View Full Version : Trabzonspor 0 - 4 Napoli | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur | Maç Sonucu
footballer33
19.Şubat.2015, 00:49
http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/4.gif& http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/182.gif
Tarih : 19.02.2015
Saat: 20:00
Stad: Hüseyin Avni Aker
Hakem: Vladislav Bezborodov
Yayın: D-Smart Smart Spor HD
dAleksic
19.Şubat.2015, 16:21
Trabzon'un işi çok zor.
Nocna Mora
19.Şubat.2015, 21:11
Şaka gibi bir kadro çıkarmış Ersun Yanal. Bu adamın çapı Eskişehirspor. Fenerbahçe'de Arsenal karşısında ezilmişti. Saçmasapan bir futbol anlayisi. Üzücü.
Nocna Mora
19.Şubat.2015, 21:24
2 oldu. Ersun Yanal ve Trabzon. Rezalet :)
Nocna Mora
19.Şubat.2015, 21:27
Hahahaha 3-0 oldu. :n: :n: Bosingwa'dan stoper, Fatih'ten sağ bek yaratmak ve 3 tane amc ile pes futbolu oynamaya çalışmak.... :D
3 oldu. Geçmiş olsun, bu kadar basit olmamalı arkadaş. Yazık yahu.
BaGa TaRKaN
19.Şubat.2015, 21:28
Rafael Benitez Yine Haklı Çıkacak Heralde. Kadroyu İnceledim ve Hakan Arıkan'ı Gördüm Direk Kapattım Siteyi.
Bu Adam Rafael Benitez'den Ne Çekti Yahu :uzgun: Liverpool Faciasından Sonra Napoli Faciası Yolda :uzgun:
Trabzonspor
19.Şubat.2015, 21:50
Anlamıyorumki kardeşim niye böyle şeyler yapıyor bu hocalar. Fantazi aramanın alemi ne yahu bu maç öyle alelade bir ömaç değilki. Madem Bosingva iyileşti koy adamı oynasın yerinde. Fatik Atik kimdirde birde sağ bekte oynatıyorsun.
Erkan'a da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu adam gelmek istemediği zaman alınmasın oynamaz diyordum öylede oluyor geldiğinden beri 1 maçta iyi oynadığını gördüm başkada yok. Bu maçtada vasat ötesi her topu öldürdü.
BaGa TaRKaN
19.Şubat.2015, 21:50
Trabzonspor, Sahasında Konuk Ettiği Napoli Takımına Karşı Henrique, Higuain ve Gabbiadini'nin Golleriyle İlk Yarıyı 3-0 Yenik Kapattı.
Trabzonspor
19.Şubat.2015, 22:47
:) Komik ya gerçekten komik. Aylardır top oynamayan ceza alan yerli Dani Alves Zeki girdi.
Napoli bi penaltı kaçırdı bu arada.
Maç 4-0 son düdükte çaldı.
Yicek çok ekmeğimiz var daha. Herkes kötüydü yazı yazıp yorulmaya lüzum yok.
Nocna Mora
19.Şubat.2015, 22:56
Ersun Yanal çok iyi hoca ya.................. :n: :n:
himone
19.Şubat.2015, 23:00
Ersun Yanal'ın ne kadar çapsız bir hoca olduğu çok açık çıktı ortaya. Geçen sene tek kulvarda rakipleri rezaletken rahat şampiyonluk alınca göklere çıkardı herkes ama o saçma kadrolar Avrupa'da yemiyor işte. FB'nin başında olsa aynı rezillikleri biz de yaşardık Napoli karşısında. Türk hocaların bu gereksiz egoları ve kendilerini ispat etme çabaları yüzünden böyle saçma sonuçlar çıkıyor. O hiç beğenmediğimiz Halilhodzic(kastım çapsız yorumları) bile daha iyi takım çıkartırdı bu akşam. Dünya sıralamasında nerelere geldiğimizi bile unutmuşuz adam Napoli gibi bir takıma nasıl kadro çıkartıyor. 4 tane forvetle, 3 tane ofansif orta sahayla, sağ beki stoper oynatmayla artık Türkiye'de bile başarılı olunmuyor. Neyse bizim ne haddimize bu destan yazmış hocalara ders vermek.
Barak
19.Şubat.2015, 23:21
Fenerbahçe, yarı finale çıkarken yanlış hatırlamıyorsam. Plazen, Napoli'ye gol olup yağmıştı. Ama o zaman şöyle bir durum vardı. Napoli Şampiyonluk yarışısının içindeydi ve Avrupa Ligini önemsemedi. Lige saldırdı. Aynı durum olsaydı ancak TS bugün kazana bilirdi. Bir Fenerli olarak şunu söyleye blirim bence ligimizde Napoliyi eleyebilecek bir takım yok.
Ne zaman olur belki seneye yabancı serbestliğinden sonra kaliteli yabancıları getirdikten sonra bu durum değişe bilir. Son olarak Trabzonlulara geçmiş olsun diliyorum
nostalgia
20.Şubat.2015, 01:20
Trabzon'un kadrosu bu akşam berbattı. Eksik ve cezalılar vardı.
Ersun Hoca zamanında Gençlerbiliği'nde kalitesini kanıtladı. Tek hatası aşırı yetersiz kadroyla dikine baskılı oyun oynamak istemesiydi.
footballer33
20.Şubat.2015, 02:49
Geçmiş olsun Trabzonspor'a. İlk yarım saatte bitmiş işleri. Bu kadroyla da (bugünkü 11 için diyorum), başka bir sonuç beklenemezdi.
byariff
20.Şubat.2015, 14:11
turkiyenin mourinhosunun ne b ne c plani var =)
rexpo1994
20.Şubat.2015, 16:11
Bu Ersun Hoca kim abarttı bu kadar arkadaş,şimdi bakıyorum da çok abarttınız Ersun hoca yı diyor herkes:D Tek bildiği pres yaptırtmak onu yapacak oyuncuları da seçememek. Ersun hoca TS ye gelen hocalar arasında vasat bir hoca sayılır.Olsa olsa Ziya Doğan dan iyi olabilir.