View Full Version : Skenderbeu 0 - 1 Beşiktaş | UAL H Grubu 1.Maç
LaigLeNoiR
16.Eylül.2015, 08:29
http://i.hizliresim.com/5kBB9l.jpg (http://hizliresim.com/5kBB9l)
Bulstrap87
16.Eylül.2015, 09:55
umarım rahat kazanırız zevkli bir mac izleriz..
playeray
16.Eylül.2015, 14:53
Rüyamda 2-0 yendik galiba ama çok da net bir rüya değildi.
Barak
16.Eylül.2015, 15:46
Adamların isimleri de Logoları da karizma valla :)
William Rookwood
16.Eylül.2015, 23:36
Takımın başına i koysan İskender oluyor :)
playeray
17.Eylül.2015, 00:51
Takımın başına i koysan İskender oluyor :)
Takımın Türkçesi zaten İskenderbey. Zamanında Osmanlı'ya isyan eden bir Arnavut beyinden geliyor.
Nocna Mora
17.Eylül.2015, 02:20
Mac yalnızca tivibu'da mı olacak acaba
LaigLeNoiR
17.Eylül.2015, 08:27
Malesef yayın şifreli olarak Tivibuspor'da yayınlanacak.
BaFraLı
17.Eylül.2015, 12:25
Rakip zayıf gibi duruyor ama dikkate alıp küçümsemeden oynamak lazım bu tip takımlara. Yoksa saha ve seyirci avantajlarıda var, bir gol de bulursalar geri dönüş zor olabilir. Ama Beşiktaş'ın normal oyunuyla fazla zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.
Bulstrap87
18.Eylül.2015, 00:07
mac 1-0 bitti sayısız gol kactı ancak belkide bu sezon bu kadar zayıf baska br rakiple oynamayacagız ama bn bu macı diken üstünde izledim rakibi kücümsedik resmen sanki gol yiyecekmişiz gibi geldi ama allahtan mac bitti.
taraftarların bagırıp cagırmasıyla alınan quaresma yerine bursadaki macar oyuncuyu alsaydık keske quaresma bu takıma bu sezon hic katkı yapmayacak gibi cok gereksiz hareketler yapıyor..
Ralph
18.Eylül.2015, 00:10
Quaresma bas agrisindan baska bisey degil. Tek diyecegim sey bu
LaigLeNoiR
18.Eylül.2015, 08:40
Gerçekten rakibi çok küçümsedik.
Şenol hocanın değil oyuncuların küçümsediğini düşünüyorum.
Başta Quaresma, maçta varlık yokluk belli etmedi. Öte yandan Gomez oyuna girdiği dakikadan maç bitene kadar sahada yürüdü, çok berbattı. GÖkhan oyuna girdi takıma yeni bir hareketlilik kazandırdı.
Bu maçta işte orta saha sıkıntısını yaşadık.
Eldeki 4 orta sahadan her maç 3ü oynuyor (Sosa-Oğuzhan-Atiba), 1'i yokken (Oğuzhan) diğerleri her maç oynayamaz. Rotasyon gerekli, onlar da dinlenmeli. Ancak yönetimin sayesinde bu gerçekleşmiyor. Dinlendirecek veya alternatif oyuncu yok.
Herşeyden önemlisi UEFA'da iyi oynamak hikaye, 3 puanı aldık. Sporting kaybetti, Moskovayı yenersek gruptan çıkma yönünde büyük adım atarız.