PDA

View Full Version : Crash Dump Hatası Bilgilendirme - Devre Arasında



aytekin79
29.October.2015, 19:26
Arkadaşlar iyi oyunlar öncelikle

Maç esnasında ilk yarı sonunda analiz kısmında beklerken 2. yarıyı başlattığımda crash dump almaktayım. SI forumlarında aynı hatayı alan birisi daha paylaşmış . Yetkili biri de bunun bir bug olduğunu ve tam sürümde düzeltileceğini söylemiş. Sizde aynı durumu yaşamamak için 2. yarıyı başlatmadan önce analiz kısmından çıkmayı unutmayın .

Bu da SI forumundaki linki

Resolved Crashes when Starting Second half from Team Analysis screen (http://community.sigames.com/showthread.php/437672-Crashes-when-Starting-Second-half-from-Team-Analysis-screen?)

orhuncet
30.October.2015, 00:03
Bende Crash Dump aldım ama kaydedip çıkarken maç sonunda .. Daha sonra oyuna tekrar girdim oyunu kaydetmişti aynı yerden devam ettim sorun olmadı . Devre arasında Analizlere bakıp daha sonra taktiklere döndüm Crash Dump vermedi Allah tan . Bu bilgi içinde ayrıca teşekkürler

Crazycat
05.November.2015, 13:59
Oyunu korsan da oynasam orijinal de değişmeyen tek şey crash dump. 2010, 2013 ve 2014 orijinal olarak var Steam'de. 2014'e her güncelleme geldiğinde crash dump yedim. Crash dump oyundan aldığınız keyfi yerle bir ediyor açıkçası. Kariyere devam etme isteğini bitiriyor. SI'nin karşısına sağlam bir rakip gelmedikçe bu oyunu düzeltecekleri yok.

illet
05.November.2015, 15:02
Bende Crash Dump aldım ama kaydedip çıkarken maç sonunda .. Daha sonra oyuna tekrar girdim oyunu kaydetmişti aynı yerden devam ettim sorun olmadı . Devre arasında Analizlere bakıp daha sonra taktiklere döndüm Crash Dump vermedi Allah tan . Bu bilgi içinde ayrıca teşekkürler

bendede aynı şey oldu oyunu save edip çıkarken crash dump aldım tekrar girip açtığımda oyunu save etmişti kaldığım yerden devam edebildim ama ilerde olur mu diye aklımada bir kuşku bırakmada değil

Nocna Mora
05.November.2015, 16:46
Konu "Teknik Sorunlar ve Çözümleri" forumuna taşınmıştır.

howkee
12.November.2015, 12:00
Bunun bir çaresi yok mu? full sürümde düzeltilecek demişsiniz ama emin olamadım. Kafamda acaba save ettim mi diye bir soru olmadan rahat rahat oynamak istiyorum şu oyunu

aytekin79
12.November.2015, 15:33
Bunun bir çaresi yok mu? full sürümde düzeltilecek demişsiniz ama emin olamadım. Kafamda acaba save ettim mi diye bir soru olmadan rahat rahat oynamak istiyorum şu oyunu

Ben son güncelleme sonrası düzeltildiğini düşünüyorum. Henüz aynı sorunu yaşamadım

hiboyksl
13.November.2015, 17:16
Düzelmedi yine geldi hata

aytekin79
13.November.2015, 17:58
Düzelmedi yine geldi hata

Kötü olmuş. Bunu SI forumlarında belirtebilir misin .

hiboyksl
14.November.2015, 00:12
Kötü olmuş. Bunu SI forumlarında belirtebilir misin .
tabii hocam belirtirim