Log in

View Full Version : Anelka da Hareketli Saatler

m_o_11
23.Haziran.2006, 15:27
ANELKA'DA HAREKETLİ SAATLER
Fenerbahçe'nin Fransız Yıldızı Nicolas Anelka gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.Gece 24.00'de Atatürk Havalimanında olan yıldız futbolcu daha sonra evine gitti
Sabah erkenden Başkan Aziz Yıldırım ile kulüp binasında bir araya gelen Anelka'ya başkan son zamanlarda çıkan haberlerle ilgili hesap sordu
Fransız yıldız hiç bir açıklama yapmadığını belirtirken Başkan'ın sert üslübü karşısında şaşırdı. Yıldırım'ın, Anelkaya "Artık sus. Takıma zarar vermeye başladın. Eğer gitmek istersen önce bana söyle. Gereken ne ise yaparız merak etme. Takım arkadaşların hakkında konuşmamaya gayret göster. Birkez daha bu tip davranışı sergilersen olacaklardan ben sorumlu olmam" dediği öğrenildi
Anelka daha sonra Samandıra tesislerine geldi. Fransız yıldız öğleden sonra Acıbadem hastanesinde kontrolden geçti. Ve akşam idmanını çıkacağı belirtildi.
Yönetim Anelkaya 50 bin dolar ceza kesti. İdari Menejere bilgi vermeden açıklama yapmak ve arkadaşlarını küçük düşürücü hareketlerden dolayı bu ceza kesildi.

Jesus_FB
23.Haziran.2006, 15:29
adam gibi oynayıp adam gibi davranıcaksa kalsın yoksa bir değil bin Anelka bulur bu klüp

kavara
23.Haziran.2006, 15:30
anelka nın sonu hersey para cezası ile baslar..

SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 16:46
ya Anelka git işine yeteneklerıle kafasını kullanamayan klasık bir adamsın sende.

ForsakeN
23.Haziran.2006, 16:52
Anelka'nın aklı İngiltere'de kalmış.Kendi burda ama ruhu İngiltere'de.Bu zamandan sonra kalsa da bi işe yaramaz.

anarchist
23.Haziran.2006, 21:51
Anelka'nın aklı İngiltere'de kalmış.Kendi burda ama ruhu İngiltere'de.Bu zamandan sonra kalsa da bi işe yaramaz.
cok doğru zaten cıktığı maclarda da hiç istekli oynamıodu burda

Aslan41
23.Haziran.2006, 22:51
anelka geldiğinden beri ne yaptı kii?????
neden takımınızda kalsın???
onun makul bi fiyata sat..
ondan daha çok forma satışları yapacak daha çok seirci çekecek,prestij getirip Dünya futbolunu üzerine çekecek transfer yap????

mesela İtalya futbolunda deperm var..
milan ve juventus un ligden düşürülmesine kesin gözüyle bakılıyor....burdaki yıldızlara bas parayı kap hemen...
sonra crespo var...gelebilir..
yeter ki sen adamın istediklerini yap....

barahir
23.Haziran.2006, 22:53
Amaan Bende Sıkıldım walla bu sorundan. Napıyosa yapsın beni ilgilendirmez artık.

fifamen
24.Haziran.2006, 00:25
anelka geldiğinden beri ne yaptı kii?????
neden takımınızda kalsın???
onun makul bi fiyata sat..
ondan daha çok forma satışları yapacak daha çok seirci çekecek,prestij getirip Dünya futbolunu üzerine çekecek transfer yap????

mesela İtalya futbolunda deperm var..
milan ve juventus un ligden düşürülmesine kesin gözüyle bakılıyor....burdaki yıldızlara bas parayı kap hemen...
sonra crespo var...gelebilir..
yeter ki sen adamın istediklerini yap....
duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım helal olsun:D

Universal
24.Haziran.2006, 00:27
bir de oynasa ronaldinhodan daha iyi oynar

Gravity
24.Haziran.2006, 01:40
bir de oynasa ronaldinhodan daha iyi oynar

Yok artık:ş:

Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:42
batuhan biraz abartmışın ya :D
ama bence en iyi anelka fenerden giden anelka olucak gibime geliyor

EreN
24.Haziran.2006, 01:53
Varsa Söyleyin onun tekniğinde onun HIZında bir adam Türkiyede?

Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:54
yok ama oynamıyor adam

ibo
24.Haziran.2006, 02:38
türkiye standartların üstünde ama badamın kafası başka yerlerde olduğu için verimli olamıyor...

m_o_11
24.Haziran.2006, 13:27
bakın bu gusel herkes kabul edıyomus anelka nın ii futolcu oldugunu sevindim. kotu filan diyenler vardı uzuluyodum. buyuk ıhtımalle gidecek bu adam gittikten sonra pişman olcaz gibi geliyo bana. keske kalsada tekke-anelka yan yana oynaya bilse. dünya nın en tehlikeli forvetleri olabilirler.

ozzy
24.Haziran.2006, 22:31
ben gitmesinden yanayım hem para kazanırız hemde kontejyan boşalır daha iyi en azından mücadele edip faydalı bir forvet alırız.

SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 23:07
batuhan daha neler :)