
Bu maçı kazanacağız. Göreceksiniz. Büyük takım refleksi burada ortaya çıkar.
davidvilla
26.Kasım.2014, 14:06
Ntvspor Anderlecht maclarini veriyor ligde bilmem izliyor musunuz. Ilk 10 dakika cok tempolu baslayip golu atiyorlar sonra boyna kontra.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 17:56
İçimde niyeyse güzel bir his var.Umut var,Umut Bulut var :zuhaha Bunu yazmak aklımda yoktu ama yazdım neyse.
Ver coşkuyu başkan.
http://inciswf.com/8bit.swf
Edit: Bu arada o güzel his galibiyet falan değil.Sanırım şu adam ;
http://cache2.asset-cache.net/gc/455963818-bruma-of-galatasaray-in-action-during-the-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=GkZZ8bf5zL1ZiijUmxa7QboRJLFxD5XyngYew7iA%2BXYXB9 ql30RnVo%2BvlBDnKQFD
Arkadaşlar Rustavi falan veriyor mu maçı bilgisi olan var mı ?
sarianet
26.Kasım.2014, 19:01
akıl anderlet diyor gönül takımımızdan yana
yürekli oynayın kazanın be
europeanconquer
26.Kasım.2014, 19:10
https://pbs.twimg.com/media/B3YNFoqCYAAGJ0J.jpg
Sezonun devre arasından sonra çok şeyler değişebilir umutları korumak lazım bence, Galatasaray bu maçı alıp Avrupa Ligi yolunu açarsa mutlaka bir şeyler yapacaktır. Başarılar. Sizin deyiminizle, koşadurun! :)
europeanconquer
26.Kasım.2014, 20:04
Keşke bizim kulübün sitesinde oyuncuların performanslarına maçtan sonra oylama yapılsa o oylamaların sonuçları da oyuncularla paylaşılsa.
Çünkü Prandelli beyefendi,kim kötü oynuyor kim iyi oynuyor,kimin kondisyonu iyi kim yetenekli pek ayırt edemez durumda.
Universal
26.Kasım.2014, 20:13
Rakip takım çok genç, kısaca sağı solu belli değil. Bu maçda Galatasaray oyuncularının sahaya yüreğini yansıtmaları ile kazanabilir. Umarım kazanır; ama tamamen ortada bir maç.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 20:20
Anderlecht aslında şanssızdı,rakipleri gerçekten çok iyiydi.G grubunda olsalardı şu an 2. olabilirlerdi.
Dennis Praet,Alexander Mitrovic,Youri Tielemans,Andy Najar,Frank Acheampong falan dikkat edilmesi gereken oyuncular bunlar,zaten çoğunu FM'den iyice tanıdık,bir kaçını zaten tanıyorduk.
BaFraLı
26.Kasım.2014, 20:49
Bu sefer maçı izleyemeyeceğiz sanırım. TV Georgia ve Rustavi'nin yayın programlarında Galatasaray maçı yazmıyor. Farda TV falanda vermez sanırım. Anlaşılan izleyemeyeceğiz uydudan :)
E.Cartman
26.Kasım.2014, 21:47
Galatasaray 11'i: Muslera, Tarık Çamdal, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Selçuk İnan, Melo, Hamit Altıntop, Sneijder, Bruma, Burak
İdeale en yakın kadroyu çıkarmış Prandelli sonunda. Semih Chedjou Koray Telles daha iyi olurdu ama bu da kabulüm.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 21:49
https://pbs.twimg.com/media/B3Y2e3ECMAA30Mv.jpg
Bruma ilk 11'de olduğu için mutluyum ancak bu tamamen hedef göstermedir.Adam kötü oynasa rakip takım taraftarı ''Bu mu süperstar ?'' diyecek.Bazı Galatasaraylılar ''Değil 10 milyon 1 milyon bile etmez.'' falan diyecek.Yok son tercihleri yanlışmış,yok pas atmıyormuş,fazla çalıma giriyormuş.Bal yapmayan arıymış falan bin bir türlü şey söylenecek.
Ligde şans tanımadığı adamı Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11 oynatıyor,üstelik 18 kişilik kadroya bile almadığı maçın ardından.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 22:45
Saldır Bruma !
Saldır Sneijder !
Parçala Melo ! :zuhaha
europeanconquer
26.Kasım.2014, 22:54
Adama pres yapmayı bırakıp el var diye itiraza duran Burak Yılmaz tatlılığı.
Nocna Mora
26.Kasım.2014, 23:33
Semih'in adam paylaşmayı hala bilmemesi nedeniyle gol yedik. Tarık'ta ayrı bir rezalet top oynuyor. Resmen ama rezalet ötesi. Yok resmen sahada. Böyle kötü bir bek olamaz.
Burak'ta takımı 10 kişi oynatıyor. Top rakipteyken en uçta takılıyor, resmen savunmaya kendi yarı alanımızdan başlıyoruz. Sneijder Burak'tan cok kosuyor topsuz oyun savunmasında ve akıllı da yapıyor bunu. Yine ofsayt kralı Burak Yılmaz, bilmem kaç milyon pas hatası Burak Yılmaz. Yeter be. Yemin ederim bu kadar abartılıp ta aslında bu kadar kötü olan bir santrafor olamaz yani Türkiye futbol tarihinde. Hamit de yine aldığı her topu geriye oynuyor.
Telles, Bruma, Sneijder, Chedjou iyi. Gerisi kötü takımın.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 23:33
Golde yapacak bir şey yok,bu sezon maçta çeviremediğimize göre geçmiş olsun.Artık gerçekten lige odaklanabiliriz.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 23:38
İlk yarı bitti ve ben öldüm bittim.Net yazıyorum;
Burak Yılmaz,Hamit Altıntop,Selçuk İnan ve Tarık Çamdal bu takımın futbolcusu değil herhangi bir takımın bile futbolcusu olamazlar.Yaptıkları hatalardan bahsetmeyeceğim.Neler yaptıklarını izleyen de izlemeyen de hemen anlar.
Bruma,Sneijder,Melo iyi sayılabilirler.
Telles,Chedjou,Semih ve Muslera ise takılıyorlar öyle ne kötü ne iyiler.
byariff
26.Kasım.2014, 23:41
belcika italya arasi yakin insallah italyaya doner prandelli...
Gncl1905
26.Kasım.2014, 23:43
Hamit ve Selçuk tek tek çekilmezken ikisi bir arada tam intihar sebebi. Oyun ise beklendiği gibi ekstra bir şey yok.
europeanconquer
26.Kasım.2014, 23:44
Oyuncu değişiklikleri
Selçuk-Furkan
Hamit-Olcan
Burak-Umut
Hani yapar veya yapmaz demiyorum aynen olması gereken değişiklikler bunlar.
E.Cartman
26.Kasım.2014, 23:47
Hadi Burak Umut mecburiyetten eyvallah da şu Selçuk yedek kalsın artık yeter ya
jevox06
26.Kasım.2014, 23:47
Hayatımda gördüğüm en overrated takım !
Melo çok kötü. Uzun süredir kötü. Burak Yılmaz berbat. Selçuk her zamanki gibi berbat. Semih Kaya berbat. Telles berbat. Bir tane iyi oynadı diyebileceğimiz Chedjou galiba. Dünkü City maçı gibi bu maçta Sneijder bir mucize gerçekleştirebilirse kazanırız. Bir gol daha yersek gene 4 olur bu maç. Kazanırsak sürpriz olur.
Universal
27.Kasım.2014, 00:13
Anderlecht oyunu tamamen kontrol ediyor, çok zor.
europeanconquer
27.Kasım.2014, 00:20
Umut girdi Bruma çıktı.
Allah'ından bul Prandelli.Yemin ediyorum,Prandelli gidene kadar Galatasaray benim için bitmiştir,kapadım zaten maçı.
europeanconquer
27.Kasım.2014, 00:35
Hahahaha Hamit'i çıkarmış Furkan Özçal'ı almış,dakika 90.
Ahahahaha :zuhaha :n:
Nocna Mora
27.Kasım.2014, 00:39
Furkan'ın oyuna girer girmez oynadığı pozitif oyunu ne Selçuk ne Hamit oynamıyor arkadaş.
Kaka Leite
27.Kasım.2014, 00:40
Vay be gerçekten şu durum çok üzücü.
europeanconquer
27.Kasım.2014, 00:42
Üzücü falan değil ya valla değil.
Gram üzülmüyorum,müstehak bize.
Bordo61Mavi
27.Kasım.2014, 06:47
Unal basgan'nin havasi vardi bi aralar. Aliyorduda aliyordu, cilek kiraz seftali vardi.
Gider ayak Galatasarayin basina Prandelli'yi birakti.
Formsuz doneminde Selcuka yeni kontrat yapti.
....
okadar olumlu seyin ardina butun yanlis hamleleri siraladi.
Simdi revizyon deniliyor, gecen sene Mancini aldi okadar adam ne oldu ?
Ocak ayinda degisim yasiyalim demesin kimse. Bu sezon bu kadro ile bitmeli, devre arasi revizyon yapmak cilginlik olur.
playeray
27.Kasım.2014, 08:18
en azından selçuk bu maçta bi şeyler yapmış. 2 sarı kart görmesi biraz mücadele ettiği anlamına gelir. pozitif :zuhaha
Redrum
27.Kasım.2014, 08:31
Burak'i bugün yerin dibine sokanlari anlayamıyorum. Milli maclar da dahil yaklaşık 10 maçtır bir kişi eksik oynuyoruz hatta zarar veriyor takıma Burak. Dün ise CL ve Galatasaray seviyesine göre kötü oynasa da bu sezonki en iyi maçını oynadı. Keza Selçuk da öyle. Hatta Melo'nun yürüdüğü yerde Selçuk koşuyor. Her neyse ben ikisini de istemiyorum. İki orta sahaya da forvete de canavar adamlar lazim.