View Full Version : Beşiktaş 1-3 Club Brugge | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş | Toplam Skor 2-5
footballer33
17.Mart.2015, 15:30
http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/3.gif & http://im.cdn.md/img/logo/buyuk/251.gif
Tarih: 19.03.2015
Saat: 22.05
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Sergei Karasev
Yayın: Star TV
1-0 olsun bizim olsun. Sırf atmosfer için bile olsa izlenir maç.
footballer33
17.Mart.2015, 15:34
Erciyes maçındaki gibi ilk yarıda bitirmeye çalışmalıyız işi. Çift forvetli bir sistemle devam edilmeli bu maçta da.
Başarılar Beşiktaş!
ozan42
17.Mart.2015, 18:40
Çİft forvetle çıkacağımız konuşuluyor bu rakibe ilk dakikadan itibaren baskı kurmak için sağlam bir başlangıç olabilir.Mustafa Pektemek gene gol pozisyonlarına girecektir umarım Erciyes maçındaki gibi o girdiği pozisyonları kaçırmaz.Rakip evindeki sahasında sert futbol oynamıştı, Pektemekte bu oyun için ideal çekinmeyen bir oyuncu yedek klübesinde bekleyen Cenk,Kerim ve Oguzhan hatta belki Atiba gibi hamlelerde var elinde Bilicin yalnız şunuda unutmamak lazım maçı 90 dakikada bitirmeliyiz eleniriz eleriz ama uzatmalar oynanırsa Fener maçında çok yorgun oluruz ne olursa olsun 90 dakikada bu maçın sonucu belirlenmeli.İyi bir galibiyet bekliyorum haydi hayırlısı..
mustangshelby
17.Mart.2015, 19:23
Bu maç Erciyes maçına benzemeyebilir o maç ayrıydı burda 1 gol yemenin telafisi 3 gol olucak bence risktir 2 forvet duruma göre taktik değiştirilebilinir ancak 2 forvet başlayacağını sanmıyorum.
BaFraLı
18.Mart.2015, 17:28
Akıllı ve dikkatli olursa Beşiktaş'ın eleyebileceği bir takım zaten Brugge. Umarız güzel bi maç olur ve Beşiktaş tur atlar.
davidvilla
19.Mart.2015, 11:18
Bjk de brugge da bir kac forvetle baslasin bence. Biktim lan 5 ortasaha gormekten :)
footballer33
19.Mart.2015, 21:34
Kadroyu beğendim; ama sakatlıktan yeni çıkmış Tolga'nın yerine Cenkle devam edilmeliydi bu maçta da. Serdar ve Sosa'nın kadroda olmaması da iyi olmuş. Derbi öncesi tekrar sakatlanmasınlar.
https://pbs.twimg.com/media/CAevxlSUYAEWbKl.jpg:large
Bilic taktiği verdi: ''TEM'e girmeden yan yoldan Masko'yu geçip stada ilerleyeceğiz. Zamanında varabileceğimize inanıyorum...''
:D
http://i.hizliresim.com/XBGJg6.png (http://hizliresim.com/XBGJg6)
footballer33
19.Mart.2015, 23:20
7. dakikada kırmızı kartı es geçti hakem! O harekete nasıl faul değil dersin ya!
BaGa TaRKaN
19.Mart.2015, 23:30
15' Dakika İzledim Maçı ve Kapattım İzlemeyi. Savunma Anlamında Çok Dağınığız Umudum Yok Bu Maçta :uzgun:
Şimdiden Geçmiş Olsun Diyelim...
Pektemek'in bir an önce çıkması lazım
Motta bakmadan etmeden ortalar yapıyor saçma sapan. Amatör kümedeki adam yapmıyor böyle orta. Pektemek ise bu yaşına gelmiş top kontrolünden aciz. Bildiğimiz Beşiktaş gitmiş başka takım var. Sonumuz hayrolsun.
europeanconquer
20.Mart.2015, 00:18
Motta bakmadan etmeden goller atıyor saçma sapan.
:zuhaha
Yürü git mustafa.. Bak adının baş harfini bile küçük yazdım. Bomboş adamsın
SAİT71
20.Mart.2015, 00:26
Beşiktaş zora soktu turu. Pektemek 6 pastan nasıl becerdiyse o vuruşu maçıda bitirdi bence. Yenilen gol o kafa topunu veren iki oyuncu ile Tolganın hatası. Tolga abuk sabuk hareketler yapıyordu zaten, golde de kalesinden zahmet edipte çıkmadı. Çıksaydı o top gol olmazdı.
aytekin79
20.Mart.2015, 00:26
Motta Avrupa Liginde sezonun golünü attı bence
Ani al mustafayı seyirci koy bi tane onun yerine nasıl bi ısrardır bu deliricem
SAİT71
20.Mart.2015, 00:30
Şu yabancı sınırı hayırlısıyla bir an önce faaliyete geçseydi. Pektemek gibi adamlar ekmek arası köftecilik yapmaya başlar inşallah. Futbolculukla alakaları yok.
europeanconquer
20.Mart.2015, 00:32
Şu yabancı sınırı hayırlısıyla bir an önce faaliyete geçseydi. Pektemek gibi adamlar ekmek arası köftecilik yapmaya başlar inşallah. Futbolculukla alakaları yok.
İnşallah abi,inşallah.
Bu Tolgaya ne olmuş böyle? Büyü mü yaptı biri naptı
europeanconquer
20.Mart.2015, 00:44
Savunma uyudu ve tur gitti,geçmiş olsun.
DenizlispoR
20.Mart.2015, 00:44
Beşiktaş taraftarı ve bazı oyuncuları dışında tamamen hak etti bunu. Özellikle Bilic reaksiyon vermekte çok gecikti.
Yalnız Club Brugge doğru ve tiksinç futbol oynuyor. Yıl oldu 2015,hala şişir giderse işliyor mu? İşliyormuş.
RagnarLothbrok
20.Mart.2015, 00:45
2 hafta iyi oynayınca töreyi oraya buraya transfer ettiler yok 20 30 milyondan aşşa satılmaz dediler falan filan. bu adama avrupadaki hiç bi kulüp 5 milyondan fazla para vermez. Beşiktaş elenirse ki 2.golü yiyerek elendi artık bunun sorumlusu törenin bencilliği ve biliçin mustafayı oynatma cehaletidir
playeray
20.Mart.2015, 00:45
Geçmiş olsun elendik.
SAİT71
20.Mart.2015, 00:47
Oyuncuları geçtim tamam da, bu hakem çok ciddi pozisyonları es geçti. Ba'nın pozisyonu var. 2-3 tane Beşiktaşlı oyuncuların ayağına gelen tekmeler var. Kartlık pozisyonlardı bir çoğu. Hakemde inceden doğradı bana göre. Ancak bazı topçular gerçekten basiretsiz oynadılar.
Atilla Taş iyi özetlemiş:
https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12903_492835777523864_1208434355881192525_n.png?oh =ba38a3b520339594d63cf58a544859bb&oe=5570A647
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/16912_492835534190555_4377462709942714914_n.png?oh =08451632c37f9c0fd436e449ea5616be&oe=55B3AEEF&__gda__=1437892076_9ddb53322833bdab0e462f5437eb76e 7
playeray
20.Mart.2015, 00:50
Biliç, Tolga ve Mustafa'nın acil kovulması lazım bu takımdan.
edit: Necip'i unutmuşum
europeanconquer
20.Mart.2015, 00:58
İki kere öne geçip iki maçıda aynı şekilde vermek tam bir iş bilmezliktir.Bilic çuvalladı adeta tabi oyuncular da çok kötüydü,Demba Ba yokları oynadı iki maçta da,savunma ise yol geçen hanıydı iki maçta da,geçmiş olsun.
Günah keçisi de Tolga olmuş,ne diyelim ki.
E.Cartman
20.Mart.2015, 01:04
Yazık oldu Beşiktaş'a, geçmiş olsun. Ancak Tolga neler yaptı öyle ya, sanki bugün kalede Tolga değil de Yossi Kohen vardı :zuhaha
Biliç, Tolga ve Mustafa'nın acil kovulması lazım bu takımdan.
edit: Necip'i unutmuşum
İyi ki kulüp başkanı falan değilsin :)
dAleksic
20.Mart.2015, 01:07
Bu kadar beceriksiz oyuncu topluluğunun olduğu bir takıma elenmek gerçekten özel bir çaba ister. En başta Bilic, sonra da Tolga, Franco ve Necip üçlüsü takımı yaktılar resmen.
Töre de resmen tribünlere oynadı. Medya baskısını kesinlikle kaldıramayacak kapasitede olduğunu da gösterdi.
Demba Ba fizik olarak güçsüz göründü. Sırtı dönükken aldığı hiçbir topu doğru kullanamadı.
Brugge'a yeteneksiz oyuncuları var dedim fakat fizik ve kondisyon olarak çok çok üstündeler bizimkilerin.
Bu üstünlük de son dakikalarda ağır bastı ve 2 kontra golüyle veda ettik Avrupa Ligi'ne.
Her şerde bir hayır vardır. Hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor bizlere..
roomonecool
20.Mart.2015, 01:11
Burdan çıkan sonuç belçika takımları> Türk takımları
playeray
20.Mart.2015, 01:12
İyi ki kulüp başkanı falan değilsin :)
Neden ?
Neden ?
Sence neden? :)
Tamam eyvallah hepimiz kızıyoruz veryansın ediyoruz ama "kovmak" düşüncesi abartı. Biraz sakin düşünmek lazım. Her hatada 2-3 kişi kovulursa takımda adam kalmaz değil mi ama?
playeray
20.Mart.2015, 01:30
Sence neden? :)
Tamam eyvallah hepimiz kızıyoruz veryansın ediyoruz ama "kovmak" düşüncesi abartı. Biraz sakin düşünmek lazım. Her hatada 2-3 kişi kovulursa takımda adam kalmaz değil mi ama?
Mustafa'nın halini zaten biliyoruz.
Tolga bütün sezondur formsuz.
Biliç her maç aynı taktiksel hataları yapıyor.
Cenk Tosun, Gönen ve Atiba niye oynamadı? Ne mantıkla Opare çıkıp da Frei girdi? Necip'in Atınç'tan iyi olduğu nokta ne?
Tek maç için değil bütün senedir aynı bu adamlar. Tamam hemen kovalım demiyorum da sezon sonu bi şeyler yapılması lazım artık.
Mustafa'nın halini zaten biliyoruz.
Tolga bütün sezondur formsuz.
Biliç her maç aynı taktiksel hataları yapıyor.
Cenk Tosun, Gönen ve Atiba niye oynamadı? Ne mantıkla Opare çıkıp da Frei girdi? Necip'in Atınç'tan iyi olduğu nokta ne?
Tek maç için değil bütün senedir aynı bu adamlar. Tamam hemen kovalım demiyorum da sezon sonu bi şeyler yapılması lazım artık.
Yapılması gerekenler belli aslında. Bize "kırma mevkiler" değil orjinal mevkiler lazım. Mesela artık kontenjan kalktığına göre adam gibi bir kaleci gelmeli. Yeri gelecek maç kurtaracak, Muslera ve Volkan gibi bir kaleci lazım. Adam gibi bekler lazım. Stoperler Necip gibi kırma değil orjinal olmalı. Bu 5 'liyi halledersek rahat götürür bu kadro ligi.
SAİT71
20.Mart.2015, 01:51
Bundan önce kovmak mümkün değildi evet ama bundan sonra daha geniş bir oyuncu havuzu olacağı için adam akıllı adamları seçmek daha kolay olacaktır. :)
byariff
20.Mart.2015, 01:57
yetenekli ve ozellikle takim oyununu cok iyi oynuyan bir takim demistim brugge icin , temsilcimize uzuldum akilli oynamadilar cift forvet cikmak hataydi..
ReaList
20.Mart.2015, 02:39
Bu kura çekildiği gün özellikle sosyal medyada halay çekenleri görüp doğal olarak şaşırıp kura başlığına yazdığım bu yazı iki maçında beklediğim gibi özeti oldu. Beşiktaş maçına kadar leblebi gibi gol atan Brugge iki maçta 5 gol attı. Yineliyorum Belçika futbolu>>> Türk futbolu
Beşiktaş Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşti.
Öncelikle yine sosyal medyada kulübün adını küçümseyip kek takım muhabbetleri başlamış, kulüp adlarına göre turlar geçilseydi eminim bu işler bu kadar kolay olurdu.
Brugge hakkında biraz bilgi vereyim. Beşiktaş gibi genç ve dinamik bir takım. Liverpool'a göre daha bir takımlar, organize ve takım halinde oynuyorlar. Gol yollarında sıkıntı çektikleri söylenemez zira kendi liginde de Avrupa ligindeki grubunda da en fazla golü atan takım oldular. Enteresan bir özellikleri var. Yenemiyorsa yenilmiyorlar. Bu dikkat çekici, Beşiktaş'ı en çok zorlayacak da bu olacaktır.
Takımda Tim Simons gibi yaşlı bir kurdun varlığı kadar, Orta sahada oynamalarına rağmen skor üreten İspanyol Victor Vazquez ve İsrailli Lior Rafaelov'a sahipler. Bu 2 oyuncusunun attığı gol Beşiktaş'ın grupta attığı gol sayısı kadar neredeyse. Sonuç olarak hiç de kolay lokma değiller. Şans çok net bir biçimde %50 %50
ozan42
20.Mart.2015, 03:28
Maçı Mustafa belli eder dedik mustafa etti yahu bu adamın Beşiktaşta ne işi var biri açıklayabilir mi? topu kontrol etmekten aciz, dengesiz topa giriyor sonra hem kendisini hem rakinini sakatlanıyor son vuruş desen yok.Hadi 60 dakika direndin bu oyuncuya golüde bulmuşsun neden Fizik gücüyle oynayan bir rakibe karşı, fiziksel üstünlüğü olan Atibayı alıp Mustafayı çıkarmazsın ki dön al Atibayı 4-2-3-1 e dön neden zorlaştırıyosun ki işi Bilic? Tolga diyoruz adam 30 yaşında tecrübeli 2 metre önünde rakip var presle basacak belli yanındaki Pedro'ya sektirerek top atıyor, pres altında son dakikaya kadar ayağında bekletiyor sen mi tecrübeli 30 yaşındaki file bekçisisin artık tecrübeye inanmamaya başladım sonuna kadar o ıslıkları hakettin Tolga.Senin tempoyu düşürmen gereken yerde tecrübeni göstermen gereken yerde sende bunları yapıyosan kimse bana tecrübeden bassetmesin.Rakip Menajere karşılık veremeyen bir Bilic izledik bugün rakip t.d golden sonra hemen değişiklikler yaparken bizimki hala bekliyor neyi bekliyorsun rakip atak atak geliyor 4-4-2 de savunma yapacağın zaman veya set savunması yapacağın zaman açıklar verebileceğinin farkında değil mi bu Bilic efendi? Yap gene sezon başından beri olan taktiğini 4-2-3-1 i 3 tane merkez ortasaha Tolgayla birlikte gene hücum oyna.Neden zorlaştırıyorsun işleri yazık oldu bu taraftara...
footballer33
20.Mart.2015, 04:14
Uzun uzadıya yazmaya ne mecalim var ne de moralim. Yazanlar yazmış zaten. Kısacası, Slaven Bilic'in tercihleri ve defansif hatalar yüzünden tur gitti. Geçmiş olsun!
Lige bakacağız bundan sonra.
İşin ilginci şu ki; Bilic dün maç sonrası röportajda hiç " hata bende " tarzında konuşmadı. Tam tersi, şok olmuş ve oyunculara kızgın bir halde gördüm ben Bilic'i. Tamam oyuncular çok hata yaptı ama kendi tercihsel hatalardan hiç bahsetmedi. İlk defa okadar donuk ve şok olmuş gördüm Bilic'i.
Her şey bir yana bir kulübün başkanı, kura açıklandığında "sevinçten havaya uçuyorsa" rakibi ciddiye almıyor demektir. Sen ciddiye almıyorsan oyuncular nasıl alsın? Fikret Orman'ı beğeniyorum ben. Seçilirkende destekledim ancak bazen çok gereksiz demeç ve hareketleri oluyor. Misal; "stadyum bu yıl bitecek" , "eşleşme sonrası görüntüleri". Buda onu ağıza sakız yapıyor. Koskoca kulüp başkanısın sen. Söylediklerine, hal ve hareketlerine dikkat edeceksin. Etmek zorundasın.
Bilic'in hataları konusunda haklısınız elbette, ama o da haklı. Maçı izlerken ben bile sinir oldum, 1-1 olunca maçı bıraktı resmen futbolcular. Hayata küstüler. Turu geçmek adına hiç bir şey yapmadılar, kabullendiler sadece. Oysa çok süre vardı daha. Ne futbolcular baskı uyguladı ne de taraftar. Onlar da sustu kaldı. 1-1'den sonra tek duyduğumuz ara ara ıslıklamalar ve yuhalamaydı. Ben çok şaşırdım bu kadar pes edilmesine. Biri de çıkıp bu maçı istediğini göstermedi oyuncuların.
Bilic'in hataları farklı ve bambaşka bir konu tabii ki, onlara da katılıyorum. Sadece onun söyledikleri için yazdım yukarıdakileri.
BaGa TaRKaN
20.Mart.2015, 16:52
15' Dakika İzledim Maçı ve Kapattım İzlemeyi. Savunma Anlamında Çok Dağınığız Umudum Yok Bu Maçta :uzgun:
Şimdiden Geçmiş Olsun Diyelim...
Demek ki Neymiş 15-20 Dakikalık Oyunla Bile Takım Değerlendiriliyormuş. Bunu Bilic Görmediyse Başka Suçlu Aramaya Gerek Yok
SAİT71
20.Mart.2015, 20:29
Çeyrek final eşleşmelerini gördüm de Beşiktaş yarı finali kaçırmış bence. Final bile oynama şansı vardı şu takımlar arasında :)
davidvilla
20.Mart.2015, 22:40
Bir turnuva kazanmak kolay is değil besiktas camia olarak asiri özgüvenliydi. Ama tecrübe oldu bir daha böyle olmazlar. Her rakibi ciddiye almak kuralara sevinmemek lazım. Futbolcular ne kadar prof olsalar da sonuçta insanlar. Etkilenirler. Dedigim gibi tecrübe oldu yenile yenile yenmeyi ogrenirsin.