PDA

View Full Version : Vadelenmiş Kredi Borcu Hakkında

RodiMood
21.Nisan.2015, 19:57
2044'e kadar ayda 90bin taksitle vadelenmiş kredi borcumuzu, mali durumu düzgün tutarsak erkenden toplu ödeme tarzı birşey oluyor mu ? Birkaç kariyer hikayesinde 3-4 sezon içinde borç tamamen ödendi tarzı mesajlar gördüm., ancak emin olamadım.

Artul
23.Nisan.2015, 06:03
Bu gerçekten de büyük bir sorun.. Inter ile 9 sezon oynadım. Oyunun başında takımın kredi borcu 259 milyon euro'ydu.. 3. sezondan itibaren 9. sezona kadar transfer bütçesinde hep 400 milyon euro para vardı ancak o borç yine de ödenmedi.. 7 kez üst üste lŞampiyonlar Ligini aldım yine de o borç ödenmedi.. :D Ve işin ilginci 9 sezon boyunca hep ligde şampiyon oldum ama itibar olarak Juventus'u geçemedeim.. Kredi borcuyla bir alakasının olduğunu düşünüyorum.. Oyun keyif alamıyorum bu yüzden.. Paramız var oyun borcu ödetmiyor. :D

Kdarkig
23.Nisan.2015, 10:21
Oyun bu konuda hiç gelişemedi ben de benzer bir sorun yaşamıştım . Turgutluspor u 2.ligden alıp süper lige getirdim 2 kere 4. oldum uefada gruplara kaldım ,kasamda 20milyon euroya yakın para birikti ama eskisen kalan 50b€ borc senetini bir turlu odemediler.

http://i.imgur.com/uLWQDgF.jpg

3842
25.Nisan.2015, 15:43
Sattığınız oyunculardan gelen paranın kulübün Mali durumuna ve borçlarına daha çok etki etmesi için Transfer Bütçesine aktarılan yüzdesinin düşük olması gerekiyor. Fakat bunu yönetim kafasına göre ikide bir değiştiriyor, o yüzden elimizden pek de bir şey gelmiyor sanırım :)

caner9292
27.Nisan.2015, 17:47
Transfer gelir bütçesi katkı yüzdesini yönetimden düşürmesini isteyin.

ozan42
27.Nisan.2015, 18:48
Transfer gelir bütçesi katkı yüzdesini yönetimden düşürmesini isteyin.
Oradan gelecek düşük yüzde klüp borçlarını azaltır.Ödenecek Faizlere ve kredi borçlarına maalesef katkısı yok.

NomrukaN
20.Mayıs.2015, 03:51
Oyun bu konuda hiç gelişemedi ben de benzer bir sorun yaşamıştım . Turgutluspor u 2.ligden alıp süper lige getirdim 2 kere 4. oldum uefada gruplara kaldım ,kasamda 20milyon euroya yakın para birikti ama eskisen kalan 50b€ borc senetini bir turlu odemediler.

http://i.imgur.com/uLWQDgF.jpg

Kapına alacaklılar mı dayandı hocam, boş ver ödeme. :D

shyster
21.Mayıs.2015, 04:27
Bursa'nın 2033'e kadar taksiti var ama 2024'de falan tamamen ödenmişti borç.

cpzai3
24.Mayıs.2015, 20:57
Reele bakarsak, bir banka size kredi verirken, onun faizini vs hesaplar, enflasyonu devreye katar, o paranın ona belli bir vadeyle döneceğini hesap ederek size borç verir. Siz o borcu erken geri ödemek isterseniz, banka gelecek yıllardan alacağı faizden vazgeçmek istemediğinden cezalı olarak ödersiniz. Çoğu zaman vadeyi tamamlamak daha karlı olur.

caneration
26.Mayıs.2015, 08:23
Bursa'nın 2033'e kadar taksiti var ama 2024'de falan tamamen ödenmişti borç.

Oyunda bazı seçimlerde yeni başkanlar geldiği zaman kulüp borçlarını kapatabiliyor.Belki bu şekilde olmuştur.