View Full Version : Sağ bek
roomonecool
15.Şubat.2015, 11:05
Evertonu yönetiyorum ikinci sezona başladık genç yedek kalınca sıkıntı çıkarmayacak oyuncu arıyorum colemanin yedeği olucak Stones var hem dc hem Dr oynayabiliyor ama ben onu dc üstünde geliştirmek istiyorum 9 m butcem var
Kryptonite
15.Şubat.2015, 15:25
Stones dc oynat müthiş gelişiyor.Sağ beke Aston Villadan Lowton var iyi yedektir ses çıkarmaz yada Tottenhamdan Kyle Naughton bir tık üstünde Matt Lowtonun onu da düşünebilirsin.İleride de ilk 11i zorlasın dersen Udinesedeki Widmeri kesinlikle öneririm zorlasın Colemanı keser.
Vatanarchy
15.Şubat.2015, 18:31
Sabri Sarıoğlu. 10 numara 5 yıldız bek oyuncusu.
Şaka şaka, Pavel Kaderabek.
gokhanyilmaz23
15.Şubat.2015, 23:24
Evertonu yönetiyorum ikinci sezona başladık genç yedek kalınca sıkıntı çıkarmayacak oyuncu arıyorum colemanin yedeği olucak Stones var hem dc hem Dr oynayabiliyor ama ben onu dc üstünde geliştirmek istiyorum 9 m butcem var
SLB den andre almeida iyi bir yedektir. diğer arkadaşın önerdiği widmer ve bir diğer udinese li coeff veya barcelona lı patric iyi birer yedek olurlar. sana tavsiyem ise aynı takımdan allan nyom müthiştir. 7-8 milyon paund a cruzeiro lu mayke çok iyi bir transfer olur. veya ucuz yollu birşey ararsan reims den aissa mandi yi alabilirsin.
roomonecool
16.Şubat.2015, 00:27
Mandide karar kıldım almedia bistaydi onuda aldım