Log in

View Full Version : yeni bir takım ( premier den )

_farabi_
22.Haziran.2006, 23:39
beyler yeni bir macera peşindeyim

bana bi takım önerirseniz sevinirim ama transfer bütçesi gençleri alacak kadar olsa yeter.
daha önce bööle bişey yapiim dedim conferance north dan takım aldım (6.lig) ama para vermediler ıkına ıkına 2. lige çıktım toplam 6 transferle

neyse şööle premier lig ten olsa daa ii olur

şimdiden tşk

bu arada aklımda Birmingham var onu mu aliim Tottenham ı mı bi yardım

ya da başk abi takım ....

Cnkby
22.Haziran.2006, 23:42
abi en dipte bi takım vardı cambridge diye bi takım vardı yanlış hatırlamıyorsam..onu dene..

abi cambridge ctiy olacak o takım gençleri güzell..en azından bende öyle.:D:D:

_farabi_
22.Haziran.2006, 23:46
heee biliom onu rakibimdi çok uuraştırdı beni ama para yok adamlarda ben de kimseyi bilmeden satamıom

allah ne verdiyse satıp alıom

hezzo
23.Haziran.2006, 00:14
en güzel en zevkli takım hull city dir ama zengin bi takımdır onun dışında arkadaşın dediği gibi cambridge ve doncaster united da olabilir ama 1.ligden istiyorsan. derby country olabilir

Burak Duran
23.Haziran.2006, 00:19
valla ben weymouth la oynuyorum çok fakir:D leeds i al zevkli olabilir

M.Scofield
23.Haziran.2006, 00:23
alt ligteki takımların hepsi fakir

anadolu184
23.Haziran.2006, 01:42
ben sana öncelikle 6.lig den bi takımı 2.lig e tasıdıgın icin helal olsun diorum baska da bisi demiorum sen böle bi takımı buralara tasıdıysan her sei yaparsın

gsliberkay
23.Haziran.2006, 03:08
tottenham ı al...ben şu an tottenham la oynuyorum ve ligde 4 de 4 yaptım, fazla transfere ihtiyaçı yok müthiş gençleri özellikle sol açıkta reid die bi oyuncu var müthiş oynuyo...kalede robinson ve forvette defoe takımı sırtlayan yıldızlar...takımda neredeyse yaşlı oyuncu hiç yok..bitek edgar davids ve devansta oynayan naybet..naybette 35 yaşında ama ben direkt oynatıyorum adamın bi defansta olması gereken bütün özellikleri 20

tottenham süper bi takım ve hiç transfer yapmaya gerek duymadım yaklaşık 6 md transfer bütçesi ayırıyolar ilk sezanda...

ForsakeN
23.Haziran.2006, 03:08
Artık ben bunları seneye yapıcam.Malum Juventus,Milan düşüyolar.

Lim10
23.Haziran.2006, 03:24

Eğer Premier League istiyosan W.B.A al kadrosu gerçekten mütevazı ve güzel yada fulham ama tottenham da olabilir(Bu biraz daha güçlü ve zengin tabi).Bunlar Premier League tavsiyelerim.Championship alcaksan Leeds i kesinlikle öneririm. 900 K$ bütçe verio kadrosu orta(forvet hattı hariç).Ben ilk sezonumda Championsip şampiyonu yapmıştım.Premier League deki 2. sezonumda ise Premier League şamp. yapmıştım ve gerçekten insanı çok saran bi havası var bu takımın kesinlikle öneririm:D ...

ultrasker
23.Haziran.2006, 09:56
totenham ı al daha ii oyuncular var

TaşkınMahmut
23.Haziran.2006, 10:00
en iyi Preston . ;)

_farabi_
23.Haziran.2006, 10:07

evet o takımı premier e çıkarmıştım

ilk sene ara vermiolar (ikinci senede vermediler )
sata sata bi yerlere geliyosun...

bigben619
23.Haziran.2006, 10:53
wala ben fm 2005te hull city adlı bi takım almıstım. lig adını unuttum simdi (championshipin 1 altındaki) gayet zewkli olmustu. sanırım hull city su anda championshipte. gayet iyi oyuncuları war. transfer icin butce weriliyo. aman aman degil ama isini gormeye yarıo

_farabi_
23.Haziran.2006, 11:29
tamam takımımı buldum HULL CITY

Lim10
23.Haziran.2006, 15:16
CM03/04 te ben de almıştım Hull u.Gerçekten bütçeside iyi kadrosuda.Stadı da dolar üstelik 25.000 THE CIRCLE.Oradan da iyi gelir elde edersin.Bence iyi bir tercih yapmışsın...:D

SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 16:08
derby city al