PDA

View Full Version : oyuncu statüsünden kaynaklı oyuncuyla aramdaki sorun



meric
13.November.2015, 16:15
Arkadaşlar merhaba,

Juventus'u calıstırıyorum. 35 yasında ronaldoyu aldım.Hazırlık dönemimdeyim henüz 3. hazırlık maçımı oynadım.Bir yardmımcı anternörüm bunun statüsünü "indispensable" yerine "important for the first team" gibi bir şey yapmamı istedi.Ben de öyle yaptım fakat yapmaz olaydım ronaldo kaygılandı ve benimle konuşup benim ayrıcalığımı,özel bir oyuncu olduğumu nasıl bilmezsiniz takımda gibi bir şeyler söyledi.Ben de pardon yanlış oldu vs desem de olmaz sana güvenmiyorum artık dedi ve gemileri yaktı.Morali şu an "very poor",son maça bu şekilde çıktı ve ıyı oynayıp gol de attı ancak adam depresyona girdi.İnfo kısmında concern kısmında "concerned about his clacification in the theam yazıyor .Böyle bir sorunla şahsen ilk defa karşılaştım.Karşılaşanınız var mıdır? ne yapmam gerekir sizce?

themanticors
13.November.2015, 17:23
Statüsünü eski haline getir. Sonra oyunda oynamaya devam et. Bir süre sonra konuyu düşürecek. Alpaslan Öztürkü Betadaki oyunumun 2.sezonunda almıştım ama ŞL kadrosunda yerim yok diye kaydedemedim. O da gemileri yaktı falan morali bozuktu. Lig ve Kupa maçlarında oynatmaya devam ettim, iyi oynadığı maçlardan sonra ve antremanına göre övdüm falan bir kaç ay sonra sıkıntım kalmadı falan diyerek konuyu kapattı.

Saul17
13.November.2015, 17:28
Ronaldo izle,720p Film izle, HD Film izle, Film izle, Full Film izle (http://filmakinesi.net/ronaldo-izle.html) izle ve asıl hatanın sende olduğunu gör :0:

meric
13.November.2015, 18:06
Statüsünü eski haline getir. Sonra oyunda oynamaya devam et. Bir süre sonra konuyu düşürecek. Alpaslan Öztürkü Betadaki oyunumun 2.sezonunda almıştım ama ŞL kadrosunda yerim yok diye kaydedemedim. O da gemileri yaktı falan morali bozuktu. Lig ve Kupa maçlarında oynatmaya devam ettim, iyi oynadığı maçlardan sonra ve antremanına göre övdüm falan bir kaç ay sonra sıkıntım kalmadı falan diyerek konuyu kapattı.

ben de bu şekilde düşünmüştüm zaten olaydan hemen sonra bu şekilde değiştirdim ve oynata oynata düzeleceğini düşünmüştüm ama emin olmadığım için bir bilenlerden ayrıca fikir almak istedim.bilgi için teşekkürler