View Full Version : Defansa Yardım
BlackAnaconda
23.Ağustos.2015, 20:07
Ofansif oyuncuların defansa yardım yapmalarını istemek için illaki MR-L-C de mi oynatmak gerekiyor? AMR-L-C de iken defansa gelmelerini sağlama şansımız var mı ?
LifeYourself
23.Ağustos.2015, 20:20
Defansif oyun oynayıp, özgürlük kısıtlarsan gelirler.Hem gol atsınlar hem defans diyorsan maalesef yok.
rexpo1994
23.Ağustos.2015, 20:43
Hücum stratejisi oynatıp amr - aml rinin de rakip bekler hücuma çıktığında defansa yardıma gelmelerini istiyorsan öyle bir şey yapılabilir. Benim (kendime göre:)) efsane taktiğim de öyle oynatıyorum. Sorunun bu ise yardımcı olabilirim?
BlackAnaconda
23.Ağustos.2015, 21:06
Nasıl kovalatıyoruz rakip bekleri ?
FM'nin en sevmediğim huyu bu. Taktik anlam da özgürlük yok. Oyun nasıl başarılı olmamızı isterse o şekilde başarılı olabiliyoruz..
rexpo1994
23.Ağustos.2015, 21:12
Nasıl kovalatıyoruz rakip bekleri ?
FM'nin en sevmediğim huyu bu. Taktik anlam da özgürlük yok. Oyun nasıl başarılı olmamızı isterse o şekilde başarılı olabiliyoruz..
-İlk önce oyuncularını İçekateden oynatıyorsan destek rolüyle birlikte yap, başka rollerde ise de destek yap.
-sonra oyuncu direktiflerinden özel olarak tam saha pres ve mevkiden bağımsız oyna yap
- Taktiğindeki takım şeklini çok akıcı yap böylece herkes birbirine destek verbilsin.
- Oyun direktiflerinden de mevkiden bağımsız oynayı işaretle.
bunları denedikten sonra gelişme olması lazım.
serwan
24.Ağustos.2015, 18:34
Oyuncu komutlarından daha sıkı markaj verin. Ayrıca bekleri kovalamalarını istiyorsanız beklere özel markaj yaptırın kanatlarınızla. Tabi yine de hücum kanatların üst düzey savunma yapmasını beklemeyin.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.