View Full Version : Euro 2016 A Grubu 9. Maç | Çek Cumhuriyeti 0 - 2 Türkiye
LaigLeNoiR
07.Ekim.2015, 08:27
http://i.hizliresim.com/d0W8nX.jpg (http://hizliresim.com/d0W8nX)
antiochia
07.Ekim.2015, 11:04
Doğru kadro ve formasyonla yenebiliriz. Ama ben pek ümitli değilim açıkçası.
Doğru kadro ve formasyonla yenebiliriz. Ama ben pek ümitli değilim açıkçası.
Merak ettimde senin ümitli olduğun birşey var mı bu hayatta :D
byariff
07.Ekim.2015, 18:59
Çekleri spartada yener geliriz 1-2 skor tahminim.
Nocna Mora
08.Ekim.2015, 19:56
Acaba nasıl bir kadro cıkacak cok merak ediyorum
BaGa TaRKaN
08.Ekim.2015, 23:54
Valla Ben En Çok Çekleri Merak Ediyorum Nasıl Bir Kadro ile Çıkacak?
MasALP
09.Ekim.2015, 00:01
İlk 2 ile oynayacak olmamız kötü. Ama asıl merak ettiğim grup 1.liğine mi oynayacaklar yoksa Hollanda'yı kupa dışı mı yapacaklar daha önce örnekleri var.. Ama Çekleri yenersek İzlanda grup liderliğini garantileyip turu bize bırakabilir çok zorlamayabilirler..
attirson
10.Ekim.2015, 15:14
Uzun zaman sonra ilk defa birilerine baglı olmadan kendi kaderimizi kendimiz belirleyecegiz.Bu maçtan bir beraberlik bile alsak yeter bence.Birde direk şampiyonaya gidebilme ihtimalimiz var o da Kazakistan'a baglı biraz.2de2 yaparsak ve Kazakistan grubu 5. bitirirse sanırım direk gidiyoruz turnuvaya.
Ukrayna'nın durumuna bağlı. Ukrayna en iyi 3. olmazsa mümkün ama zor. Puan olarak önde olan çok takım var.
nerazzuri
10.Ekim.2015, 23:43
3 puanla bitirdik maçı.
şimdi izlanda maçı var önümzüde. en az 1 puan.
Ukrayna İspanya'yı yenemezse, Kazakistan Letonya'yı yenerse, biz de yarın kazanırsak kesin olarak en iyi 3.yüz.
21:45'te Bloomberg HT'te Ukrayna - İspanya var.
attirson
13.Ekim.2015, 01:49
Yarın biz her türlü yeneriz İzlanda'yı yumurtanın geldigi maçları sever bizimkiler.Ben alternatif bir intihar yöntemi deneyerek Letonya-Kazakistan maçını izliycem.
Paylaşmadan olmaz :D
http://www.geyigiz.biz/wp-content/uploads/2014/06/dunya-kupasi-karikaturu.jpg
Nocna Mora
13.Ekim.2015, 07:15
Paylaşmadan olmaz :D
http://www.geyigiz.biz/wp-content/uploads/2014/06/dunya-kupasi-karikaturu.jpg
:n: Yanılmıyorsam hem Türkiye'nin hem de Kazakistan'ın kazanmasına ihtiyacımız var
Ben Kazakların yeneceğini düşünüyorum. Bizde farka gideriz.
samasti
13.Ekim.2015, 11:32
Bizim milli takımımız bir turnuva takımı değil. Bunu katılabildiğimiz bir elin parmağını geçmeyen organizasyonlardan görebiliriz. Şuanda milli takımımızın tartışmasız en iyi oyuncusu Arda Turan... Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde oynuyor, şüphesiz... Arda Turan şuan 28 yaşında ve önünde futbol oynayacağı maksimum 6 senesi kaldı... Peki bu kada ryetenkli br oyuncu kaç dünya kupası gördü? Hiç!... Bir sonraki dünya kupasına katılma olasılığımız bile meçhul. Yani kariyerinde dünya kupası oynamadan futbolu noktalayacak Dünya Çapında yıldızımız var.. .Çok gülünç :)
Daha en başta almamız gereken puanları alamadığımız için şuan enteresan hesaplar peşindeyiz. Her seferinde kendi göbeğimizi başkasının kesmesini bekliyoruz. Lütfen bana kimse kızmasın ama bu milli takım turnuvaya katılamaz, katılmayıda haketmiyor!.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.