View Full Version : 4.Hafta | Kasımpaşa 0 - 1 Fenerbahçe
BaGa TaRKaN
09.Eylül.2015, 15:59
http://i.imgur.com/KBab3TA.png
Barak
09.Eylül.2015, 16:18
Çok zor maç,Rıza Çalımbay'la birlikte Kasımpaşa takım bütünlüğünü yakaladı gibi gözüküyor en azından savunma hattı geçen senekinden çok çok daha iyi durumda puan kaybının sürpriz olmayacağı bir maç inş. iyi bir futbolla kazanırız.
Barak
09.Eylül.2015, 16:26
İzlediğim kadarı ile şu şekil oynuyoruz. Nani ve Diego serbest oynuyor. Çizgi kanat olmadıkları kesin. Defans orta sahaya yakın, takım bir birine yakın oynuyor. Ofans ve defans arasındaki mesafeyi çok kısa tutyorlar. Bu çok güzel bir özellik, En büyük handikap Stoper en büyük artımız bu maçla birlikte Caner'de lige başlıyor. Markovic'te son bölümde süre alacaktır. Almak zorunda zaten Avrupa Ligi için en azından bir Forvetin diri olması lazım.
http://www.footballuser.com/formations/2015/09/1332094_Fenerbahce_SK.jpg
Josef
09.Eylül.2015, 16:50
Olumlu bir futbol ile kazanabileceğimizi düşünüyorum, milli takım arasının takımı hırpalamasından ziyade daha çok diri hale getireceğini tahmin ediyorum. Stoper bölgesinde yaşanan sakatlık krizinde Ba'nın iyileşip maça hazır olması bekleniyor, Ba-Kadlec savunma hattı umarım bizi sıkıntıya uğratmaz. Cezası sona eren Caner'de formasına kavuşacak.
Milli takımın iki maçında da görüldüğü üzere Ozan Tufan formda, topu dolaştırıp trafiği kontrol edebilecek durumda. Ozan-Topal denenmesini isterim ben, Ozan-Josef'te kullanılabilir. Diego'da sol kanatta başlayacaktır 4-4-2 oynadığımız için, taktik olarak bir sürpriz beklemiyorum yine ama 4-2-3-1 hala benim bu takım için istediğim bir diziliş.
Umarım takımımız skoru iki farklı halde tutarda gereksiz gerilimler yaşamayız, son yarım saatte Van Persie'nin kenara geldiği bir oyunda Markovic'i görmek isterim. Fernandao arkasında | Nani-Diego-Markovic üçlüsünü kullanabiliriz. Elimizde çok farklı oyunlar için çok farklı futbolcularımız var ve bunları doğru yerde kullanıp değerlendirmek teknik ekibin inisiyatifinde.
0-3 | Van Persie, Fernandao ve oynarsa Markovic diyorum.
antiochia
12.Eylül.2015, 00:55
4-4-2 sistemiyle deplasmanda zorlanacağımızı düşündüğümden maç berabere biter bence
Kaka Leite
12.Eylül.2015, 02:33
Yıllarca 4-4-2 oynatılmasını bekleyip de şuan bunun zevkini çıkaramamak ne kadar kötü. İnanılmaz değişik takımız ya 4-4-2 yarayacak derken 4-2-3-1 oynarız, 4-2-3-1 süper olur bize derken 4-4-2 de diretirler.
4-4-2'nin özellikle Avrupa maçlarında çok işe yarayacağını düşünüyorum nedense.
SacrificeGGTC
12.Eylül.2015, 13:00
Tüm kalbimle Hakan Çinemre'nin oynamasını istiyorum. Ümit Milli Takım'da da çok iyi işler başardı. Günü kurtarmak adına hamle yapmadan, şu çocuğu kazanalım. Bununla birlikte nedense ben rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. RVP'nin bu maçla birlikte çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Profesyonel bir oyuncu daha rahat ve daha kısa dönemde adapte olacaktır. İşte bu maç bu maç olacak. En az 2 gole imzasını atacaktır. 4-1 yeneceğimizi düşünüyorum.
Leonadias
12.Eylül.2015, 13:36
Mehmet Topal defans oynayacaksa bu genç çocukların kenarda durmasının anlamı yok.
Sonra altyapıdan konu açıldı mı çok bilirler
Barak
12.Eylül.2015, 14:52
Çok bilmekle alakası yok. Görünen köy kılavuz istemez. Adam'ın gerçekten Hakan'ı oynatmak gibi bir niyeti olsa. Antalya maçında kadrodamıydı hatırlamıyorum ama Kadlec'n yerine Hakan'ı koyardı. Şimdi günü kurtarmak adına bu çocuğun harcanmasını istemem.
Bu çocuk ne kadar iyi oynarsa oynasın. Alvez, Ba, ve Kjaer gelince, gideceği yer belli. Benim izlenimim bu.
Ayrıca Pereira, Antalya maçından sonra şu açıklamayı yaptı. Avrupa Ligi dönüşü takım yorgundu. Ona rağmen kazandık. Adam daha Avrupa dönüşü rotasyon yapmaya korkuyor. Ozan daha 11 çıkmadı. Ne Hakan'ından bahsediyosunuz.
Barak
13.Eylül.2015, 20:17
http://www.footballuser.com/formations/2015/09/1332094_Fenerbahce_SK.jpg
Diego'nun son andaki sakatlığına karşın beklediğim şekil çıkıyoruz. Bekler bindirme yapmazsa işimiz çok zor.
Sadixx
13.Eylül.2015, 21:57
ilk yarı berbat sıkıcı bir futbol vardı. İnanın atılan gole sevinemedim. Yav bu taktik olmuyor işte çek kenara fernandao kazmasını al markovici oynat 4 3 2 1 . Normalde teknik adamların yaptıklarına laf etmem ama bu çok bariz bir olay.
antiochia
13.Eylül.2015, 23:13
ÇOk kötü oyun sonuç iyi..Bizim yönetimi tebrik ederim..NAsıl bu kadar kötü antrenör buluyorlar valla bilmiyorum..Ödülü hakediyorlar..
Kusura bakmayın ama bu takım geçen seneden kötü..Organizasyon yok, savunma yok..
Bu antrenörle de bir şey olmaz..
OrcunFB
13.Eylül.2015, 23:13
Volkan girene kadar rezalet oynadık. Fernandao yerine RVP'yi oyundan alması çok kötü bir karardı. Volkan Şen Molde maçında ilk 11 başlamalı.
himone
13.Eylül.2015, 23:17
Artık sıkmaya başladı, rezalet bir futbol oynadık doğru dizilişi 88. dakikada buldu hoca. Yıllar geçiyor, hocalar değişiyor, futbolcular değişiyor ama şu saçma futbol değişmiyor. Bize gelen bütün hocalar bir forveti kanat oynatmak zorunda mı? Tamam adam kariyerine kanat olarak başlamış ama sonradan forvet yapmışlar ve zirveye forvet olarak ulaşmış. Ayrıca en önemli özelliği savunma arkasına koşuları olan bir oyuncuyu kanatta harcıyoruz. Diğer olay da 3 tane savunma ağırlıklı orta saha, bile bile lades resmen. Bu iş böyle gitmez umarım, şuana kadar sakatlar ve bazı futbolcuların formsuzluğu var diye eyvallah dedik ama artık sıktı. Bugün 1 futbolcu bile iyi oynamadı ayırca, hepsi vasattı.
En azından defansif olarak iyi durumdayız. Önceki 3 maçta da fazla pozisyon vermemiştik ve bireysel hatalarla 2 gol yemiştik. En azından maçı 3 puanla bitirdik, puan kaybetmemek de iyidir.
BaGa TaRKaN
13.Eylül.2015, 23:45
Maçı İzledim Tek Bir Cümle Kullanacağım; Rezalet Bir Fenerbahçe Vardı Bir O Kadar da Beceriksiz Bir Kasımpaşa. Ayrıca Hakem'de Kasımpaşa'ya Karşı Çok Ön Yargılı Bir Tutum Sergiledi Bir Kaç Verilmeyen Fauller ve Veysel'e Çıkan Kırmızı Kart'da Çok Ağırdı.
Nocna Mora
14.Eylül.2015, 00:00
4-3-3'ün neyini beğenmedi ki taraftar acaba..
sananes
14.Eylül.2015, 00:20
Diego'suz olmuyor maalesef. Ayrıca hocanın artık doğru dizilişi bulması gerekiyor.
Benim görüşüme göre doğru diziliş(defans ve kalecisiz yazıyorum) souza-ozan-diego üçlüsünün önüne solda nani forvette RVP sağda Markovic/Volkan'dır.
Kasımpaşa'nın takımını beğendim. Donk tank gibi maşallah. Kırmızıları ise Veysel'in acemiliği, önce topa vurdu sonra sövdü atılmaya yer aradı resmen.
Barak
14.Eylül.2015, 09:40
Maçı İzledim Tek Bir Cümle Kullanacağım; Rezalet Bir Fenerbahçe Vardı Bir O Kadar da Beceriksiz Bir Kasımpaşa. Ayrıca Hakem'de Kasımpaşa'ya Karşı Çok Ön Yargılı Bir Tutum Sergiledi Bir Kaç Verilmeyen Fauller ve Veysel'e Çıkan Kırmızı Kart'da Çok Ağırdı.
Nasıl çok ağır karardı? Hakem'e ne dendiği açıklandı mı? Ayrıca küfür etmediyse bile, o şekil topa vurması da kart
Barak
14.Eylül.2015, 09:50
Şu uzun top olayını oldum olası sevmedim. Çift forvet ısrarı sürerse ki süreceğe benziyor. Yani birinin bizi şöyle çift forvetle 4'lük 5'lik yapmadan vazgeçeceğini düşünmüyorum.
Yeri gelmişken Meireles'inde Allah Belasını versin.
antiochia
14.Eylül.2015, 11:24
4-3-3'ün neyini beğenmedi ki taraftar acaba..
Çünkü 4-3-3'ün merkezi ile kanatları yetersizdi.
Nocna Mora
14.Eylül.2015, 12:36
Meireles-Ozan-Souza 3'lüsü fena değil bence. Stoperler iyileşince Souza - Topal - Ozan olur.
OrcunFB
15.Eylül.2015, 10:08
Souza-Topal-Ozan orta sahası hücum anlamında bekleneni veremez. Orta alan Souza-Ozan-Diego'dan oluşmalı solda Nani sağda Volkan en uçta da RVP kullanılmalı bana kalırsa.
KanaKe
16.Eylül.2015, 00:10
volkan bu performansi ile 11 i hakediyor diego bitik bir oyuncu bunu gecen senede söylemistik israr edilmemesi lazim kenarda dursun meireles gibi..