Log in

View Full Version : Galatasaray 0 - 2 Atletico Madrid | ŞL C Grubu 1.Maç

europeanconquer
14.Eylül.2015, 15:09
https://pbs.twimg.com/media/CO29DlPWcAAIi2N.jpg

Maç yarın 21.45'te TRT 1'de olacak.

Galatasarayımıza başarılar değil,şans diliyorum çünkü yarın şansa ihtiyacımız olacak.

Ver coşkuyu http://inciswf.com/8bit.swf

Barak
14.Eylül.2015, 15:20
Hamza adamlara korkak dedi. Yarın başınız ciddi belada :D

aytekin79
14.Eylül.2015, 15:55
En ufak bir umudum yok. Bizi böyle düşünmeye yönelttiği için başta başkan olmak üzere tüm herkese selamlar gönderiyorum .
Not: Skor da vereyim GS 0 - ATL 2

Namzet
14.Eylül.2015, 17:13
Galatasaray'ın işi çok zor inşallah puan veya puanlar alırlar

BaFraLı
15.Eylül.2015, 10:19
Bu oyun bu tablo devam ettiği sürece geçen seneki gibi Şampiyonlar Liginde bize acımazlar.

Madrid gayet güçlü takım. Oyuncu gönderdiler ama yerlerine transfer de yaptılar. Bi tek Filipe Luis sakatmış sanırım.

Önceliğimiz yenilmemek olmalı. En kötü 1 puan alabiliriz umarım.

Gncl1905
15.Eylül.2015, 12:13
Çok korkuyorum bu maçtan...

aytekin79
15.Eylül.2015, 18:05
Bak ne diyorum ezilmenin ne demek olduğunu GS öğretecek bugün bize, MAALESEF!

byariff
15.Eylül.2015, 20:28
Takima guveniyorum bu macta. oyuncularda ciddiyetindedir sampiyonlar liginin real madrid macindaki gibi istahli guzel oynasak yeterli benim icin.

himone
15.Eylül.2015, 21:44
Ezilecek bir durum olmaz bence, büyük ihtimalle Atletico bekleyecektir, özellikle Emre, Selçuk, Sneijder oynayınca GS ayağında iyi top tutabilir. Ayrıca ben Atletico'nun bir takımı ezecek şekilde oynadığını düşünmüyorum. Yine de tabi ki favori Atletico ama o kadar da korkacak bir şey yok. GS hiç olmasa top yapıp duran topları kovalayarak 1-2 tane tehlike yaratabilir.

Bu arada Atletico Madrid de Dünya'da 4-4-2 mi kaldıcılara gelsin.

aytekin79
15.Eylül.2015, 22:15
Maalesef dk 30 skor 0-2

Barak
15.Eylül.2015, 22:17
Ezilecek bir durum olmaz bence, büyük ihtimalle Atletico bekleyecektir, özellikle Emre, Selçuk, Sneijder oynayınca GS ayağında iyi top tutabilir. Ayrıca ben Atletico'nun bir takımı ezecek şekilde oynadığını düşünmüyorum. Yine de tabi ki favori Atletico ama o kadar da korkacak bir şey yok. GS hiç olmasa top yapıp duran topları kovalayarak 1-2 tane tehlike yaratabilir.

Bu arada Atletico Madrid de Dünya'da 4-4-2 mi kaldıcılara gelsin.

Evet Dünya'da 4-4-2 mi kaldı. Atl. Madrid ekstra antrenman takımı onun dışında bir takım göstersene? Ayrıca GS baya eziliyor.

semih99999
15.Eylül.2015, 22:17
galatasaray bu kadro ile 5 yemezse dua etsin carole mükemmel futbolcuymuş 2 hata 2 gol yedirdi takıma yazıklar olsun size :uzgun:

himone
15.Eylül.2015, 22:24
Evet Dünya'da 4-4-2 mi kaldı. Atl. Madrid ekstra antrenman takımı onun dışında bir takım göstersene? Ayrıca GS baya eziliyor.

Gs ın bu kadar saçma çıkacağını hiç düşünmemiştim, kadroyu görünce pas yapacaklar dedim ama saçma bir şekilde hücum oynuyorlar.

Her takım 4-3-3 oynuyor diye senin de oynamana gerek yok, oynamak isteyen bal gibi de oynuyor. 4-4-2 yi. O mantıkla dünyada 3-5-2 ve 3-4-3 de kalmadı ama oynayan bir sürü takım var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gncl1905
15.Eylül.2015, 22:25
Emre gününde olsa iyi bir strateji olabilirdi ama gelin görün ki Emre kötü günündeydi. Bir de Emre ve Podolski'nin tam olarak nerede oynadığını çözemedim. 4-3-3 tarzı bir dizilim dedi televizyonda ama Emre kanatta gibi oynadı. 3'lü orta sahaya hala ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Zaten pasla topu tutamazsak hiçbir şekilde tutamazdık, Emre sağ olsun mahvetti o şansı da.

Atletico'dan puan almamız imkansız gibi bir şeydi. Normal karşılıyorum skoru. Korkum olan aşırı fark olmasın yeter.

Poldi'nin de bir şey yaptığı yok. Yasin girse yerine bari.

William Rookwood
15.Eylül.2015, 22:27
Ünal Aysallı Fatih Terimli dönemleri özledim yeminle. O zaman insan heyecanlanıyordu her an takım birşey yapabilir diyordu. 4 yıl içerisinde 3 kere şampiyon olmuş takım kadrosunun üzerine koyacağına kadrosundan ödün verir hale geldi...

aytekin79
15.Eylül.2015, 22:29
Ben kendimi bildim bileli GS nin her Avrupa maçında (buna Real deplasmanları da dahil) hep bir umudum olmuştur. İlk defa bunu hissetmedim. Kazanırsın kazanamazsın onlar ayrı şeyler. Ben buna yanıyorum

aytekin79
15.Eylül.2015, 22:36
Ünal Aysallı Fatih Terimli dönemleri özledim yeminle. O zaman insan heyecanlanıyordu her an takım birşey yapabilir diyordu. 4 yıl içerisinde 3 kere şampiyon olmuş takım kadrosunun üzerine koyacağına kadrosundan ödün verir hale geldi...

Şampiyonlar ligi müziği bile Ünal Aaaysaaal diye haykırıyor :n:

europeanconquer
15.Eylül.2015, 22:42
Geçen yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Kurtarıcı olarak da Hope Cloud girdi,dünya yıldızımız.

Gncl1905
15.Eylül.2015, 22:45
Ünal Aysal da az hatalı değil bu kadroda. Burak ve Selçuk ile fi tarihine kadar kontrat imzalayan kendisi. Kadroyu saçma sapan adamlarla dolduran da kendisi.

Maalesef beklenen oluyor. Takım birkaç senedir transfer diye bağırıyordu, hadi yabancı sınırı var diye adam alamıyorduk. Şimdi o da yok. Para yoksa adam kiralasaydınız. Tabii ki anlaştığı adam için boş sayfa göndererek transferi gerçekleştiremeyen bir yönetimden de böyle bir akıl beklememek lazım.

Çekecek çilemiz varmış, diyecek başka söz yok. Sorun skor vs. değil birkaç yıldır oynanan oyun. Geçen sene de nasıl şampiyon olduğumuza akıl sır erdirememiştim.

europeanconquer
15.Eylül.2015, 22:54
Denayer bir sene efsane oynar City'ye geri döner.

aytekin79
15.Eylül.2015, 22:55
Ünal Aysal da az hatalı değil bu kadroda. Burak ve Selçuk ile fi tarihine kadar kontrat imzalayan kendisi. Kadroyu saçma sapan adamlarla dolduran da kendisi.

Maalesef beklenen oluyor. Takım birkaç senedir transfer diye bağırıyordu, hadi yabancı sınırı var diye adam alamıyorduk. Şimdi o da yok. Para yoksa adam kiralasaydınız. Tabii ki anlaştığı adam için boş sayfa göndererek transferi gerçekleştiremeyen bir yönetimden de böyle bir akıl beklememek lazım.

Çekecek çilemiz varmış, diyecek başka söz yok. Sorun skor vs. değil birkaç yıldır oynanan oyun. Geçen sene de nasıl şampiyon olduğumuza akıl sır erdirememiştim.

Mesele Ünal değil , gelmesin de zaten ben işin esprisindeydim. Ama bu Dursun Özbek kesinlikle bu sene bitmeden değişmeli. Takımı koruduk diyorlar ya, yalan. Takım kontratlı 25 oyuncunu korumakla olmaz. Saha dışında takım olabilmeyi öğreten adamları da koruyacaksın. Ha gitmek isterlerse zorla tutamazsın eyvallah da Albayrak ve Ali Dürüst gibi adamların yerlerine 2 ay bile durmayan Cüneyt Tanman diye bir adam getirdiler. Adam sıkışınca gemiyi terketti. Sonra ne oldu futboldan anlamayan başkanın kardeşi geldi. Hey Allahım ya resmen lisecilerin oyuncağı oldu koca Galatasaray.Ama bu taraftar herşeyin farkında. Buraya yazıyorum işler böyle gitmeye devam ederse çok değil 5 -6 hafta sonra Hamza hoca gider. Sonra da oteller zinciri kralı .

Cengo
15.Eylül.2015, 23:12
Geçen yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Kurtarıcı olarak da Hope Cloud girdi,dünya yıldızımız.

Bir an Hope Solo okudum.

William Rookwood
15.Eylül.2015, 23:32
Yahu ne biçim defans anlayışımız var adamlar göz göre göre üçüncüyü atacaktı Muslera olmasa.

aytekin79
15.Eylül.2015, 23:37
En ufak bir umudum yok. Bizi böyle düşünmeye yönelttiği için başta başkan olmak üzere tüm herkese selamlar gönderiyorum .
Not: Skor da vereyim GS 0 - ATL 2

Maalesef böyle oldu :(

Taraftar dediğin böyle olur. 90 dakika tek kelime yönetime ses çıkmadı dk 90 da sesler yükseldi. Herşeyin farkındayız oteller kralı.

europeanconquer
15.Eylül.2015, 23:40
İkinci yarı Atletico maçı bıraktığı için baskın şekilde etkili gözüktük.Denayer sağ bekte Sabri'yi tahtından edebilir ama Hamza Hamzaoğlu buna izin vermez.Kanatlar için şu an en mantıklı tercih sağda Sinan solda Yasin,forvette de Podolski oynar.Orta saha ise çok çok çok sıkıntılı.

Carole döküldü adeta.Yorum bile yapmak istemiyorum,eksiksiz 93 dakika kötü oynadı.

Burak ve Umut'tan bıktım,yüzlerini bile görmek istemiyorum.

Nocna Mora
15.Eylül.2015, 23:59
Olması gereken;

GROSS OYNAYABİLİNCE KOY EMRE'NİN YERİNE

http://galatasaray11.com/i/9046.jpg

ASLINDA OLAN

http://galatasaray11.com/i/9047.jpg

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler. Semih ile Sabri savunma yapmayı BİLMİYORLAR. Rakibi 15 metreden savunuyor ikiside. Pozisyon hatalarını saymak istemiyorum. Denayer stoper haliyle sağ bekte hepsinden iyi oynuyor. Gross'u düşünemiyorum. İleride birisi eli belinde bekleyecekse bu isimler Sneijder ile Podolski olur, yeteneksizlik abideleri Burak ile Umut değil. Burak zaten hayatımda gördügüm en kötü forvet olabilir. Karşı karşıya bitirebilmesi dışında hiç bir özelilgi yok, yahu zaten kimi karşı karşıya bıraksan atar o golleri. Rezalet ya. Rezalet. Yönetimi ayrı rezalet, hocası ayrı çapsız. Yazık.

Vieri
16.Eylül.2015, 00:00
Podolski'yi ileri ucta deneyebilir esasta, Hakan Balta DMC denemesi kötüydü, döküldü. Denayer sağ bek iyi ama adamdan ricada bulunmuşlar. Normalde stoperim ben diyor.. Emre Çolak için yorum yapmayın genelde hep kötü gününde oluyor. Yasin bence sağda iyi. sneijder için bu kadar fazla savunma ve koşu sonunda adamın hücum etkisini enerjisini tüketti, burak çok kişisel takılıyor, umut sadece ciğer.. Carole için daha fazla maç, eksiğini tamamlaması şart, Muslera, Semih ve Selçuk her zamanki gibi..

Nocna Mora
16.Eylül.2015, 00:03
Podolski'yi ileri ucta deneyebilir esasta, Hakan Balta DMC denemesi kötüydü, döküldü. Denayer sağ bek iyi ama adamdan ricada bulunmuşlar. Normalde stoperim ben diyor.. Emre Çolak için yorum yapmayın genelde hep kötü gününde oluyor. Yasin bence sağda iyi. sneijder için bu kadar fazla savunma ve koşu sonunda adamın hücum etkisini enerjisini tüketti, burak çok kişisel takılıyor, umut sadece ciğer.. Carole için daha fazla maç, eksiğini tamamlaması şart, Muslera, Semih ve Selçuk her zamanki gibi..

Birebir katılıyorum. Ek olarak Semih'i stoper olarak beğenmiyorum. Cok uzaktan alıyor. Korner golünde seyretti tüm pozisyonu. Konsantrasyon sorunları büyük. Podolski sol bek, Sneijder sağ bek kovalıyor. Burak ve Umut ilerde el belde bekliyorlar. Böyle sacmalık olmaz.

Adana Demirspor
16.Eylül.2015, 00:08
FM16 çıktıgında GS'yi alan arkadaşlar lütfen ilk işiniz şu Umut'u kovmak olsun.

Ne satın ne karşılıklı sözleşme feshedin. Direk serbest bırakın.

Bi adam bu kadar itici bu kadar kötü olamaz. Bunu oynatan adamda da kafa yok.

KanaKe
16.Eylül.2015, 00:18
galatasarayin oynadigi dizilis bikere tamamen yanlis hakan baltanin ön liberoda ne isi var Allah askina ? Süper Lig maci olsa anlarizda rakibin Atletico.. ön liberoda oynatacak hic mi adam kalmadi elinde? bu kafayla hamza hoca ocak ayini göremez gibi..

europeanconquer
16.Eylül.2015, 02:52
Nocna Mora

Yamayı çıkartsan da şöyle oynasak hocam :zuhaha

http://www.footballuser.com/formations/2015/09/1335666_Galatasaray_SK.jpg

Bence bu şekilde oynamalıyız,yarattığım her ilk 11'de Sinan Gümüş olacak,olmalı,adamın ayağına top gelince şahsen ben rahatlıyorum ama Burak veya Umut aldımı sağlam bir şekilde top ayaklarından çıksın diye diken üstünde bekliyorum.Kanatlar değişmeli oynar ara sıra.

Şunu net söylüyorum devre arası paraya kıyılıp sağlam bir defansif orta saha alınmak zorunda,müzmün sakat hantal Hamit'e güvenip sezon sonuna kadar böyle devam eden net maldır.

Düşünsenize ortada oraya buraya saçma sapan koşturan Umut yok,milletin topuna ayak koyup,atakları baltalayan Burak yok,ne kadar da güzel olur değil mi ?

Nocna Mora
16.Eylül.2015, 17:27
@Nocna Mora (http://forum.turksportal.net/vb/members/nocna-mora.html)

Yamayı çıkartsan da şöyle oynasak hocam :zuhaha

http://www.footballuser.com/formations/2015/09/1335666_Galatasaray_SK.jpg

Bence bu şekilde oynamalıyız,yarattığım her ilk 11'de Sinan Gümüş olacak,olmalı,adamın ayağına top gelince şahsen ben rahatlıyorum ama Burak veya Umut aldımı sağlam bir şekilde top ayaklarından çıksın diye diken üstünde bekliyorum.Kanatlar değişmeli oynar ara sıra.

Şunu net söylüyorum devre arası paraya kıyılıp sağlam bir defansif orta saha alınmak zorunda,müzmün sakat hantal Hamit'e güvenip sezon sonuna kadar böyle devam eden net maldır.

Düşünsenize ortada oraya buraya saçma sapan koşturan Umut yok,milletin topuna ayak koyup,atakları baltalayan Burak yok,ne kadar da güzel olur değil mi ?

Yapiyorum yapıyorum :)