PDA

View Full Version : 4.Hafta | Antalyaspor 2 - 0 Eskişehirspor

BaGa TaRKaN
09.Eylül.2015, 15:58
http://i.imgur.com/iwp8JiO.png

William Rookwood
13.Eylül.2015, 00:48
Eto'o yine iki tane attı. Toplam 4 maç 5 gol. :) Bitmiş denilen eto'o maçı bitiriyor. :D

Leonadias
13.Eylül.2015, 00:53
Eto'o Eto'o tamamen liderlik ediyor Antalya'ya hiç tahmin ettiğim gibi değil. Şaşırıyorum şu an Eto'o nun bu performansına umarım devam eder ki reklamını daha iyi pazarlar Antalya.

Nocna Mora
13.Eylül.2015, 14:37
Macı stadda izledim. Antalyaspor'da tek aksayan isim Emrah Başsan. Takımın geri kalanı fazlasiyla iyi. Hele Eto'o tek kelimeyle muhteşem.

Sadixx
13.Eylül.2015, 14:40
Macı stadda izledim. Antalyaspor'da tek aksayan isim Emrah Başsan. Takımın geri kalanı fazlasiyla iyi. Hele Eto'o tek kelimeyle muhteşem.
biletlere ne kadar verdiniz merak ettim. Çünkü stad full dolu idi galiba. Etonun gelişi stadı full çektiriyor sanırım bu konuda maddide kazanç oldu.

footballer33
13.Eylül.2015, 15:11
Şu Eto'o'yu imrenerek izliyorum yeminle. Türkiye'nin çok çok üstünde bir golcü, yaşı kaç olursa olsun.

Nocna Mora
13.Eylül.2015, 15:28
biletlere ne kadar verdiniz merak ettim. Çünkü stad full dolu idi galiba. Etonun gelişi stadı full çektiriyor sanırım bu konuda maddide kazanç oldu.

Çok ucuzdu biletler. Kale arkası 5 TL, Kapalı1 10 TL, Kapalı2 20 TL idi.

10 TL vererek izledim maçı. Kale arkası bomboştu. Kapalılar fulldü. Deplasman tribünü de doluydu. Stadyumun yüzde %80'i doluydu diyebilirim. Antalya kendi stadına geçtiginde daha dolu bir görüntü çizecektir stadyum çünkü Üniversite stadyumunda 1 kale arkası tribünü yok ve de öbür kale arkası da çokça boş kalıyor.

Ucuz biletler, güzel hava, güzel futbol. Herşeyiyle güzel bir gündü.

BaFraLı
13.Eylül.2015, 17:20
Eto'o bitmiş diyenlere güzel cevap veriyo Eto'o. Gayet iyi top oynuyo. Antalyaspor da güzel takım kurmuş. Böyle giderse gol kralıda olabilir.