Log in

View Full Version : Şampiyonluğa giderken kovulmak? (Yardım)

hayrettinilgin
27.Mart.2015, 20:25
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. FM 15'e bir kaç gün önce büyük bir heyecanla başladım. İlk kariyerimde 8 puan,ikinci kariyerimde de 11 puan farkla şampiyonluğa giderken başkan tarafından kovuluyorum. Sebep ise kadro uyumsuzluğu. Yedek kalan oyuncularımın bir kaç tanesi oynamak istiyor fakat daha iyi oyuncularım oldugu için oynatmıyorum kadro durumunuda yedek yapıyorum hal böyle olunca sürekli gitmek istediklerini söylüyorlar yetmiyor transfer listesine de koyuyorum fakat yine de oyuncuların mutsuzluğundan başkan tarafından kovuluyorum. en güzel kariyerlerim bu yüzden bitiyor sizce ne yapmam gerekiyor bu sorunu aşmak için?

BaGa TaRKaN
27.Mart.2015, 20:37
Bunun Tek Çözümü Sorun Çıkaran Oyuncuyu Derhal Kulüpten Uzaklaştırmak. İlk Etapta Bir Şekilde Geçiştir Senden Daha İyi Performans Sergileyen Oyuncular Olduğunu Söyle, Oynatacağını Falan Söyle Eğer Hâlâ Sorun Ederlerse Derhal Kulüpten Kovmaya Bak Yoksa Seni Postalarlar :D

bizzy
27.Mart.2015, 21:27
Bunu bende yaşamıştım. Tarkanın dediği gibi hemen kadrodan uzaklaştır. Sözleşme fesh et, mümkünse sat ya da kiralık gönder. Fm15i alıp ilk kariyerimde Galatasaray ile başıma geldi. Ligde liderim, şampiyonlar liginde gruplardan 4. maç sonunda çıkmayı garantilemişim. Her şey güzel gidiyor fakat oynatmadığım oyuncuların yüzünden kovulmuştum ve çok sinirlenmiştim :) Şuan Altay ile kariyer açtım, bazen oynatmadığım adamları (zaten çok iyi değiller kimileri) direk sözleşme fesh ediyorum. Birde türkiye kupasında oynatmadıklarını oynat böylece daha az isyan ederler.

NomrukaN
29.Mart.2015, 06:59
Şöyle söyleyeyim, bir oyuncu sorun çıkartırsa, ilk 11'de oynatma sözü veriyorum. Sahada iyi oynarsa ne ala. Yerine göre diğer oyuncularla değiştirerek oynatıyorum. Ne zaman ki kaygısı biterse. Eğer iyi oynamazsa, tekrar geldiğinde "Kötü oynamıştın" diyorum. En kötü satmaya söz veriyorum. Satılmazsa da ben postalıyorum. Randall Azofeifa'dan çok çektim bir tek.