View Full Version : 9. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Galatasaray
LaigLeNoiR
23.Ekim.2015, 13:09
http://i.hizliresim.com/gy2oJZ.jpg (http://hizliresim.com/gy2oJZ)
aytekin79
23.Ekim.2015, 13:36
Galatasaray ciddi manada rahatladı. Bu maçı kaybederse kimse neden kaybetti de demeyecek. Fenerbahçe ise tam tersi kötü oynuyor zorlanarak kazanıyor oynanan futboldan memnun değil birçok kimse. V perreira nın akıbeti bana kalırsa bu maç sonunda belli olacak. Kazanırsa devre arasını görür , kaybederse 10. haftayı göremez ..
antiochia
23.Ekim.2015, 14:47
GS daha avantajlı,ama FB'nin bu halini görür ve küçümserse kaybeder
SacrificeGGTC
23.Ekim.2015, 20:14
İlk defa derbi maçına gidiyorum. Umarım kazanırız da güzel bir hatıra olur benim için. :)
Nocna Mora
23.Ekim.2015, 22:33
Zevkli bir mac olacak bu sefer bence.
attirson
24.Ekim.2015, 00:54
Galatasaray ciddi manada rahatladı. Bu maçı kaybederse kimse neden kaybetti de demeyecek. Fenerbahçe ise tam tersi kötü oynuyor zorlanarak kazanıyor oynanan futboldan memnun değil birçok kimse. V perreira nın akıbeti bana kalırsa bu maç sonunda belli olacak. Kazanırsa devre arasını görür , kaybederse 10. haftayı göremez ..
Bu 10. hafta gider lafı cok klasiklesti be.Aziz Yıldırım en son kimi kovmus sezon ortasında ? Aragones bile sezon sonunu gördü bu takımda.En son 12 sene önce sezon ortası hoca gönderildi.
Maça gelirsek ben çok rahat olmasa da kazanacagımızı düsünüyorum.
byariff
24.Ekim.2015, 05:54
1-2 galatasaray galibiyeti bekliyorum... gollerden birini sneijder atar.
aytekin79
24.Ekim.2015, 13:00
Bu 10. hafta gider lafı cok klasiklesti be.Aziz Yıldırım en son kimi kovmus sezon ortasında ? Aragones bile sezon sonunu gördü bu takımda.En son 12 sene önce sezon ortası hoca gönderildi.
Maça gelirsek ben çok rahat olmasa da kazanacagımızı düsünüyorum.
Zaten oyun olarak kötü başladığı bir sezonda bir de varoluş amacı olan takıma 16 yıl sonra kendi sahasında yenilmekten bahsediyorum normal mi yani .
Fenerbahçe'nin world class kanatları ve santraforu var. Bir dakikada maçın gidişatı değişebilir. Fenerbahçe'nin bu kadar küçümsenmesi komik geliyor. Maçın bir favorisi yok.
Gncl1905
24.Ekim.2015, 19:51
Fenerbahçe kazanır. Galatasaray'ın kadro yapısının büyük maçları kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Nocna Mora
25.Ekim.2015, 01:44
Fenerbahçe orta saha ve forvet hattında çok daha kaliteli isimlere sahip. Savunmadan hücuma cıkma sorununu cözerlerse ezip geçebilirler Galatasaray'ı.
diktac
25.Ekim.2015, 11:41
Fenerbahçe evinde yine kazanacaktır.
Vankoff
25.Ekim.2015, 15:05
Bu maçta Fenerbahçe'ye şans vermiyorum. Ellerindeki tek övünç kaynakları'da bugün itibariyle son bulacak. 3-1 maç sonucu.
playeray
25.Ekim.2015, 16:19
Her sene aynı muhabbet. FB iyi de olsa kötü de olsa Kadıköy'de kaybetmiyor değişen bir şey olmayacak.
William Rookwood
25.Ekim.2015, 21:07
Maç 1-1 bitti.
antiochia
25.Ekim.2015, 21:35
evet bu FB 9. hafta havlu atmıştır. Kondisyonu 70'den sonra biten, hücum organizasyonu olmayan, yan toplarda hata yapan takımın başarılı olma şansı yok..
Aziz Yıldırım'ı tebrik etmek lazım..Her sene en kötü antrenörleri getiriyor.Artık heykeli dilikir Florya'ya efsane olarak
MasALP
25.Ekim.2015, 22:28
1-2 galatasaray galibiyeti bekliyorum... gollerden birini sneijder atar.
Hakan Balta'ya o yüzden mi kırmızı vermedi o kadar faulün üstüne ?
Burda menajerlik oyunu oynuyoruz.. Hiç değilse sadece konuşmak için konuşandan bi farkımız olmalı..
Savunma maç boyu iyi oynuyor bir iki kritik hatayla puan gidebiliyor.
Taktik gayet iyi kontraya dönüp pozisyon vermeden fazlasıyla pozisyon bulduk. Diğer maçlardada gayet iyi oynuyoruz genel oyun iyi.
Şimdi RvP Nani Markovic var nasıl maçı koparamıyoruz? Gol pozisyonu her maç defalarca kez net pozisyonlarımız var orta sahada ve beklerde de o yüzden sorun olduğuna katılmıyorum pozisyona sokuyorlar üstüne düşeni yapıyorlar.. Rakip hücum hattından mutlak daha çok pozisyonumuz var Rize Kayseri maçını geçersek.. Bu 3 lü yüzünden takım ve teknik heyete baskı kuruluyor.. Ama bu 3 lü hariç herkes üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.. Bruno'yu saymazsak.. Süreklilikleri yok.. Bitirme ve son paslarda çok kötüler.. Mehmet Topal eksta olarak bomboş koşu yapıyor Markovic hiç olmayacak bi şekilde ona atmıyor bıraksa önüne Muslera'yla karşı karşıya.. Kaçan golleri demiyorum bile..
Eğer bu 3 lü tüm takıma ve hocayı istifaya çağırtacak kadar iyise kendi üstüne düşeni nasıl yapamıyor hayret ediyorum..
Elimizde Rvp var nasıl olmaz demekle olmuyor.. Önce RvP adına yakışır ekstra işleri yapacak.. Yoksa normal bir forvetten farkıı göstermiyor..
Eleştirecek bir şey var(sa) doğru kişiye doğru cümlelerle söylemek lazım..
Ha bende RvP Nani'yi eleştirecek güven özveri tecrübe ve objektiflik yok diyen varsa buyursun sıksın burda..
Haklarını vereyim hiç olmayacak anda hiç olmayacak işleri yapıyorlar.. Çok farklı işleri var.. Ama en basit olanı yapmak yerine en farklı, özel birşey yapalım diye olanıda bitiriyorlar.. Vitor Reyiz'in işi zor.. Ama doğru yolda gidiyor oynanan oyun harikulade.. 80 Dk mükemmel oynuyoruz deyip. 1-1 olunca takım berbat diyecek kadar kıvıramıyorum..
Nedvedmania
25.Ekim.2015, 23:28
Burak Yılmaz'ın verilmeyen penaltısı, Burak Yılmaz'a arkadan atılan diz, Ofsayttan atılan gol... Tüm bunlara rağmen 1 puan almak güzel.
antiochia
25.Ekim.2015, 23:45
Gol ofsayt ama Burak'ın penaltıyla alakası yok.
OrcunFB
26.Ekim.2015, 00:32
Akhisar'a karşı 2-0 öne geçtiğin maçında, 2. yarı Akhisar'a karşı kendi evinde galip gelemiyorsun. Kayseri gibi ligin en kötü takımlarından birine karşı koca maçta 4 kez ceza sahasında topla buluşmuşsun, 10 kişi Kayseri'ye ezilmişsin. Bugün fena gitmeyen takımı oyuncu değişiklikleriyle bozup oyunu GS'ye vermişsin ve berabere kalmışsın. Takım fiziken bitiyor 70'den sonra. Artık nasıl antreman yaptırıyorsan... Bunların herhangi bir açıklaması yok. Pereira kötü bir teknik adam ve Pereira ile yola devam edilen her dakika zaman kaybı. Yollar ayrılmazsa bir sezon daha GS'nin şampiyon olmasını izleriz.
Vitor Perreira'nın Türkiye'deki son günleri. Tahmin değil.
byariff
26.Ekim.2015, 02:07
Hakan Balta'ya o yüzden mi kırmızı vermedi o kadar faulün üstüne ?
Burda menajerlik oyunu oynuyoruz.. Hiç değilse sadece konuşmak için konuşandan bi farkımız olmalı..
Savunma maç boyu iyi oynuyor bir iki kritik hatayla puan gidebiliyor.
Taktik gayet iyi kontraya dönüp pozisyon vermeden fazlasıyla pozisyon bulduk. Diğer maçlardada gayet iyi oynuyoruz genel oyun iyi.
Şimdi RvP Nani Markovic var nasıl maçı koparamıyoruz? Gol pozisyonu her maç defalarca kez net pozisyonlarımız var orta sahada ve beklerde de o yüzden sorun olduğuna katılmıyorum pozisyona sokuyorlar üstüne düşeni yapıyorlar.. Rakip hücum hattından mutlak daha çok pozisyonumuz var Rize Kayseri maçını geçersek.. Bu 3 lü yüzünden takım ve teknik heyete baskı kuruluyor.. Ama bu 3 lü hariç herkes üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.. Bruno'yu saymazsak.. Süreklilikleri yok.. Bitirme ve son paslarda çok kötüler.. Mehmet Topal eksta olarak bomboş koşu yapıyor Markovic hiç olmayacak bi şekilde ona atmıyor bıraksa önüne Muslera'yla karşı karşıya.. Kaçan golleri demiyorum bile..
Eğer bu 3 lü tüm takıma ve hocayı istifaya çağırtacak kadar iyise kendi üstüne düşeni nasıl yapamıyor hayret ediyorum..
Elimizde Rvp var nasıl olmaz demekle olmuyor.. Önce RvP adına yakışır ekstra işleri yapacak.. Yoksa normal bir forvetten farkıı göstermiyor..
Eleştirecek bir şey var(sa) doğru kişiye doğru cümlelerle söylemek lazım..
Ha bende RvP Nani'yi eleştirecek güven özveri tecrübe ve objektiflik yok diyen varsa buyursun sıksın burda..
Haklarını vereyim hiç olmayacak anda hiç olmayacak işleri yapıyorlar.. Çok farklı işleri var.. Ama en basit olanı yapmak yerine en farklı, özel birşey yapalım diye olanıda bitiriyorlar.. Vitor Reyiz'in işi zor.. Ama doğru yolda gidiyor oynanan oyun harikulade.. 80 Dk mükemmel oynuyoruz deyip. 1-1 olunca takım berbat diyecek kadar kıvıramıyorum..
souzanin snaijdere yaptiklarini izle once bence...
+ buragin kjaer le pozisyona itirazim yok olsada olur olmasada olur ama ba kesinlikle buraga kasten diz atiyor bu kirmizi kartdir tartismasiz.... bugun galatasaray oyun olarak birsey oynamasada hakki gasp edilmistir galatasarayin.
BaFraLı
26.Ekim.2015, 09:57
1 puanda iyidir. Kaç senedir zaten kazanamıyoduk. En azından 1 puan aldık.
Hakem ciddi anlamda genel olarak kötü bi hakem. Fırat Aydınus'un zamanında FIFA kokartıda vardı yanılmıyosam. Ama Son bir kaç senedir kokartı da yok.
aytekin79
26.Ekim.2015, 11:23
Fenerbahçe kaybetseydi eğer V.Perreira 10. haftayı göremez demiştim , belki Fenerbahçe kaybetmedi ama son 30 dakikadaki korkak oyun ,oyuna tarafsız gözle bakabilen taraftarlarına göre kaybetmekle eşdeğer olmalı. Zira 60 dk ne oynadığı belli olmayan korkak Galatasaray vardı karşılarında.
attirson
26.Ekim.2015, 16:31
Yukarıda Burak'ın penaltısı diye bir yorum gördüm de gercekten komik.Orada bir faul varsa o faulu Burak yapıyor.Kjaer kosarken Burak ayagına carpıyor ikisi beraber düsüyor ne penaltısı.
MasALP
26.Ekim.2015, 18:08
souzanin snaijdere yaptiklarini izle once bence...
+ buragin kjaer le pozisyona itirazim yok olsada olur olmasada olur ama ba kesinlikle buraga kasten diz atiyor bu kirmizi kartdir tartismasiz.... bugun galatasaray oyun olarak birsey oynamasada hakki gasp edilmistir galatasarayin.
Olsada olur diyorsan zaten taraflı bakıyorsun olaya arkadan vurup atlıyor klasik burak yılmaz hareketi bu durumda kart verilmeliydi verilmedi..
Muslera'nın hakeme yaptığı el kol Caner'e lan dedi diye kırmızı veren hakem es geçti.. Önceden de sarı kart gösterilecek kadar oyunu uzattı..
Hakem bariz kırmızı görülmesin tansiyon çıkmasın diye uğraştı.. Hakanla Souza kırmızı Burak Meireless sarı haketmişti..
Ba ile Burak ilk olarak uğraşan kendisi hayır kendi oyuncunuzu tanıyorsunuz zaten sırf gönül rahatlatmak için bahaneler bahaneler..
Burak Yılmaz'ın verilmeyen penaltısı, Burak Yılmaz'a arkadan atılan diz, Ofsayttan atılan gol... Tüm bunlara rağmen 1 puan almak güzel.
Önüne geleni görevlendiriyorlar heral ? Akraba torpili mi yoksa..
Verilmeyen penaltı derken yüzün kızarmıyorsa.. Cidden bu sözünün arkasındaysan harbi ayıp..
O yüzden sana kelam edip vaktimi boşa harcamak istemiyorum zira tek cümleye değmezsin 17 yılın acısını kendinin kandırarak boşuna harcama.. Sene sonunda ağlayışlarını şimdiden görebiliyorum..
Vitor gitsin gidecekse.. Ama RvP'den verim alamayacak bir hoca gelecekse yine gelmesin..
Oynanan oyun iyi ama takımda 10 kişi ekstra oyun oynuyor RvP ile takım oynayamıyor.. M. Topal'ın girdiği ve ya son pasları atabilseler girebileceği pozisyon sayısı RvP'den çoksa ve buna rağmen savunma zaafiyeti verilmiyorsa buda bi hoca başarısıdır..
Gökhanla Caner üstüne düşenden fazlasını yapıyor.. Topal Souza da öyle.. Markovic ve Nani iyi olsada süreklilik ve bitiriciliği yok..
Sow ve Kuyt kadar golcü kanatlar değil.. Gol yükünü genel olarak rvp ye yüklemiş bir Fenerbahçe var ama pozisyona giremiyor TSL ve Fenerbahçe'ye uyumu yeterli değil.. Bu ligin topçusu henüz değil.. İlle de RvP oynayacaksa takımın golcüsü Fernandao yedek kalacaksa diyecek bir şey yok..
Daha çok olmadı Semih yedek kalıp önüne Guiza Kezman vs oynayalı.. İsim altında ezilmeseydik daha skorer olabiliriz..
Takım maçtan belli bi andan sonra düşüyor yine ileri uç düşen Nani Markovic Diego RvP yerine girebilecek adamlardan iş yapan Fernandao ve Volkan.. Alper Ozan Meireless istenen ve beklenenden uzak yeterli değil..
Hoca değişsin demekle olmuyor.. Sorunun kaynağı hoca değil.. Pozisyon vermiyoruz.. Pozisyonlar buluyoruz.. Atamıyoruz hoca gitsin olacak iş değil.. RvP'nin formsuzluğunun sebebi de hoca değil 2 yıldır piyasada yok zaten.. Mourinho Falcao'yu toplayamıyorsa Vitor RvP'yi nasıl toplasın..
Bence gelmiş geçmiş en iyi forvet Ronaldo'yu bile toplayabilecek tek bir kişi bulunamamışsa TDlerdende sihir beklememek lazım...
jevox06
26.Ekim.2015, 21:07
Olsada olur diyorsan zaten taraflı bakıyorsun olaya arkadan vurup atlıyor klasik burak yılmaz hareketi bu durumda kart verilmeliydi verilmedi..
Muslera'nın hakeme yaptığı el kol Caner'e lan dedi diye kırmızı veren hakem es geçti.. Önceden de sarı kart gösterilecek kadar oyunu uzattı..
Hakem bariz kırmızı görülmesin tansiyon çıkmasın diye uğraştı.. Hakanla Souza kırmızı Burak Meireless sarı haketmişti..
Ba ile Burak ilk olarak uğraşan kendisi hayır kendi oyuncunuzu tanıyorsunuz zaten sırf gönül rahatlatmak için bahaneler bahaneler..
Verilmeyen penaltı derken yüzün kızarmıyorsa.. Cidden bu sözünün arkasındaysan harbi ayıp..
O yüzden sana kelam edip vaktimi boşa harcamak istemiyorum zira tek cümleye değmezsin 17 yılın acısını kendinin kandırarak boşuna harcama.. Sene sonunda ağlayışlarını şimdiden görebiliyorum..
Vitor gitsin gidecekse.. Ama RvP'den verim alamayacak bir hoca gelecekse yine gelmesin..
Oynanan oyun iyi ama takımda 10 kişi ekstra oyun oynuyor RvP ile takım oynayamıyor.. M. Topal'ın girdiği ve ya son pasları atabilseler girebileceği pozisyon sayısı RvP'den çoksa ve buna rağmen savunma zaafiyeti verilmiyorsa buda bi hoca başarısıdır..
Gökhanla Caner üstüne düşenden fazlasını yapıyor.. Topal Souza da öyle.. Markovic ve Nani iyi olsada süreklilik ve bitiriciliği yok..
Sow ve Kuyt kadar golcü kanatlar değil.. Gol yükünü genel olarak rvp ye yüklemiş bir Fenerbahçe var ama pozisyona giremiyor TSL ve Fenerbahçe'ye uyumu yeterli değil.. Bu ligin topçusu henüz değil.. İlle de RvP oynayacaksa takımın golcüsü Fernandao yedek kalacaksa diyecek bir şey yok..
Daha çok olmadı Semih yedek kalıp önüne Guiza Kezman vs oynayalı.. İsim altında ezilmeseydik daha skorer olabiliriz..
Takım maçtan belli bi andan sonra düşüyor yine ileri uç düşen Nani Markovic Diego RvP yerine girebilecek adamlardan iş yapan Fernandao ve Volkan.. Alper Ozan Meireless istenen ve beklenenden uzak yeterli değil..
Hoca değişsin demekle olmuyor.. Sorunun kaynağı hoca değil.. Pozisyon vermiyoruz.. Pozisyonlar buluyoruz.. Atamıyoruz hoca gitsin olacak iş değil.. RvP'nin formsuzluğunun sebebi de hoca değil 2 yıldır piyasada yok zaten.. Mourinho Falcao'yu toplayamıyorsa Vitor RvP'yi nasıl toplasın..
Bence gelmiş geçmiş en iyi forvet Ronaldo'yu bile toplayabilecek tek bir kişi bulunamamışsa TDlerdende sihir beklememek lazım...
La he he. Sene sonu ağlamak falan Van Persie falan FBYandex falan olan var olmayan var falancılardan mısın sen :D İlk defa yazılarını gördüm bu konuda ve tartışılmayacak tartışılmaya lüzum görülmeyecek biri olduğunu anladım. Buraya yazacağına FBYandexe yazda para kazansın sizin takım belki Suarez gelir olan var olmayan var demi :D :D
jevox06
26.Ekim.2015, 21:14
Bu bizim GS-FB derbileri(!) zaten ilk 15 dakika ev sahibi baskısıyla geçen sonra karambole oynanan saçma maçlardır fazla futbol konuşmaya gerek yok.
MasALP
26.Ekim.2015, 23:41
La he he. Sene sonu ağlamak falan Van Persie falan FBYandex falan olan var olmayan var falancılardan mısın sen :D İlk defa yazılarını gördüm bu konuda ve tartışılmayacak tartışılmaya lüzum görülmeyecek biri olduğunu anladım. Buraya yazacağına FBYandexe yazda para kazansın sizin takım belki Suarez gelir olan var olmayan var demi :D :D
Yukarda yazılanları okudun mu ? Yoksa bodoslama mı takıldın oltaya ?
Maçta zerre oyun oynamadan 1 puan alıp hakkımız yenildi diye ağlayan biri vardı ? Gördün mü onu ? Görmediysen çık tekrar oku..
Sene sonu şampiyon kim olur bilmem.. Ama şu maçta hakkımız yenildi diye ağlayan biri varsa her daim ağlamaya devam edecektir..
Atromitos maçında FENERBAHÇE'nin golüne kadar ülkede uygulanmayan kural seneye bomba gibi düştü.. Antep maçı olması lazım GS'nin aynı şekilde gol attığı tek kelime edilmedi o konuda bizzat aynı gol..
Nedvedmania
27.Ekim.2015, 00:13
Ahahaha :n: Kardeşim ne bu ani ve sert tepki ya :D Relaks ol biraz. Yoruma saygın olsun :j: Tek cümle harcamaya değmezsin deyip 8 cümle harcamışsın haberin olsun bu arada :)
Verilmeyen penaltı yüz kızarması falan demişsin. Hadi ben yine olmayan bir şeyi söylüyorum. Yahu senin attığın gol ofsayt ofsayt. Senin yüzün kızarıyor mu bu durumda ?
17 yılın acısı demişsin, sene sonu ağlayacaksınız demişsin :n: :n: O statta sizin daha büyük acılarınız, daha büyük ağlamalarınız var hatırlatırım :j:
İkinci mesajını yeni gördüm. Beni ağladım olarak algılamışsın buna da ayrı gülüyorum :n: Tek pozisyonla 1 puan aldık Kadıköy'den. Ben gayet mutluyum. Ağlaması gereken biri varsa o da sensin :) Kendi sahanda bizi yenememişsin. Burda olumsuz durumda olan sensin. Rakibin tek pozisyonla gol attı.
MasALP
27.Ekim.2015, 13:04
Ben zaten golü ofsayt olarak belirttim.. Diğer belirttiğimse bu kuralın birçok enterasan olay gibi TSL de kullanılmaması.. Ee ben eğriye eğri doğruya doğru demişim niye kızarsın.. Ki galatasaray bi iki hafta önce aynı şekilde attığında kimse dile getirmemişti..
Sen olmayan birşey de alakasız bir hakkımız yenildi tribine giriyorsun.. Bide bunu burda dile getiriyorsun.. Hayır haklı değilsin doğru değilsin git bi gs formunda dile getir taraflı düşünceler seni aklayacaktır.. Ama Camiye girip ne Allahsız heriflersiniz diye bağırınca bi tepki alacaksın.. Boş konuşmanın manası yok..
Boş konuşmadığını düşünüyorsan yazdıklarımı tekrar oku Meireless e sarı Josef'e kırmızı Ba'ya kırmızı lazımdı.. Gol ofsayt dedim bunları.. Ama Burak sarı sonra kırmızı sneijder hakan muslera hakem hep karşılıklı ödeştirdi kafasında doğru olan bu değil ama iki tarafa da yaptı bunu..
Ayrıca...
Tek pozisyonla aldık puanı diye seviniyorsun bu kendini kandırmaktan başka bişey değil.. Bundan önce biz şansa birçok maç aldık Stoch Selçuk Kezman.. O maçlarda düşündüğünle şuan kıvırdığınada eminim..
Oynanan oyun bu kadar iyiken 1 puana niye üzüleyim.. Derbi denilen bu maçta açık ara bi farkla oynadık kötü olan taraf kendini avuturken elimizden kaçan balığa niye üzüleyim.. Başka bi gün tekrar salarız oltayı..
Olaya objektif bakıyorum 2 rakibede karşı açık ara iyi oynadık ortada karamsar bi tablo yok.. Şans ve hakem hatalarıyla kazandığımız derbilere ne kadar sevinmiyorsam bu 2 maça da o kadar sevindim.. O maçlar bize sampiyonlugu getirmemişti.. 2 maçta 1 puan ama sağlam bir oyun..
İnan gocunacağım birşey yok yani.. Dilin söylediğini gönlün aklamıyorsa daha da kıvırma.. Benim yazdıklarımda objektifliğim ortada.. Sen hala hırsız var triplerine giriyorsan sorun sende..
Nedvedmania
27.Ekim.2015, 14:23
Ben zaten golü ofsayt olarak belirttim.. Diğer belirttiğimse bu kuralın birçok enterasan olay gibi TSL de kullanılmaması.. Ee ben eğriye eğri doğruya doğru demişim niye kızarsın.. Ki galatasaray bi iki hafta önce aynı şekilde attığında kimse dile getirmemişti..
Sen olmayan birşey de alakasız bir hakkımız yenildi tribine giriyorsun.. Bide bunu burda dile getiriyorsun.. Hayır haklı değilsin doğru değilsin git bi gs formunda dile getir taraflı düşünceler seni aklayacaktır.. Ama Camiye girip ne Allahsız heriflersiniz diye bağırınca bi tepki alacaksın.. Boş konuşmanın manası yok..
Boş konuşmadığını düşünüyorsan yazdıklarımı tekrar oku Meireless e sarı Josef'e kırmızı Ba'ya kırmızı lazımdı.. Gol ofsayt dedim bunları.. Ama Burak sarı sonra kırmızı sneijder hakan muslera hakem hep karşılıklı ödeştirdi kafasında doğru olan bu değil ama iki tarafa da yaptı bunu..
Ayrıca...
Tek pozisyonla aldık puanı diye seviniyorsun bu kendini kandırmaktan başka bişey değil.. Bundan önce biz şansa birçok maç aldık Stoch Selçuk Kezman.. O maçlarda düşündüğünle şuan kıvırdığınada eminim..
Oynanan oyun bu kadar iyiken 1 puana niye üzüleyim.. Derbi denilen bu maçta açık ara bi farkla oynadık kötü olan taraf kendini avuturken elimizden kaçan balığa niye üzüleyim.. Başka bi gün tekrar salarız oltayı..
Olaya objektif bakıyorum 2 rakibede karşı açık ara iyi oynadık ortada karamsar bi tablo yok.. Şans ve hakem hatalarıyla kazandığımız derbilere ne kadar sevinmiyorsam bu 2 maça da o kadar sevindim.. O maçlar bize sampiyonlugu getirmemişti.. 2 maçta 1 puan ama sağlam bir oyun..
İnan gocunacağım birşey yok yani.. Dilin söylediğini gönlün aklamıyorsa daha da kıvırma.. Benim yazdıklarımda objektifliğim ortada.. Sen hala hırsız var triplerine giriyorsan sorun sende..
Öncelikle şunu söyliyeyim, konuşurken saygılı konuşmayı öğren. 2 günde ağlamak, kıvırmak diyip karşı tarafı kışkırtıcı mesajlar atıyorsun ama bu sitede yıllardır olan biri olarak benim bu numaralara karnım tok bunu bil :)
İkinci olarak, benim muhattapım sen misin? Bi ona bak. Ben mesaj atmışım ortaya, sen "ben bize yapılan hataları kabul ediyorum zaten" diyorsun. Bundan banane? Ben seninle birebir mi konuşuyorum sence orada? Senin yorumuna cevap vermiş olsam neyse, ben ortaya mesaj atmışım sen bana cevap olarak kendinden örnek veriyorsun.
"sen olmayan bir şeyde tribe girmişsin"demişin. Pardon da güya hani sen objektiftin :n: ben orda 3 madde saymışım. Ofsayttan gol, kırmızı kartlık diz, verilmeyen penaltı. Sana göre bunlardan 1i geçersiz. E diğer 2 dediğim şeyler maçın kaderini etkileyen şeyler değil mi? Şimdi cevap ver bakalım haklı trip(!) mi haksız trip(!) mi. Ve ayrıca saydığım 3 madde içersinde sadece saa göre uygun olmayan 1 maddeye tutunup doğru olan 2 maddeyi nerdeyse görmezden gelmen senin objektif olmadığının kanıtı.
Ayrıca tekrar söylüyorum, kötü bir futbolla 1 puan aldığımız için, ek olarak sizin 3 puan almanıza engel olduğumuz için ben gayet mutluyum. Bu da seni ilgilendirmez :j: Benim mutlu olmamın muhattapı sen misin?
Sana mı kaldı bana kıvıma demek? Bende sana burda bi ton yakıştırmada bulunurum ama banane senden?
Ve yine belirteyim, tek kelime etmem değmezsin deyip paragraflar döktürmüşsün :) beğenmediğin yorum gördüğünde görmezden gelmek bu kadar zor mu? Sayfayı kaydır başka yorum oku. Ben de senin veya bir başkasının bi çok saçma yorumunu görüyorum ama herkese laf mı yetiştireyim burda?
MasALP
27.Ekim.2015, 18:43
Hakkımız yendi tribin haksız.. Hakan da kesin kırmızı Burakta hem yere atlayıp hem artık Ba ile olan ikili mücadeleden mi sarı gösterirsin yoksa Kjaere olan topu ıskalayıp ayağına vurduğu için mi sen bilirsin.. Hatta senin dediğin gibi olsa Chedjou ve Sneijderde tam kurala uygun bi maçta kırmızı görmüştü..
Daha da ileri götürmek gerekirse "Sulu derbi"yi hatırlarmısın? Tümer Metin taraftarı alkışladı diye ceza alıp oynayamadı bi kaç hafta.. Taraftara 4 işareti yapip doğrudan tahrik eden Burak'a ceza verilmelidir..
Hırsız mahalleye girmiş tüm evleri soymuş.. Sen diyorsun yetişin komşular hırsız var..
İki taraflı bi olay var hangisi daha ağır basar onu bilmen imkansız.. Bana masal anlatma.. Maçı hakem katletti demek yerine hakkımız yendi yazıyorsan buraya boş konuşuyorsun..
Fikrini paylaşıyorsan cevap alırsın ha cevap almak istemiyorsan sadece sayfayı kaydır başka bişey oku..
Bu sitede yıllardır olsan ne.. Olmasan ne.. Kökte salsan farkeder mi?
İstediğin yakıştırmayı yap farketmez.. Ortak bi platformdaysak her sözüne cevabım var merak etme.. Haksızsam haksızımda derim..
Galatasaray için değil bu konu.. Alakası olmayan penaltı naraları atacağın yer burası değil.. Karşılıklı haklar gaspedilmiştir.. İhtimaller bu kadar bol ken burda rakip taraftar sayısıda kucumsenmeyecek derecedeyse alacağın cevabı düşünüp at..
Ben herşeyi objektif yorumladım bi kere tutup bak bizim için de şunu yaptı dedin mi yok..
Kıvırma yani..
Nedvedmania
27.Ekim.2015, 19:53
Hakkımız yendi tribin haksız.. Hakan da kesin kırmızı Burakta hem yere atlayıp hem artık Ba ile olan ikili mücadeleden mi sarı gösterirsin yoksa Kjaere olan topu ıskalayıp ayağına vurduğu için mi sen bilirsin.. Hatta senin dediğin gibi olsa Chedjou ve Sneijderde tam kurala uygun bi maçta kırmızı görmüştü..
Daha da ileri götürmek gerekirse "Sulu derbi"yi hatırlarmısın? Tümer Metin taraftarı alkışladı diye ceza alıp oynayamadı bi kaç hafta.. Taraftara 4 işareti yapip doğrudan tahrik eden Burak'a ceza verilmelidir..
Hırsız mahalleye girmiş tüm evleri soymuş.. Sen diyorsun yetişin komşular hırsız var..
İki taraflı bi olay var hangisi daha ağır basar onu bilmen imkansız.. Bana masal anlatma.. Maçı hakem katletti demek yerine hakkımız yendi yazıyorsan buraya boş konuşuyorsun..
Fikrini paylaşıyorsan cevap alırsın ha cevap almak istemiyorsan sadece sayfayı kaydır başka bişey oku..
Bu sitede yıllardır olsan ne.. Olmasan ne.. Kökte salsan farkeder mi?
İstediğin yakıştırmayı yap farketmez.. Ortak bi platformdaysak her sözüne cevabım var merak etme.. Haksızsam haksızımda derim..
Galatasaray için değil bu konu.. Alakası olmayan penaltı naraları atacağın yer burası değil.. Karşılıklı haklar gaspedilmiştir.. İhtimaller bu kadar bol ken burda rakip taraftar sayısıda kucumsenmeyecek derecedeyse alacağın cevabı düşünüp at..
Ben herşeyi objektif yorumladım bi kere tutup bak bizim için de şunu yaptı dedin mi yok..
Kıvırma yani..
Dostum sorun şu ki sen düzgün konuşmayı bilmiyorsun. Bak ben orda bize yapılan haksızlıkları yazmışım. Sen de "öyle diyorsun ama bize de bunlar bunlar verilmedi" yazsan sorun çıkar mıydı sence? Yok ağlamak, yok kıvırmak dedin durdun. Bunlar iki saygılı insana yakışan ifadeler mi? Karşı görüşe sıfır saygın var. Bana göre penaltı sana göre değil. Bu kadar basit. Niye çirkin ifadelerle ikili tartışmaya çekiyorsun sürekli? Bence önce saygılı, düzgün üslupla yaz, sonra sabaha kadar futbol konuşuruz.
He bu arada yine kıvırma demişsin. Çirkin konuşuyorsun bari kullandığın kelimenin hakkını ver. Bir insanın bir şeyi kıvırması için ilk dediğinden başka birşey demesi lazım. Ben hala ilk dediğimi diyorum. Örnek vermek gerekirse sen "tek cümle kurmaya değmezsin" deyip 3. Uzun mesajını attın. Mesela bu kıvırma oluyor. Senin saygısız mesajlarına karşı sen benim cümle kurmama değmezsin deyip kendi adıma konuyu kapatıyorum.
MasALP
27.Ekim.2015, 20:18
Kuralla belirtilmiş birşey de sence bence mi olur ? Allahım aklım almıyor ki düzgün cümleler yazayım.. Kurallar açık rakibine arkadan tekme atıp yere atlarsan penaltı kullanırsın demiyor.. Haklı çıkmak için yazabileceğin tüm cümleleri kullan.. Haklı olduğunda hakkını verir saygı duyarım sen rahat ol..
Bence sen bana küfrettin.. Hapise girmelisin..
Bak bence diye bir iddaa atıp kendimce cezasını veriyorum.. Ee bi hak talebinde bulunmayacak itiraz etmeyecek misin?
Sadece konuşuyorsun.. Hadi ben kıvırıyorsun demicem sen istediğin kelimeyle tamamla... Malum ağırlığın var.. Tutupta sözünü çekip kışkırtmak ve kendini rahatlatmak için sözde hak taleplerinde bulunduğunu kabul etmeyeceksin.. Rastgele konuşuyorsun konuyu bi o yana bi bu yana.. Hepsine bi cevap veriyorum başka bişey diyosun..
Ohoooooo.... Yaz sen sorun yok.. Penaltıyı hak etmediğin gibi ilk tavrınla saygımı haketmedin ki saygılı konuşayım?
aytekin79
27.Ekim.2015, 21:10
Konuyu çok gereksiz yerlere çekip uzatmayın lütfen.