Log in

View Full Version : transferleri yönetim yapsa

GeNç KaRTaL
25.Haziran.2006, 12:55
arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var acaba siz nedersiniz gerçekte transferler gerçekleşirken menejer hangi oyuncuyu istediğini söyler yönetimde o oyuncuyu transfer etmeye çalışır ama fm de bu böyle değil fm dede böyle olsa biz yönetime şu oyuncuyu istiyoruz desek onlarda o oyuncuyu getirmeye çalışsa biz sadece takımın taktik teknik bölümüyle yönetimde finans yönüyle ilgilense nasıl olur:confused: düşüncelerinizi bekliyorum

M.Scofield
25.Haziran.2006, 12:57
aslında çok güzel yönetime diceksin şu futbolcuyu istiyom onlarda transfer yapamya çalışcak

SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 13:27
güzel olurda o zamanda yönetımle papaz oluruz istedıgın futbolcuyu alamazlarsa. düşünsene ben robbeni istiyorum onlar pahalı dıyerek bana Marek heinzi getiriyor :) yakarım o klubu
Hem en zevklı kısımlarından birisi futbolcu satmak almak değilmi

HellhammeR
25.Haziran.2006, 13:28
Benim değil fakat arkadaşımın başına söle bir olay geldi Fenerbahçayi yönetiyor gençleştirme operasyonu altında yıldızları satıp daha genç oyuncuları kadroya katıyor fakat başkan Azizi Yıldırımdan mesaj geliyor transferleri artık yönetim yapacaktır diye ve transfer bütcesi 0 oluyor.

madden
25.Haziran.2006, 13:35
arkadaslar oyun ingiltere deki menejerlik olayına göre kurulmus....

ingiltere de sistem böyledir adama bütce verirler takımın her seyiyile o ilgilenir

türkiyedeki gibi yanına bi de menejer getirmezler o adamlar zaten menejerdir ve araya yönetimle bire bir temas içindedir kendine verilen parayı kullanır ...

M.Scofield
25.Haziran.2006, 13:43
doğru aslında oyun zaten manager lik oyunu teknik t. oyunu değil

Laz_Asker_61
25.Haziran.2006, 14:26
güzel fikir ama ayrı düşünceler çok olur

SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 15:10
burda bütün konusulanlar 2007 i etkıleyecekdır arkadaşlar basıtırın :)

hezzo
25.Haziran.2006, 15:43
arkadaslar oyun ingiltere deki menejerlik olayına göre kurulmus....

ingiltere de sistem böyledir adama bütce verirler takımın her seyiyile o ilgilenir

türkiyedeki gibi yanına bi de menejer getirmezler o adamlar zaten menejerdir ve araya yönetimle bire bir temas içindedir kendine verilen parayı kullanır ...
aynen böyle:)

Pro Soccer 5
25.Haziran.2006, 19:47
ben SAMANYOLU arkdaşımıza katılıyorum, gerçekten de oyunun en büyük zevklerinden biriide oyuncu alıp satmak..

Aslan41
25.Haziran.2006, 19:53
en iyisimi oyuna girerken seçenek olsun...
yönetim mi transferlele ilgilensin....siz mi ilgilenmek istersiniz..
en iyisi bu bence..herkes zevkine göre oynar..

GeNç KaRTaL
25.Haziran.2006, 20:39
güzel olurda o zamanda yönetımle papaz oluruz istedıgın futbolcuyu alamazlarsa. düşünsene ben robbeni istiyorum onlar pahalı dıyerek bana Marek heinzi getiriyor :) yakarım o klubu
Hem en zevklı kısımlarından birisi futbolcu satmak almak değilmi
benim düşünceme göre yönetim kafasına göre değil bizim düşüncelerimize göre transfer yapmak hem zaten biz normalde getiremediğimiz oyuncuları yönetim nasıl getirsin demi

Universal
25.Haziran.2006, 20:45
zaten yapıyorlar eğer klup başarılı ve parası var ise başkan transfere el koyuyor

barahir
25.Haziran.2006, 20:49
Ama bu oyunun çıktığı yer ingiltere olunca oyuncuyu sizin satıp almanız kaçınılmaz oluyor. Çünki ingilterede sistem böle.

kaiserkaan
25.Haziran.2006, 21:55
değişik bir fikir iyi ayarlanırsa belki daha iyi olabilir ama yinede kendi transferimi kendim yapınca daha zevkli olur diye düşünüyorum

lprytk
26.Haziran.2006, 14:51
ben de bir kere chelsea de başkan bana hiçbirşey sormadan seedorf u almıştı ben hiç karışamamıştım

FatalRhymeR_58
26.Haziran.2006, 14:55
transfer yapmadıım oyundan zevk almam

ultrasker
26.Haziran.2006, 16:00
aynen abicim transfer yapamıyorum ne onladım o s***şten dimi

ultraslanerdem
26.Haziran.2006, 16:17
bencee fm nin en can alıcı taraflarından biri transfer yapmak
ben evde transfer sezonunun gelmesini heycanla bekliyorum

Kuvvetmira
26.Haziran.2006, 16:54
bence fm deki sistemi deiştirmeye çalışcağımıza ,tr ye fm deki sistemi getirmek lasım

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2006, 10:39
sonuçta transferleri tamamen yönetime bırakmıyacaksınızki yönetim sizin istediğiniz istediğiniz oyuncularla ve klupleriyle görüşecek o kadar burda transfer keyfini kaçıracak ne var anlamadım ingiltere de sistem böle deniliyor bence arsen wenger rosicky i almak için gidip dortmund la ve oyuncuyla görüştüğünü sanmıyorum

tosunpasa
27.Haziran.2006, 11:41
beyler adrianoyu kendinizin aldığını bi düşünün örneğin ben öyle transfer yapınca evin içinde coşarım:D ama bi de yönetimin getirdiğini düşünün sizin yaptığınız hiç bişey olmıyacak yani kendi transferimizi kendimiz yapalım yine

NiC 3 9
27.Haziran.2006, 12:44
fm ingiltere sistemine göre ayarlı diye biliyorum

pessy
27.Haziran.2006, 12:55
ama arkadaşımız başkan bizim istediğimiz adamı alacak dio yani başkasını deil...

BaD BoY
27.Haziran.2006, 20:33
benim abimde alexi sattı anelkayı sattı transferde yapmadı zaten avrupadan elendi ligdede öle böle sapion oluruz 100.yılda çok büyük bi yıldız alırım die düsündü sonra aziz yıldırım bi sey söledi kadroya güclendirin gibi bişsey geldi tam hatırlamıyom sonra bu yine transfer etmedi transferin bitim,ne son 1 gün kalamı ne yöenetim yine bisey söledi üzüntülü oldugunu söledi falan sonra aziz yıldırım psvden Farfanı aldı 22 milyona abim öle bi sinirlendiki ama hemen 2 yıl sonra sattı 34 milyona sattı ve abim ne zaman yeni oyun acca o futbolcuyu alır farfanı :D

desperate84
28.Haziran.2006, 02:38
en iyisimi oyuna girerken seçenek olsun...
yönetim mi transferlele ilgilensin....siz mi ilgilenmek istersiniz..
en iyisi bu bence..herkes zevkine göre oynar..

bence de en mantıklısı bu olur;)