Log in

View Full Version : Hollanda ve Lüksemburg Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

hallederizBJK
21.Mart.2015, 12:39
A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubunda 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maçla, 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı özel karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

Fatih Terim, Hollanda maçının aday kadrosuna şu oyuncuları çağırdı:

Kaleci: Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe) ve Harun Tekin (Bursaspor)

Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Mahmut Tekdemir (İstanbul Başakşehir), Serdar Aziz (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta (Galatasaray)

Orta saha: Gökhan Töre (Beşiktaş), Volkan Şen (Bursaspor), Ozan Tufan (Bursaspor), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Hamit Altıntop (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Olcay Şahan (Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe)

Forvet: Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne), Umut Bulut (Galatasaray), Burak Yılmaz (Galatasaray), Kazım Kazım (Feyenoord)

Bu arada sarı kart cezalısı Arda Turan'ın (Atletico Madrid) yanı sıra Eren Albayrak (Çaykur Rizespor), Kaan Kanak (Eskişehirspor) ve Enes Ünal'ın (Bursaspor) ise 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile yapılacak özel maçın kadrosuna dahil edileceği bildirildi.

mustangshelby
21.Mart.2015, 13:02
Kalemizde sıkıntı var. Çıkacak ilk 11 ise şöyle ;

------------------Harun
Gökhan G. -- Ömer -- Hakan B. (Serdar A.) -- Caner

---------------Mehmer T.
---------Hakan Ç. -- Emre B. (Selçuk)
Gökhan T. ----------------- Arda
----------------Burak

Çokmu ofansif olur bilmiyorum ancak form durumlarna göre çıkması gereken 11 bence şöyle :

------------------Harun
Gökhan G. -- Ömer --- Serdar A. -- Caner
------------Selçuk -- Mehmet EKİCİ
Gökhan T. -------Hakan Ç.---------- Arda
-----------------Burak

europeanconquer
21.Mart.2015, 13:06
Arda sarı kart cezalısı.

Hollanda maçı için şöyle bir kadro olabilir belki ;

http://www.footballuser.com/formations/2015/03/1225112_Turkey.jpg

himone
21.Mart.2015, 14:01
Orta sahada hem Ekici hem de Çalhanoğlu oynarsa çok sıkıntı çekeriz, bence Selçuk ilk 11 çıkmalı. Herkes Harun demiş ama kalede hepimizin bildiği gibi Volkan Babacan oynar.

playeray
21.Mart.2015, 16:19
Bu kaleciler ne zaman milli takım düzeyine geldi, ben mi kaçırdım

davidvilla
21.Mart.2015, 19:35
Bence tore hem bjkde hem milli takimda forvet arkasi oynamali. Hakan ise ya gobekte ya da solda olmali

mustangshelby
21.Mart.2015, 21:00
Bence tore hem bjkde hem milli takimda forvet arkasi oynamali. Hakan ise ya gobekte ya da solda olmali

Pas atmadan önce çalımı, kaleye gitmeyi düşünen ve oyun içinde zaman zaman kaybolan bir adamı forvet arkası oynatmak intihardır orda çok daha fazla kaybolur.

davidvilla
22.Mart.2015, 09:50
Pas atmadan önce çalımı, kaleye gitmeyi düşünen ve oyun içinde zaman zaman kaybolan bir adamı forvet arkası oynatmak intihardır orda çok daha fazla kaybolur.
Gorusune saygi duyuyorum fakat katılmıyorum dostum. O senin bahsettigin pasor 10 numara artik dunya futbolunda demode oldu.
Gunumuzde Forvet arkasi oyuncularina dikkat et hep yukarida tanimladigin gibi oyuncular. James'ten draxler'e oscar'dan talisca'ya. Hizla dikine dribbling + sut. Mesut ozil gibi bir 10 numara bile sol kanat oynatiliyor. Cunku statik oyun kuruculari ortada marke etmek cok kolay artik.

footballer33
22.Mart.2015, 14:41
Saçma sapan bir kadro daha. Hollanda handikap yapar maalesef. Lüksemburg'a hazırlık maçında 3-4 gol atınca da, bu milli takıma inancı olanların ağzına bir parmak bal çalmış olurlar yine.

RodiMood
22.Mart.2015, 15:20
Alper Potuk , Tarık Çamdal , Veysel Sarı, Aytaç Kara'dan sonra sıra Kaan Kanak'ta. Alt liglerden ya da alt yapıdan parlatıp parlatıp satıyoruz ama borç bir türlü bitmiyor arkadaş. #Eskişehirspor

playeray
22.Mart.2015, 16:43
Ömer Toprak çağrıyı reddetti deniyor

himone
22.Mart.2015, 18:45
Ömer Toprak Milli takım davetini reddetmiş. Bence haksız değil, bakalım Türkiye sportif direktörü! buna ne kılıf bulacak.

Bordo61Mavi
22.Mart.2015, 18:49
Omer dogru olani yapmis, sinyor duruma bir aciklama simdi yapmaz. Olay sogur onda sonra konusur buyuk ihtimal

sananes
23.Mart.2015, 14:48
hakan balta bile var egemen korkmaz yok. Kaybederiz umarim. gerci ummaya gerek yok kaybederiz kesin.

dAleksic
23.Mart.2015, 16:34
hakan balta bile var egemen korkmaz yok. Kaybederiz umarim. gerci ummaya gerek yok kaybederiz kesin.

Hakan Balta kadar istikrarlı, ayağı düzgün stoper varmı Türk olarak ?? Bi tane yaz buraya ?? Ayrıca sol bekte de oynayabiliyor. Pozisyon bilgisi de Egemen'den kat kat iyi...

Ayrıca kaybederiz umarım ne demek ?? Ayıp ayıp !!

Ayrıca herkes kadrolar yazmış, ben de görüşümü bildireyim ;

Hakan Ç. kesinlikle ilk 11 başlamalı. Arkasında Topal ve Ekici gayet sağlam olur. (Pas yapamazsak kaçış yok Hollanda'dan)

Kanatlarda solda Kazım sağda Töre, forvete Burak.

Defans kurgusunda çok sıkıntı yaşayacaktır Terim. Sağbekte Gökhan yerine Şener'i oynatmalı, çok formda bu sezon. Stoperde Hakan - Serdar tandemi, solbekte de eli mahkum Caner olacaktır.

Kaleci konusunda sıkıntı büyük. 3 kalecimiz de milli takım standartlarında değil bence. Her ne kadar istenmese de Volkan'ı almalıydı kadroya.

Tabi bu dediklerimi anca Fm'de yaparız...

Fatih Terim yine fanteziler kuruyor bakalım neler olacak. İnşallah utandırmaz bizi.

europeanconquer
23.Mart.2015, 16:41
Valla Milli Takım'dan bir yol olacağı yok,kadro seçimlerini falan yorumlamak,o var bu niye yok demek saçma olur.

Goygoyunuza bakın,2016 Eylül ayında yeni bir serüven başlayacak,önemli olan o,4 haftada 4 puan almışız zaten,kalan haftalarda da ilk 3'e giremeyeceğimize göre 2016 Avrupa Şampiyonası yalan oldu,planlar 2018 Rusya Dünya Kupası'na yönelik olmalı.

davidvilla
23.Mart.2015, 16:42
Bu kadroya cagirilan oyunculardan yapilan savunma 4lusuyle en az 4 yeriz gibime geliyor. Cok uyumsuzlar. Belki de ilk defa yanyana oynayacak bi 4lu olacak

attirson
23.Mart.2015, 17:13
Egemen'i çagırmamak komedi resmen. :D Şuan en formda Türk stoper Egemen'dir.Neyse iyi olmus adamın sakatlıgı filan var bosu bosuna gereksiz iki maç icin yorulmasın dinlensin.

ReaList
23.Mart.2015, 18:08
Şu Ömer-Hakan-Gökhan olayı Dünyanın en abuk Milli Takımında bile yaşansa orada ne hoca kalırdı ne teknik heyet. Ama burası Dünya değil Türkiye.

footballer33
24.Mart.2015, 04:10
Hakan Balta kadar istikrarlı, ayağı düzgün stoper varmı Türk olarak ?? Bi tane yaz buraya ?? Ayrıca sol bekte de oynayabiliyor. Pozisyon bilgisi de Egemen'den kat kat iyi...

Hakan Ç. kesinlikle ilk 11 başlamalı. Arkasında Topal ve Ekici gayet sağlam olur. (Pas yapamazsak kaçış yok Hollanda'dan)

Defans kurgusunda çok sıkıntı yaşayacaktır Terim. Sağbekte Gökhan yerine Şener'i oynatmalı, çok formda bu sezon. Stoperde Hakan - Serdar tandemi, solbekte de eli mahkum Caner olacaktır.

Kaleci konusunda sıkıntı büyük. 3 kalecimiz de milli takım standartlarında değil bence. Her ne kadar istenmese de Volkan'ı almalıydı kadroya.

Fatih Terim yine fanteziler kuruyor bakalım neler olacak. İnşallah utandırmaz bizi.
Bazı şahıslardan mümkün olduğunca çok çabuk kurtulmak ve umudum olmasa da, düzenin değiştiğini görebilmek için ben de kaybedelim istiyorum.

BaGa TaRKaN
24.Mart.2015, 08:33

Daha Düne Kadar Hakan B'yi İstemeyen Galatasaraylılar Bugün Hakan B'nin Türkiye'nin Şuanda En İyi Stoper Olduğunu Söylüyorlar. Bu Ne Tezatlık Böyle!

Valla Ömer Formdaydı Yanına da Şu Aşamada En İyi Giden Ya Ersan Olurdu Ya da Egemen Bunun Dışındaki Oyuncular Milli Takım Seviyesinde Şuan İçin Çok Uzaklar.

Bir de Kazım'ın Ne Olduğunu Gördük ve Artık Popüleritesini Kaybettiği Bir Dönemde Terim'in Kadroya Yeniden Çağırması Heralde Üzerine Para Aldığını Gösteriyor. Oldu Olacak Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal'ı Hatta Serdar Özkan'ı da Çağırsaydın.

aytekin79
24.Mart.2015, 09:48
Maalesef Milli Takımın maçları zerre kadar ilgimi çekmiyor , bizleri bu hale getirenler utansın ..

urwrdskkn
24.Mart.2015, 10:35
biz kendimizi ezber kadrolara alıştırdığımız için formunun zirvesinde gelen oyunculara o olmamalıydı bu olmalıydı gibi laflar ediyoruz.

davidvilla
24.Mart.2015, 10:41
biz kendimizi ezber kadrolara alıştırdığımız için formunun zirvesinde gelen oyunculara o olmamalıydı bu olmalıydı gibi laflar ediyoruz.
Ama milli takim kadrosu biraz ezber isidir yoksa takim degil karma olursun. Bu kadar dramatik degisiklikler güzel sonuclar doğurmaz.

dAleksic
24.Mart.2015, 12:32
Daha Düne Kadar Hakan B'yi İstemeyen Galatasaraylılar Bugün Hakan B'nin Türkiye'nin Şuanda En İyi Stoper Olduğunu Söylüyorlar. Bu Ne Tezatlık Böyle!

Valla Ömer Formdaydı Yanına da Şu Aşamada En İyi Giden Ya Ersan Olurdu Ya da Egemen Bunun Dışındaki Oyuncular Milli Takım Seviyesinde Şuan İçin Çok Uzaklar.

Bir de Kazım'ın Ne Olduğunu Gördük ve Artık Popüleritesini Kaybettiği Bir Dönemde Terim'in Kadroya Yeniden Çağırması Heralde Üzerine Para Aldığını Gösteriyor. Oldu Olacak Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal'ı Hatta Serdar Özkan'ı da Çağırsaydın.

Hakan Balta kadar istikrarlı, ağzı olup dili olmayan, etliye sütlüye karışmayan ve bir o kadar da efendi kişiliği ile tam bir profesyonel olan oyuncu çok az ligimizde. Bu isimlerin kıymetini bilmeyenler utansın.. Tecrübesi ve formuyla da milli takımı diğer stoperlerden kat ve kat daha çok hakediyor.

Ersan yazmışsın, güldürdün.. :) Rezil bir stoper, Beşiktaş'ı birçok maçta yakan isim. Egemen ise evet çağrılmalıydı bence de..

Kazım'ın Hollanda ligindeki performansını izlemeden gelip buraya yorum attın sanırım. Adam urwrdskkn'in dediği gibi formunun zirvesinde. Ve sizin yadırgadığınız isimlerde oldukça formda isimler. Takip etmeden, değerlendirmeden, oraya buraya sıkmayalım lütfen (/v)

davidvilla
24.Mart.2015, 13:19
Ersan hakan egemen. Sadece Galatasaray lilarin oldugu bir platformda oylama yapsan ;
1.egemen
2.ersan
3.hakan
Cikar. Dogruya dogru. Bugun semih iyilessin diye turbelere gidip caput baglayan var :)

Barak
24.Mart.2015, 13:27
Milli Takımı bazı sebeplerden dolayı çok takip etmiyorum ama şu 11 ideal olabilirdi. Maceraya gerek yok
Kazım içinde şuan Bursaspor büyük bir pişmanlık içerisinde Feyenord bildiğim kadarıyla adamı sezon sonu free olarak alacak.
Egemen'i Terim'in kadroya almamasına bir anlam veremiyorum. Fenerbahçe son dönemde Egemen sayesinde bu kadar toparladı. Çok uzun boylu olmamasına rağmen hava hakimiyeti müthiş topu oyuna sokuşu harika çok garip bir durum, velevki Milli Takımda şuan garip olmayan her hangi bir durum yok zaten :)

http://i.imgur.com/CLfMwKI.png (http://imgur.com/CLfMwKI)

davidvilla
24.Mart.2015, 14:15
kadro mu yazıyoz ? geldim :)

töre ve toprak kadro dışı, arda cezalı, gönül, kıvrak, zengin sakat.

sag bekte serdar da olabilir
sol kanatta olcay ya da yasin de olabilir.

http://www.footballuser.com/formations/2015/03/1226924_Turkey.jpg

Gncl1905
24.Mart.2015, 15:29
Volkan Demirel'den kurtulmuşuz en azından, sırada Emre Belözoğlu var. Ömer Toprak'ı da takdir ettim. Her şeyin üstünü kapatmaya çalışarak bir şey olunmayacağını anlasınlar.

Maça gelirsek zaten yeniliriz. Pek kadro kurmaya falan gerek yok. Artık 2018'i düşünmeliyiz. Şu +30'luk adamların çoğundan kurtulmalıyız. Yıllardır yapılanmaya gidelim diyoruz ama yıllardır da aynı adamlar oynuyor. Olmuyor işte niye farklı sonuç bekleyerek tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyoruz anlamadım gitti. Şimdi tam zamanı. 2016'ya katılacağımıza inanan yoktur herhalde. En azından adam gibi 3-5 yıl gidecek bir kadro oluşturulsa adamlar birbirleriyle oynamaya alışmaya başlar. Yıllar içinde iyi adamlar parlarsa küçük küçük monte edilir.

Barak
24.Mart.2015, 16:30
Dediklerinde haklısında biz Belçika gibi bir ülke değilizki alttan yetişen kumaşı iyi hiç oyuncumuz yokki, belirli kişilerde ısrar edelim. Bugün Caner ve Gökhan Allah korusun uzun süreli sakat olsa beke kimi koyardık. Benim aklıma kimse gelmiyor. Zaten biz bu şekilde üretim yapmadan ilerlersek yakın zamanda atletizimde olduğu gibi A Milli Takımıda yabancılardan kurucaz

rexpo1994
24.Mart.2015, 19:14
Hollanda çok üst düzey oyunculardan oluşan bir takım değil.Hollandanın defansı ile bizim defans arasında fark yok.Robben de sakatlanmış zaten kazanmamız lazım.

BaGa TaRKaN
24.Mart.2015, 23:19
Hakan Balta kadar istikrarlı, ağzı olup dili olmayan, etliye sütlüye karışmayan ve bir o kadar da efendi kişiliği ile tam bir profesyonel olan oyuncu çok az ligimizde. Bu isimlerin kıymetini bilmeyenler utansın.. Tecrübesi ve formuyla da milli takımı diğer stoperlerden kat ve kat daha çok hakediyor.

Ersan yazmışsın, güldürdün.. :) Rezil bir stoper, Beşiktaş'ı birçok maçta yakan isim. Egemen ise evet çağrılmalıydı bence de..

Kazım'ın Hollanda ligindeki performansını izlemeden gelip buraya yorum attın sanırım. Adam @urwrdskkn (http://forum.turksportal.net/vb/members/urwrdskkn.html)'in dediği gibi formunun zirvesinde. Ve sizin yadırgadığınız isimlerde oldukça formda isimler. Takip etmeden, değerlendirmeden, oraya buraya sıkmayalım lütfen (/v)

Sen Hangi Dünyada Yaşıyorsun Merak Ettim. Senin Dünyanda Olmak İsterdim?

Uleyn Düne Kadar Hakan Balta Kazması Dediğiniz Adam Nasıl Bir An Değer Yaptı Anlamıyorum. Kazım Kazım Bildiğimiz Kazım. Hollanda Liginde Nuri'de Oynadı Gördük Oldu mu Bir Artısı? Hani Nerede?

davidvilla
25.Mart.2015, 00:01

Uleyn Düne Kadar Hakan Balta Kazması Dediğiniz Adam Nasıl Bir An Değer Yaptı Anlamıyorum. Kazım Kazım Bildiğimiz Kazım. Hollanda Liginde Nuri'de Oynadı Gördük Oldu mu Bir Artısı? Hani Nerede?
Hollanda'da forvet oynuyor o yüzden başarılı 1 sezon geçiriyor kazım

playeray
25.Mart.2015, 00:03
Hollanda Ligi'nin kral yapmayacağı adam yok

davidvilla
25.Mart.2015, 00:06
Hollanda Ligi'nin kral yapmayacağı adam yok
Küçümsememek lazım bence sonuçta ronaldo ibrahimoviç ve suarez gib oyuncular da bu ligden çıktılar

Bordo61Mavi
25.Mart.2015, 08:35
Egemeni sevmem ama Hakan Balta ile kiyaslanmasi komik.

Kalede Mert oynar umarim yazik olmaz ona. Kisisel egolarini tatmin etmek icin kurban secmeyi sever sinyor

dAleksic
25.Mart.2015, 10:13

Gayet tabi çağdaş dünyada yaşıyorum, fakat sen uçuyorsun resmen :)

Adamın soy ismi Balta, o konu yapacak bir şey yok. Fakat kesinlikle yeteneksiz ve düz bir topçu değildir Hakan. Ayrıca o kazma dediğin adam 8 yıldır GS formasını istikrarlı bir şekilde giyiyor ve takımın 2.kaptanıydı. Kimler geldi kimler geçti o savunmadan fakat adam kalıcı olmayı başardı. Kendisini kabul ettirdi. En önemli maçlarımızda kaptanlık pazubandını bile taşıyan oydu(Kadıköy'den kupa çıkarttığımız maç da dahil). Hakan Balta, GS'ın simgelerinden biridir kesinlikle. Egemen'in geçmişi ne, Ersan'ın geçmişi ne onlara da bir bak öyle gel, eğer hala Hakan'la onları kıyaslayacaksan :)

urwrdskkn
25.Mart.2015, 10:15
Gayet tabi çağdaş dünyada yaşıyorum, fakat sen uçuyorsun resmen :)

Adamın soy ismi Balta, o konu yapacak bir şey yok. Fakat kesinlikle yeteneksiz ve düz bir topçu değildir Hakan. Ayrıca o kazma dediğin adam 8 yıldır GS formasını istikrarlı bir şekilde giyiyor ve takımın 2.kaptanıydı. Kimler geldi kimler geçti o savunmadan fakat adam kalıcı olmayı başardı. Kendisini kabul ettirdi. En önemli maçlarımızda kaptanlık pazubandını bile taşıyan oydu(Kadıköy'den kupa çıkarttığımız maç da dahil). Hakan Balta, GS'ın simgelerinden biridir kesinlikle. Egemen'in geçmişi ne, Ersan'ın geçmişi ne onlara da bir bak öyle gel, eğer hala Hakan'la onları kıyaslayacaksan :)

Çok Alışmışız Birini Baltalamaya. vay be Aynen devam.

Barak
25.Mart.2015, 10:33
GS'liler biliyorsunuz Arda ile Messi'yi kıyaslayan kafa yapısına sahip onun için he he deyin geçin bence

urwrdskkn
25.Mart.2015, 10:36
GS'liler biliyorsunuz Arda ile Messi'yi kıyaslayan kafa yapısına sahip onun için he he deyin geçin bence
ben burada kimseyi kıyaslamıyorum gönlüm isterdi ki egemende olsun ancak Bizim milletimiz sadece SONUÇ odaklı olduğu için istatistik verilerine bakmada sıkıntı çekiyoruz.

urwrdskkn
25.Mart.2015, 10:53
Egemeni sevmem ama Hakan Balta ile kiyaslanmasi komik.

Kalede Mert oynar umarim yazik olmaz ona. Kisisel egolarini tatmin etmek icin kurban secmeyi sever sinyor
benim tahminim babacan'dan yana olabilir.

roomonecool
25.Mart.2015, 12:11
Ayrıca o kazma dediğin adam 8 yıldır GS formasını istikrarlı bir şekilde giyiyor ve takımın 2.kaptanıydı. Kimler geldi kimler geçti.
Yazmicaktim ama 8 yıldır istikrarlı diyorsun onun tek artı özelliği TÜRK olması yoksa başka hiç bir özelliği yok hatırlatayım dedim

dAleksic
25.Mart.2015, 16:31
Barak, önce Hagi, şimdi de Arda. Kedi uzanamadığı ciğere nasıl da mundar diyor bak sen :)
roomonecool, milli takımda yabancı sınırı var zaten o yüzden Hakan Balta'yı çağırdılar kontenjan açmak için :)

Artık bazı arkadaşları kaale bile almıyorum, ironi yaparak geçiştiriyorum..