Log in

View Full Version : Fifa Türkiyeye Verilen Cezada Son Kararını verdi!!!

mgungor
24.Haziran.2006, 16:01
FIFA, Türkiye’ye verdiği 6 maçlık tarafsız ve seyircisiz oynama cezasını 3’e indirirken, milli futbolcularımızdan Emre’nin cezası da 4’e düştü.

24.06.2006

Kaynak : DHA

vita es morte
24.Haziran.2006, 16:02
hiç yoktan iyidir..hatta ihracın eşiğinden döndüğümüz düşünülürse..

Burak Duran
24.Haziran.2006, 16:03
süper haber o be:D

Sekopej
24.Haziran.2006, 16:03
zaten düşeceği belliydi. CAS da rezil olmamak için cezayı düşürdü FİFA

barman
24.Haziran.2006, 16:10
bari biraz olsun rahatladık:)

ForsakeN
24.Haziran.2006, 16:12
Oh beee.Bu çok iyi bir haber.

Nedvedmania
24.Haziran.2006, 16:23
bunada şükür

mgungor
24.Haziran.2006, 18:39
'FIFA sonunda doğru yolu buldu'

A.A.

UEFA Tahkim Kurulu Asbaşkanı ve Futbol Federasyonu Eski Başkanı Levent Bıçakcı, FIFA Tahkim Kurulu'nun Türkiye'nin cezasını 3 maça indirmesiyle ilgili olarak, "Bizim de beklediğimiz karar buydu. FIFA sonunda doğru yolu buldu" dedi.

6 maçlık tarafsız sahada oynama cezasının indirilmesi için başkanlığı döneminde yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Bıçakcı, "FIFA hukuka aykırı bir karar vermişti, ancak bu kararını düzeltti. UEFA'da böyle şeyler olmaz. Ancak ben yine de seyircisiz oynama kararını çok ağır buluyorum" dedi.

Bıçakcı, Futbol Federasyonu'nun bundan sonra nasıl bir yol izlemesi sorusuna, "Ama ben olsam şu aşamada yine de Uluslararası Spor Mahkemesi'ne (CAS) giderdim" yanıtını verdi.

barahir
24.Haziran.2006, 18:42
Fikstür Toplantısına bizim adımıza katılan yöneticiye çok teşekkür ediyorum. zira fikstür bu cezayla çok avantajlı oldu.
Cezalı oynayacağımız maçlar Malta, Moldova ve Norveç.

Burak Duran
24.Haziran.2006, 18:43
bence biraz daha azaltmalılardı :)

Fikstür Toplantısına bizim adımıza katılan yöneticiye çok teşekkür ediyorum. zira fikstür bu cezayla çok avantajlı oldu.
Cezalı oynayacağımız maçlar Malta, Moldova ve Norveç.

evet bu adama bence ödül verilmeli :D

mgungor
24.Haziran.2006, 19:22
Şenes Erzik indirimden memnun

A.A.

UEFA Asbaşkanı ve Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, FIFA Tahkim Kurulu'nun Türkiye'ye verilen cezayı yarıya indirmesinden çok memnun olduğunu söyledi.

Almanya-İsveç maçını seyretmek amacıyla Münih'te bulunan Şenes Erzik, "Türkiye'ye verilen cezanın yarıya indirilmesinden çok memnunum. Çok uzun bir çalışma döneminden sonra bu karar alındı. Kararın özellikle Türkiye milli maçlarının seyircisiz oynanması kısmını içime sindiremiyorum. FIFA Başkanı'nın, bu kararın alınmasında çok büyük katkısı oldu. Cezanın yüzde 50 indirilmesi çok güzel bir karar" şeklinde konuştu.

barahir
24.Haziran.2006, 19:23
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum hepsine:D:cool:

Cyzio
24.Haziran.2006, 19:27
işte bu süper oldu maçların ii olmayan takımlara rastgelmesi süper oldu (Norveç i dahil etmeyebiliriz)

Burak Duran
24.Haziran.2006, 20:59
FIFA Başkanı'nın, bu kararın alınmasında çok büyük katkısı oldu.

bu kesin yalan

ibo
24.Haziran.2006, 21:17
bence yine de yanlış bir karar. hala seyircileri cezalandırdılar. bence 3 maç tarafsız sahada oynama cezası verilmeliydi:( ama bunda şükür diyelim...

Universal
24.Haziran.2006, 21:43
ne verirlerse versinler Türkiye bu gruptan yenilgisiz çıkacak :)

Cyzio
24.Haziran.2006, 22:14
ne verirlerse versinler Türkiye bu gruptan yenilgisiz çıkacak :)
inşallah;;):)

ozzy
24.Haziran.2006, 22:28
iyi haber yalnız unutulmaması gereken bişey var en ufak olumsuz bir harekette ceza tekrar altı maça çıkacak.umarım bu kez daha duyarlı oluruz ve buda bize bir ders olur.

SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 23:04
hayırlısı oldu 3 mac ındırdık emrede 2 mac ındı cezası. hade hayırlısı olsun mılletımız adına

bluepaw
25.Haziran.2006, 15:12
Bence çok şanslıyız çünkü cezalı oynayacağımız maçlar Malta, Moldova ve Norveç. Malta ve Moldovayı rahat geçeriz Norveç ise orta derecede bir takım. Cezalı oynayacağımız maçlar çok iyi denk gelmiş. Türkiye bu grupta Yunanistanı deplasmanda yenerse lider olarak çıkar.

LegolaS_76
10.Temmuz.2006, 03:28
vicdansızlar bizi ezdiler cezmaızı düşürerek kendilerini günahlarından arındıracaklarını sanıyolar