View Full Version : Fm 2015 yazık...
capkin84
23.Şubat.2015, 17:29
Arkadaşiar Türkiye Liginde oynuyorum.. Yıllar ilerliyor. Büyük takımlarımızın başına saçma sapan adamlar geliyor ve saçma sapan transferler.Ya bu lige Mancini gelmiş, Prandelli, Zico gelmiş. Neden Türkiye ligini bunlar adam yerine koymazlar anlamıyorum.. Galatasarayın başına Ümit Özat gelmiş. Beşiktaşda Zafer Turan.. ve niceleri... 2 sezondur ligde yenildiğim takım yok...Avrupa liglerinde bu tür saçmalıklar çok fazla olmuyor...
peker_553
23.Şubat.2015, 17:33
Arkadaşiar Türkiye Liginde oynuyorum.. Yıllar ilerliyor. Büyük takımlarımızın başına saçma sapan adamlar geliyor ve saçma sapan transferler.Ya bu lige Mancini gelmiş, Prandelli, Zico gelmiş. Neden Türkiye ligini bunlar adam yerine koymazlar anlamıyorum.. Galatasarayın başına Ümit Özat gelmiş. Beşiktaşda Zafer Turan.. ve niceleri... 2 sezondur ligde yenildiğim takım yok...Avrupa liglerinde bu tür saçmalıklar çok fazla olmuyor...
türkiye liginin yapay zekası çok kötü ben fm 2014den beri hiç tsl oynamıyorum yapay zeka çok kötü gs nin fb nin trasnferleri çok saçma falan işte oynamıyom.oyuna başladıgım gibi beşiktaşta bilic gidiyor ertuğrul sağlam geliyor
NomrukaN
23.Şubat.2015, 17:55
Bende GS güzel transfer yapıyor ama İstanbul takımları iş yapmıyor pek. BJK AL'yi aldı ama sonra küme düşmemeye oynuyor. Geçen sezonu 6 puan yukarıda bitirdi kümeyle.
capkin84
23.Şubat.2015, 17:57
Galatasaray dan Brumayı istedim.. 50m euro çektiler... Sonra psg talip oldu... 11 m euroya sattılar... Bu hata sadece türkiye ligi için değil, diğer liglerde de oluyor. Bir oyuncuya 2 -3 takım talip olunca fiyatı düşüyor...
deMarcos
23.Şubat.2015, 19:18
Galatasaray dan Brumayı istedim.. 50m euro çektiler... Sonra psg talip oldu... 11 m euroya sattılar... Bu hata sadece türkiye ligi için değil, diğer liglerde de oluyor. Bir oyuncuya 2 -3 takım talip olunca fiyatı düşüyor...
Hangi takimsin?
Tapatalk ile gönderildi.
GicaHagi
24.Şubat.2015, 00:55
Gercekten Tr ligi yillar gectikce sacma menajerlerle ve oyuncularla dolu oluyor genelde. Bunun bi cözümünü bulmak gerek ülke yada lig reputationiyla mi alakali acaba oralara bi ayar cekilse güzel olur. Yada takimlarin ayarlariyla oynamak gerek hic cekisme olmayinca da oyunun zevki kalmiyor.
peker_553
24.Şubat.2015, 09:15
Gercekten Tr ligi yillar gectikce sacma menajerlerle ve oyuncularla dolu oluyor genelde. Bunun bi cözümünü bulmak gerek ülke yada lig reputationiyla mi alakali acaba oralara bi ayar cekilse güzel olur. Yada takimlarin ayarlariyla oynamak gerek hic cekisme olmayinca da oyunun zevki kalmiyor.
onunla pek alakası yok mesela ingiltere alt liglerini ve ya premier ligini oynadıgın zaman arada ki farkı görürrsün maç motoru bile değişiyor sanki gerçekçilik anlamında yani :)
pappi
25.Şubat.2015, 18:46
o değil de Hamza Hamzaoğlu Romanın başına getirildi benim oyunda :D sene 2019.