View Full Version : Gurbetçi oyuncuların Türk Milli takımına seçilememe sorunu ile ilgili
bizzy
19.Temmuz.2015, 22:31
Malum biliyorsunuz 15.3.2 versiyonu ile yabancı kontenjanı güncellendi fakat güncellerken gurbetçiler hiç bi şekilde seçilemiyor ilerleyen zamanlarda tercih etmiyorlar bile Türkiyeyide Almanyayıda. O yüzden bir şey soracağım. Bu durumu değiştirme düzeltme şansımız yok mu acaba? Editör vs. ile. Bilgisi olan ya da değiştirebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.:s7:
Nocna Mora
24.Temmuz.2015, 23:40
Editör'den Türkiye milli takım ayarlarından düzeltilebilir sanırsam.
bizzy
27.Temmuz.2015, 20:34
Editör'den Türkiye milli takım ayarlarından düzeltilebilir sanırsam.
Dediğin şeyi arıyorum ama bir türlü bulamadım. Ligin ayarlarına girdim öyle bişi yok, Türkiye milli takımının ayarlarından da bulamadım. Başka nasıl düzeltiriz ki acaba?
Nocna Mora
30.Temmuz.2015, 07:00
Türkiye ülke ayarlarında olmsı lazım o seçeneklerin
bizzy
31.Temmuz.2015, 19:49
Türkiye ülke ayarlarında olmsı lazım o seçeneklerin
Evet buldum şimdi fakat o ayarları yaparken yani yabancı kontenjanı vs. ayarlarken bütün ülkeleri mi ayarlıcaz? Yani sadece türkiyeyi yapıp kaydedip çıksak diğerleri eski durumlarında başlar mı? Mesela almanyaya felan baktım hiçbirinde çifte vatandaş tiki yok. Heralde sadece yapmak istediğimizi yapsak diğerleri eski ayarlı şekilde kalır diye tahmin ediyorum.
Nocna Mora
31.Temmuz.2015, 22:11
Evet buldum şimdi fakat o ayarları yaparken yani yabancı kontenjanı vs. ayarlarken bütün ülkeleri mi ayarlıcaz? Yani sadece türkiyeyi yapıp kaydedip çıksak diğerleri eski durumlarında başlar mı? Mesela almanyaya felan baktım hiçbirinde çifte vatandaş tiki yok. Heralde sadece yapmak istediğimizi yapsak diğerleri eski ayarlı şekilde kalır diye tahmin ediyorum.
türkiye'nin türkiye'yi eu olarak görmesini seçmek belki etkili olabilir ? :D
Salvation1907
02.Ağustos.2015, 12:06
Aynı sorun bende de var.Gerçekteki 14+14 kuralının geçerli olduğu kariyerde rastlamıştım.(Sorun oyundaki 2. sezondan itibaren devreye giriyor)Sorunun yabancı kuralından kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden editörden yeni bir yabancı kuralı oluşturup kariyer açtım fakat sorun yine değişmedi.Ve çok sinir oldum :icon_mad: Türkiye dışındaki alt yapılardan Türk uyruklu çok iyi oyuncular çıkmasına rağmen oyuncuyu milli takıma çağıramayınca insana koyuyor cidden.Sorunu çözen arkadaş varsa paylaşırsa çok makbule geçer ;)