View Full Version : Beşiktaş 1-0 Tottenham | Avrupa Ligi C Grubu
E.Cartman
09.Aralık.2014, 16:30
http://i.imgur.com/MOxOjhb.jpg
footballer33
09.Aralık.2014, 16:46
Yoğun baskılarım sonucunda konu açılmış. :icon_biggrin:
Maçla alakalı umudum yok galibiyetten. M.Pektemek ve Demba Ba'nın Trabzon maçında sakatlanması ve bu maçta forma giyemeyecek olmasıyla beraber Atiba'nın cezası da, bu düşüncemi destekliyor.
Liderlik maçı olduğu için önemsiyorum galibiyeti elbette; ancak berabere kalacağımızı düşünüyorum. Umarım, kazanıp üst tura lider çıkarız.
Başarılar Beşiktaş!
Ralph
09.Aralık.2014, 18:02
Cenk formda, elinden geleni yapacaktır. Seyirci desteği ile en kötü beraberlik kopartırız ama galibiyet bekliyorum.
playeray
09.Aralık.2014, 20:38
Pek umudum yok iyi oynasak da Demba Ba yokken öyle böyle gol atıp yenerler
kilham96
09.Aralık.2014, 21:17
Sakatlıkla dolu kadromuz ve cezalı oyuncularımızın yokluğu ve gruptan çıkma garantisi ile Bilic'in rotasyon ağırlıklı çıkmasını istediğim formalite maç.Ama yensek falan fena olmaz hani :D
LaigLeNoiR
10.Aralık.2014, 09:31
Pektemek, Demba Ba, Atiba, Cenk Gönen, Uğur Boral, Sivok ve Oğuzhan kesin yok. Hafif sakatlıkları süren birkaç isim daha var ama onlar oynayabilecek durumda sanıyorum.
Orta sahada Gökhan Töre ve Sosa'ya büyük görev düşüyor bakalım hayırlısıyla kazanabilirsek çok iyi olacak.
footballer33
10.Aralık.2014, 14:58
Pektemek, Demba Ba, Atiba, Cenk Gönen, Uğur Boral, Sivok ve Oğuzhan kesin yok. Hafif sakatlıkları süren birkaç isim daha var ama onlar oynayabilecek durumda sanıyorum.
Orta sahada Gökhan Töre ve Sosa'ya büyük görev düşüyor bakalım hayırlısıyla kazanabilirsek çok iyi olacak.
Bunca eksikten sonra Sarıyer maçında olduğu gibi, gençlerin yedeklerde olduğu bir kadro olacak sanıyorum. Hatta yedeklerdeki gençler daha ağırlıkta olacaktır. Şöyle bir kadro bekliyorum:
Tolga
Serdar - Pedro - Ersan - Motta
Veli - Necip
G.Töre - Sosa - Olcay
Cenk Tosun
Yedekler; Emre Metin, Atınç Nukan, İsmail, Kerim Frei, Furkan Yaman, Ümit Karaal, Tugay Kaya...
playeray
11.Aralık.2014, 00:45
Eğer yanlış bir hesaplama yapmadıysam grubu 1. bitirirsek ŞL'den gelecek takımlar Liverpool, Anderlecht, Ajax ve Roma.
2. bitirirsek Olympiakos, Sporting Lizbon, Zenit ve Athletic Bilbao.
2. olmak daha mı hayırlı ne :(
kilham96
11.Aralık.2014, 18:04
An itibari ile maçın başlama düdüğüne 2 saat 55 dk 12 saniye vardır.
davidvilla
11.Aralık.2014, 21:19
Elektrikler gitti ya la.
Burak Akmanoğlu
11.Aralık.2014, 21:33
Video
Olimpiyat karanlığa gömüldü! - Video Galeri - NTVSpor.net (http://www.ntvspor.net/video-galeri/olimpiyat-karanliga-gomuldu)
kilham96
11.Aralık.2014, 22:07
Adamların bekleri çok sağlam.Tüm oyuncular fizik olarak çok üstünler.0-0 iyi geldik böyle devam edelim.Olcay'ın şutu çok iyiydi.
kilham96
11.Aralık.2014, 22:39
Cenk Reis ne şut çektin be öyle :D.Golde güzeldi yani
sarianet
11.Aralık.2014, 23:01
golden 1 dakika önce olcana küfrettim ceza sahası önünde topu öldürdü diye 1 dk sonra asist yaptı futbol böyle işte :)
SAİT71
11.Aralık.2014, 23:07
Şu maçta yaşanan elektrik kesintisi skandal, ayıp gerçekten.
playeray
12.Aralık.2014, 00:11
ankette kime oy versem kaybediyor yahu
Ralph
12.Aralık.2014, 00:37
Maçı izleyemedim ama bir tek şunu diyeceğim; "Demba Ba sakatlanırsa bizden bişey olmaz yeaaaa" cılara gelsin bu galibiyet :)
footballer33
12.Aralık.2014, 01:29
8 eksikle, kendimizi bilerek oynadık ve akıllı oyunun karşılığını aldık. Mücadele çok iyiydi, takım olgusu oturmuş gerçekten. Demek ki Beşiktaş, Demba Ba olmadan, Veli-Atiba ikilisi olmadan da maç kazanabiliyor. Bu çok önemli bir şey ilerisi için. Cenk de kendini buldu, son 3 maçtır boşu yok. Maşallah diyelim, nazara gelmeyelim. :)
Tebrikler lider Beşiktaş'ıma! :)