View Full Version : 2. Hafta | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor
LaigLeNoiR
19.Ağustos.2015, 11:00
http://i.hizliresim.com/mz3Vb8.jpg (http://hizliresim.com/mz3Vb8)
LifeYourself
19.Ağustos.2015, 11:03
Güzel bir maçın sonunda Beşiktaş kazanır bence
Barak
19.Ağustos.2015, 11:05
Trabzon, Şota'yı alarak hatalar üstüne hata yapmaya devam ediyor maşallah, Allah nazardan saklasın tabi :) BJK'den yine fark bekliyorum.
playeray
19.Ağustos.2015, 11:54
Ben de rahat yeneriz diye düşünüyorum ilk haftadaki performansı sürdürürsek Trabzon zaten kötü.
Barak
19.Ağustos.2015, 12:09
İddaa kaç oran verecek acaba BJK'ye üst ve 2 bankoların bankosu
Bulstrap87
19.Ağustos.2015, 19:29
ilk mactaki gibi oynayabilirsek kolay mac olur ama takımı bilemiyroum insallah tüm sezon ilk mactaki performansı gösterebiliriz..
mustangshelby
20.Ağustos.2015, 01:15
M.Ekici yok Mbia ise belli değil 2'side oynamazsa net bir galibiyet bekliyorum Beşiktaş'ımdan 2'side oynarsa 1 farklı skorla gene galip geliriz.
BaGa TaRKaN
20.Ağustos.2015, 10:39
Lig Daha Yeni Başlamış Herkes Beşiktaş Farklı Kazanır Diyor Nasıl İş Bu Anlamadım. Bence Bizim Açımızdan Kolay Bir Maç Olmayacak Kazanırsak da 1-0 Olsun Bizim Olsun
Barak
20.Ağustos.2015, 10:47
Trabzon top oynamıyor Şota'nın iyi futbol oyanttığını kim görmüş, sadece iyi karakterli bir adam yoksa iyi bir Menejer değil
rexpo1994
21.Ağustos.2015, 11:56
Herkese Merhaba Hayırlı Cumalar.:)
Bende Şota'dan ümitli değilim ama TS kadrosu da gelişiyor ,bir tek kanatlarımız zayıf, bence bir takımın en önemli hücum silahları kanatlardır oraya da en azından bir tane iyi adam alabilirsek Ekici nin de gelmesiyle sağlam bir kadro olur.
Maça gelirsek BJK favori. Hayalim ise 1-0 öne geçip TS nin skora yatması:)
footballer33
22.Ağustos.2015, 19:40
Lig Daha Yeni Başlamış Herkes Beşiktaş Farklı Kazanır Diyor Nasıl İş Bu Anlamadım. Bence Bizim Açımızdan Kolay Bir Maç Olmayacak Kazanırsak da 1-0 Olsun Bizim Olsun
Aynı düşüncedeyim. Kaldı ki, bizim de eksiklerimiz var. Mesela stoperlerimiz çok ağır, Mersin maçında gördük bu eksikliği. Bu akşam da yedek stoper yok kadroda, nedense.
Sol bekte de Tosic yerine Motta ya da İsmail oynayacak. Bu ikili bana güven vermiyor.
İnşallah kazanırız, skor önemli değil.
rexpo1994
22.Ağustos.2015, 23:10
Ah be Q7 gol atmadan önce yeseydin kırmızıyı.
playeray
22.Ağustos.2015, 23:10
Q17 yine yaptı yapacağını harika transfer
Barak
22.Ağustos.2015, 23:46
Ne dedim ama evi köyü satın Trabzon'a basın :)
Bordo61Mavi
23.Ağustos.2015, 04:37
Senol Gunes hakem niye kart gosterdi anlamadim demis :)
sananes
23.Ağustos.2015, 10:51
Şenol Güneş öyle demiş mi görmedim ama "bizim golü de vermeyebilirdi" gibi şeyler söylemiş. Yani isyankar bir ifade ile. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum diye başlayıp konuşmanın genelinde hakemlere yüklenmiş :)
Hakem bence de kötüydü fakat Quaresma'yı artık çözmüş olmak gerekiyor. Bu adam bir maçta rahat rakip geçemiyorsa, sarısı varsa oyundan hemen almanız gerekiyor. Yoksa atılmak için denemeler yapıyor. Hakem onu atarken çok haklıydı.
Namzet
23.Ağustos.2015, 11:19
Quaresma kadar "akılsız" bir oyuncu görmedim kendini bile bile oyundan attırarak koskoca Beşiktaş camiasıyla dalga geçti.Gökhan Töre desen boş kaleye vurmak yerine topu çekerek pozisyonu öldürdü bu yenilgide bence en büyük sorumlu ikili Gökhan ve Q17'dir.
Trabzon tarafına gelecek olursak lige iyi başladılar ancak bu galibiyetler Trabzonluları aldatmasın Shota hoca felan değil sezonu zor tamamlar
Mbia konusundada Trabzon iyi iş başarmış,yönetimi kutlamak gerek
footballer33
23.Ağustos.2015, 11:49
G.Töre ve Quaresma'nın sorumsuzluğu maçın içine etti, Motta'yı anlatmama gerek yok zaten; ama her şey bir yana ben transferden bile vazgeçtim. O parayı stada harcasınlar, yeter artık bitsin şu stad!!!
Rakipte ise M'Bia ve Okay'ı imrenerek izledim. Orta saha da lazımken şu ikiliden birini kaçırmamalıydık. Özellikle de M'Bia'yı.
Seti1903
23.Ağustos.2015, 12:03
Q7 denen futbolcu musvettesi,Porto'da hiç kırmızı gordumu acaba merak ettim