Log in

View Full Version : 5. Hafta | Gençlerbirliği 1 - 1 Beşiktaş

William Rookwood
19.Eylül.2015, 18:43
http://i.hizliresim.com/1kQmPG.png (https://hizliresim.com/1kQmPG)

BaGa TaRKaN
21.Eylül.2015, 20:57
Rezalet Bir Performansla Ankara'da İlk Yarıyı Yenik Kapattık. Özellikle Sosa, Töre Çok Çok Kötü, Olcay Vasat, Gomez Çok Vasat. Takımın İyileri Atiba ve Beck.

BaGa TaRKaN
21.Eylül.2015, 21:30
Bir An Cenk'e Ne İşin Var Orda Dedim Ama Güzel Orta Kesti Töre Bitirdi. Durum 1-1

BaGa TaRKaN
21.Eylül.2015, 21:57
Maç Sonu 1-1

Töre'nin Arkasındaydım Bu Zamana Kadar Ama Artık Gökhan'a Bir Ayar Verilmeli Yedek Bırakılarak.

Barak
21.Eylül.2015, 22:01
Haftaya durumlar eşitlenir. Hiç umudum yok. BJK maçını izliyorum ki her hafta izlerim ne oynadığını bilen takım. Bizim takımı izliyorum Filozof olmak lazım ne oynadığını çözmek için

sananes
21.Eylül.2015, 22:13
Haftaya durumlar eşitlenir. Hiç umudum yok. BJK maçını izliyorum ki her hafta izlerim ne oynadığını bilen takım. Bizim takımı izliyorum Filozof olmak lazım ne oynadığını çözmek için

Beşiktaş ile oyunumuz arasında oyun kalitesi anlamında uçurum yok. Onlar bizden coşkulu oynuyorlar sadece.
Ayrıca çok fark olsa bile bizim kötü halimiz bir şekilde puanları toplarken, beşiktaş iyi oynayarak tökezliyor.
Zaten Q7 ve Töre aynı anda sahada olduğu sürece Beşiktaş çok zorluk yaşar. Bu ikili ancak bilgisayar oyunlarında birlikte oynayabilirler.

BaGa TaRKaN
21.Eylül.2015, 22:15
Bu Sezon 2 Maçtır Tam İzledim Takımı Valla Öyle Çok da Ahım Şahım Oynamıyoruz. Ya da Ben İzlediğim Zaman Takım Kötü Gününde Oluyor Anlamadım ki...

Bu Arada Yeni Ronaldo'muzu Bulduk Rodolpho. Bu Adamın Soğukkanlı ve Tekniğine Bittim Gerçi Ronaldo Duran Toplarda Katkı Veriyordu Daha Rodolpho'da Onu Göremedim.

Ayrıca Cenk Tosun Kıvamını Bulmuş Bu Adam Olmuş Artık Gomez Demba Ba'dan Sonra İlaç Gibi Geldi Ayrıca Töre'ye Orta Öyle Yapılmaz Böyle Yapılır Dedi.

Atiba'yı Sevdim Mücadelede Bir An Olsun Hiç Vazgeçmedi Devamlılığını Geliştirmiş.

Sosa İlk Yarı Çok Çok Kötüydü İkinci Yarı Biraz Toparladı Hoca Kulağını Çekmiş Belli ki Biraz Daha Geriye Gelerek Mücadeleci Olması İstenmiş ki Bu İlk Yarıya Oranla Biraz Daha İyiydi Ama Yine de Bu Maç Vasatın Üstüne Çıkamadı.

Ersan Gülüm de Kötülerdendi Neciple Beraber Her An Kart Görmeye Hazır Bomba Gibiydi 80'de Kırmızı Görebilirdi ki Allahtan Hakem Sarı ile Geçiştirdi Son Saniyelerde ise Topu Bırakıp Adamla Uğraşması Penaltıya Yol Açacaktı Nerdeyse Ama Hakem Görmedi.

Andreas Beck Bu Adam Şuana Kadar Takımımıza Gelen En İyi Sağ Bek Bir An da Bize Çağ Atlattı. Çok Mücadeleci ve Bindirmelerini 90 Dakikaya Güzel Yaydı Sağolsun Töre Bu Adama Ayak Uyduramadı.

Maçın Adamına Gelirsek En İyi Oyuncularımız Beck, Cenk, Rodolpho ve Atiba

Barak
21.Eylül.2015, 22:47
Aynen Atiba'yı bende çok beğendim. Oğuzhan cezalı veya sakat mıydı? Maçta ilk yarı Gençler baya fırsat yakaladı ama 2.yarı adamları sahalarına gömdünüz.
Gençler bence maçı komple 10 kişi oynadı Jalma'ya nasıl 86 dk dayandı hayret ruh gibi gezindi sahada.

byariff
22.Eylül.2015, 02:10
el kebir i gecen yildan beri begeniyorum cok iyi oyuncu... genclerbirligi ilk yarida iyiydi 2. yari quaresma cikinca besiktas daha cok yuklenmeye basladi bence sorun quaresma besiktasta boyle devam ederse iyi bir yedek olur..

Nocna Mora
22.Eylül.2015, 02:43
Aynen Atiba'yı bende çok beğendim. Oğuzhan cezalı veya sakat mıydı? Maçta ilk yarı Gençler baya fırsat yakaladı ama 2.yarı adamları sahalarına gömdünüz.
Gençler bence maçı komple 10 kişi oynadı Jalma'ya nasıl 86 dk dayandı hayret ruh gibi gezindi sahada.

Oğuzhan sakattı.