PDA

View Full Version : Personel arama ekranında ağırlık



Namzet
30.August.2016, 15:57
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Personel arama ekranında filtreleme yapıp personellerin listelenmesi çok uzun sürüyor,bazen çıkan personele tıklayamıyorum bile.Oyuncu filtreleme de böyle bir sıkıntım yok.Sorun ne olabilir? Oyun tahmini hız 3.Bilgisayar performansı 5

martymcfly
30.August.2016, 18:37
Benim de oyunu kurarken çok oyuncu yüklediğimde oluyor.
Oyunun sıkınıtısı büyük ihtimalle, dakikalarca yüklenmediği oluyor o zaman netten tavsiyelere bakıyorum hiç istemediğim halde.

excaliburuA
30.August.2016, 20:01
Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayarının özelliklerini yazarsan sorun daha iyi anlaşılır.

Adana Demirspor
30.August.2016, 21:56
Benımde basıma defalarca geliyor, o kadar ağırlaşıyor ki sinirden personel almadıgım bile oluyor.

Çok büyük database ile oynuyorum ondan olabilir.

Ali Hikmet
31.August.2016, 08:50
Sorun bilgisayar ve database ile ilişkilidir aklıma FM 2015 de 1 çekirdekli sadece ve sadece fm 2015 zor kaldıran bilgisayarım aklıma geldi bir tuvalete gider gelirim yada bir yemek yerim hala dolacaktı :D

Namzet
31.August.2016, 11:46
Sorun bilgisayar ve database ile ilişkilidir aklıma FM 2015 de 1 çekirdekli sadece ve sadece fm 2015 zor kaldıran bilgisayarım aklıma geldi bir tuvalete gider gelirim yada bir yemek yerim hala dolacaktı :D

beterin beteri var deyip şükrettim. :D Genie scout indireyim bari tek çözüm bu olacak