View Full Version : İspanya ve İtalya Ligleri
MelihTrezeguet
25.Şubat.2015, 12:20
Merhaba arkadaşlar, FM 2015 ve 14'te hiç ispanya ve italya liglerinde oynamadım. Kulüplerin maddi gelişimleri nasıl? Misal premier ligde yayın geliri sponsorluk derken hiç zorluk çekmiyorsunuz. Premier ligden çok mu düşük? Yoksa tatmin eder mi gelişim için? Acilen yanıtlarınızı bekliyorum, ona göre İtalyada bir kariyer açabilirim :)
wolfson
25.Şubat.2015, 12:27
İtalyada da kısmen ekonomik olarak sıkıntı çekmiyosun. Gerçi ben Romayı yönetiyordum. Ayrıca İtalyada 12 yedek oyuncu seçebilmek lig maçlarında oldukça farklı bi deneyim yaşatıyor. Takımda kavga eden yok oynamıyorum diye :D Ve 2-3 sene sonra Juvenin oyuncular biraz yaşlanınca lige damga vurmak içten bile değil. Ben Romayla ilk sene lig 2. olup UEFAyı almış, 2. sene şampiyon olmuştum.
MelihTrezeguet
25.Şubat.2015, 12:38
Çok teşekkür ederim hocam, Roma oyundaki favori takımlarımdan, sadece 14'te oynamamıştım, hem renklerine hem takıma, hem de Totti'ye hastayım :) Bakalım Milan'ı eski günlerine döndürebilecek miyim :)
Barak
25.Şubat.2015, 21:26
Çok teşekkür ederim hocam, Roma oyundaki favori takımlarımdan, sadece 14'te oynamamıştım, hem renklerine hem takıma, hem de Totti'ye hastayım :) Bakalım Milan'ı eski günlerine döndürebilecek miyim :)
İtalya'da kesinlikle Maddi sıkıntı çekmezsin hangi takımla oynarsan oyna
pappi
27.Şubat.2015, 02:55
Ben Parmayla destan yazıyorum :D
Vatanarchy
27.Şubat.2015, 04:36
Ben Parmayla destan yazıyorum :D
Batmış kulüple? Çok enteresan. Parma'nın başına sizi mi geçirseler acaba... :D
beni o haber gaza getirdi zaten :D kulüpteki oyuncu sayısı o kadar fazlaydı ki,bi bug olduğunu düşünmüştüm.kulübün niye battığı ortada :D gereksiz oyunculardan kurtulup mütevazi bir kadroyla ilerledim.:)
RodiMood
05.Mart.2015, 16:32
İspanya'da maç başı galibiyet primi yok ama yayın gelirleri fena değil, idare edebiliyorsun. Ama her türlü Avrupa'ya gitmen lazım kulübü hızlı geliştirmek için.