PDA

View Full Version : Gattuso ile yeniden doğuş // AC Milan

Kdarkig
20.Ocak.2015, 18:24
La Gazzetta Dello Sport internet sayfasının haberi

http://i.imgur.com/3VnfyTT.png

Bu kariyerimde AC Milandaki kötü gidişata Gennaro Gattuso ile ''DUR'' demeye çalışacağım , Umarım
başarılı olabilirim. Transfer sezonunda çok fazla maaş alıp yaşı da fazla olan oyuncularımı
satmaya çalışacağım , bir adet de sağ kanata ihtiyacım var.

http://cache4.asset-cache.net/gc/450234612-an-ac-milan-fan-holds-a-sign-with-the-name-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=GkZZ8bf5zL1ZiijUmxa7QWjX0ejJaIa0p8Df11cJhlflS0L9 UL8PGptrgdVhUVJD

'' Taraftarlar Gattuso'dan emin ! ''

AC Milan taraftarları efsane futbolcuları Gattuso'nun kulübe geri dönmesiyle birlikte mazideki günlere
dönebilmeleri adına büyük bir şans olduğunu düşünüyorlar.

BaGa TaRKaN
21.Ocak.2015, 00:55
Başarılar, İyi Eğlenceler.

Ali Hikmet
21.Ocak.2015, 01:05
Başarılar Hocam

pusathan01
21.Ocak.2015, 01:08
Başarılar dilerim.

cklnc
21.Ocak.2015, 12:00
Milan ı pek sevmem benim için İtalya dendi mi "Forza Livorno" :D Kariyerinde başarılar dilerim. :) (Bu arada keşke oyunda var olan menajerleri de seçebilseydik örneğin Zidane varken tekrar Zidane adında bir menajer açtığımda gerçekçi gelmiyor bana malesef)

Kdarkig
21.Ocak.2015, 12:57
Teşekkürler arkadaşlar.

Milan ı pek sevmem benim için İtalya dendi mi "Forza Livorno" :D Kariyerinde başarılar dilerim. :) (Bu arada keşke oyunda var olan menajerleri de seçebilseydik örneğin Zidane varken tekrar Zidane adında bir menajer açtığımda gerçekçi gelmiyor bana malesef)

Ben de bu özelliğin senelerdir fmye gelmesini çok istiyorum. Gelmediği içinde fm de bulunmayan (antrenörlük yapmayan ) efsane futbolcuları kullanıyorum.

Size önerilerim
Hagi
Harry Kewell
Pascal Nouma
Deco
İbrahim Üzülmez
Nesta
vs.

bunlar fmde bulunmayan ve kariyer yapması zevkli isimler.

cklnc
21.Ocak.2015, 13:02
Ben de bu özelliğin senelerdir fmye gelmesini çok istiyorum. Gelmediği içinde fm de bulunmayan (antrenörlük yapmayan ) efsane futbolcuları kullanıyorum.

Size önerilerim
Hagi
Harry Kewell
Pascal Nouma
Deco
İbrahim Üzülmez
Nesta
vs.

bunlar fmde bulunmayan ve kariyer yapması zevkli isimler.

kesinlikle boşta olanlarla ancak gerçekçi hale gelebiliyor nedved ve figo da sanırım yok :)

Kdarkig
21.Ocak.2015, 13:14
Nedved i bilmiyorum da figo yoktu onu unutmuşum :) Sanmıyorum ama Metin Tekin de olmayabilir.

rexpo1994
21.Ocak.2015, 17:06
Başarılar:)

dAleksic
21.Ocak.2015, 17:15
Başarılar, Milan'la olan kariyerler zevkli oluyor :)

TelmoZarra
21.Ocak.2015, 23:04
Umarım zevkli bir kariyer olur başarılar