PDA

View Full Version : Napoli 1 - 0 Trabzonspor | UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş Maçı | Maç Sonucu

footballer33
24.Şubat.2015, 18:31
http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/182.gif &http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/4.gif

Tarih : 26.02.2015

Saat: 22:05

Stad: Stadio San Paolo

Hakem: Ivan Bebek

Yayın: D-Smart Smart Spor HD

footballer33
26.Şubat.2015, 16:32
Formalite maçı olacak. Trabzon, en azından beraberlik alsın isterim ülke puanı açısından.

footballer33
26.Şubat.2015, 22:23
Napoli: Rafael; Mesto, Henrique, Britos, Ghoulam, Inler, Jorginho, Callejon, De Guzman, Mertens, Higuain.

Trabzonspor: Hakan, Salih, Aykut, Bosingwa, İshak, Medjani, Fatih, Özer, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Cardozo.

Nocna Mora
26.Şubat.2015, 23:11
5 6 atar Napoli.

Trabzonspor
26.Şubat.2015, 23:29
Dk. 19 yedik golü. Rakibe ileride basyoruz basmasınada müdahalke yok adamlar bi uzun topla dağıtıyorlar savunmayı. Bu kadar yavaş adamlar varken savunmayı ileride kurmak mantıksız sürekli tehlike yiyoruz ama hoca anlamıyor. Yine Bosingwa savunmanın ortasında. Anlam veremiyorum ya.

Nocna Mora
26.Şubat.2015, 23:44
Ersun Yanal büyük hoca ya :n::n::n:

Barak
26.Şubat.2015, 23:54
Ersun Yanal'la ne ilgisi varki Yönetim 26 futbolcu almış bu yıl bir çoğuda oynamadan gitti. Balık baştan kokar . Hacıosman mıdır süleyman mıdır nedir. Gitsin sokak kabadayılığı yapsın.
Hele Ogün Temizkanoğlu geçen bir yorum yazmış Ersun Yanal'a aynen şöyle Hürriyette köşe yazısında '' Eğer iş Bilgisayar'da bitseydi Bill Gates, Microsft yeine Trabzonspor'u yönetirmiş '' :D Hacısüleman'da böyle sahte kabadayılık yaparak TS'yi yönetirse siz daha çook hüsran yaşarsınız

Barak
27.Şubat.2015, 00:01
Saçma Yazının tam metni
Bu işler bilgisayarla olsaydı 20.02.2015 Cuma

YILLARCA bu ülkenin yöneticilerini bilgisayarla kandırdığın yetmedi mi?
Yardımcılarının başarılarını kendine mal ettin, simdi gerçekleri gördün mü Ersun Hoca? Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi. Haftalardır "Bu defans çok gol yiyor" diye yazıyorum, çiziyorum ama sen bu ülkenin çok tecrübeli hocasısın ya aman dinleme! Bu arada beni okuyor ya da okumuyorsun, inan umurumda değil. Ancak şunu bil: Ben bu takıma 10 yılımı verdim yani senden daha Trabzonluyum.
Erken gelen gol erken vedanın harbercisiydi. Cardozo'ya top değmeden 27. dakikada skor 0:3 olunca, daha fazla yazmaya veya konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Önemli olan haddini bilmek. Maç öncesinde Napoli'yi kaç defa izlettin? Çok olabilir. Önemli olan izletmek değil, onları izletirken maça hazırlanmaktır.
Bu takım ve şehri, her türlü harcama yaparak daha da küçülten sayın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu paraları sadece her şeyi belli olan Türkiye Ligi için mi harcadın?
Gerçekten bu Ersun Hoca'nın Fatih Atik'ten beklentisi ne diye, anlamakta zorluk çekiyorum! Hoca ben seni uyarayım: Bu Trabzonspor senin oyuncağın ve zevkini tatmin edeceğin yer değil.

ERSUN SEVDASINDAN VAZGEÇ

Zeki Yavru'yu 'ispiyoncu' diye dışarıdaki insanlara karşı fişlediniz! Adamlık başkalarına çamur atmak değildir. Adamlık o futbolcuya sahip çıkmaktır. Geçen sene bu oyuncu seni Avrupa kupalarına taşıyan ekibin içersindeydi. Beğen ya da beğenme ama şimdi onu 85. dakikada oyuna sokuyorsan çok açizsin demektir!
Oyun için bir şeyler yazayım ancak maalesef bir şey gelmiyor içimden. Takımın ligde değil, adam gibi Avrupa kupalarında esmesi gerekiyor. Çünkü diğerleri günlük teselli...
Avrupa hayali bitti. Bence başkan artık sen de Ersun sevdasından vazgeç.
Maçla ilgili yazımı son noktadan sonra siz tamamlayın!

Trabzonspor
27.Şubat.2015, 00:10
Ersun Yanala sadece kadro tercihlerinde kızıyorum. Olmuyor abi zaten bu takım sene başından bu yana 29 topçu almış bu adamlar dönem dönem sakatlık yaşamış bir takım olamamış bir arada oynayıp ütüne sen birde alakasız yerlerde oynatırsan adamları zaten uyumu olmayan adamlar uyum sağlayamadığı pozisyonda dahada takım olgusundan uzaklaşırsın. Fatih Atik2i sürekli oynatıyor adamın ne artısı var hiç anlamadım. Erkanı aldık adam geziyor birşey yaptığı yok zaten gelmesinide istemiyordum. Ayrıca fizik kuvvet olarakda yerlerdeyiz. Normalde Ersun Yanal'ın takımlarında bu kadar kuvvetsiz olmaz oyuncular ama bizdekiler anında yere brakıyor kendini, koşamıyor vs.

Ben şöyle bir 11 beklerdim. He elde forvet yok başka olsa Cardozoyu 112e almazdım. Bu takıma karşı baskı kuramıcamız apaçık ortada. Cardozo kendi başına eriyor ileride. Daha hızlı ve kuvvetli olan Yatabareyi tercih ederidim..

-----------Hakan----------------
Bosingva---Aykut---Medjani---İshak
------------Constant------------------
---------Mehmet------Özer---------
Sefa--------------------------Erkan
--------------Cardozo-------------

Trabzonspor
27.Şubat.2015, 00:53
Yerli Dani Alves oyunda yine. Sözleşmesinde heralde bir madde var oynadığında para alabilir diye geçen maçta adam 10 sn için oyuna girmişti. Ulan gülüyorum ağlanacak halimize. Gol atamadan elendmek çok kötü oldu. Sabaha kadarda oynasak atamazdk zaten.

footballer33
27.Şubat.2015, 01:18
Maç Sonucu: Napoli: 1 - Trabzonspor: 0...

Bu skorla, Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nden elenmiş oldu. Geçmiş olsun.

Nocna Mora
27.Şubat.2015, 06:33
Halilhodzic bu takımı oynatıyordu. Mehmet - Erkan - Hakan da yoktu o zaman.