View Full Version : Gözlemleme bug'ı
kuatemok
07.Mart.2015, 06:24
hayatımda en korktuğum şeylerden biri oynadığım oyunda bug olmasıdır. ciddi anlamda. kaç oyunu çöpe atmışlığım var ben bile bilmiyorum sırf bu yüzden. fakat sağ olsun fm zaten bug'dan geçilmiyor. ben az önce galiba bir tane daha keşfettim. şöyle ki; gözlemlediğim oyuncuların %80'i antrenmanda sakatlık geçirip minimum 4-5 hafta sahalardan uzaklar. daha da kötüsü teklif yaptığımda, gerek takım tarafından gerekse oyuncunun şahsı tarafından reddedilirse teklifim oyuncu %100 sakatlanıyor. başına böyle şeyler gelen ya da "aa harbi lan şimdi dikkatimi çekti" diyen var mıdır?
tonla oyuncu gözlemledim,teklif yaptım hiç böyle bir şey yaşamadım.
nostalgia
07.Mart.2015, 14:36
Böyle bir şeye bende denk gelmedim. Fakat sen gözlemlediğinde oyuncu takip listene giriyorsa o oyuncular hakkında haberler mesaj kutuna düşer, bu da senin dikkatini çekmene neden olmuş olabilir.
fernando1907
07.Mart.2015, 15:14
kesinlikle var bu. takip listeme aldığım oyuncu ertesi gün ya sakatlanıyor ya da ben alana kadar peşinde kimse yokken ben takip edince bir sürü talibi çıkıyor.