Log in

View Full Version : Galatasaray ile Avrupanın en büyüğü olma hedefim

ugurkrk
02.Haziran.2016, 13:24
Merhaba Galatasaray ile kariyere başladım daha yeni olmasına rağmen hızla ilerleyerek Avrupanın en büyüğü olacağım.

Öncelikle Galatasaraydan 1 senelik teklif alınca Karabükden aldım bavulumu İstanbula geldim,Bizim Dursun başkanla Eminönünde balık ekmeğimizi götürürken (tabi ne onda ne bende para olmadığından ) sözleşmeyi cok cüzi bir miktarda imzaladım.

Sonrasında Dursun başkan ile toplantımızdan sonra teknik heyet ve oyuncularla tanıştım.Medyayla ilk konuşmamızda benim yaşımın küçüklüğüyle alay ederek daha ilk muhalefetliklerini yaptılar.

DAha sonra takıma baktığımda,,,

Muslera
Tarık Semih Koray Carole

Selçuk Yeni Transfer

Yeni Transfer Sneijder Podolski

Burak

Bu şekilde takımımı kurarak yeni transferler ve takımdan göndereceklerimi belirledim.

Öncelikle chedjouyu tüm takımlara önererek işe başladım Sevillaya 8.7 milyon euroya sattım,Müzmin sakat Hamiti karşılıklı görüşerek sözleşmesini fesh ettim Umutu touluseye 1.7 milyon euroya sattım. Sonra baktım Poldide yaşı gelmiş onuda 9.2 milyona Evertona satarak transfer için kendime kaynak yarattım.

Transferde öncelik ortasahaya bir isim almaktı ajeri kadroma tam katacakken Juventus devreye girip elimden aldı.Bende vatandaşı olan Fossumu 300 bini peşin 900 binide taksikt veya ekstra oynayışda para olmak üzere 1.2 milyon euroya kadroma dahil ettim. Daha sonra Zivkovici 1.1 milyona,Malcomuda 13 milyona alarak transferimi bitirdim. Ama hala 2 tane aklımda olan genç yedekde durabilecek isim içinde pusuda bekliyordum.

Daha sonra pusuda beklediklerim gençler Altınordudan ÇAğları taksitlerle 750 bin euroya, Partizanda Šaponjićide taksitlerle 1.2 milyona alarak tüm transferimi kapamış bulunmaktaydım,hala eksiklerim çokdu ama mali durumdan ötürü elimdekinin en iyisiyle idare edicektim sonuçta.

Ve ideal kadrom;

Muslera
Tarık Semih Koray Carole

Selçuk Fossum

zivkovic Sneijder Malcom
Burak

Olmuştu.

İlk süper kupa finaline bu kadroyla çıkmıştım yedeklerim ise

Cenk
Denayer
Jose Rodriguez
Sinan
Emre
Olcan
Šaponjić

Bu şekilde maça başlayarak Bursa sahasına akın akın gidiyordum, Çok geçmeden Selçuk inan penaltıyla bizi 1 0 öne geçiren golü dakikalar 22 olduğunda yazmıştı. İlk yarı daha sonra takımım sanırım önde olmanın verdiği pskolojiyle geri çekilmeye başladı akın akın geliyolardı ama kontradan Burak efendi sanki gerçek hayattan oyuna girmiş gibi devamlı kaçırıyodu golleri. İlk yarının 44. dakikasında en sonunda Necid golü ağlarımıza atmıştı. Devre arasına sakin bir tavırla konuşmamı yapıp Šaponjić ve Emreyi oyuna alıp Burakla,Fossumu kulubeye çekmiştim.Sanki farklı bir takım olmuşcasına Emre orta sahada pas trafiğini kontrol ederek Sneijdere alan yaratıyordu Saponjicle güzel bir uyum yakalamışlardı. Nitekim golde Emrenin uzun pasında Saponjic kontrol ederek snejderin önüne yuvarladı,Sneijderde her zaman olduğu gibi füzeyi gönderip golü attı. Dakika 83 de ise Tarığın bindirmesiyle çok güzel orta yaparak Saponjicde güzel kafayla köşe topu bıraktı ve 3-1 yenerek Süper kupayı ve ilk kupamı çoşkuyla kutladım. Daha sonra lig başladı Burak yerine takıma Šaponjić monte ederek lige başladım. Ligde 3 de 3 yaparak yoluma devam ettim ve liderliği kapmış bulunmaktayım.Şampiyonlar liginde ise Chelsea,A.madrid,S,bükreş kurasını çektim. İlk maçımda defansiv bir kadroyla A.madrid deplasmanında 1-1 Chelseayla kendi sahamda 1-1 S.bükreşi iki maçtada yenerek grupta puanlama;

Chelsea 8
Galatasaray 8
A.Madrid 5
S.Bükreş 0

Kendimce güzel bir başlangıç yaptım,Ligdede aynı zamanda 11 maçta 23 puanla liderim.

Başkanda bu duruma kayıtsız kalmadı ve Transfer bütcemi 100 de 100 çıkardı.

Şimdi önümde Bursa deplasmanı ve A.madrid kendi sahamda 2 önemli maçım var

krasafcik
02.Haziran.2016, 22:15
Onaylanmıştır. Başarılar dilerim. Birazda fotoğraflar eklerseniz daha güzel olur kariyer.

kaan_yrd
03.Haziran.2016, 00:22
Başarılar...

ugurkrk
03.Haziran.2016, 01:03
Teşekkürler yarında devamını yazarım inş 2-3 yıl içerisinde Avrupada kupa kaldıracağız :)

ugurkrk
03.Haziran.2016, 01:15
Evet Beyler Bursa ile maçı 2-2 berabere kalarak 2.yle olan makas iyice daralmaya başladı artık seri galibiyetleri almanın zamanı olsun A. madrid ile 0-0 beranere kalarak gruplardan çıkmayı garantiledim 2 li averaj üstünlüğüyle :) Ayrıca yönetimin transfer bütce artışıyla beraber Sneijdere yedek olarak Alper Ademoğluyla 1.7 milyon birde seneye Caroleyi düşünmediğim için genç yetenek Türk asıllı Oscar Borgu 300 bin imza parasıyla transferinde anlaşmış bulunmaktayım bu genç ekip biraz tecrübeyle kupayı alacağım inşallah

ugurkrk
03.Haziran.2016, 17:14
Onaylanmıştır. Başarılar dilerim. Birazda fotoğraflar eklerseniz daha güzel olur kariyer.

Tabi akşama fotoğrafları paylaşacağım :)

pusathan01
03.Haziran.2016, 17:42
Başarılar dilerim. Görsellerle kariyerine daha iyi bir renk katarsın.

Güney Afrika milli takımını ve onun 18-21 yaş altı takımlarını incele sağlam yetenekler çıkıyor.

Birde sağ bek için Brezilyadan BAH takımında Flavio var. İkinci sezon bedelsiz alabilirsin. Ama ilk sezondanda al derim. Ben memnunum.
Birde alabilirsen Malagadan Flavio Ferreira diye bir stoper var. ilk yıldan bende Charlton bedelsiz aldı.
Son olarak yine Brezilyadan Palmeirinha takımında bir forvet var adı Lucas Michel. İlk yılında bedelsiz alabilirsin. Çok iyi bir forvet oyuncusu oluyor. Yaşıda genç ve şuanda bende 3,5. senesi değeri 11,5 Milyon Tl oldu.

Kawaguchi
04.Haziran.2016, 10:02
daha gerçekçi transferlerle daha zevki bir kariyer olabilir sanırım

ugurkrk
04.Haziran.2016, 12:50
daha gerçekçi transferlerle daha zevki bir kariyer olabilir sanırım

Haklı olabilirsin hocam ama eksiklerime göre benim bildiğim en iyi genç oyuncuları aldığımı düşünüyorum :)

Ayrıca takımımda hala bir forvet eksiğim var kaynak yada biraz bütcem olursa tüm paramı oraya harcıyacağım :)

Düşündüğüm ilk isim kimse kapmassa Gabriel Barbosa ve bu oyunu yapan yapımcının favorisi olan Embolo üzerinde ısrar edicem :)

ugurkrk
04.Haziran.2016, 19:30
Arkadaşlar harddiskimin bozulması sebebiyle oyun kayıtım gitmiştir,Daha başlayamadan kariyeri bitirmek zorundayım vaktinizi aldığım için kusura bakmayın