Log in

View Full Version : Ankaraspor, Almanya 4. Ligi'nden Berliner Athletik 07'yi bünyesine kattı

mgungor
21.Haziran.2006, 14:03
Ankaraspor, Almanya 4. Ligi'nden Berliner Athletik 07'yi bünyesine kattı

Turkcell Süper Ligi'nde mücadele eden Ankaraspor, Almanya 4. Lig takımlarından Berliner Athletik Kulübü 07'yi (BAK 07) bünyesine dahil etti.

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, iki başkent takımının birleştirilmesini gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Ankaraspor'un hedefleri, alt yapıyı güçlendirmek ve alt yapıdan yetiştirdiğimiz futbolcularla Süper Lig'de şampiyonluğu kovalamaktır. Bu nedenle Berlin Athletik Kulübü'yle yaptığımız görüşmeler sonucunda bu kulübün bünyemize katılmasını sağlamış bulunuyoruz'' dedi.
Çalışmaların her iki ülke için de önemli olduğu ifade eden Gökçınar, 6 Temmuz'da yapılacak BAK 07'nin kongresinde külübün adının Berlin Ankaraspor Kulübü olarak değiştirileceğini ve hedefinin 3. lige çıkmak olacağını belirtti.
Berlin Ankaraspor Kulübü'nün ayrı bir yönetime sahip olduğunu, ancak bu yönetimin Ankaraspor'a bağlı olacağını kaydeden Gökçınar, Berlin Ankaraspor Kulübü teknik direktörlüğüne Thomas Herbst'in getirildiğini, kulübün logosunun da leopar olarak belirlendiğini söyledi.
Gökçınar, Berlin Ankaraspor Kulübü'nün başkanlığına Ahmet Gökçek'in seçildiğini sözlerine ekledi.
Milliyet

gezenti
21.Haziran.2006, 14:06
nieki 4. ligden oyuncu çıkmaz zaten bence bnoşuna para kaybı...

KAYSERİSPOR
21.Haziran.2006, 14:08
Ankaranın parasını Ankaraspora harcıyor o melih gökçek kendi cebinden çıkmıyorya

ibo
21.Haziran.2006, 14:10
nieki 4. ligden oyuncu çıkmaz zaten bence bnoşuna para kaybı...

emin misin? bence çok yararlı olmuş. 4. ligden oyuncu çıkmaz diye bir tez kabul edilemez. sonuçta her oyuncu en alt seviyeden zirveye çıkıyor. önemli olanda bu takımda oynayan yetenekli oyuncuları Ankaraspor bünyesine katarak zirveye Ankaraspor ile çıkartmak...

bluepaw
21.Haziran.2006, 14:16
Bence Ankaraspor iyi bir iş yapmış. Oradaki gurbetçileri aha rahat izleyebilecekler.

Sekopej
21.Haziran.2006, 14:16
ankaraspor u pek sevmem ama bu olay gerçekten iyi olmuş. en azından gurbetçileri toplayabilirler.hayırlı olsun....

Nedvedmania
21.Haziran.2006, 14:43
ankara spor için çok güzel bi gelişme ben sevindim bir ankaralı olarak

ayrıca takımın ismi keşkeB.A.K. 07 değilde B.A.K. 06 olsaydı 06 ankaranın plaka nosuya ondan :)

10_Osmanozc
21.Haziran.2006, 16:08
Devletin parasını harcamaya devam...Sonra A.Sebatspor'um 2A'da gezsin.

Universal
21.Haziran.2006, 16:17
iyi oldu ordaki yetenekleri bünyesine katacak en azından Türk futboluna yararı dokunacak

barahir
21.Haziran.2006, 16:22
Gençlerbirliği Pilot takım uygulamasına geçip başarılı olmuştu. Bence Doğru bi adım.

Burak Duran
21.Haziran.2006, 16:26
takıma ilgi artarsa gurbetçilerimizden çok fazla adam bulabilirler

hezzo
21.Haziran.2006, 17:46
Gençlerbirliği Pilot takım uygulamasına geçip başarılı olmuştu. Bence Doğru bi adım.
gençlerin pilot takımı nedir??

barahir
21.Haziran.2006, 17:48
gençlerbirliği ASAŞspor varya. fm dede var.

mgungor
21.Haziran.2006, 17:50
evet ASAŞ Spor gayet başarılı yanılmıyosamj bir üst lige çıktılar bu sene..

Nedvedmania
21.Haziran.2006, 18:40
b.a.k. 07 de fm de baktım 7-8 tane türk oyuncu var

Aslan41
21.Haziran.2006, 23:13
desene Ankaraspor yıldız almış...((;;;))))