PDA

View Full Version : FB Kongresiyle İlgili Herşey Buraya!!

mgungor
24.Haziran.2006, 13:55
Yıldırım yine tek aday!

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10.30'da başlayan kongrenin ilk gündem maddesi “100. yıl nedeniyle geçici ihraç cezası alan üyelerin affı” konusu olarak belirlendi.

http://www.superspor.com/images/1/29/8880_B_Azizyildirim009.jpg

Seçim öncesi tartışma konusu olan ve cezası bulunan Sadettin Saran’ı en başta ilgilendiren bu olay oya sunulurken, delegeler “Red cevabı vererek” affı kabul etmedi.. Bunun tüzüğe aykırı olduğu ve olağanüstü genel kurulda sadece başkan ve yönetim kurulu seçiminin yapılabileceği duyuruldu.

Daha sonra yönetimin faaliyet raporuna geçilirken, ardından da denetleme kurulunun raporu incelenecek. 2 gün sürecek kongrede ilk gün konuşmalar yapılacak, ikinci gün kulüp başkanı, yönetim kurulu ve diğer kurallar için seçime gidilecek.

AZİZ YILDIRIM YİNE TEK ADAY
Seçimde 10 bin 740 üyenin oy kullanabileceği bildirilirken, Sarı-lacivertli kulüpte yaklaşık 8.5 yıllık dönemde daha önce girdiği 7 seçimin 5'inde tek aday olan Aziz Yıldırım, 8. kez başkan olmak için üyelerden oy isteyecek.

ALİ ŞEN DE KONGREDE
Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen de sabah kongrede hazır bulundu. Aziz Yıldırım ile kısa süre önce yıldızları barışan Şen’in , Aziz Yıldırım’a destek amacıyla yer aldığı ve her türlü projesine onay vererek güven duyduğu belirtildi.
24.06.2006

Kaynak : DHA

Burak Duran
24.Haziran.2006, 14:39
gereksiz bir kongre

bluepaw
24.Haziran.2006, 14:41
Fenerbahçe Kongresi’nde söz alan eski başkanlardan Ali Şen’in konuşması sırasında aylağa kalkıp itirazlarda bulunan eski yöneticilerden ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz’ın sözleri üzerine sert tartışmalar yaşandı.

Ali Şen’in konuşması bölünürken, çeşitli gruplar ve fikir farklılıkları bulunan üyeler arasında sözlü tartışmalar yaşandı.

Bu olay üzerine Aziz Yılmaz’ın yanına gelen Aziz Yıldırım ortama sakinleştirmeye çalıştı.
Tartışmalar devam edince Aziz Yılmaz salonu beraberindekilerle birlikte terk ederken sözlü sataşmaların devam etmesi üzerine öfkelenen Aziz Yıldırım, kameralara yansıyan şu sözlerle dikkat çekti: "Böyle Fenerbahçe olmaz. Böyle Fenerbahçelilik olmaz. Böyle bir Fenerbahçe'nin başında olmak istemiyorum"
Aziz Yılmaz'dan suçlama!

Fenerbahçe Kongresi'nde söz alan eski başkanlardan Ali Şen'in konuşması sırasında ayağa kalkıp itirazlarda bulunan eski yöneticilerden ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, ortamın gerginleşmesine sebep olunca salonu terketmişti. Başkan Aziz Yıldırım ve genel kurul üyelerinin büyük çoğunluğunun tepkisini alan Aziz yılmaz çıkışta yaptığı açıklamada özür diledi.

Yılmaz, "Bana yakışmayan bir harekette bulundum, sinirlerime hakim olamadım. Camiadan özür diliyorum. Başkanım gelip müdahale etmese söylemimin durulacağını zannetmiyordum. Başkanım beni frenledi ve çıktım. Sayın Ali Şen'e olan tepkim şundan, devamlı genel kurula saygısızlık yapıyor, genel kurulu yok sayıyor ve devamlı -Ben Ali Şen'im. Beni taraftar ister der- Hiçbir zaman genel kurulu yücelten bir kelime duymadık. Ayrıca başkan ile geçen buluşmasında olayı organize eden kendisi. Alaattin Metin'e beni çağırt, konuşalım diyen kendisi. Ondan sonra Alaattin Metin başkana gelip sizinle görüşmek istiyor deyince başkan da -iyi gelsin görüşelim, ara gelsin- diyor. Allaattin de "bana aramak yakışmaz, sen ara" diyor. Başkan da orada iyi niyeti ile arıyor. Sonuçta davet etmiş oluyor. Halbuki kendisi davet ettiren. Görüşmede yaptığı çirkin hareketi biliyorsunuz. Ondan sonra bu kulübün aslında ondan daha saygın, 5 tane daha eski başkanı var. Başkan hepsini bir çağırmayı düşünürken o kafasındaki programı değiştirmiş oldu.

Ben kendisinin büyük bir palavracı olduğunu biliyorum. Davet edildiği gün görüşmeye gelmeden evvel "vereceğim gazı, dolduracağım kazı-bunlar hep söylediği laflar. Şimdi bir devam etsin de sonra teneke ile gider". Ben iyi niyetine inanmıyorum. O yüzden bu tip insanların ben genel kurulu üyesi olduğum için benim onurumla oynadığını kabul ediyorum. Bir daha da böyle birşey yapabileceğimi zannetmiyorum. Çok üzüntülüyüm tabii. Ama insan geçmişine de bakmalı. Ben onun yerinde olsam sokağa çıkmam. Köyümde oturuyorum dedi. Bir türlü köyünde durmuyor. Bir görüşme yaptı gündem değişti. Böyle birşey yok. Fenerbahçelilik kendi aranda konuşursun, biter. Desteği sahte, şova dönük. Bunları artık yemiyoruz, bilmesi lazım. Hadi bir suçu işledin onu geçtik. Bana göre Ali Şen haysiyet fakiridir.

http://www.superspor.com/images/1/29/8759_B_Azizyildirim009.jpg

SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 15:02
gereksiz tabiki durup dururken istifa et ondan sonra tukurdugunu yalayarak geri gel aday ol Aziz yıldırım yaptıgın ayıptır ayıp.

mgungor
24.Haziran.2006, 16:56
"Devlet soruşturma açmalı!"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, olağanüstü kongrede kalan sezon ve yeni nedefler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İtalya Ligi'nden örnek veren ve Juventus, Mılan gibi dünyaca ünlü kulüplerin ligden düşürülme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını hatırlatan Yıldırım, "İTALYA'DAKİ OLAYLARDAN DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM, DEVLET SORUŞTURMA AÇMALI" dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Olağanüstü Genel Kurul'da yaptığı konuşma şöyle: .

"Bugün Fenerbahçe ve şahsım için tarihi bir gün. Denizli maçı ve İzmir'de Beşiktaş ile oynanan kupa maçı, bu maçlarda kazanmak da var kaybetmek de var. Ama hazmedemediğimiz olaylar da var. Hem İzmir'deki maçtaki hem de Denizli'deki maçtaki olaylar 1 yıllık bir emeğin kaybolması ve Fenerbahçelilerin üzüntüsü oldu.

“İTALYA'DAKİ OLAYLARDAN DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM...”

Dönüşümüzde de yeni kararları düşünmemiz ve sabahlara kadar arkadaşlarımızla planlar yaparak açıklamamız gerekti. Benim şahsi işlerim ile ilgili kimseye veremeyeceğim bir hesap yok. Fenerbahçe için yapamayacağım şey de yok. Ben şimdi isim vermeden bir olay anlatacağım. Çünkü isim verince gereksiz cezalar veriliyor. Neden ödeyelim. Bugün İtalya'da bir soruşturma var ve Juventus'dan Moggi'nin telefon görüşmeleri açıklanmış ve istifalar gelmiştir. İtalya Futbol Federasyonu Başkanı istifa etmiştir. Biz de ise bunlar olursa UEFA'dan atılırız diyorlar. Demek ki İtalya atılamıyor.

“LİGDE ÖZELLİKLE SON 6 HAFTANIN İNCELENMESİ LAZIM....”

Türkiye'de de son 6 hafta incelenmelidir. İtalya'da devlet olaya el koyuyor savcı atanıyor ve araştırma yapılıyor. Biz bir bedel ödedik. İlk devrede Fenerbahçe'nin teşvik verdiği söyleniyordu ama anlaşıldı ki biz bir şey göndermedik. Herhalde gönderseydik daha farkli şeyler olurdu.

Benim bir takım korkularım vardı ve Genel Kurul'da da bunu dile getirdim. Biz korkularımızın bedelini ödedik. Fenerbahçe'nin lehine arada fark açıldığını görüyorum ama korktuğumu söylüyordum çünkü bir takım olaylar ile başarılarımızdan uzaklaştırılacağımızdan korkuyordum ve Genel Kurul'un ardından yaşadığımız 3 ayda da neler olduğunu gördük.

Arkadaşlarım ve ben kamuoyunda kavgacı insanlar olarak gösterilmeye çalıştık. Ne yazık ki camia içerisinde de bunu dile getirenler oldu. Ne ben ne de arkadaşlarım kavgacı değiliz. Biz Fenerbahçe sevgisi ile doluyuz. Biz haklı davalarımızda dile getirdiklerimizle kavgacı olarak gösterildik. Ligin 1. devresinde maçların ardından bizim isteğimiz dışındaki hatalar haftalarca, aylarca konuşuldu. Şunlar söylendi: Türkiye'de şampiyonluk önemli değil çünkü neden? Fenerbahçe fark atacak durumda. Hep hakem hataları lehimize dendi ve masa başı senaryolar oynandı. Sporcularımıza sunduklarımız ile yarattığımız güç ile karalandık ve elde edilen başarılar da başka sebepler ile gölgelenmeye başladı.

Şampiyonluk yarışına etki eden izahı olmayan olaylar gündeme bile getirilmedi. Aleyhimize olanlar hiç konuşulmadı bizler, futbolcularımız karalandık ve demin söylediğim gibi kavgacı olduk, kavgacı damgası yedik. Fenerbahçe gerçek dışı tartışmalara sürüklenerek reyting yaptırıldı. Fenerbahçe'nin menfaatleri için biz bunlara taraf olmadık. Ben geçen sene Fenerbahçe televizyonuna ve ardından da buradaki Genel Kurul'da konuştum başka da konuşmadım ama sanki biz her gün konuşuyoruz gibi gündem yaratıldı.

Hedefimiz olan 2 kupa alamadık ve bizler, hepimiz üzüldük ama reyting uğruna kavgacı ortamlar yaratıldı. Yeni dönemde bu konulara karşı daha hassas olabileceğimiz söyleyebilirim. Sizden isteyeceğim de buna destek ve buradan elde edilmeye çalışılacak reyting karşısında birlikte mücadele etmemiz. Bizler ilk günden beri gücümüzle başarı elde edeceğimizi söyledik. Biz çok çalıştık ama olmadı biz hiç bir zaman etik olmayan yollardan başarı elde etmeyeceğiz. Bundan sonra daha büyük başarılamız olacaktır.

Bundan 1 ay önce verdiğim ayrılma kararında içinde bulunduğumuz olumsuz koşulları dile getirdim ve geri dönme kararımda da bu koşuların devam ettiğini söyledim. Ali Şen, Emin Cankurtaran, Güven Sazak, Tahsin Kaya ve yöneticilerimiz, derneklerimiz, dernek başkanları ve taraftarın, diğer takım taraftarlarının gösterdiği sevgi dönmem için aldığım güç oldu.

100. yıl da Fenerbahçeliler için her şey çok daha önemlidir. Bu aşamada sağlık dahi önemini yitirmiştir. Sizlerden aldığım destekle önümüzdeki dönem büyük bir şevkle çalışmaya devam edeceğim, bunu istiyorum.

Hasta olmadan önce bir doktor kontrolüne gittim. Bilin istiyorum hakkınız var. 2001'de gizli şeker hastalığı kondu. Yüksek olduğunu söylediler kontrol altında devam ediyordu. Bu olayların ardından 256 ya kadar yükseldi ve ilaçlarla 170'e kadar düşürdük. Bir de böbreğin üzerinde bir kist var 15-17 santime kadar büyüdü ama önemli olmadığını söylediler. Anjiyo için yeni bir alet gelmiş bir muayene ettiler ve gözükende biraz sıkıntı çıktı ve ben de Ankara'ya gittim ve gece orada bir halsizlik var bir uyuşma vardı. Yatmam gerektiği söylendi ve elektro çektiler bir şey çıkmadı ama sonra anjiyo yapmaları gerektiğini söylediler ve ana damarda %80 yıkanma varmış. Ufak damara bir balon yapıldı ve ana damara da stent takıldı. Önümüdeki yıllarda daha iyi yaşayacağımı ve rektifiye olduğumu söylediler. Yani sağlıklı ve iyiyim.

Ben bu camiaya borçluyum, en azından 2 kupa söz verdik ama olmadı ama yine söz verdik inşallah yapacağız.

Oyuncularla toplantı yaptım, 6-7 hoca ile görüşme yaptık ve durumları yarın akşam belli olacak. 3'ü biz geliriz dedi ve diğer 3'ü de yarın akşam belli olacak bir aralarından istedğimizi seçeceğiz. Bir yabancı oyuncu hakkımız var ve gelecek olan teknik direktör O'nu seçecek. Biz yönetim olarak hepsini yaptık ve biz olmasak da gelecek arkadaşlara bu çalışmaları verecektik.

Oyunculara şunu dedim: Sizin bana bir can borcunuz var ve hepimzin de bu camiaya borcu var. Sizler paralarını aldınız, biz bir sezon onurlandık ama sonuçta bir şey veremedik ve ezik hissediyoruz siz de hissetmelisiniz dedim.

100. yılda belki bir daha yaşayamayacağımız bir yıl yaşanacak. Bundan dolayı bu yılın çok önemli olduğunu dün kendilerine anlatım ve onlar da anladıklarını ifade etiler.

Bu yıl Coca Cola kupası dahi olsa kupaları almamız gerektiğini anlattım. Avrupa'da da başarı istiyorum ama kolay değil. Sistem yabacı oyuncuyu ve kaliteyi arttırmalıdır. Bakın Dünya Kupası'nda da yabacılar var ve gerekirse milli takımda da oynatırsınız.

“GÜZEL GÜNLER, GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ, ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYACAĞIZ”

Ben sevildiğimizi biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Hele bir bayan taraftar dedi ki: "Ben 4 aylık hamileyim ve gittiğinizi doğan çocuğuma nasıl anlatırım". Biri de şunu diyor: "Galatasaray'a 7-0 yenilelim ama siz kalın." Yani ani özel mesajlar vardı ve çok önemliydi. Bu desteği herkesten gördüğümüz için her ne şartta olursa olsun bu görevi yapmak ve Fenerbahçe'yi daha iyi bir duruma getirip gelecek arkadaşlara devir etmek için geri geldik.

Fenerbahçe ile güzel güneşli günler göreceğiz. Taraftarın da dediği gibi "Dara ağacında da olsak son sözümüz Fenerbahçe olacak."

24.06.2006

Kaynak : DHA

dnz498
24.Haziran.2006, 20:43
çok gülüyorum ben bu adama (fb eğlence :D ) demişki özellikle son 6 hafta incelenmeli nedendir anlamadım nedendir son 6 haftada tüm sezon değil ilk yarıda kaza ve şansızlık eseri(!) FB hanesine yazılan puanlar incelenmiyor da son 6 hafta inceleniyor nedendir kimsenin o zamanlar sesi çıkmadıda şimdi (seçim arifesi) borular ötmeye başladı aziz yıldırım haklıdır inceleme yapılmalıdır ama tüm sezon için inceleme yapılmalıdır eğer ki sezon içinde bir hakem ya da takım bir başka takıma bir tek puan dahi veriyorsa (kaza eseri olsabile) bu en ağır ceza şekiliyle cezalandırılmalıdır ancak bu lig o şekilde kaliteli olur anadoludan şampiyon çıkar hiç kimse o zaman "bizim şampiyonluğu kaldıracak durumumuz yok" deyip ilk yarı 0-3 önde olduğu maçı ikinci yarı 4-3 kaybetmez

mgungor
25.Haziran.2006, 11:54
Fenerbahçe'de oy verme işlemi başladı...

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurulda üyeler tek aday olan Aziz Yıldırım için oy veriyor.
Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 18 sandıkta gerçekleştiriliyor. 10 bin 740 üyenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede, sandıklar saat 17.00'de kapatılacak ve oyların sayımına geçilecek.

YÖNETİMDEKİ TEK YENİ İSİM ALİ KOÇ
Yönetim kurulu asil listesinde tek değişiklik yapan Aziz Yıldırım, Ali Koç'u listesine aldı.
Son 4 kongrede Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alarak yöneticilik görevini sürdüren Zeynep Sabancı, yönetimden ayrılırken, Sabancı'nın yerine Koç yönetime dahil oldu.
Aziz Yıldırım'ın bir önceki listesinde yedek üyeler arasında yer alan Işık Eyigüngör'ün yerine ise Semih Özsoy yedek üyeler arasına dahil edildi.
Aziz Yıldırım'ın 2 değişiklikle oluşan yeni yönetim kurulu listesi şöyle:
Asil Üyeler:
Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcay, Nihat Özbağı, Alaeddin Yıldırım, Murat Özaydınlı, Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Serhat Çeçen, Faruk Neşet Yalçın, Tuncay Uzun, Şekip Mosturoğlu, Tahir Perek.
Yedek Üyeler:
Ömer Temelli, Ünal Uzun, Semih Özsoy, Rahmi Eyüboğlu, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Ercan Karasu.

Cyzio
25.Haziran.2006, 11:57
çok gülüyorum ben bu adama (fb eğlence :D ) demişki özellikle son 6 hafta incelenmeli nedendir anlamadım nedendir son 6 haftada tüm sezon değil ilk yarıda kaza ve şansızlık eseri(!) FB hanesine yazılan puanlar incelenmiyor da son 6 hafta inceleniyor nedendir kimsenin o zamanlar sesi çıkmadıda şimdi (seçim arifesi) borular ötmeye başladı aziz yıldırım haklıdır inceleme yapılmalıdır ama tüm sezon için inceleme yapılmalıdır eğer ki sezon içinde bir hakem ya da takım bir başka takıma bir tek puan dahi veriyorsa (kaza eseri olsabile) bu en ağır ceza şekiliyle cezalandırılmalıdır ancak bu lig o şekilde kaliteli olur anadoludan şampiyon çıkar hiç kimse o zaman "bizim şampiyonluğu kaldıracak durumumuz yok" deyip ilk yarı 0-3 önde olduğu maçı ikinci yarı 4-3 kaybetmez

+1967 çok doğru söledin

gookhan
25.Haziran.2006, 12:49
saadettin saran aday olacak mı kı!!?

bluepaw
25.Haziran.2006, 15:03
saadettin saran aday olacak mı kı!!?

Tek aday Aziz Yıldırım

mgungor
25.Haziran.2006, 19:03
Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi

Hürriyet İnternet

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na tek aday olarak giren Aziz Yıldırım, 9. kez başkanlığına seçildi.

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:29
ooohoo Bu resmen dier takımlarla alay etmek gibi bişey
sen istifa et bütün takımlar artık fener para kayna bulamaz ise kaliteli transfer yapamaz die sevinsin sonra yine baskan ol dierlerlerinin hewesleri kursaklarında kalsın

barahir
25.Haziran.2006, 20:34
sen istifa et bütün takımlar artık fener para kayna bulamaz ise kaliteli transfer yapamaz die sevinsin sonra yine baskan ol dierlerlerinin hewesleri kursaklarında kalsın
Ben Buna Gülerim:D:D:D
Fener Aziz Yıldırımın Parasıyla Transfer Yapmıyo ki.

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:39
ya etme abi tamam fenerlisin ama adam olmaz ise para kayna olmaz

barahir
25.Haziran.2006, 20:47
ya etme abi tamam fenerlisin ama adam olmaz ise para kayna olmaz
Hala Gülüyorum.:D:D:D

Universal
25.Haziran.2006, 20:49
Hala Gülüyorum.:D:D:D
takma kafana boş ver :D :D :D

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:49
nerden buluo transfer bütçesi 170 trilyonmuş türkiyede bu butçe nasıl olabilir söleled aydınlat bizi

barahir
25.Haziran.2006, 20:51
8 Yıldır Sen göremediysen bi kaç dakka içinde ben nasıl göstereyim.

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:53
ben galatasarlıyım ama fenerin bu bütçelerin elinin altında hiçmi aziz yıldırımın parmağı yok

barahir
25.Haziran.2006, 20:58
o kendi cebinden para koymadı efendi. Stad yaptı Para biriktirdi Klübe. Fenerium u Bir Dünya Şirketi Yaptı. Yıllık Fenerium dan net gelir 15 Trilyon Dikkatini Çekerim.

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 21:03
tamam abi sen söle ama ben senin dediğine öle fazla şekildede katılmıom
ama sunu söliim bütçe çok ama bu yıl daha siftah yok sizde (uğur tümer) bu dedeiim siftaha girmio yabancı peki bunun sorumlusu kim efendi mefendi demekte ayıp olu suan bende sana sinirlendim ama hiç laf carptırmadım

barahir
25.Haziran.2006, 21:22
bende çarptırmadım efendi sadece yumuşatmak için söledim. Türk filmlerinde olur ya.

Konuya gelince; Hangi Klüp Yaptı bombayı Türkiyede sorabilirmiyim. Ayrıca bizde kongre oldu. Ayrıca Teknik Drektör belli değil. Ağrıca Bizim İlgilendiklerimiz Dünya Kupasında olduğu için görüşmeler çıkmaza girerdi.

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 21:28
ama hala efendi diyosun banada bu gıcık geldi ben hitabımda ya abi derim yada kardes veya dost üstelik daha 15 yasındayım efendilikle ne alakam olabilir
tamam bu konu fazla uzadı ben duydumu söledim ve sende bayaa bi uzattın

EreN
25.Haziran.2006, 22:05
Oylarım Tamamını (%100) alarak yine başkan oldu Aziz Başkan ;)

SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 22:16
amacına ulaştı...

Cyzio
25.Haziran.2006, 22:20
evet kara leke yine futbola düşecek zannediyorum

Sekopej
25.Haziran.2006, 23:09
gereken oldu. Aziz Yıldırım milyonlarca Fenerbahçelinin istediği şekilde tekrar oyların tamamını alarak 8. kez başkanlığa seçildi. hem de önceki seçildiğinden daha farklı bir şekilde. şu anda tüm eski başkanlar onu destekliyor muhalefet artık FB'nin başarılı olması için yönetimle birlik beraberlik içinde.

Biz Fenerbahçeliler tek yürek olup başarı için daha çok kenetlendik.

transfer konusuna gelince transferde tık yok denmiş, daha teknik direktör belli değil transfer yapılsa bu sefer kendi transfer yapıyo hocayı beklemeden dersiniz. yani Aziz Yıldırım ne yapsa mutlaka itiraz edecek bir nokta buluyorsunuz. ama merak etmeyin şu 20 gün içinde herşey belli olur ondan sonra konuşalım kim ne transfer yapmış....

Universal
25.Haziran.2006, 23:14
evet kara leke yine futbola düşecek zannediyorum
asıl kara lekeyi 1 milyon değil 15 milyon biliyor geçmiş olsun

Helal olsun büyük başkan yılmadık yılmayacağız

Neron_FB
25.Haziran.2006, 23:18
Aziz Yıldırımı tebrik ediyorm... Fenerbahçe'miz için en iyisi oldu...

Not: Anti-fb'li arkadaşlar, lütfen alakasın yorumlar yapmayalım ..Bu konu herşeyden önce fenerlilerin tartışma yapacaği bir konudur...Biraz saygı....

Universal
25.Haziran.2006, 23:19
http://www.antu.com/images/manset/HAZIRMANSETLER/0506/azizyildirim_kongremanset.jpg

Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşen ve iki gün süren Olağanüstü Genel Kurulumuz sona erdi. Bugün 18 sandıkta gerçekleşen oylama ile biten kongre sonunda Başkanımız Aziz Yıldırım 8.kez başkanlığa seçilirken toplam 2831 oy kullanıldı. Sayım sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkanımız Aziz Ylıdırım "Gösterilen güvene layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını" belirtti. Yeni Yönetim Kurulu ile 3 yıl görevde kalacak olan Başkanımız, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkarak üyelere hitaben konuştu. Yıldırım, duyulan güvenin, kendilerini gelecek için daha çok çalışmaya sevk ettiğini belirtti. Başkanımız ''Bu desteğe layık olmak için ben ve arkadaşlarım gerekeni yapacağız. Ne kadar çok çalışmak gerekiyorsa o çalışmayı yapacağız ve buraya inşallah bir dahaki kongrede yüzümüzün akıyla geliriz'' diye konuştu.

Başkanımız Aziz Yıldırım, konuşmasında şunları söyledi:
''2 bin 800 kongre üyesinin gelip bize güven göstermesi, geleceğe doğru bizi daha çok çalışmaya azmettiriyor. Fenerbahçe kongresine teşekkür ediyorum. Yeni bir dönem başlıyor. İnşallah 100. yılımızda Fenerbahçe'ye layık bir şekilde her branşta başarıyı yakalayıp, ama geçmişi de bugüne getirip, geçmişimizle bugünümüzün beraber kutlanacağı bir 100. yıl yaşamamızı temenni ediyorum. Önemli olan 100. yılımızı gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza, Fenerbahçe'ye yakışır biçimde kutlandığının da anlatılmasıdır.''

Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 23:28
ne dielim fb nin zevki zevkler ve renkler tartışılmaz die boşa dememişler

Nedvedmania
25.Haziran.2006, 23:34
Aziz Yıldırımı tebrik ediyorm... Fenerbahçe'miz için en iyisi oldu...

Not: Anti-fb'li arkadaşlar, lütfen alakasın yorumlar yapmayalım ..Bu konu herşeyden önce fenerlilerin tartışma yapacaği bir konudur...Biraz saygı....bu konuda sana katılmıyorum bu türkiyenin konusu sadece fenerlilerin değil nede olsa adam gündemi değiştirdi(!)

Universal
25.Haziran.2006, 23:41
bu konuda sana katılmıyorum bu türkiyenin konusu sadece fenerlilerin değil nede olsa adam gündemi değiştirdi(!)
siz şampiyonluğu gündeme getirmeye başaramıyorsanız biz ne yapalım adam gitti istifa etti demekki galatasaray camiasından daha büyükmüşkü gündem değişti bir aziz yıldırım kadar değeriniz yokmuş medyada ayrıca gündem değişmedi ben galatasarayın şampiyon olduğundan beri fanatik gazatesinde şampiyonluk öykülerini gördüm

Sekopej
25.Haziran.2006, 23:56
bu konuda sana katılmıyorum bu türkiyenin konusu sadece fenerlilerin değil nede olsa adam gündemi değiştirdi(!)

Aziz Yıldırım bıraktıktan sonra gündem değiştirmek için yaptı diyen GS yöneticisiydi. daha sonra heryerde gündem değiştirmek için yaptı dendi ve bunu diyenler de genellikle FB li olmayanlardı. Biz FB liler kaçan şampiyonluğun şokunu yaşarken Aziz Yıldırım'ın bırakmasıyla bir şok daha yaşamış durumdayken onun dönmesi için kampanyalar düzenleyip o dönsün diye ümitle beklerken hep GS liler konuştu. geri döner, dönmez, kesin döner, dönmemesi gerekir diye yorum yaptınız. yani siz şampiyonluğu bırakıp Aziz Yıldırım'ı konuştunuz. Biz ise dönsün diye bekledik ve beklediğimiz de oldu ve Aziz Başkan geri döndü.

ve hala gündem değiştirdi diyen sizlersiniz ama üzgünüm sizin açınızdan çünkü Aziz Yıldırım geri döndü.....

Nedvedmania
26.Haziran.2006, 00:00
bizim açımızdan niye üzgünsün anlamadım azizyıldırımın dönmesi bizi hiç bir şekilde etkilemedi

ayrıca dikkat ettiyseniz benim cümlemde parantez içinde ünlem işareti var bu nedemek kesin değil gibi bi anlam ifade ediyo

e sizi türkçeyi anlatıcakda değilim;;)

gookhan
26.Haziran.2006, 00:05
arkadaslar eer aziz istifa etmeseydi simdi biz bu istifayi diil de gs nin zorluklar icinde nasil sampion olduuunu konusuo olacaktik..

Sekopej
26.Haziran.2006, 00:10
bizim açımızdan niye üzgünsün anlamadım azizyıldırımın dönmesi bizi hiç bir şekilde etkilemedi

ayrıca dikkat ettiyseniz benim cümlemde parantez içinde ünlem işareti var bu nedemek kesin değil gibi bi anlam ifade ediyo

tamam o zaman bi sorun yok.;;) hem tartışma da çıkmasın zaten ama bizi etkilemedi demişsin. o zaman niye çıkıp gündem değiştiriyo geri dönmemesi lazım dediniz(senden bahsetmiyorum genel olarak ortaya söylüyorum)

sonuç olarak Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi hayırlı olsun konuyu fazla uzatmaya gerek yok...

Neron_FB
Noldu şampiyonluğunuzu mu elinizden aldılar?? siz zaten kutluyosunuz bunu..daha ne gündemi istiyosun bizim sorunlarımız farklı... sizinle alakası yok üstünüze alınmayın hemen...

Universal

ünlem dikkati işaret eder ayrıca parantez içinde ünlem işareti Türkçemizde bir anlam ifade etmemektedir bakınız imla klavuzu

Sekopej
26.Haziran.2006, 00:13
arkadaslar eer aziz istifa etmeseydi simdi biz bu istifayi diil de gs nin zorluklar icinde nasil sampion olduuunu konusuo olacaktik..

sen konuş arkadaşım. şampiyonluk öyküsü diye bi başlık aç isteyen yorumunu yazsın seni engelleyen yok ki....

Universal
26.Haziran.2006, 00:31
kim nederse desin bugun aziz yıldırım fenerbahce de başkan oldu