PDA

View Full Version : 0xc0000142 Hatası



fermangazi
30.November.2014, 20:35
win 8 yüklü pc de.. hangi yolu denediysem oyunu açamadım.. hep bu hatayı veriyor..

Ali Hikmet
01.December.2014, 08:59
denetim masası>programlar>Windows özelliklerini açın veya kapata girin
Oradan net framework 3.5 e tik atın
ve Windows updateden doya indirecek sonra games for Windows marketplace yi indirin microsoftun sitesinden.

Büyük ihtimal nod32 kullanıyorsunuz onu kaldırıp net framework u güncelleyip tekrar deneyin

fermangazi
05.December.2014, 16:21
dediğin yöntemle olmuyor kardeş..

Ali Hikmet
06.December.2014, 11:46
Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp ilk önce sfc /scannow komutunu uygulayıp sisteminizi yeniden başlatabilirmisiniz.

Eğer bu çözüm olmuyor ise komut sistemini yeniden çalıştırarak dism /online /cleanup-image /restorehealth komutunu uygulayıp sisteminizi yeniden başlatarak tekrar deneyiniz.

fermangazi
11.December.2014, 22:12
sfc /scannow komutunu girdiğimde bu komutu kullanabilmek için konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmalısınız diyor :(

dism /online /cleanup-image /restorehealth komutunu yazdığımda dism'yi çalıştırmak için yükseltilmiş izinler gereklidir.. Yükseltilmiş bir komut istemi kullanın diyor..

fermangazi
18.December.2014, 14:36
arkadaşar bu hatayı oyunu kurduğum 2 pc den de aldım.. çözüm bulamadım bir türlü.. ali kardeşim teşekkürler ilgin için..

oyunu torrentten indirip kurdum olmadı.. peki orijinal aldığımda yine aynı hatayla karşılaşır mıyım 70 80 lira çöpe gitmesin.. saolun..

Ali Hikmet
21.December.2014, 10:39
arkadaşar bu hatayı oyunu kurduğum 2 pc den de aldım.. çözüm bulamadım bir türlü.. ali kardeşim teşekkürler ilgin için..

oyunu torrentten indirip kurdum olmadı.. peki orijinal aldığımda yine aynı hatayla karşılaşır mıyım 70 80 lira çöpe gitmesin.. saolun..


Orjinalde böyle bir hata olmadı hocam.