View Full Version : Fenerbahçe 1-0 Ajax | UAL A Grubu 3.Maç
LaigLeNoiR
22.Ekim.2015, 13:13
http://i.hizliresim.com/yRVoZ0.jpg (http://hizliresim.com/yRVoZ0)
antiochia
22.Ekim.2015, 20:38
Ben Ajax'ın kazanacağını düşünüyorum..
aytekin79
22.Ekim.2015, 23:01
İlk yarı 0-0 bitti. Fenerbahçe ilk yarıda oldukça vasattı. Baskıyı kuramadı. Özetle harcanan milyonların karşılığı yoktu sahada. RVP için de şunu demek istiyorum , en iyi şutu, en iyi kontrolü, en iyi dribblingi vs vs yapmak için çabalamayı bırakması lazım. Basit oyna geç zaten sahadakilerden en iyisini yapmış olursun.
antiochia
23.Ekim.2015, 00:01
Takım beni şaşırttı.Ba ile savunma oturdu ama hücum organizasyonu yetersiz ve kötü..Ozan da hayal kırıklığı
Sadixx
23.Ekim.2015, 14:29
berbat bir futbolla gelen bala mala gol bir 15 dakika filan heyecanlandık sonrası boş.
MasALP
23.Ekim.2015, 15:45
Eleştirmek değil yaptığınız alışkanlık.. Çok iyi top oynadık daha neyin telaşı yapılıyor ? Tek pozisyon verilmedi.. Kaybetmeyeceğimiz kesindi oynanan oyunla.. Zaten Vitor savunma yönünden takımı fazlasıyla geliştirdi tek sorun Bruno ve Kjaer'in defansta ki uyum ve liderlik sorunu Ba geldi sorun bitti.. Altı pastan kaçan goller, çizgiden çıkarılan top, verilmeyen bence Josef'e penaltı aynısını Ozan'da verilmişdi. Kaçan pozisyonlar nasıl kaçar onu tartışmak lazım ya cidden kaleci devleşti ya da bitirecek oyuncularda sorun var.. Rvp Kjaer - Rvp ardından Josef - Josefin çizgiden çıkan topu - Fernandao'nun golü çok net pozisyonlar. Daha da etkili hücumlar var..
Sadece kendi sahasında yapabildiler pası 2. 3. bölgede etkili olamadılar.. Kadıköy'de oynanan genel oyun zaten bu defans önü top çevirmek 3. bölgeye topu hızlı taşımak.. Rakipte çok etkili oyuncular var uzaktan ve hızıyla.. Sneijder, Rvp, Ronaldo ve dahası zaten buralardan çıkıp geliyor küçümsenecek bir rakiple oynamadık.. Ve fazlasıyla iyi bi oyun ortaya koyduk.. Tempoyu kontrol ettik oyunu kontrol ettik.. Real Madrid değiliz ki her dakika hücum yapalım ölçülü kontrollü yapılıyor hücum ve gayet etkili oynanıyor..
Eleştirirken rakibe de bi saygı göstermek lazım.. Bizim geçmişimizde Rıdvan Dilmen var adamlarda Cruyff.. Başarılı bi geçmişimiz yok adamların tarihi ortada.. Tek adam çıkaramıyoruz gelen gidenin haddi hesabı yok.. Kimle oynadığımızın farkına varmak lazım..
Oynanan oyun uzun süre sonra fazlasıyla memnun etti beni maç hakkında gidecek mi şüphesi hiç yaşatmayıp bir anda baskı kurup ardı ardına gol pozisyonlarına girip gol bulabilecek bir Fenerbahçe vardı.. Önemli maçlarda ekstra performans gösteriyor oyuncular.. Lig deplasmanlarında fazlasıyla maç seçiyorlar ama derbi galibiyetiyle çıkışa geçilecektir.