PDA

View Full Version : Forumdaki resimleri göremiyorum



olgunege75
29.July.2015, 03:42
Arkadaşlar imgur sitesinden paylaşılan resimleri göremiyorum.Kendi konumdaki resimleri bile göremiyorum nedeni ne olabilir?

olgunege75
29.July.2015, 15:01
arkadaşlar kimse yardımcı olamayacak mı ?

olgunege75
29.July.2015, 16:18
Neden kimse Yardımcı olmuyor?

olgunege75
29.July.2015, 17:33
30 görüntülenme var kimse cvp atmıyor ? bilmiyoruz deyin bari

cklnc
29.July.2015, 18:05
Arkadaşlar imgur sitesinden paylaşılan resimleri göremiyorum.Kendi konumdaki resimleri bile göremiyorum nedeni ne olabilir?

Dostum konuyu yeni açmış sayılırsın, insanların gözünden kaçmış veya konu hakkında bilgisi olmadığından yazmamış olabilir neyse bildiğim kadarıyla sayfa mahkeme kararı ile engellendi dnsinizi değiştirirseniz resimleri görebilirsiniz.. iyi günler dilerim. :)

olgunege75
29.July.2015, 18:17
Dostum konuyu yeni açmış sayılırsın, insanların gözünden kaçmış veya konu hakkında bilgisi olmadığından yazmamış olabilir neyse bildiğim kadarıyla sayfa mahkeme kararı ile engellendi dnsinizi değiştirirseniz resimleri görebilirsiniz.. iyi günler dilerim. :)

biraz fevri olduğum için kusura bakmayın ben değiştirdim değiştirmedi acaba sizin kullandığınız dns nedir?

Bulstrap87
29.July.2015, 18:51
bende göremiyorum hic bir sekilde.

cklnc
29.July.2015, 21:29
biraz fevri olduğum için kusura bakmayın ben değiştirdim değiştirmedi acaba sizin kullandığınız dns nedir?

Sıkıntı değil dostum, ufak bir açıklama yapayım dedim. :) Benim kullandığım dns: 4.2.2.4 - 4.2.2.8 bir sıkıntı olursa yine yazarsınız.. Dns i değiştirdikten sonra modeme bir rest atmanızda fayda var. Ayrıca belki biliyorsunuzdur yine de yazayım aklınızda bulunsun bunu da yapmakta fayda var; cmd' yi açıp sırasıyla ipconfig/flushdns yazıp entera basın aynı yöntemi sağdaki kodlara sırasıyla uygulayın, ipconfig/release, ipconfig/renew, exit...

cklnc
29.July.2015, 21:32
bende göremiyorum hic bir sekilde.

Hocam mahkeme kararı ile "imgur" sayfası kapatıldı galiba bu yüzden göremiyor olabilirsiniz. Dns kodlarınızı değiştirirseniz sıkıntının ortadan kalkması muhtemeldir.. İyi akşamlar. :)

Bulstrap87
29.July.2015, 22:20
teşekkürler deneyecegim.

olgunege75
29.July.2015, 22:31
Sıkıntı değil dostum, ufak bir açıklama yapayım dedim. :) Benim kullandığım dns: 4.2.2.4 - 4.2.2.8 bir sıkıntı olursa yine yazarsınız.. Dns i değiştirdikten sonra modeme bir rest atmanızda fayda var. Ayrıca belki biliyorsunuzdur yine de yazayım aklınızda bulunsun bunu da yapmakta fayda var; cmd' yi açıp sırasıyla ipconfig/flushdns yazıp entera basın aynı yöntemi sağdaki kodlara sırasıyla uygulayın, ipconfig/release, ipconfig/renew, exit...

Dediklerini tek tek yaptım olmadı hocam

olgunege75
29.July.2015, 22:32
teşekkürler deneyecegim.

hocam sen hallettinmi?

cklnc
29.July.2015, 23:08
Dediklerini tek tek yaptım olmadı hocam

hocam benim bildiklerim bu kadar "imgur" kapatıldı falan diye bir söylenti duymuştum fakat ben girebiliyorum dns den dolayı belki de diye düşündüm açıkcası size de yardımcı olacağını düşünmüştüm.. müsaitseniz göremediğiniz resimlerin olduğu sayfanın linkini yollar mısınız?

olgunege75
29.July.2015, 23:12
hocam benim bildiklerim bu kadar "imgur" kapatıldı falan diye bir söylenti duymuştum fakat ben girebiliyorum dns den dolayı belki de diye düşündüm açıkcası size de yardımcı olacağını düşünmüştüm.. müsaitseniz göremediğiniz resimlerin olduğu sayfanın linkini yollar mısınız?

Benim kariyerdeki resimleri bile göremiyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123290&page=21

Önceki sayfalar gözükmüyor mesela?

cklnc
29.July.2015, 23:21
Benim kariyerdeki resimleri bile göremiyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123290&page=21

Önceki sayfalar gözükmüyor mesela?

bende bir sıkıntı yok hocam ya baktım inceledim bir kaç sayfa önlere giderek ama.. başka dns deneyebilirsiniz, değiştirdikten sonra kesinlikle rest atmalısınız hatta pc ye de atabilirsiniz deneme yanılma sonuçta olur mu olur.. ccleaner varsa kesinlikle taratın silsin cacheyi falan google dns i deneyin bir de;

8.8.8.8
8.8.4.4

olgunege75
29.July.2015, 23:27
bende bir sıkıntı yok hocam ya baktım inceledim bir kaç sayfa önlere giderek ama.. başka dns deneyebilirsiniz, değiştirdikten sonra kesinlikle rest atmalısınız hatta pc ye de atabilirsiniz deneme yanılma sonuçta olur mu olur.. ccleaner varsa kesinlikle taratın silsin cacheyi falan google dns i deneyin bir de;

8.8.8.8
8.8.4.4



dns bu bnm zten şimdi dns değiştirdikten sonra modeme reset atdığımızda dns zaten otomatik değişmiyecekmi :D Bir de öyle deneyeceğm.

cklnc
29.July.2015, 23:31
dns bu bnm zten şimdi dns değiştirdikten sonra modeme reset atdığımızda dns zaten otomatik değişmiyecekmi :D Bir de öyle deneyeceğm.

sadece değiştirip gireceksenizde tarayıcınızın ayarlarından cache yi falan silmeniz gerekli. rest atmanızda iyi olur. :)

olgunege75
29.July.2015, 23:42
sadece değiştirip gireceksenizde tarayıcınızın ayarlarından cache yi falan silmeniz gerekli. rest atmanızda iyi olur. :)

cache nasıl silceğim reset attım olmadı hocam senide uğraştırım kusura bakma :D

cklnc
29.July.2015, 23:46
cache nasıl silceğim reset attım olmadı hocam senide uğraştırım kusura bakma :D

önemli değil hocam :) hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz?

olgunege75
29.July.2015, 23:47
önemli değil hocam :) hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz?

yandex hocam

cklnc
29.July.2015, 23:54
Hocam geçmiş temizlemeye girin oradan aşağıdaki fotoğraftaki gibi seçili olan tikleri seçtikten sonra tarama verilerini temizleye basın. Son 1 saat yazan yeri en baştan yapabilirsiniz. (bu yöntem pek işe yarar mı bilmiyorum artık rest attıktan sonra kesin olmalıydı gibi en azından..)
https://yastatic.net/doccenter/images/help-com.tr/yabrowser/freeze/3uGmU9wizLVsMeFAJBkdW7wF9uo.png

olgunege75
30.July.2015, 00:11
Hocam geçmiş temizlemeye girin oradan aşağıdaki fotoğraftaki gibi seçili olan tikleri seçtikten sonra tarama verilerini temizleye basın. Son 1 saat yazan yeri en baştan yapabilirsiniz. (bu yöntem pek işe yarar mı bilmiyorum artık rest attıktan sonra kesin olmalıydı gibi en azından..)
https://yastatic.net/doccenter/images/help-com.tr/yabrowser/freeze/3uGmU9wizLVsMeFAJBkdW7wF9uo.png

olmadı yine hocam artık yasağın kalkmasını bekliyeceğiz.Hızlı resim aldan devam ederim.Herşey için teşekkür ederim saolasın :D

cklnc
30.July.2015, 00:33
olmadı yine hocam artık yasağın kalkmasını bekliyeceğiz.Hızlı resim aldan devam ederim.Herşey için teşekkür ederim saolasın :D

rica ederim ne demek keşke işe yarasaydı.. dediğiniz gibi yasağı olmayan bir siteden devam edebilirsiniz umarım yeni kariyer açan arkadaşlar yasaklanmış upload sayfalarını tercih etmez :)