View Full Version : Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO
teamsah
06.Eylül.2006, 22:00
aman aman fenerin futbolcusu onun kazandıracağı puanların ne önemi var yeterki iyi fenere bir yararı dokunmasın :D
İyi demişsin de bu adam bize puan kazandıracak kadar hazır değil ki, ya da Bursaspor forvetlerinden çok üstün bir oyuncu da değil. Bence bu adam bu sene puan kazandırmaz, sadece pişer. Ama piştikten sonra aynı şeyleri söyleyemem. Piştikten sonra acaba iyi olan Fener bu adamı bize bırakır mı? Bu adamın bizde piştikten sonra çok çok iyi bir oyuncu olduğunu varsayalım, Fenerbahçe bize dermi ki sizin hakkınız, sizde pişti, alın 1 sene daha size faydalı olsun dermi? Tabi bu adamı kadrosuna çağırıp oynatabilmesi için şu anki Fenerbahçe forvetlerinden bariz bir şekilde gözle görülür fevkalade bir golcü olması gerekir. Ben net bir şey söyleyemiyorum ama Raşit Hocanın kararını bekleyip göreceğiz. Çünkü bu futbolcuyu bir hazırlık maçının 2.devresi dışında hiç ama hiç görmedik.
Anthelas
06.Eylül.2006, 22:24
De Souza bir seneleğine kiralanmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
teamsah
06.Eylül.2006, 22:33
De Souza bir seneleğine kiralanmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Bir seneliğine kiralandı. Ama bence bu gidişle Fenerbahçe daha çok kiralar bu oyuncuyu. Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı yok. Hangi kaliteli yabancısını kovup ta De Souza'yı alacak. Bu sene bize kiraladılar. Önümüzdeki sene yine bize ya da başka kulübe kiralamaya devam ederler diye düşünüyorum. Fenerbahçe bu oyuncuyu transfer ettiyse kaliteli bir futbolcudur varsayımıyla yaklaşıyoruz ama gerçekten nasıl bir futbolcu olduğunu şu ana kadar bir hazırlık maçının 2.yarısı hariç hiç bir şekilde görmedik. Forma şansı bulamadı.
greencrocodiles
07.Eylül.2006, 01:07
Daha Eser Yağmur girecek bu forvetlerin arasına. Fatih Terim milli takıma çağırmıştı hatta kendisini izlemeye geldiği Antalya maçında Eser Yağmur'un ayağı kırıldı performansının en iyi zamanlarında çok yazık oldu. Eser Yağmur eski formuna kavuşursa ilk 11 de çok rahat şans bulur. Ayrıca hırsı, çalışkanlığı, savaşçılığı, disiplini, kişiliği ile Raşit Hocamızın en çok sevdiği futbolculardan bir tanesi.
Anthelas
07.Eylül.2006, 01:27
Ya Eser'in tek sevmediğim yanı ağır olması. Bazen çıldırtıyor insanı
gezenti
07.Eylül.2006, 02:18
Sercanı sezon başı hazırlık maçlarında izledim. 2.yarı oynadı 2maçtada. Geliştirirse kendi gayet iyi olacak.
Valla şu anda Bursasporda forma bulması zor gibi bana kalsa bir sene 1. ligde bir takıma kiralık gitmesi lazım.Yada Manchester United'a gitsin Bursada harcanıcak gibi geliyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor'un mesafe tanımaz taraftarları, dün Ankara'daydı. Yenikent Asaş Stadı'na gelen 25 civarındaki Yeşil Beyaz sevdalısı maç boyunca takımlarını destekledi. Başkentliler ise, Ankara Cup turnuvasına ilgisiz kaldı.
teamsah
07.Eylül.2006, 10:03
http://www.bursasporum.com/haber/images/omer.jpg
BABAMI TANIMAM
Kısa sürede Yeşil Beyazlı taraftarların gönlünde taht kurup ilk 4 haftanın en iyi oyuncusu seçilen Ömer Erdoğan, Bursaspor'un daha büyük başarılara imza atacağını söyledi. Bursa hakimiyet'e çar***ı açıklamalar yapan deneyimli oyuncu, sahadaki agresifliğinin özel hayatına yansımadığını belirterek, "Eşim bile şaşırıyor. Çünkü saha dışında gerçekten çok sakin bir görüntüm var. Ama sahaya çıkınca, mutlaka giydiğim formanın hakkını vermem gerekiyor. Açık söylemek gerekirse babamı bile tanımam" dedi.
BÖYLE İLGİ GÖRMEDİM
Çaykur Rizespor galibiyetiyle üzerlerindeki baskıdan kurtulduklarını dile getiren Ömer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çok kulüpte forma giydim ama Bursa'nın yeri gerçekten bambaşka. Ailemi de buraya getirdim. Dışarıya çıktığımızda gerçekten büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. İdmanlarımıza basın da ilgi gösteriyor. Bunları Galatasaray hariç, diğer oynadığım takımlarda görememiştim. Taraftarlarımız da muhteşem. Sahaya çıktığımızda verdikleri desteği görünce, tüylerimiz diken diken oluyor."
ÇOK GAYRETLİYİZ
"Beni en iyi oyuncu seçmeleri de gurur verici bir olay. Buna layık olmak için elimden geleni yapacağım. Ancak tüm arkadaşlarım büyük gayret sarfediyorlar. Futbolcular olarak, kendimize ilk etapta büyük hedefler koymadık. Çünkü daha sonra bunları gerçekleştiremezsek en çok bizler üzülürüz. Öncelikli amacımız ligde sağlam bir yere oturmak. Daha sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Türkiye Kupası'nda da gruplara kalarak, çıkabildiğimiz noktaya kadar yükselmek istiyoruz."
GÜZEL GÜNLER YAKIN
"İyi bir ekip olduğumuzu
düşünüyorum. Rize'de aldığımız galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Beni en çok üzen olaylardan birisi de taraftarlarımıza kendi sahamızda gol ve üç puan sevinci yaşatamamak oldu. İnşallah, bu hafta Sakaryaspor maçıyla birlikte bu şanssızlığımızı kırıp, sevenlerimizin yüzünü güldüreceğiz. Güzel günler bizi bekliyor. Bursaspor, alacağı sonuçlarla en kısa sürede lige ağırlığını koyup, rakiplerin de korkulu rüyası haline gelecektir. Bizler buna inanıyoruz."
Kaynak : Bursa Hakimiyet (ra)
http://www.bursasporum.com/haber/images/zafer.jpg Zafer BİRYOL - Röportaj
Hayata zafer golü!
Bursaspor taraftarına hayran olduğunu söyleyen golcü futbolcu, “O rüzgarı arkanızda hissetmek bambaşka bir duygu. Hedefim her maçta gol atmak ve o muhteşem tribünleri coşturmak” ifadesini kullandı.
Onun sert yüz ifadesini gördüğünüzde, ilk bakışta sizi dövmeye geliyor zannedebilirsiniz!.. Çok gülmeyen, fazla konuşmayan bu adama yaklaşmak bile ilk anda ürkütebilir sizi... Ama biraz sohbet ettiğinizde önyargınız değişecek ve onun konuşkan, esprili kişiliğini keşfetmek fazla zamanınızı almayacak... Hayatı .... Röportajın devamı için tıklayınız.... (http://www.bursasporum.com/haber/default.asp?id=6707)
greencrocodiles
07.Eylül.2006, 13:31
Timsahlar gözaltında!
UEFA yetkilileri, son 2 yılda 28 futbolcuyu profesyonelliğe yükselten Bursaspor’un altyapısına hayran kaldı. Yeşil-Beyazlılar’ın son yıldız adayı, Sercan Yıldırım.
07.09.2006
Futbolcu fabrikası
Türk Futbolu’na kazandırdığı sayısız yıldızla adeta bir fabrika görevi gören Bursaspor, son yıllarda altyapıya verdiği önemle de dikkat çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak bir araştırma yapan UEFA yetkilileri, son 2 sezonda 28 oyuncuyu profesyonel yapan Yeşil-Beyazlılar’ın üretkenliğine hayran kaldı. Konuyla ilgili olarak Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek’le görüşen UEFA yetkilileri, altyapıdan profesyonel olan tüm oyuncuların bilgilerini alarak veri tabanına kaydettiler.
3 golle parladı
Bu sezon futbol vitrinine son olarak Beşiktaş’a verdiği Serdar Kurtuluş’u çıkaran Bursaspor’da, yıldızı parlayan yeni yetenek ise Sercan Yıldırım... 16 yaşındaki futbolcu, U-17 Milli Takımı’nın İngiltere’de katıldığı Avrupa Pepsi Şampiyonası’nda attığı gollerle turnuvayı izleyen otoritelerden tam not aldı. Genç forvet, Ay-Yıldızlılar’ın rakiplerinden İngiltere’nin filelerini 2, Portekiz’inkini ise 1 kez havalandırdı. Golcü futbolcu bu performansıyla turnuvanın ‘en iyi oyuncusu’ seçildi.
KAYNAK: FANATİK (07.09.2006)
Anthelas
07.Eylül.2006, 15:28
İntertoto maceramızı buldum...
http://www.youtube.com/watch?v=lgn1bSpKcWo&mode=related&search=
İzlerken gözyaşlarıma hakim olamadım, kim yapmışsa ellerine sağlık
teamsah
07.Eylül.2006, 15:45
İntertoto maceramızı buldum...
http://www.youtube.com/watch?v=lgn1bSpKcWo&mode=related&search=
İzlerken gözyaşlarıma hakim olamadım, kim yapmışsa ellerine sağlık
Hey gidi günler hey bee. Avrupa deplasmanlarında bile binlerce Bursaspor seyircisi ile beraber oynanılan maçlarda rakiplere elimizi öptürüyorduk.
Anthelas
07.Eylül.2006, 16:10
Ya ne günlerdi :( Ben Karsluhe maçına gitmiştim babamla birlikte. Skor 2-1 olduğunda taraftarlar Fesuphanallah'ı söylemeye başlamışlardı, tam o sırada Mususi attı golünü. Herkes kendini kaybetmişti. Mususi timsah yürüyüşü yaparken delirdi zannetmiştik :)
greencrocodiles
07.Eylül.2006, 16:12
Atılan goller çok güzel ve o zamanlarda yaşanan coşku çok içten ve görülmeye değer. Duygulanmamak elde değil.
teamsah
07.Eylül.2006, 16:16
Ya ne günlerdi :( Ben Karsluhe maçına gitmiştim babamla birlikte. Skor 2-1 olduğunda taraftarlar Fesuphanallah'ı söylemeye başlamışlardı, tam o sırada Mususi attı golünü. Herkes kendini kaybetmişti. Mususi timsah yürüyüşü yaparken delirdi zannetmiştik :)
:D Mususi işte yaw. Rahmetle anıyoruz. Bursaspor'a böylesine bir futbolcu bir daha ne zaman gelir bilmem. :(
bursa_mc
07.Eylül.2006, 18:56
HOCADAN BASIN TOPLANTISI
Çetiner "Rakibin yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz"
Teknik direktörümüz Raşit Çetiner haftalık basın toplantısında, Pazar akşamı konuk edeceğimiz Sakaryaspor`u seyircimizinde desteği ile yenmek istiyoruz dedi.
Dört hafta geçti. Bursaspor ilk galibiyetini aldı. Lige verilen ara vardı. Antrenmanlar sürüyor. Sakaryaspor maçı için neler söyleyeceksiniz ?
Sakaryaspor son haftaki başarılı oyunu ile Fenerbahçe takımını yendi. Onları tebrik ediyoruz. Bizde deplasmanda Ç.Rizespor`u yenerek kazanma arzumusu giderdik. Kendimizi oldukça iyi hissettik. Sporcu arkadaşlarımızın isteği mücadelesi bizleri memnun etti. Bu hafta iki takımda maçı kazanmak için oynayacaklar.Biz kendi seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz. Bu arada oldukça iyi çalıştık. Milli takımlarda olan oyuncularımızda aramıza katıldılar. Güzel bir mücadele olacak. Sakaryaspor`un yenilmezlik ünvanına son vermek istiyoruz " dedi.
Rize`de ikinci yarıda oyuna giren oyuncular performanları ile galibiyette önemli rol oynadılar. Kadroda bir değişiklik düşünüyor musunuz ?
Bu konuda ben fazla yorum yapmıyorum. Bizim 26 tane oyuncumuz var. Hepsi Bursaspor`a katkı sağlamak için burdalar.O arkadaşlarda girdiler ve Rizespor maçında katkı sağladılar. Hepsinin durumlarını takip ediyoruz. kendi kafamıza ve Bursaspor`a en iyi hizmeti veren kadroyu sahaya çıkartacağız.
Ömer Çatkıç`ın bir sakatlığı var. Durumu nasıl ?
Ömer Çatkıç`ın ufak bir sakatlığı, ağrısı vardı. Yarın çalışmalara başlayacak.Oynayacak diye düşünüyoruz.
Seyircisiz oynanan A Milli Takımın galibiyeti değerlendirir misiniz?
Seyircisiz maçların sıkıntılarını, ben geçtiğimiz yıl Bursaspor`da yaşadım ondan evvelki yılda Ümit Milli takımda 3 maç seyircisiz maç cezası verilmişti. Onun zorluklarını çok iyi bilen biri olarak. Ayrıca sahamızda da değil Almanya`da gurbette oynanan maçtan alınan galibiyeti oldukça manidar buluyorum. Bütün çocukları tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç oldu. İnanıyorum ki 2008 Avrupa Şampiyonası Finallerinde Türkiye olacaktır.
teamsah
07.Eylül.2006, 21:43
Raşit Hocamızın bu röportajından ne anlıyoruz. Bu hafta geçen haftalardan çok farklı bir Bursaspor izleyeceğiz.
Ayrıca tüm Bursaspor taraftarları, tüm stad bu maçta üzerine KIRMIZI - BEYAZ formalar giyecek. TÜRK BAYRAKLARI ile maça gelinecek. Son günlerde ŞEHİTLER vermemize karşılık bu karar alınarak teröre karşı tepki olacak ve pkk aleyhine tezahüratlar yapılacak.
İŞTE EN GÜZEL TARAFTAR ŞOVLARINDAN BİR TANESİ. BU ŞOV BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. SONUNDA BULDUM VİDEOYU.
TSC ve TEXAS KARŞILIKLI LAAAaaa OOOooo AtKı, fOrMa, T-sHiRt Ne VaRsA
http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M
greencrocodiles
08.Eylül.2006, 00:12
İŞTE EN GÜZEL TARAFTAR ŞOVLARINDAN BİR TANESİ. BU ŞOV BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR. SONUNDA BULDUM VİDEOYU.
TSC ve TEXAS KARŞILIKLI LAAAaaa OOOooo AtKı, fOrMa, T-sHiRt Ne VaRsA
http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M
Süper çok harika bir coşku. O sıcakta o müthiş nemli havada insanların oturduğu yerden terlediği nefes almakta güçlük çekilen bir havada işte böylesine bir coşku. Harika... (dd) (w)
johnhartson
08.Eylül.2006, 09:55
http://www.bursasporum.com/haber/images/taraftar.jpg
Taraftardan çağrı!
"Tribün liderleri Ulusoy ve Güzelsöz, `Taraftarımızdan Sakaryaspor maçına Milli Takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini bekliyoruz` dedi."
BÜTÜNLÜK SAĞLANSIN
Bursasporlu taraftar, terör olaylarını protesto etmek için şehitliği ziyaret etti. Bursaspor`un tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz ve Mesut Ulusoy ile birlikte Pınarbaşı Şehitliği`ne gelen bir grup taraftar, terör olaylarına her Türk vatandaşı gibi çok üzüldüklerini ve bütünlüğü sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.
HERKES KIRMIZI GİYSİN
Sakaryaspor ile yapılacak maçta teröre karşı tepkilerini dile getireceklerini anlatan Güzelsöz ve Ulusoy, `Bursaspor taraftarı olarak terörü lanetliyoruz. Tüm Bursasporlulardan birlik beraberliğimizi gösterme adına Sakaryaspor maçına milli takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini rica ediyoruz`` dediler.
Kaynak : Olay (ra)
fenerbahce_1907
08.Eylül.2006, 09:58
bursa fenerden edmar die bi oyuncu kiralamıstı noldu o
johnhartson
08.Eylül.2006, 10:03
bursa fenerden edmar die bi oyuncu kiralamıstı noldu o
Daha ilk 11'e giremedi ve bugüne kadar forma şansı bulamadı. Biz de mrakla bekliyoruz.
http://www.bursasporluyuz.net/v1/haber/data/upimages/ayyildiz.JPG
Ülkemizi bölmek için yapılan adi oyunlara, kardeşlerimizi şehit eden kahpe kurşuna, Vatanımızdan toprak almak isteyen ŞEREFSİZlere inat; Pazar günkü maçta Atatürk Stadından AY-YILDIZ Doğsun!
Bursaspor taraftarları olarak, pazar günkü Bursa Spor-Sakarya Spor maçına gelecek tüm taraftarlarımızın; maça üstlerinde kırmızı kıyafetlerle gelmesini Rica Ediyoruz.
Gelin tepkimizi ortak bir şekilde verelim!
Tüm Türkiye'ye örnek olalım!
Kahpelerede BursaSpor taraftarının Gönüllü Türk Askerlerleri Olduğunu gösterelim!
Bugün saat:15.00'de Teksas Supporters Club taraftar grubunun yapacağı basın toplantısı ile tüm seyircilerimizi ve grubu Kırmızı Giymeye davet edecekler.
Destek olmak isteyenler, Saat:14.30'da Pınarbaşı Park'ında olabilirler.
Ayrıca diğer taraftar gruplarımız ve taraftar internet siteleri de, pazar günü
Vatan için, Şehitlerimiz için farklı organizasyonlar düzenleyeceklerdir.
Her zaman adını ilkler ve güzelliklerle Türkiye'ye duyuran Bursa Spor Taraftarları olarak pazar günüde Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir davranış sergileyeceğiz.
Siz de bize katılın!!!
Kaynak: Bursasporluyuz.Net
http://www.bursasporum.com/haber/images/sakaryaanahaberfh2.jpg
BURSA İÇİN, ŞEHİDİN İÇİN...
Rize galibiyetiyle 2 şekerli tavşan kanı çayını içen Bursasporumuz, bir haftalık milli maç arasından sonra Sakaryaspor'u konuk ediyor. Amaç galibiyet serisini yakalamak ve sürdürmek. Çıkın o müthiş taraftarınızın desteği altında tüm Türkiye'ye Bursaspor gerçeğini izlettirin. Size güveniyoruz.
Oynadığımız dört maçta küfür etmeyen taraftarımızın bu maçta da olabilecek tahriklere rağmen aynı geleneği sürdüreceğine inancımız sonsuzdur.
Geçen sezon Bozuyük de bölücü örgüt sempatizanları ile bir anlamda mücadele veren Bursaspor taraftarı bu hafta içinde de forum içerisinde konuşulan ve tribün liderlerinin almış oldugu kararlar doğrultusunda Atatürk Stadına Türk Bayrağı ve milli formalar ile gelecektir.
Son günlerde Ülkemizi bölmeye yönelik eylemler ve artan terör olayları ile acımasızca şehit edilen Mehmetler, Buraklar ve daha nice şehitlerimiz için milli formanı giy, Türk bayrağını kap ve tribünleri doldurarak binlerce yürekle birlikte tüm Türkiye'nin önünde terörü lanetle. Sosyal olaylara duyarlı vatansever Bursaspor taraftarına da bu yakışır...
Kaynak: Bursasporum.com
teamsah
08.Eylül.2006, 14:27
Bu maçta bütün tribünler bu sefer kıpkırmızı olacak ve terörü lanetleyeceğiz.
johnhartson
08.Eylül.2006, 17:09
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin557.jpg
Şehitler için !
Taraftarımız, terör olaylarını protesto etmek için Pazar günü Kırmızı renk giyecek.
Taraftarlar, terör olaylarını protesto etmek için dün Pınarbaşı Şehitliği`ne ziyarette bulundu. Tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz ve Mesut Uysal, terör olaylarının meydana gelmesine her Türk vatandaşı gibi çok üzüldüklerini söylediler. Sakaryaspor maçında teröre karşı tepkilerini dile getireceklerini anlatan Güzelsöz ve Uysal, "Bursaspor taraftarları olarak terörü lanetliyoruz. Tüm taraftarlarımızdan birlik beraberliğimizi gösterme adına, Sakaryaspor maçına milli takım forması veya kırmızı tişört ve Türk bayraklarıyla gelmelerini rica ediyoruz" dediler.
Kaynak: Bursaspor.org
bursa_mc
08.Eylül.2006, 18:25
harıka bişi töröre hayır diyerekk şehitlerimizi anmış olacağızz
greencrocodiles
08.Eylül.2006, 18:43
harıka bişi töröre hayır diyerekk şehitlerimizi anmış olacağızz
Teröre lanet okuyacağız. Onun yanısıra bu muhteşem kırmızı - beyaz manzarayı gördükten sonra Fatih Terim Türkiye milli maçlarından bir tanesini kesinlikle Bursa'ya verecektir. Daha önce milli maçları Bursa,İzmir,Ankara ve İstanbul illerinde olacağını söylemişti. Ama bu olay çok farklı tabi. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!!
bursa_mc
08.Eylül.2006, 19:08
http://img375.imageshack.us/img375/1177/turkiye1je0.jpg (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/1885/turkiye2xj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/3214/turkiye3df7.jpg (http://imageshack.us)
unifanatic
08.Eylül.2006, 20:05
Frankfurt'tan bir gurbetçimiz aynen şöyle demiş:
"Serkan - Frankfurt - 08 Eylül 2006 Cuma Saat: 13:43
Öfffff ya.......!!!!
O Macta Milli Forma ve Sanli Bayragimiz ile Teröre lanet yagdirmak isterdim....
Almanyada Televizyondan sizleri Bursali ve Bursasporlu olmanin GURURU ve Vatandaslara iste biz buyuz TÜRKIYENIN EN BÜYÜK TARAFTARIYIZ diye övünecegim.
Hadi Arkadaslar gözlerimi yasartin.....
BI BAYRAKDA BENIM ICIN SALLAYIN....!!!"
Bu sözler duygularımı dürtükledi. Pazar günü hem büyük bir coşku yaşayacak hem de bölücü örgüt sempatizanlarına göz dağı vermiş olacağız.
gezenti
09.Eylül.2006, 00:06
Beyler bjk gene pancuyla anlaşmış bu haberin aslı varmı???
Anthelas
09.Eylül.2006, 00:09
yalandır o, steau brukreş'e satmadık bjk ye mi satacaz
teamsah
09.Eylül.2006, 00:46
Dün akşam bende kanallarda gezerken NTV'de "Pancu ile 350.000 $ 'a anlaşıldı" ifadesini duydum. Duyduğum kısım sadece bu kadardı. Tam emin olamadığım için yanlış anladığımı düşündüm. Ama şimdi burda sizlerden de aynı şeyleri görünce acaba diyorum kendi kendime. Ama böyle birşey olsa gazeteler yazar çizerdi. Ya da diğer Bursaspor forumlarında böyle birşey tartışılırdı.
BJK nin ben Pancu yu alacağını sanmıyorum alırsa da ne mantıkla alıcak tartışılır...
teamsah
09.Eylül.2006, 00:54
Acaba benim dün akşam NTV de duyduğum şansız kısacık ifade neydi. "Pancu ile 350bin dolara anlaşıldı" Duyduktan sonra şaşırıp internette bütün heryere baktım ama Pancu ile ilgili herhangi bir gelişme göremedim. Bugün de bu konuda bir gelişme yok.
Pancu'nun herhangi bir yere transferinin gerçekleştiğini hiç zannetmiyorum. Olsaydı Bükreş'e verirdik.
BJK nin ben Pancu yu alacağını sanmıyorum alırsa da ne mantıkla alıcak tartışılır...
BJK'nın yabancı kontenjanı hala varmı bilmiyorum ama transfer dönemi kapandı, Ocak / 2007 için de anlaşabileceklerini zannemiyorum Tigana zaten en başından isterdi ve Bursaspor'a transferi gerçekleşmezdi.
johnhartson
09.Eylül.2006, 10:24
yok öyle birşey beyler Pancu bir yere gitmiyor
http://www.bursahakimiyet.com.tr/ICERIK/FOTO/2006/09/09/pancu1.jpg
Pancu 11’i zorluyor
Yarın Sakaryaspor'la Atatürk Stadı'nda zorlu bir mücadele verecek olan Bursaspor'da teknik direktör Raşit Çetiner, Rumen oyuncu Daniel Pancu'ya
ilk 11'de şans vermeyi düşünüyor. Rizespor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen, maçı çeviren isim olan Pancu'yu hafta arasında yaptığı çift kalelerde as takımda oynatan Çetiner'in, Sinan Kaloğlu'nu ise yedeğe çekmesi bekleniyor.
Kaynak: Bursa Hakimiyet
teamsah
09.Eylül.2006, 12:30
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_1859_LeventKizil004.jpg
"26 Kral, tek İmparator!"
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent kızıl, "Bursaspor'da imparator varsa Raşit Çetiner, eğer kral aranıyorsa 26 kişilik oyuncu kadrosudur" dedi.
Levent Kızıl, kulübün internet sitesinden yer alan, "Çok Sevgili Bursaspor Taraftarları" başlıklı açıklamasında, Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan çıkışın, taraftar desteği ve futbolcuların sahada ortaya koyacakları inançlı futbolla Sakaryaspor maçıyla süreeceğine inandığını bildirdi.
Sakaryaspor maçı öncesi, özellikle son 15 gündür gazetelerde "İmparator (Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç)" ve "Kral (Sakaryasporlu Okan Yılmaz)" röportajlarından geçilmediğine değinen Kızıl, geçmişlerini unutanların geleceklerinin olmayacağını bildirdi.
Kızıl, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Geçmişte bize hizmet etmiş insanlara Bursaspor gerekli özverileri fazlasıyla yapmıştır. Aynı alacakları 2 kere ödemek gibi. Yine de Bursaspor'a geçmişte emeği olanlara teşekkür ederiz. Gerçekler her zaman gerçektir. Bursaspor'da bir imparator varsa milli takımı bıraktıktan sonra bütün Türkiye peşindeyken, kazanabileceklerinin yarısına razı olup, bir lafımızla Bursa'ya gelip camiamızla bütünleşen, 2 senede altyapıdan 28 futbolcuyu profesyonel yapan, bizi İkinci Lig'in zorlu yollarından geçirip şampiyon yapan, Bursaspor'u hakettiği yere taşıyan, adam gibi adam olan hocamız Raşit Çetiner'dir. Eğer bir kral aranıyorsa, vargüçleriyle hiçbir idmanı kaçırmadan alın terlerini Bursaspor için akıtan, sahada takım oyunu oynayan 26 kişilik Bursaspor kadrosudur.
Bilinçli Bursaspor taraftarlarından ricam Sakaryaspor maçında, geçmişin acılarını bir kere daha hatırlayıp kendilerine yakışan küfürsüz ve akıl dolu mesajları tüm Türkiye'ye verirken, gerçek imparator ve kralları bağrına basmasıdır."
Başkanımız Levent Kızıl'ın ben bu yönlerini çok seviyorum. Futbolcuları ve teknik heyeti, taraftarı, yani Bursaspor'un menfaatine olan herşeyi kollaması ve laf söyletmemesi. Bursaspor için Bursaspor menfaatleri için en yakın dostunu bile kırabilir ki bunun örneklerini gördük.
bursa_mc
09.Eylül.2006, 13:38
başkan pancu yu hiç biyere vermicez dedi.
Bursaspor-Sakaryaspor maçının biletleri dün satışa çıktı. Kültürpark`ın stadyum tarafında yer alan gişelerinden satışa sunulan biletlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Bugün 10.00-17.30 arası ve yarın 10.00’dan 18.00`e kadar satışta tutalacağı bildirilen biletler Açık Kale Arkası 5, Kapalı Kale Arkası 10, Maraton 17, Kapalı A-C-55 ve Kapalı B ise 75 YTL`den satılıyor.
Pancu'nun Bursaspor'dan ayrılcağını sanmıyorum.
murat67
09.Eylül.2006, 16:43
URL=http://imageshack.us]http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg[/URL]ttp://imageshack.us][img=http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg][/url]
bursa_mc
09.Eylül.2006, 17:52
URL=http://imageshack.us]http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg[/URL]ttp://imageshack.us][img=http://img60.imageshack.us/img60/1792/dfqw9.jpg][/url]
arkadaşım bu ne
teamsah
09.Eylül.2006, 21:10
http://img406.imageshack.us/img406/3880/splashzj4.jpg
gezenti
09.Eylül.2006, 22:14
timsah yürüyüşü yasaklandı
Futbol Federasyonu Eğitim Planlama ve Araştırma Kurulu (EPAK) uzmanı Mahmut Çetiner, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce düzenlenen "Futbol Oyun Kuralları Değişiklikleri ile FİFA ve MHK Talimatları" konulu seminerde, önemli açıklamalar yaptı. Çetiner, gol sonrası futbolcuların sevinmesinin gayet doğal olduğu, ancak bunun dozunun aşılmaması gerektiğini vurgulayarak "Sporcunun tişörtünün veya şortunun altına giydiği içlikte herhangi bir slogan veya ırkçılık içerikli ifadeler yer alan yazılar kesinlikle yasak. Bu durum gerçekleşirse sporcu ve kulübü ağır cezalar alacak. Ayrıca, Türkiye'de yaygın olarak yapılan -Timsah yürüyüşü- gibi uzun süreli sevinç gösterileri yasaklandı" dedi. Çetiner, statta bir taraftarın sahaya meşale atması halinde hakemlerin bunu not alıp kulübe ceza işlemi uygulandığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Bursa Hakimiyet
Başlarım böyle kararı.Bu bizim geleneğimizdir.Rahmetli Mususi'den kalmadır.Ben hiç bir zaman duymadım ki timsah yürüyüşünden maçın aksadığını.Tekar yazıklar olsun.....
greencrocodiles
10.Eylül.2006, 10:59
Tribünler bir grup kırmızı bir grup beyaz olacak. Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.
teamsah
10.Eylül.2006, 14:24
Klişe bir laftır ama gerçekten tutarım bu lafı. "Maçın başlarıda golü bulursak rahat kazanırız." Taraftar faktörü de 12. futbolcu olarak görevini yapar ve galip geliriz.
bursa_mc
10.Eylül.2006, 15:49
valla bende sabırsızlıkla beklıyorum bu maçıı
Anthelas
10.Eylül.2006, 17:56
Beyler 6 sezondur 5. haftada puan kaybetmiyormuşuz. Umarım bu ilginç istatistiği devam ettiririz
jack_sparrow_16
10.Eylül.2006, 22:47
Beyler 6 sezondur 5. haftada puan kaybetmiyormuşuz. Umarım bu ilginç istatistiği devam ettiririz
son 6 sezonun 5.maçını kazanma geleneğini bu sezonun 5.maçında da devam ettirdik. :D Bundan sonra güzel günler bizi bekliyor. Bursaspor çok kaliteli bir ekip olduğunu bu maçta gösterdi ve Sakarya'yı eze eze 3 - 1 mağlup etti. Haftaya Antalya'yı da deplasmanda yenerek, Ç.Rize ile başlayan Sakarya ile devam eden serimizi bozmamak istiyoruz. Helal sana Bursaspor'um. Ama yensen de yenilsen de bu taraftar hep seninle... Bu Sakarya maçında da taraftar herzamanki gibi muhteşemdi.
Anthelas
10.Eylül.2006, 23:24
Büyük konuşmuyorum ama şu önümüzdeki iki maçı kazanmamız lazım. İyi bir seri yakalarsak ilk 4 neden olmasın?
jack_sparrow_16
11.Eylül.2006, 00:59
Büyük konuşmuyorum ama şu önümüzdeki iki maçı kazanmamız lazım. İyi bir seri yakalarsak ilk 4 neden olmasın?
Yok be hocam ne büyük konuşması neden olmasın. Bugün gördük Sakarya'ya fark bile atabilirdik. Aslında burada görülen en önemli olay ve senin söylediğini destekleyecek olay Bursaspor'lu futbolcular genelde rehavet içindedir ama bu maç gördük ki ruh vardı, inanç vardı, azim ve istek vardı. İşte zaten kaliteli futbolculara sahip olan Bursaspor her maç aynı özellikleri ile çıkarsa + bunun üzerine yeni bir ekip olduğumuz için her hafta daha iyiye gittiiğimizi düşünürsek biz her maçı kazanabilecek güçteyiz. Bursaspor adına olumlu olabilecek herşey var. Başkan desen süper, teknik direktör desen süper, futbolcular desen kaliteli ve herzaman paralarını tıkır tıkır alıyorlar, Taraftar desen muhteşem daha ne olsun yeterki bizim futbolcularımız ilk 4'e inansın tüm maçları ruhlu oynasınlar. Gerisi kesinlikle gelir. Ama tabi biz illaki ilk 4'e girelim diye futbolculara yüklenirsek, baskı oluşturursak zaten başarılı olamazlar, herzamanki gibi sabırla bekleyip güveneceğiz ve herzamanki gibi muhteşem destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Biraz uzun oldu yazı :D
teamsah
11.Eylül.2006, 01:57
Çok güzel bir galibiyet oldu. 3-1 yendik net pozisyonlar kaçırdık. Zafer Biryol'un direkten dönen topu vs. Sakaryaspor da iyi oynadı. Bu maçı kazanarak 5.hafta maçları sonunda Ligde +2 averaj ve 8 puanla 5.sırada yerimizi aldık. İnş.devamı gelir. Önceki haftalar çok şanssız geçti.
MAÇTAN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLERDEN AÇIKLAMALAR:
RAŞİT ÇETİNER
Bursa - BURSA (A.A) - 10.09.2006 - Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner mutlak kazanmak için çıktıkları Sakaryaspor maçından istedikleri sonucu alarak ayrıldıklarını belirtti.
İlk yarıda son 5 dakika hariç çok üstün oynadıklarını ve bu bölümde iki gol bulduklarını kaydeden Çetiner, şöyle devam etti:
''İlk yarı sonlarına doğru bir gol yedik. İkinci yarı psikolojik savaş şeklinde gelişti. Maalesef oyuncularımın skoru koruma iç güdüleri, profesyonelliklerinin önüne geçti. Buna rağmen pozisyonlar ürettik. Bu galibiyetin benim için ayrı bir anlamı da var. Bugün benim doğum günüm. Bana harika bir doğum günü hediyesi veren futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca son derece centilmence bizi destekleyen taraftarımızada minnetlerimi sunuyorum.''
Çetiner, tribünlerde çıkan olaylarla ilgili olarak da sporun dostluk, kardeşlik olduğunu, bunun önüne hiçbir şeyin geçmemesi gerektiğini dile getirdi.
NEJAT BİYEDİÇ
Bursa - BURSA (A.A) - 10.09.2006 - Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu bildirdi.
İlk 20 dakikada Bursaspor'un daha iyi oynadığını ifade eden Biyediç, ''Bu bölümde kalemizde iki gol gördük. Farkı bire indirdik. Kaçırdığımız pozisyonlar da vardı. İkinci yarıya iyi başladık. 3-4 pozisyondan faydalanamadık. 10 kişi kaldıktan sonra oyunu riske ederek, rakip kaleye geldik. Bana göre sonuç böyle olmamalıydı. Maçın hakkı beraberlikti. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Bu arada çıkan olaylara çok üzüldüm. Sanıyorum, yaralananlar olmuş. Üzücü bir durum'' diye konuştu.
Biyediç, bir gazetecinin, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl'ın hafta içinde yaptığı ''Bursaspor'un tek imparatoru Raşit Çetiner'dir'' şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine şu yorumu yaptı:
''İmparatoru başkan tayin etmez, taraftar uygun görür. Bu lakabı ben takmadım. Böyle bir açıklamayı başkana yakıştıramadım. Geçen hafta Fenerbahçeli Tuncay maç için Sakarya'ya geldiğinde bizim taraftarımız alkışlamıştı. Dostluk ön plana çıkmalı.''
johnhartson
11.Eylül.2006, 10:10
http://img91.imageshack.us/img91/1778/korkunctimsahoq4.jpg
http://www.bursasporum.com/haber/images/110906ana.jpg
Son İmparator
Lige verilen 15 günlük aranın sonrasında son oynadığı Fenerbahçe mücadelesini kazanarak büyük sükse yapan Sakaryaspor’ u evine eli boş gönderdik. Maçın ilk yarısında Zafer BİRYOL ile öne geçen Bursaspor Fresi ile skoru 2-0’ a getirdi. Devrenin bitimine doğru bir duran top organizasyonunda kalesinde gördüğü golle devreyi 2-1 önde kapatan Bursaspor’ umuz 2. yarıda gene Zafer BİRYOL’ un ayağından bulduğu golle maçı 3-1 kazanmayı bildi.
Hafta Başı İmparatorların mücadelesi olarak bakılan müsabakada gülen SON İMPARATOR Raşit ÇETİNER oldu. Müsabakaya Sakaryaspor taraftarlarının yaptığı taşkınlıklar damgasını vururken Okan YILMAZ’ ada tribunler tepki gösterdi.
Güzel bir seri yakalayan Bursaspor’ umuz klasmanda kendine 8 puanla 5. sırada yer buldu. İstikrarın devam edip Antalyaspor deplasmanından da 3 puanla döneceğimizden şüphemiz yok. Futbolcularımızı gösterdiklerim mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyoruz.
http://www.bursasporum.com/haber/images/taraftar1.jpg
Şehitler ölmez vatan bölünmez
Bursasporlu taraftarlar, dünkü karşılaşma öncesi şehit düşen mehmetçikler anısına adeta görsel şov yaptı.
Tribünleri kırmızı beyaza bürüyen Yeşil Beyaz sevdalıları, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarıyla, şehitlerimizi unutmadıklarını ifade ederken, teröre de lanet okudular.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/sakarya1.jpg
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/sakarya2.jpg
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/sakarya8.jpg
Stadyumda Bilanço !
Bursaspor - Sakaryaspor karşılaşmasının 42. dakikasında Sakaryaspor tribünün yaşanan olaylar sırasında ve sonrasında 378 adet koltuk 6 tuvalet kapısı ve 13 adet musluk açma bataryası tahrip oldu.
Federasyon temsilcileri tarafından da tutanakla tespit edilen hasarlar hakkında çıkacak olan mali tablonun, hasar gören tribündeki malzemelerin yenilerinin konulunca netlik kazanacağı bildirildi.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/hasar1.jpg
Kaynak Bursaspor.org
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin59.jpg
"Maçı krallar değil, takım olan kazanır"
Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, 3-1 kazandıkları Sakaryaspor maçıyla ilgili olarak ''Maçı krallar değil, takım olan kazanır'' dedi..
Kızıl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un bireysel yetenekleri fazla çok sayıda oyuncusunun bulunduğunu, ancak Bursaspor olarak bu akşamki maçta takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.
Taraftarlara da centilmence ve anlamlı tezahüratlarından dolayı teşekkür eden Kızıl, ''Maçta krallar değil, takım olan kazanır. İyi oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Kızıl, ilk yarının son bölümlerine doğru Sakaryaspor tribünlerinde çıkan olaylara ilişkin, ''Sakaryasporlu yöneticilerin tüm çabalarına rağmen maalesef rakip takım taraftarlarının tribününde istenmeyen olaylar yaşandı. 4 haftadır küfürsüz takımlarını destekleyen bizim taraftarımız da bu kışkırtmaya uydu. Taraftarların dikkatli olması lazım. Yöneticiler paralarını, zamanlarını veriyorlar. Ancak bu istenmeyen olaylar ve tezahüratlar yüzünden kulüpler zarar görüyor, sahaları kapatılıyor. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız.'' diye görüş bildirdi.
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner de mutlak kazanmak için çıktıkları Sakaryaspor maçından istedikleri sonucu alarak ayrıldıklarını belirtti.
İlk yarıda son 5 dakika hariç çok üstün oynadıklarını ve bu bölümde iki gol bulduklarını kaydeden Çetiner, ''İlk yarı sonlarına doğru bir gol yedik. İkinci yarı psikolojik savaş şeklinde gelişti. Maalesef oyuncularımın skoru koruma iç güdüleri, profesyonelliklerinin önüne geçti. Buna rağmen pozisyonlar ürettik. Bu galibiyetin benim için ayrı bir anlamı da var. Bugün benim doğum günüm. Bana harika bir doğum günü hediyesi veren futbolcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca son derece centilmence bizi destekleyen taraftarımızada minnetlerimi sunuyorum.'' dedi.
Kaynak:Ajansspor.com
bursa_mc
11.Eylül.2006, 13:31
bi aralar delirdik,ora 9-10 yaşındakı çocuk aramızda kaldı ve aşağıya doğru uçtu baktık çocuğun kafasından kanlar akıyoo.
1-) her vakada ambulans geciyoo
2-) o kadar kuçuk bi çocuğun tek başına o ateşli taraftarın yanında ne işi varr
3-)bizde galıba fazla deliriyoz:D:D
teamsah
11.Eylül.2006, 15:59
Herşey çok güzeldi çok harika bir maç ve tribün şovlar vardı ama bu güzelliği bozan tek şey Sakaryaspor taraftarının çıkardığı saçmasapan taşkınlıktı. Kendi kendilerini yaralamaktan başka birşey yapmadılar. Bir de gazeteciler kameralar o güzelim Türk Bayrak şovlarını çekmezler ve maç özetlerinde göstermezler, giderler nerde çocuk düşmüş kafası kanıyor, nerde olaylar var onları çekmek için yarış halindeler.
johnhartson
12.Eylül.2006, 10:27
‘Timsah’ ısırmaya başladı
Bursaspor ilk yarısı genelde daha üstün oynadığı maçı, bir ara zorlanmasına rağmen uzatma dakikalarında attığı golle kazanmayı başardı.
http://www.ntvspor.net/Images/2742.jpg
NTVSPOR - Devrim ÇETİN
Güncelleme: 12:50 TSİ 11 Eylül 2006 Pazartesi
İlgili kaynak için [tıkla] (http://www.ntvspor.net/Pages/3287.asp)
Raşit hoca, Zafer Biryol'u ileride yalnız bırakarak arkasında Pancu'nun desteğiyle orta sahayı kalabalık tutmaya çalıştı. Orta sahada kanatlarda Veli ve Frecieanu, göbekte Cumhur ve Simulovski ile çok iyi işler yaptılar. Geçen maçın yıldızı Pancu ise bu sefer vasatı aşamadı ve zaten Raşit hoca da 75. dakikada onu oyundan alarak Sinan Kaloğlu'na yer verdi. Sinan Kaloğlu eksilen rakip karşısında bulduğu pozisyonları değerlendirememesine rağmen son golde yaptığı çok iyi asistle bu kadro için her zaman aranılan forvet olduğunu belli ediyor.
Göbekte Ömer Erdoğan ve İsmal Güldüren ikilisi, kanatlarda Hasan Yiğit ve Volkan Bekiroğlu'ndan oluşan defans hattı ise bazen öyle hatalar yaptı ki, rakip Sakaryaspor forvetleri biraz becerikli olsaydı maçı çevirmeleri içten değildi. Özellikle Hasan Yiğit ilerleyen yaşına rağmen bitmek tükenmeyen enerjisiyle sağ kanadı iyi kullandı. Ömer Erdoğan bazı ataklarda her zaman olduğu gibi ileri çıkarak gol aramaya çalıştı ve atılan ilk golde de yaptığı asistle ileri çıkışlarında faydalı olacağını gösterdi.
Şansız bir sakatlıkla oyundan çıkan Veli’nin yerine giren Orhan Alemdar öyle hatalar yaptı ki adeta takımının hızını kesti ve çok önemli top kayıplarına sebep oldu. Demek ki; Raşit hocanın bir bildiği var. Sonuçta her gün antrenmanda kimin nasıl olduğunu herkesten daha iyi görüyor. Başlangıçta Orhan Alemdar'ın sezon başından bu yana neden yedek kaldığını kendi kendime sorguluyordum, ama eğer Orhan Alemdar antrenmanlarda da böyleyse Raşit hocaya hak vermemek elde değil.
ZAFER BİRYOL’DAN ARMAĞAN
Zafer Biryol takıma ilk geldiğinde itiraf etmeliyim ki bazı şüphelerim vardı ve bu maçta sadece iki gol atması değil, maç içinde pozisyonlarda iyi yer tutması ve baştan sona forvette tek başına yaptığı mücadele ile benim şüphelerimin tamamen yersiz olduğunu göstermiş oldu. Geçen sezonu komple yedek bekleyerek geçiren eski gol kralı, hafta içinde hazırlık maçında Bursa Merinos'a attığı 2 golden sonra dünkü maçta attığı 2 golle eski günlerine dönecek gibi görünüyor. Bu maçta bir şey belli oldu: Zafer Biryol deplasman maçlarında büyük ihtimalle tek forvet oynayacak ki, artık tek forvet hemen her takımın tercihi olmaya başladı bile.
SAKARYASPOR’DA DEFANS HATALARI
Geçen haftaki maçta çok güzel bir mücadeleden sonra Fenerbahçe’yi yenme başarısı gösteren Sakaryaspor, ara ara net pozisyonlar bulduğu müsabakada özellikle çok şeyler beklediği golcüleri Okan Yılmaz ve Cangale'nin beklenenden kötü oyunu sonucu sahadan boynu bükük ayrıldı.
Deplasman ekibinde bir başka eski gol kralı Okan Yılmaz sahada adeta gezinmekten başka bir şey yapmadı. Arjantinli yıldız Cangale ise çok kaliteli bir futbolcu ama takım oyunu oynamıyor. Genelde kişisel becerisiye bir şeyler yapmaya çalışıyor ve ayağında topu fazla tutunca takımını adeta frenlemiş oluyor.
Sakaryaspor'da defans hattı Savaş, Gökhan, Clayton ve Murat Duman öyle hatalar yaptılar ki, maçın kaybedilmesinde en önemli etken oldular. Özellikle Bursaspor'un attığı ikinci golde Gökhan'ın inanılmaz hatası vardı. Benim özellikle çok beğendiğim genç önlibero Hakan'ın 61. dakikada gördüğü gereksiz kırmızı karttan sonra deplasman takımı orta saha hakimiyetini tamamen Bursaspor'a kaptırdı.
Nejat hocanın talebeleri ilerleyen haftalarda ligde çok takımın canını yakabilecek düzeyde bir takım, yeterki takım oyunundan uzaklaşmasınlar, herkes kişisel yetenekleriyle kendine oynamasın.
HAKEM MAÇI İYİ İDARE ETTİ
Maçın hakemi Mehmet Fatih Gökçe çok iyi bir yönetim gösterdi. Özellikle sarı ve kırmızı kartlarını çok yerinde kullandı. Maçı gereksiz yere kesmedi ve sanıyorum her iki takım tarafından da beğenildi:
Bunun göstergesi de, mağlup takımın oyuncularından Savaş’ın, maç sonrası uzatılan mikrafonlara, hakemle hakkında övgü dolu sözler sarfetmesi oldu.
Anthelas
12.Eylül.2006, 14:30
Arkadaşlar peki Anltalya maçı hakkındaki görüşleriniz neler?
bursa_mc
12.Eylül.2006, 16:50
antalya zorlayacaktır ama antalyanın daha bi tane bile galibiyeti yok.bursada antalyasporu yenecektir.
gezenti
12.Eylül.2006, 17:41
bakın tahminlerim tutar bilirsiniz:D biz bu antalyayı kalecisiz yeneriz...
teamsah
12.Eylül.2006, 18:25
Antalya ligin dibine vurdu bu maçı kazanmayı bizden daha çok isteyeceklerdir. Bu açıdan hem tehlikeli hem de avantajlı. İlk avantajı Antalya bu maça asılacağından atak oynayacağını düşünüyorum bu yüzden bize defanslarında açıklar verebilirler. İkinci avantaj ise şu anda Antalya üzerinde galip gelememenin sıkıntısı, stresi ve özgüven eksikliği var. O yüzden biz bu maçı zorda olsa alırız ayrıca bizim defansımız çok iyi bu defansı aşmak kolay değildir. Ortasahamız yaratıcı ve forvetimiz kaliteli. Bu maçı alırız diyorum.
Anthelas
12.Eylül.2006, 18:30
İlk dakikalarda gol bulursak bu maç farka gider ;) O kadar diyorum
Fietra 10
12.Eylül.2006, 18:32
bursa kazanır ama kolay kazanamaz 1-0 2-1 gibi antalyada iyi takım arakdaşlar
greencrocodiles
12.Eylül.2006, 22:30
Size bir değil iki maç tahmini
Haftaya biz Antalya'yı yeneceğiz. Galatasaray da aynı hafta BJK'yı yenecek. Biz 8 puanı 11'e çıkartarak, 9 puanda 4üncü sırada olan BJK'nın yerine geçecez. Buraya yazıyorum. :D
5inci hafta puan durumu
O G B M A Y Puan Av
1. Fenerbahçe 5 4 0 1 15 5 12 10
2. V. Manisaspor 5 3 2 0 10 4 11 6
3. Kayserispor 5 3 1 1 7 5 10 2
4. Beşiktaş 5 3 0 2 9 6 9 3
5. Bursaspor 5 2 2 1 6 4 8 2
6. Sakaryaspor 5 2 2 1 6 5 8 1
7. Konyaspor 5 2 2 1 5 4 8 1
8. Gençlerbirliği 5 2 2 1 4 4 8 0
9. Galatasaray 5 1 4 0 10 6 7 4
10. Trabzonspor 5 2 1 2 6 6 7 0
11. Gaziantepspor 5 1 3 1 8 8 6 0
12. Ankaraspor A. Ş 5 1 3 1 7 7 6 0
13. Sivasspor 5 1 1 3 4 8 4 -4
14. K. Erciyesspor 5 1 1 3 5 18 4 -13
15. Ankaragücü 5 0 3 2 4 6 3 -2
16. Antalyaspor 5 0 3 2 3 6 3 -3
17. Ç. Rizespor 5 0 2 3 4 7 2 -3
18. Denizlispor 5 0 2 3 2 6 2 -4
johnhartson
13.Eylül.2006, 16:45
Antalya maçı konusunda benim kafam rahat açıkçası. Galibiyet alıp 3 puanın bizim olacağı düşüncesindeyim.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin590.jpg
Antalyaspor hazırlıkları sürüyor
Bursasporumuz, Antalyaspor maçı hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti.
Raşit Çetiner gözetiminde güneşli güzel bir havada yapılan antrenman yaklaşık 1. 5 saat sürdü. Çetiner antrenmanda oyuncularına istasyon çalışmasının ardından kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise forvet oyuncularımız,Yavuz Özkan ve Ceyhun Demircan`ın koruduğu kalelere bol bol şut çektiler.
Antrenmana sakatlığı bulunan Yavuz Eraydın katılmazken, diğer sakat oyuncularımız, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Veli Acar doktor Uğur Köksal nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Hafif sakatlığı bulunan Ömer Çatkıç ise kaleci antrenörümüz Nevzat Dinçbudak nezaretinde takımdan ayrı çalıştı.
Bursasporumuz akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.
ANTALYA`YA HAREKET YARIN
Yarın skabah saat:09:30 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinden karayolu ile Antalya`ya hareket edecek olan takımımız Sirene Golf Otel - Belek `te konaklayacak.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin582.jpg
Yabancı kalmadılar
Milli maç arasının ardından kaldığı yerden devam eden Turkcell Süper Ligi`nin 5. haftası, yine birbirinden ilginç maçlara sahne oldu. 32 golle, sezon başından bu yana filelerin en çok havalandığı haftada, 18`inin altında yabancı oyuncuların imzası vardı.
Bu zamana kadar lejyoner forvetlerinin suskun kaldığı takımlar ise Denizlispor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği oldu. Gol krallığı yarışında ise Fenerbahçeli Alex ( 6 ), Galatasaraylı İliç ( 5 ) ve Gaziantepsporlu Diawara ( 4 ) ilk üç sırayı paylaşarak Türk forvetleri geride bıraktılar. Sakaryaspor kalesini iki kez ziyaret eden Bursasporlu Zafer Biryol da uzun süren gol özlemine son verdi.
TRABZON SÜRPRİZİ
Dört yeni transferinin forma giydiği Fenerbahçe, Antalyaspor engelini de farklı geçerek liderlikteki yerini korurken, futbolu beğenilmedi. Ziya Doğan`la çıktığı ilk maçında, deplasmanda Beşiktaş`ı deviren Trabzonspor haftanın en çar***ı skorunu alırken, Denizli`den de 1 puanla dönen Galatasaray ise beraberlikler serisini sürdürdü. Evinde Kayseri Erciyes`i gol yağmuruna tutan Vestel Manisa da zirve yürüyüşünü sürdürdü. Namağlup Sakaryaspor`u mağlup eden Bursaspor, taraftarı önündeki ilk galibiyetini elde etti. Başkent ekibi Ankaraspor da üç puanla tanışıp siftah yapan bir başka takım oldu.
Kaynak:Bursa Hakimiyet Gazetesi
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin581.jpg
Kızıl`dan son çağrı
Başkan, `Ocak`tan sonra bu gemi gitmez` diyerek temlikli yöneticilere seslendi.
Alacaklarını bağışlamayan eski yöneticilerden, 3`te bir bağışlama, kalanı 1 yıl ödemesiz 2 yıl vadeli olarak ötelemesini isteyen Levent Kızıl, `Aksi takdirde futbolcu satmak zorunda kalırız` dedi."
Kızıl ne dedi?
`11 Haziran 2005`ten buyana 4 milyon YTL borç ödedik. 3 sene içinde daha ödenecek 12 milyon YTL borç var.`
`Bu yıl 3 milyon 402 bin YTL geri dönüşümsüz reklam geliri sağladık. Bu rakamın 4,5 milyon YTL`ye varacağını tahmin ediyorum. Geçen seneki rakam 2 milyon 285 bin YTL idi.
`GSGM`ye stat kirası olarak geçen yıl 706 bin YTL ödedik. Şuan 900 bin YTL borcumuz var. Bu yıl iddaa`dan gelecek parayla bu borcumuzu kapatacağız.`
`Vergi borcunda 1 tane taksit kaçırırsak borç faizleriyle birlikte 25-30 milyon YTL`ye çıkıyor ve o dönemlerdeki yöneticilerin direkt üzerine gidiyor.`
Kaynak: Olay Gazetesi
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin572.jpg
Doğum günü hediyesi aldım
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel bir doğumgünü hediyesi oldu" dedi. Çetiner,şunları söyledi: "İstikrarlı olup galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Kendi evimizde kendi seyircimiz önünde galibiyetimiz yoktu, bu galibiyetle hem biz, hem de seyircimiz mutlu oldu. Oyunun hakimi bizdik.
Yediğimiz gol de çok ucuz bir goldü. Maçın ikinci yarısı da psikolojik savaş şeklinde geçti. Rakibimiz ikinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra yine bulduğumuz gol pozisyonları oldu, fakat bunları değerlendiremedik. Hedefimiz önümüzdeki iki maçı da kazanıp galibiyet serisini sürdürmek. Bugün benim için çok anlamlı bir gün, çünkü doğumgünüm. Oyuncularım sahada aslanlar gibi müücadele ettiler ve kazandılar. Onları alınlarından öpüyorum. Bana bu hediyeyi verdikleri için teşekkür ediyorum." Maçın ilk yarısında Sakaryasporlu taraftarların çıkardıkları olaylar üzerine de Çetiner, "Sporun centilmenlik, kardeşlik, dostluk olduğunu anlamamız gerekir. Çıkan olaylar nedeniyle ikinci yarının 10 dakika geç başlaması beni üzdü. Böylesine güzide iki kulübün maçında bu olayın yaşanması hoş olmadı" dedi.
Kaynak: Hürriyet Bursa
teamsah
14.Eylül.2006, 10:49
http://www.bursasporum.com/haber/images/zaferbiryolbs.jpg
BURSASPOR'A GELDİM ÇÜNKÜ...
Türkiye'de gol kralı olmuş Zafer için bitmek bilmeyen bir zaman dilimi olmuş. En son 27 Mayıs 2004 yılında Konyaspor formasıyla Fenerbahçe filelerini sarstıktan sonra, mütevazi davranıp söylemese bile kendisi için kahır günlerinin başlayacağı Sarı Lacivertli kulübe transfer olan deneyimli oyuncu, bugünlerde ise, futbollu günlere yeniden döndüğü için oldukça hırslı.
TRANSFERİM KISA SÜRDÜ
Sakaryaspor'u attığı iki golle büyük bir baskıdan kurtulan Zafer Biryol, o an yaşadığı duygu ve düşünceleriyle birlikte, hedeflerini Bursa hakimiyet'le paylaştı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılmayı kafaya koyduğunu ancak, birçok teklif gelmesine rağmen anlaşma sağlayamadığını dile getiren golcü futbolcu, "Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala sabah menajerim aradı Bursaspor'un istediğini söyledi. Aradan birkaç saat sonra da anlaşma sağladık. İyi ki de buradayım. Çünkü, hedeflerimi gerçekleştirebilirim" dedi.
TAÇ GİYMEK İSTİYORUM
Gol atmanın gerçekten büyük bir zevk olduğunu kaydeden Zafer, sözlerini şöyle sürdü: "O duygu anlatılmaz yaşanır. Uzun bir aradan sonra hem de iki gol atmak beni mutlu etti. Statlarda anons yapılıyor ya, yeniden -Zafeerrr Biryoooll- ismini duyup, tribünlerde dalgalandığını hissetmek gerçekten güzel. Ayakların adeta yerden kesiliyor. İnsana tuhaf bir şeyler oluyor. Muhteşem bir taraftarımız var. Açık söylemek gerekirse, her maçta gol atıp, ikinciye gol kralı olmayı çok istiyorum. Tüm hedefim tacı yeniden takmak."
SEVGİLERİNİ KAZANDIM
Hayatına damgasını vuran olayın da, ablasına verdiği ilik naklinin olduğunu anımsatan deneyimli futbolcu, "Bu olay üzerimde tabii ki etki yaratmıştır. İnsanların bir anda, daha fazla sevgisini kazandım. Hatta geçenlerde biri arayıp, benim böbrek nakli yaptırdığımı zannetmiş ve kendisinin de böyle bir olayı olduğunu söyledi. Bana, nasıl bir ameliyat olduğunu sordu" diye konuştu. Zafer, son olarak Bursa'yı çok sevdiğini ve uzun yıllar bu kentte futbol oynamayı arzu ettiğini de sözlerini ekledi.
http://www.bursasporum.com/haber/images/hayatvar.jpg
Timsah`ta hayat var
"Bursaspor, Süper Lig`deki son 7 sezonun en parlak günlerini yaşıyor. Raşit Çetiner yönetiminde çıktığı 5 maçtan 8 puan toplayıp, beşinciliğe yerleşen yeşil beyazlılar, camiayı da mutlu ediyor."
YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
İki yıllık Lig A sürgününün ardından Başkan Levent Kızıl ve Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde şampiyonluk apoleti takarak Süper Lig`e dönen Bursaspor, son 7 sezondaki en parlak günlerini yaşıyor... Yeşil beyazlı takımın Süper Lig`de mücadele ettiği sezonların 5. haftalarını irdelediğimizde 5 maçta alınan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplanan 8 puanla gelen 5.lik camianın yüzünü güldürdüğü gibi, geleceğe de umutla bakılmasını sağlıyor.
GORDON`LA ZİRVEYİ GÖRDÜK
Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig`deki son 12 yılında ise en başarılı sezon İngiliz teknik adam Gordon Milne`in çalıştırdığı 1996-97 sezonu olarak göze çarpıyor. Bursaspor, 5 maçta aldığı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle topladığı 11 puanla Süper Lig`in zirvesinde yer almıştı. Yeşil beyazlı takım ertesi sezonda aynı periyodu 10 puanla bu kez 4. sırada tamamlamıştı. Raşit Çetinerli Bursaspor, 5 maçta topladığı 8 puanla ve 5. likle son 12 sezonun sıralamasında 3. sırada yer alıyor.
Kaynak: Bursahakimiyet
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/14eylul2.jpg
Bursaspor, Antalya`ya hareket etti
Bursasporumuz, Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı için Karayolu ile Antalya`ya hareket etti.
20 Kişilik kadroda sakatlıkları bulunan Yavuz Eraydın, Veli Acar, Mehmet Yılmaz, Serdar Aziz ve Ömer Aysan Barış yer almıyor. Kadroda yer alan futbolcular ise şöyle;
Egemen Korkmaz, Orhan Alemdar, Sinan Kaloğlu, İbrahim Dağaşan, Ömer Erdoğan, Volkan Bekiroğlu, Ömer Çatkıç, İsmail Güldüren, Cornel Frasinean, Daniel Pancu, Velice Sumulikoski, Edmar De Souza, Bekir Ozan Has, Eser Yağmur, Cumhur Bozacı, Hasan Yiğit, Burak Akdiş, Zafer Biryol, Yavuz Özkan, Yenal Tuncer
Yöneticimiz Murat Yanıklar`ın kafile başkanlığını yaptığı kafile Sirene Golf Otel`de konaklayacak.
Genel Sekereterimiz Murat Yanıklar yaptığı açıklamada takımın üst üste aldığı galibiyetler ile iyi durumda olduğunu belirterek, hedefin Antalya maçınıda kazanıp seriye devam etmek olduğunu söyledi.
bursa_mc
14.Eylül.2006, 11:28
antalyadan galibiyetle donup sivas maçını da alıp fenerbahçe karşısına moralli çıkalaım
teamsah
14.Eylül.2006, 15:08
inş. bursa_mc. Eğer önümüzdeki Antalya deplasmanı ile bir sonraki hafta kendi sahamızda Sivas'tan toplam 6 puan alırsak Fenerbahçe karşısına Lig 2.si veya 3.sü olarak çıkabiliriz. Çünkü rakiplerimizin puan kaybedebileceği kritik maçları var. 8 hafta Fenerbahçe karşısına Lig ikincisi ve Lig üçüncüsü olarak büyük bir moralle çıkabiliriz.
bursa_mc
14.Eylül.2006, 19:15
Manisaspor gençler ile oynuyoo
beşiktaş gs ile oynuyo
bu maçlarda rakıplerimizin puan kaybetmesi çok yuksekk
greencrocodiles
14.Eylül.2006, 19:59
5 hafta boyunca galibiyet yüzü göremeyen Antalyaspor deplasmanı çok zor geçecek ama tabiki kazanabilecek güçteyiz.
Lig sırası : 5. Bursaspor..... 5maçta 2galibiyet 2beraberlik 1mağlubiyet
Lig sırası : 16. Antalyaspor. 5maçta 0galibiyet 3beraberlik 2mağlubiyet
Yılmaz Vural'ın açıklaması:
http://img234.imageshack.us/img234/7783/vuralju8.jpg
Raşit Çetiner'in açıklaması:
http://img99.imageshack.us/img99/825/cetinerzb2.jpg
İki tarafta çok istekli ve şüphesiz çok müthiş bir maç olacak.
unifanatic
16.Eylül.2006, 01:27
Yarın Antalya'da öncelikle Zafer Biryol'dan goller bekliyoruz. Zaten 4 tane cengaver Türk defans oyuncuları sağlam. 5 maçta 4 gol kendi kalemizde gördük ligde en az gol yiyen takımların arasındayız. Antalya bu yüzden bu defansı aşmakta çok zorlanacak. Sistem anlayışı olarak İtalya modeli gibi defansif oynuyoruz. Sanırım Antalya atak oynayacağı için açıklar verecek bize bu fırsatları değerlendirmek kalıyor. Kaliteli futbolculara sahibiz ve kaliteli bir futbolla Antalya'yı yeneriz. Bizde oyunu çirkinleştirmek yok. Güzel futbol temiz skor ;)
teamsah
16.Eylül.2006, 01:39
Moralli ve moralsiz takımlar karşı karşıya gelecek Antalyaspor 5 maçta hiç galip gelemedi ve 3 puan için müthiş mücadele edeceklerdir. Otoriteler Bursaspor galibiyete daha yakın olan taraf diyor çünkü çıkış yakalayan Bursaspor bu maçı kazanarak zirveye, üst sıralara oynamaya devam edecek.
mgokalparslan
16.Eylül.2006, 01:43
beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz
Emurafu
16.Eylül.2006, 01:58
bence bu mac berabere gibi
johnhartson
16.Eylül.2006, 10:20
beyler forumdaki bursaspor luların sayısı baya bi fazla gibi
siz herhangi bir etkinlik yapıyor musunuz bursa taraftarları ya da turksportal bursasporlular gıbı cunku ben de bu yaz bursa ya taşındım sakarya maçı hariç bütün maçlarını .zledim onda da tatildeydim acaba böyle bir etkinlik ya da paylaşım türü gibi şeyler varsa yazabilir misiniz
Herhangi bir etkinlik yok ama etkinlik genelde Bursaspor özel taraftar sitelerinde her türlü etkinlik, sosyal aktivite zaman zaman düzenleniyor. 2 adres vereyim forumlarına üye olup bakabilirsin.
www.bursasporluyuz.net
www.bursasporum.com
http://www.bursasporum.com/haber/images/tribun5.jpg
Akdeniz Timsah görsün
Dereli, geçtiğimiz sezon Antalya'da oynanan ve Bursaspor'un 1-0 yendiği maçta da düdük çalmıştı. Bursaspor'da sakatlıkları süren Yavuz Eraydın, Veli, Ömer Aysan ve Mehmet Yılmaz Akdeniz'e götürülmedi.
TEK HEDEF 3 PUAN
Ev sahibi Antalyaspor'da ise hedef mutlak galibiyet. Ligde 5 maç sonunda galibiyeti bulunmayan kırmızı beyazlılar bu karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyor. Akdeniz ekibinin Genel Direktörü Yılmaz Vural kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade ederken, futbolcular da bu maçta 3 puanla tanışacaklarını iddia ettiler. Antalyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan İlyas ve Levent'in bu önemli karşılaşmaya yetiştirilecekleri belirtildi. Ev sahibi ekipte cezalı futbolcu bulunmuyor.
STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Selçuk Dereli
ANTALYASPOR
Oscar Cordoba
Uğur
Volkan
P.Dziewicki
J.Bieniuk
S.****nez
Ali Bilgin
İdris
İlyas (Metin)
Taner Gülleri
P.Straka
BURSASPOR
Ömer Çatkıç
Hasan Yiğit
İsmail Güldüren
Ömer Erdoğan
Volkan Bekiroğlu
Cumhur Bozacı
Sumlilikoski
Orhan
Frasineanu
Pancu
Zafer Biryol
Kaynak: Bursa Haber
bursa_mc
16.Eylül.2006, 13:46
maçı lig tv veriyo mu yaw
psikopat_16
16.Eylül.2006, 13:49
maçı lig tv veriyo mu yaw
hayır vermiyormuş ilk önce vercez dediler sonra yok vermicez dediler bende tam bilmiyom aslında...
bursa_mc
16.Eylül.2006, 13:50
yaw ozgene gidecektım maçı izlemeye,yıne radyoya mı talım kalacaz:(
teamsah
16.Eylül.2006, 14:42
Lig TV daha önceden maçı vereceğini Digitürk resmi sitesinde yayınlamıştı daha sonra vazcaydı. Lig TV maçı vermeyecek.
Antalyaspor - Bursaspor
Bursasporumuz Süper Ligin 6.haftasında bu akşam saat:20:00 da Antalyaspor`a konuk oluyor.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin610.jpg
Karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Bursasporumuzda sakat oyuncularımız Yavuz Eraydın, Veli Acar,Ömer Aysan Barış, Mehmet Yılmaz ve Serdar Aziz forma giyemecekler. Maç saatinde havanın açık ve 27 C olması bekleniyor. Antalyaspor - Bursaspor karşılaşmasının biletleri ise kale arkaları 5 YTL, Maraton 20 YTL, Numaralı Tribün ise 50 YTL... Karşılaşma Radyo`dan Olay Fm, internettede resmi sitemizden canlı olarak yayınlanacaktır.
bursa_mc
16.Eylül.2006, 14:45
kesinlıkle inanıyorumki galibiyetten başka bişi düşünmüyom
teamsah
16.Eylül.2006, 14:46
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin607.jpg
Hız kesme Bursa
Yeşil beyazlılar, saat 20.00`de başlayacak karşılaşmada Antalyaspor`u yenip üst üste üçüncü galibiyete imza atmak istiyor
BU SERİ SÜRMELİ
Süper Lig`e iyi bir başlangıç yapamamasına karşın son 3 maçından 7 puan çıkaran ve 5. sıraya yerleşen Bursaspor bu akşam Akdeniz`de sahne alıyor... Geçen hafta kendisi gibi ligin yeni ekibi olan Sakaryaspor`u 3-1`lik skorla dize getiren yeşil beyazlılar bu kez Antalyaspor`un konuğu oluyor. Atatürk Stadı`nda saat 20.00`de başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesinin FIFA kokartlı hakemi M.Selçuk Dereli yönetecek.Dereli`nin yardımcıları Mustafa Sönmez ve Erdinç Sezertam.
KOZUMUZ PANCU-ZAFER
Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayarak iki gün önceden güneye inen Bursaspor`da sakatlıkları süren kaleci Yavuz Eraydın, Ömer Aysan Barış ve Veli Acar`ın dışında eksik bulunmuyor. Tüm planlarını galibiyet üzerine kuran Teknik Direktör Raşit Çetiner bu akşamki maçta sağ kanatta Orhan`a görev verecek. Bursaspor, Pancu-Zafer Biryol ikilisiyle rakibini avlamayı hedefliyor. Yılmaz Vural`ın çalıştırdığı Antalyaspor`da ligdeki ilk galibiyetini almaya çalışacak.
Kaynak:Olay Gazetesi
kesinlıkle inanıyorumki galibiyetten başka bişi düşünmüyom
Evet aynen galip gelirsek zirveye demir atıyoruz, ortak oluyoruz. Bu da bizi daha da ateşler ve her hafta galibiyet için asılmaya bir moral kaynağı olur. Herşey olumlu gidiyor bir kaza olmaz inş. :)
bursa_mc
16.Eylül.2006, 17:55
onumuzdeki iki maçı alırsak fener maçınıda alırız diye düşünüyorum.
goollllllllllllllllll danıel pancuuuu
2 olduuu velice sumilikovski gooollllllllll
bursa_mc
21.Eylül.2006, 16:45
FORTIS TURKİYE KUPASI 2.KADEME
Bursaspor:3-0:A.Sebatspor
Zafer
Burak
Hasan
bursa_mc
30.Eylül.2006, 14:56
İşte röportaj ayrıntısı;
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl bugünlerde çok dertli... Bir yanda iki haftalık kötü gidiş nedeniyle tribünlerde başlayan aleyhteki tezahüratlar, diğer yandan üst üste gelen ceza ve hakem hataları Kızıl`ı çok etkilemiş... Taraftarın davranışını eski bir senaryonun yeniden sahnelenmesi olarak görüyor, "Artık Federasyona iyi gözle bakamıyorum" diyor ve Beşiktaş maçı içinse şimdiden uyarıyor Levent Kızıl...
MARATON: Başkanım öncelikle Sivasspor maçı sonrasında taraftarın tepkileri vardı. Bu konuda söylemek istedikleriniz var mı?
LEVENT KIZIL : Geçen sezon Antalyaspor maçından sonra da benzeri olaylar yaşandı. Bunların aynıları oynanmış senaryolar. Eski başkan Hikmet Şahin dönemdeki senaryoların aynısı oynanıyor. Ben Bursaspor için işimi gücümü bırakmışım, profesyonel başkan gibi 24 saatimi bu işe ayırmışım. Takımı hiç borca sokmadan buraya kadar gelmişiz. Bağış sistemi kurmuşuz. Şimdi o bağışları yapanlar söz verdikleri paraları vermiyorlar. Hikmet Şahin döneminde de bunlar vardı. Bursaspor’un İddaa gelirleri üzerinde temdit var. Bir trilyon para alacak olarak bekliyor. Önümüzdeki ay bu 1,7 trilyon olacak. Ben bunları hayırlı şeyler olarak görmüyorum. Takım 70. dakikada gol atıyor ama yuhalıyorlar. Gerçekten bunlarla bir yere varılmaz. Eski Bursaspor geri geliyor. Aynı böyleydi eski Bursa’da. Bu bir senaryo. Daha öncede oynanmıştı yine oynanıyor. Bursasporlu futbolcular küme düştüğü sene son haftaya kadar bir tane aleyhte tezahürat yoktu. Bu takım lige çıkmış. Hedefi bu sezon ligde kalıcı olmak. Bu doğrultuda hedefinden sapma söz konusu değil. Altı haftada 8 puanı var. Buna rağmen protesto ediliyorlar.
MARATON: Yani para vereceğini söyleyenler bu ödemeleri yapmıyorlar mı?
LEVENT KIZIL : Bakın bu sezon biz 4,5 trilyon reklam geliri, 4 trilyon hasılat geliri yaratmışız. Belediye her türlü desteği veriyor. Tüm şartlar uygun ama alacağımızı alamıyoruz. Bunun dışında birde geçmiş dönemden kalan borçları ödüyoruz. Daha bugün 1998 yılında yapılan bir transfer yüzünden mahkeme kararı geldi.
MARATON: Peki Sivasspor maçı hakkındaki düşünceleriniz ne? Maçın hakeminin tartışmalı kararları vardı.
LEVENT KIZIL : Maçın hakemi Abdullah Yılmaz, Sivassporlu Balili’nin sarı kartı olmasına rağmen yaptığı harekete ikinci sarı kartı vermedi. Herkesin gözünün önünde olan bir olay. Kırmızı kart görmesi gereken oyuncu bize gol attı. Ömer Erdoğan’ın hareketini son adam olarak yorumluyor ve direk kırmızı veriyor. Bursa’nın üzerine oyun oynanıyor diye düşünüyorum. Ben her zaman MHK Başkanı Mustafa Çulcu ve Federasyon hakkında iyi niyetli düşündüm ama artık iyi niyetimi kaybediyorum.
MARATON: Bursaspor üzerinde oyunlar oynanıyor dediniz, bunu biraz açar mısınız?
LEVENT KIZIL : Artık ben Federasyona iyi gözle bakamıyorum. Sakarya - Bursa maçı oynandı. Bursaspor seyircisi olaylara karışmadığı halde iki takıma da saha kapatma cezası verdiler. Hemde Perşembe günü verildi bu ceza. Tahkimden döndü ama iki takımda sonuçta ceza aldı. Şimdi bakıyorsunuz bizim oynadığımız Antalya maçında oyun tam 7 dakika durmuş. Sahaya bir sürü koltuk atılmış. Verilen ceza 60 milyar para cezası. Bu böyle geçiştirildi. Şimdi Ceza Kurulu Başkanı ve üyelerinin hepsi birbirinden kaliteli insanlar. Ama bir hafta önce bir kişi yaralanmış diye, ortada kanıt bile olmadan iki takıma da saha kapatma cezası veriliyor, bir hafta sonra televizyon görüntüleri ile alenen ortada bir olay 60 milyar cezayla geçiştiriliyor. Bunu ben anlayamıyorum. Camiama nasıl anlatacağım? Taraftarımız üzerindeki güvenimizi kaybettik. Sakarya maçı sonrasında “Biz bir şey yapmadık ceza aldık. Yapsak ta alacağız ne fark ediyor ki?” demeye başladılar. Bunu nasıl izah edeceksiniz? Şimdi Haluk Ulusoy Federasyon’un başındaki en yetkili ve futbolun bütün inceliklerini bilen biri. Alsın, iki maçı ve verilen cezaları şöyle bir yan yana koysun. Bakalım vicdanları rahat edecek mi? Ben Antalyaspor’un ceza almasını kesinlikle istemem. Ama yapılan olay yanlış. Alsınlar iki cezayı karşılaştırsınlar.
MARATON: Başkanım gündemdeki bir diğer konu da Beşiktaş – Ankaragücü maçı öncesinde yaşanan olaylar. Burada Bursaspor taraftarının da bulunduğu iddia edildi.
LEVENT KIZIL : Ne alakası var? Aynı gün Bursaspor’un evinde maçı var. Niye kalkıp Bursaspor taraftarı oraya gitsin? Ankaragücü taraftarı ile Bursaspor taraftarı dosttur. İki takımın ortak atkıları var. Bir tarafı Sarı Lacivert, diğer tarafı Yeşil Beyaz. Şimdi orada Yeşil Beyaz atkı görüp Bursaspor taraftarı olay çıkarttı denilmez.
MARATON: Peki Bursaspor ile Beşiktaş taraftarı arasındaki bu yaşanan gerginlik nereye varacak? Bunun önüne nasıl geçilecek?
LEVENT KIZIL : Bu olayın böyle olması kötü oldu. Ama bunu ben nasıl engelleyeceğim? Ben küfür etmeyin dedim. Beşiktaş’ın aleyhine bizim maçlarımızda küfürler oluyordu. 6 haftadır tek bir küfür olmadı. Ama Sakarya maçındaki cezanın ardından tribünlerdeki etkinliğimizi kaybettik. Onca çabamız boşa gitti. Şimdi bu noktada benim fikrim iki il güvenlik kurulunun ortak bir toplantı yapması. Toplantı yapılır. Bursa’daki maça Beşiktaş seyircisi, İstanbul’daki maça da Bursaspor seyircisi ortak karar alınarak götürülmeyebilir. Şu anda yapılabilecek tek mantıklı hareket budur. Aksi takdirde hem Beşiktaş, hem Bursaspor bu durumdan zarar görecektir. İki takımın taraftarının deplasmanlara gitmesi halinde olay yaşanmaması imkansız gibi. İnsanların canları yanabilir. Benim aklıma gelen tek fikir bu.
MARATON: Bu bir kalıcı çözüm değil. Kısa vadede etkili olabilir ama uzun vadede sonuçları ne olur?
LEVENT KIZIL : Bu yıl ve gelecek yıl benzeri uygulamaların yapılması halinde umarım ortalık yatışacaktır.
MARATON: Önünüzde bir Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe karşısında beklentileriniz ne?
LEVENT KIZIL : Fenerbahçe kendi sahasında çok güçlü bir takım. Deplasmanda zorlanıyor ama evinde iyi. Bizim iki haftadır süren bir kötü gidişimiz var. Ama moralleri bozuk olsa bile Bursasporlu futbolcular çıkıp sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Kolay teslim olmayacağız. Buraya biz ligde iyi bir konumda ve son iki haftadaki puan kayıplarını yaşamamış olarak farklı bir şekilde gelmek isterdik. Bir avantajımız şu olabilir; Fenerbahçe her ne olursa olsun UEFA kupasında bir maç oynayacak. 21:45 gibi geç bir saatte başlayacak bir maç. Dolayısıyla yorgunluk olabilir. Bunların hepsi futbolda önemli etkenler. Ama Bursa çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacak.
kaynak:bursaspor.org
gezenti
30.Eylül.2006, 20:21
Ne zamandan beri Bursaspor başlığını yanlız bırakmıştık.Dün çok iyi bir oyun sergilememize rağmen sivas galibiyeti tattı.Maç aşırı Fair Play havasıyla oynandı.Ancak Herve Tum'un sakatlanıp çıkması bütün oyun düzenimizi bozmuştu.Sivasta Muhammet kanatları çok güzel kullandı.Sonuç olarak Sivası kutluyorum ama haketmediğimiz bir puan kaybı yaşadığımızı düşünüyorum.Hakemleri eleştirmiyeceğim çünkü sonucu değiştirmiyeceğini biliyorum...
gezenti
07.Ekim.2006, 08:00
Bence çok güzel olmuş.Ama biraz uzun bunu stadta söyleyemeyiz gibime geliyor...
İnşallah Bursaspor'u istenilen yere taşır başkanımız. Takımın paraya ihtiyacı var.
YusufT
16.Ekim.2006, 16:44
Adamin ne kadar parasi var :D Insallah alt yapiya daha fazla önem verir...
gezenti
19.Ekim.2006, 03:40
Bursamıza hayırlı olsun(denize düşen yılana sarılır.)
Memedov
19.Ekim.2006, 04:25
http://img158.imageshack.us/img158/5805/bursa38py5ao3.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/4637/bursa47dk2kz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/5784/bursa60bu8cf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/3474/bursa63bk4oy4.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/1245/bursa65pb6tw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/4093/bursa124if6xc9.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/9132/bursa128altaydep200506fbo6.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/1153/bursa284nk1cp1.jpg (http://imageshack.us)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14856_bursa86sakaryamaxg8.png (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14857_bursa87sakaryama200506kupayaldmzmabu2.png (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14858_bursa89bd4.png (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14859_bursa411vv5.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14860_bursa972ligdekacaelidepnh0.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14861_bursa1082ligdeyozgatdepki6.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14862_bursa54200607sezonubursasporalbursa32gsob6. jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14863_bursa82005062ligakatistbblddeplasman10000ta raftardn1.png (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14864_bursa213200607sezonubursasporalbursa32gslf9 .jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14865_bursa215200607sezonubursasporalbursa32gsxz2 .jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14866_bursa287200506antrenmanks4.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14867_bursa27820050617haftasakaryadeplasmankendia ralarndavelj4.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14868_bursa41920050634haftasakaryamafr9.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14869_bursa42120050634haftasakaryamawl9.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14870_bursa42220050634haftasakaryamawh5.jpg (http://www.resim.at)
gezenti
20.Ekim.2006, 01:35
Şu resimlere bakbe bu resimler beni geçen senelere götürdü.Ne yazdığını altından okumaya çalışırdık hey gidi günler.Güzel günler...
ogcj_me
21.Ekim.2006, 02:44
güzel görüntülerde
ÜLKER bölümü dikkatimi çekti
anlaymadım ne olduğunu :confused:
teamsah
27.Kasım.2006, 15:55
Beşiktaş maçının ikinci yarısında sadece ve sadece adam paylaşımına kurban gittik ve o maçı kazanma şansımız yüksekti. Kral Zafer Biryol'u da etkili olamadığı 2 net gol pozisyonundan dolayı kutluyorum (!) :( Bursaspor'da daha önce de böyle krallar vardı ama sonu malum.
Bu haftanın ilk maçı Cuma günü Bursaspor-Trabzonspor.
Bu maçı kazanırız diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki sene UEFA'da olmalıyız.
bursa_mc
27.Kasım.2006, 22:50
Kral Zafer Biryol'u da etkili olamadığı 2 net gol pozisyonundan dolayı kutluyorum (!) :( Bursaspor'da daha önce de böyle krallar vardı ama sonu malum.
bu adam değilmi ben gol kralıyım benım ilk 11 de oynamam lazım diye..ulan sen gol atki ilk 11 de oynama şansın olsunn sen 2 gol pozisyonu gole çeviremezsenn ooo zor beklersin o formayıı. biz 2 kere gol kralı olmuş okan yılmaz ı harcadık senı mı harcamıcaz :mad:
teamsah
24.Aralık.2006, 00:50
Bursa - Manisa maçından
http://www.youtube.com/watch?v=rmz0WUJiAiA&NR
Bursa - Trabzon maçından
http://www.youtube.com/watch?v=ku2y9f79il4
Bir enstantane :)
http://www.youtube.com/watch?v=UgbliXVN8gU
Kahrolsun PKK
http://www.youtube.com/watch?v=W0JnpoFWok0&mode=related&search=
teamsah
11.Ocak.2007, 18:16
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin1308.jpg
Takımımızı Marmaris`te taraftarlar karşıladı
Marmaris kampı için Ege`ye inen Bursaspor`a sürpriz karşılama... Muğla ve Marmaris`te yaşayan Bursalı futbolseverler, yeşil beyazlı kafileyi şaşırttı. Yaklaşık 10 araçlık konvoyla Bursaspor`u Muğla`da karşılayan yeşil beyazlı taraftarlar, takım otobüsüne Marmaris Elengance Otel`e kadar eşlik ettiler. Otelin önünde teknik heyet ve futbolcularına çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da bol bol fotoğraf çektirdiler.
Bursasporumuz devre arası hazırlıkları için Marmaris`e gitti. Marmaris`te yaşayan Bursasporluların konvoylar ile karşıladığı kafilemiz Elegance otele yerleşti.
Ayağının tozuyla kısa bir ter idmanı yapan takımımız çalışmalarına yarın yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.
Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu Marmaris`te çok sıcak karşılandıklarını belirterek "Hazırlık çalışmalarımızı ayın 17 sine kadar Marmaris`te sürdüreceğiz. Çok güzel bir şekilde karşılandık. Belediye Başkanımız sağolsunlar şehir stadyumunu bize açtılar. Çalışmalarımız stadyumda yapacağız. Bunun yanı sıra 2 günde bir hazırlık maçı yapacağız. Ayın 11`in de Marmarisspor, 13`ün de Fethiyespor ve 15 in de daha önce Nazillispor ile oynayacağız. Daha önce yaptığımız açıklama da Muğlaspor ile oynayacağımızı belirtmiştik. Ancak Muğlaspor`un kamp programı uymadığından Nazillispor ile karşılaşacağız. Bu arada Sercan Yıldırım`dan kötü haber aldık. Kendisinin dizinde bir problem olmuş. Haberi alınca kendisini aradım. Genç olduğundan sakatlığı çabuk atlatacağını düşünüyorum " dedi.
Fotoğraflara tıklamayınız :)
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2007/ocak/9ocak1k.jpg (http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2007/ocak/9ocak1.jpg)
http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2007/ocak/9ocak2k.jpg (http://www.bursaspor.org.tr/antrenman/2007/ocak/9ocak2.jpg)
teamsah
11.Ocak.2007, 18:17
Olay Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Gerçeksi'den duygulu bir şiir
http://www.youtube.com/watch?v=yPkww2Da6QU&NR
Marmaris'te Bursaspor'u karşılama konvoyu :)
http://www.youtube.com/watch?v=IZLWhMg5YMY
Bu da Marmaris'te Hotel önünde
http://www.youtube.com/watch?v=uDEOwi5b2dI&mode=related&search=
bursa_mc
11.Ocak.2007, 18:41
tşk. ederim teamsah çok güzel bir paylaşiım için
herşey bursaspor için
teamsah
13.Ocak.2007, 11:28
http://www.bursahakimiyet.com.tr/ICERIK/FOTO/2007/01/13/karate1.jpg
EDMAR GEES DE SOUZA (MATHEUS)
ŞAŞIRDINIZ DEĞİLMİ
Futbolla tanışmadan önce 12 yaşında karate yapmaya başladığını belirterek "Karategi" kıyafetini sırtına geçiren sambacı, bu spordaki hünerini de sergileyip, "Futbolcu olmasaydım, kesinlikle karate yapardım" dedi.
İDOLÜM RONALDO
Bir yıl öncesine kadar karate yaptığını, ancak dışarıda yaşadığı bir olay nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren De Souza, konuyu futbola getirip şunları söyledi: "Dünyadaki tek idolüm Ronaldo. Her zaman onun gibi olmak isterim. Bursaspor'da ise kaptanımız Egemen Korkmaz'ın stilini çok beğeniyorum. Antrenmanlarda bile, bizi yaka paça yere indiriyor. Beni en çok zorlayan defans oyuncusu. Bursa'ya gerçekten çok alıştım. Burada yapacak çok işim olduğunu düşünüyorum."
"Türkiye'deki diğer Brezilyalı oyuncularla konuşuyorum. Bana, -Sen Bursa'ya şükret- diyorlar. İsimlerini vermeyeceğim, ancak oralarda oynamak zormuş. Engin İpekoğlu'nu çok seviyorum. Bana yeteri kadar şans veriyor. Hocamızı daha iyi yerlere getireceğimize eminim. Herkes bana çok iyi davranıyor. En iyi arkadaşlarım Sumulikoski ve Pancu. Ancak Denizli çetesi diye adlandırdığım Yavuz, Veli ve Yenal da beni rahat bırakmıyor. Çok iyi bir takımımız var. Bu durumun, ikinci yarıda başarıyı perçinleyeceğini düşünüyorum."
TEK EKSİĞİM MARKAJ
"Bursaspor'la sözleşmem sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe ile ise 5 yıllık bir mukavelem var. Bursaspor eğer benden memnunsa, seve seve kalırım. İlk geldiğim günden bu yana, kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Özellikle, Engin hocamın dediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Ancak bir tek markaj yapmayı öğrenemedim. En önemli eksiğim de bu zaten. Hazırlık kampında bunu da yeneceğime inanıyorum. İleriki yıllarda, adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olacağımı düşünüyorum."
Kaynak: Bursahakimiyet
World Hollow o1
13.Ocak.2007, 11:41
EDMAR GEES DE SOUZA (MATHEUS) İzleme Fırsatı bulamadım Hiç :)
teamsah
13.Ocak.2007, 13:31
İlk yarıya oranla ikinci yarı daha fazla forma şansı bulacağını tahmin ediyorum. Raşit Çetiner defansif sistemi benimsediği için Matheus'un defansı zayıf olduğundan neredeyse hiç forma şansı bulamadı. Ofansif sistemi benimseyen Engin İpekoğlu'nun göreve gelmesiyle ve Matheus'un oynadığı bölgede sakatlıklar dolayısıyla forma şansı bulabildi ve bu şansı çok iyi değerlendirdi.
Matheus'un oynadığı mevkiide Veli Acar ve Ömer Aysan Barış var. Bu iki isim çok kaliteli.
Veli Acar yakın zamanda parlayacak bir futbolcu. Engin İpekoğlu onu sağ açık görevinden alıp forvet arkasına aldı ve arkadaşları ona kolay adam geçme özelliğinden dolayı "Velirdinho" diyorlar. Bu genç futbolcu yakın zamanda adından çok söz ettirecek.
Ömer Aysan Barış ise Milli Takım kapısından sakatlıklar dolayısıyla dönmüş, genç bir isim. Oynadığı ve formunu yakaladığı zamanlarda sağ açıktan müthiş bindirmeler yaparak rakibin bu kanadını bunaltabiliyor.
Matheus'un oynadığı mevkideki bir diğer üçüncü rakibi ise Orhan Alemdar. Bu futbolcu da genç ve tecrübeli bir isim. Ancak çok istikrarsız bir grafik sergiliyor. Bazen çok iyi bazen çok vasatın altında. O yüzden güven olmuyor.
Matheus çok iyi bir futbolcu ancak kendisinin de dediği gibi markaj yapmasını öğrenmesi gerekiyor ve çok iyi işler yapmasına rağmen bazen çok çalıma kaçıp topu kaptırabiliyor ve geri dönmüyor. Bu futbolcu da kendini bu konularda biraz daha geliştirirse adından çok söz ettirecek.
_DrogBa_
13.Ocak.2007, 15:04
Matheusbizde kaLsa keşke...ama iyi oynuyo Fener aLcak geri...
teamsah
13.Ocak.2007, 15:25
Zico önümüzdeki sezon başında hazırlık kampına çağıracak, öyle bir açıklama yaptı. Ama şu anda Matheus ilk 11'e direkt girecek bir futbolcu değil. Matheus ileriki zamanlarda nasıl olur bilemem ama sık sık sakatlanan ama şu anda kendini bulan Ömer Aysan Barış ve son bir ayı sakatlıkla geçiren Velirdinho ondan şu an için daha etkili futbolcular... ki Engin Hoca ilk olarak onlara şans tanıyor.
Matheus'un kalitesini tartışmam ama sonuçta 1 sezonluk anlaşmamız var ve bizim futbolcumuz bizim geleceğimiz olmadığından giderse de çok üzülmem açıkçası.
Matheus geleceği parlak bir futbolcu ama şu an için bize yeterli derecede değil kendisi. 1 sene boyunca sürekli ilk 11 de oynarsa Süper Ligin en kaliteli futbolcularından olabilir. Yeteri kadar pişmesi açısından.
bursa_mc
13.Ocak.2007, 18:23
ya bizim hoca bile de souza yı fenere hazırlıyoz dedii..
teamsah
13.Ocak.2007, 23:07
ya bizim hoca bile de souza yı fenere hazırlıyoz dedii..
Hoca espiri yaptı beaw boşver. :)
Yarın çıkacak dergiyi almayı sakın unutma, kalmaz sonra ;)
http://www.bursasporum.com/haber/images/bursaspordergi.jpg (http://www.bursaspor.org.tr/default2.asp)
bursa_mc
14.Ocak.2007, 23:57
ewt. 2.hazırlık maçında bursaspor fethiye yi 4-0 la geçti.ilk gol yeni transfer zafer den geldi. 2.gol sinandan geldi. 3 ve 4. goller sakatlığından kurtulmuş eser den geldi. bu arada zafer çok yerinde bir transfer gibi görünüyor..
drazan11
15.Ocak.2007, 00:13
gercektende cok iyi bi taraftarınız var sanada helal takıma bu kadar sahip cıkmanız anadolu takımlarında pek görülcek bi şey degil
Maksic
15.Ocak.2007, 03:33
Timsahın Yat keyfi
Marmaris Şehir Stadı'nda bugün yapılan çalışmada yeşil beyazlı futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıran teknik direktör Engin İpekoğlu, öğrencilerini fazla yormazken, ikinci bölümde ise dar alanda hücuma yönelik topla çalışma gerçekleştirildi. Bu bölümde golcü futbolcu Burak Akdiş sergilediği birbirinden şık hareketleri ve performansıyla izleyenlerden bol bol alkış alırken, teknik heyetin de yüzünü güldürdü.
Cumartesi günü oynanan Fethiyespor maçında hafif sakatlanan kaptan Egemen Korkmaz ve Yenal Tuncer otelin kondisyon salonunda çalışırlarken, kaleci Yavuz Özkan ve Ömer Aysan Barış ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Denenmeye gelen Gambialı oyuncu Ebou Sillah ise antrenmanda teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük çaba sarfederken, çift kale maçta oldukça hareketli bir görünüm çizdi. Öte yandan antrenmanı başkan Levent Kızıl'ın yanı sıra dış ilişkiler sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel de izledi.
Yeşil beyazlılar öğleden sonra da yatla geziye çıkarak stres attı. Marmaris Ticaret Odası'nın düzenlediği yat gezisine Başkan Levent Kızıl, Dış İlişkiler Sorumlusu Mehmet Gengörü ve yönetim kurulu üyesi İsmet Demirel, teknik direktör Engin İpekoğlu, yardımcıları, futbolcular ve Marmaris Ticaret Odası yöneticileri katıldı.
Marmaris Marina'dan Neptün Express isimli yata binerek açılan Yeşil Beyazlılar, Çeşme, Turunçköy, Yalancıboğaz ve İçmeler'i dolaştı. Çevreyi hayranlıkla seyreden Yeşil Beyazlılar, doğal güzelliklere hayran kaldıklarını belirtirken, bu gezi sayesinde stres attıklarını söylediler.
KIZIL MEMNUN
Marmaris kampını ziyaret eden ve takımın kamp yaptığı Elegance Hotel'de konaklayan Başkan Levent Kızıl da çalışmalar hakkında Teknik Direktör Engin İpekoğlu'ndan bilgi aldığını belirterek, şöyle dedi: "Çalışmalar iyi gidiyor.
Antalya yerine Marmaris'te kamp yapmamız isabetli olmuş. Bursaspor ikinci yarıda çok daha iyi olacak, antrenmanda izlediğim oyuncularım bana bunu hissettirdi. Sabah idmanından sonra futbolcu kardeşlerimle birlikte yat gezisine çıktık. Yat gezisi için Marmaris Ticaret Odası'na çok teşekkür ediyorum."14.01.2007
Kaynak : DHA
akinardi
15.Ocak.2007, 03:47
Stadyumun özellikleri;
1- 40.000 Kişilik olacak
2- Tek katlı olacak
3- Yukarıdan bakıldığında timsah gözü şeklinde bir tasarıma sahip.
4- Üstü açılır-kapanır olacak
5- Oval bir stad olacak.
6- Stad yanında Alışveriş ve rekreasyon alanı olacak.
7- Çok geniş bir otoparkı olacak.
8- Evsel Yılmaz,Küçükçalık A.Ş. ve Çok büyük bir yabancı şirket ortak yapacaklar.
Not:Çok yakında yine burada proje çizimlerini yayınlayacağım.
Bu arada imzalar atıldı.
Ancak kentten gelecek tepkiler dolayısıyla proje sır gibi saklanıyor.Sen nereden biliyorsanız diyebilirsiniz,direkt olarak birinci ağızdan duyduklarımı aktarıyorum.
Güzel bir reklam,promosyonla büyük ihtimalle bu hafta içi en geç bir hafta sonra açıklanacak.
Proje 270-300 Milyon Dolara mal olacak.Bursa tarihinin en büyük projesidir bu arada.
Belediyeye 100 Milyon Dolar
Bursaspor'a 90-100 Milyon Dolar
Stadın Maliyeti 60 Milyon Dolar.
20-30 Milyon dolarda yapılacak olan;
10.000 Kişilik Spor Salonu,Atletizm Pisti,Alışveriş ve rekreasyon alanlarına harcanacak.
Bu kapsamda mevcut stad,spor salonu,GSİM lojmanları,Atatürk Lisesi yıkılacak.
Bu orataya çıkan 100.000 m^2 alana Otel,Alışveriş Merkezi,residance vs.. yapılar olacaktır.
Aslında arsanın masrafı m^2 başına 2700-3000 dolar civarında oluyor.
Eray Dengiz
15.Ocak.2007, 03:52
Şu sıralar çok stad projeleri var umarım hepsi en iyi şekilde olur ve Türkiye yepyeni stadlar kazanır. Böylece ilerleyen zamanlar Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak kalitede stadlarımız olur. Eğer olursa Bursa halkı için süper bir stad olur.
akinardi
15.Ocak.2007, 03:59
Bencede çok önemli.Anadolu klüplerinin gelirlerini arttırması ve rekabetçi duruma gelmeleri için alt yapı tesisleri çok önemli.
Bursaspor'a verilecek 100 Milyon Dolar bir para var bu parada Mevcut stadyumun arsası için.
notformoney
17.Ocak.2007, 01:36
inşallah yaparlar bi anadolu klübü dünya standartlarında bi stadda oynar maçlarını bursada 40000 kişiye yakın oynar maçlar muhtemelen
bursa_mc
17.Ocak.2007, 14:28
bence tadı taşımaya gerek yok altıparmak takı stadımız çok iyi yerde orası buyutulmeli..
teamsah
18.Ocak.2007, 10:13
Ben stadın taşınmasını istemiyordum. Yani yerinde kapasitesi arttırılıp modernize edilsin diye düşünüyordum.
Ancak, şu anda Atatürk Stadı'nın 2050 yılına kadar kiracısı olan Bursaspor'a, kiraladığı Atatürk Stadı'ndan çıkması için:
- 100 Milyon Dolar para
- 40.000 kapasite stad
- Geniş otopark, kafeteryalar, restaurantlar, atletizm pisti, 10.000 kapasite kapalı spor salonu
Bursaspor'a hibe edilecek. Tüm bu değerlendirmeler ışığında, stadın eski yerinde kalmasını istemek bana çok mantıksız gelir ve Bursapor'un geleceğini değiştirecek bu projeyi zaten bize sormadan uygulayacaklar. Ancak resmi açıklamayı hâlâ bekliyoruz. Belki belediye seçimlerine kadar bekliyeceğiz, belki de Bursaspor Olağan Genel Kurul Kongresi'ne kadar bekliyeceğiz.
Ama birşeyden eminim ki bu proje gerçekleşirse Bursaspor için çok şey değişecek çok...
bursa_mc
18.Ocak.2007, 20:11
inş. bursaspor a ve taraftara uyan hayırlı bir haber çıkar..
bursa_mc
22.Ocak.2007, 20:43
ankaragücü hazırlıkları başladı hadi inş. lige iyi başlarız..
bursa_mc
25.Ocak.2007, 15:33
ankaragücü biletleri 4 ytl.ayrıca maç oncesi anıtkabir ziyaret edilecek..sizde ankaraya giden bi otobuse atlayın şolen izleyin..
teamsah
27.Ocak.2007, 21:17
http://img201.imageshack.us/img201/3909/bshh7.jpg
ATA`YA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ
SONSUZA DEK DOST
BURSASPOR ve Ankaragücü taraftarının dostluğunu Türkiye`de bilmeyen yok. Yeşil beyazlı takımın maçlarında 6. dakikada tribünlerden `Ankaragücü` tezahüratları yükselir yıllardır. Ankaragücü taraftarı da oynadıkları her maçta dakikalar 16`yı gösterdiğinde `Bursaspor` diye stadyumları inletir. Bu sezonun ilk maçı da yıllarca hafızalardan silinmeyecek dostluk gösterilerine sahne olmuştu.
TÜRKİYE`DE BİR İLK
BURSANKARA diye ortak kaşkolları bulunan Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları yarınki karşılaşma öncesinde anlamlı bir organizasyona imza atarak Türkiye`de bir ilki gerçekleştirecekler. Yarın sabah 09.30`da Tandoğan Metro İstasyonu`nda buluşacak olan Bursaspor ve Ankaragücülü taraftar Ata`ya saygı için Anıtkabir`e kadar yürüyüp, saygı duruşunda bulunacaklar.
YAZILI İZİN ALINDI
Futbolda şiddete son kampanyası kapsamında sporda dostluğun sergileneceği Anıtkabir`e yürüyüş için 4. Kolordu Komutanlığı (Anıtkabir Komutanlığı)`ndan yazılı izin alındı. Cumartesi ve pazar günü devlet töreni hariç çelenk konulamadığı için taraftar grupları yürüyüşün ardından sadece saygı duruşunda bulunacaklar. Bu ziyarete Bursaspor Kulübü 2.Başkanı Evsel Yılmaz`ın da katılacağı açıklandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribün Videoları
http://sjl-static1.sjl.youtube.com/vi/MX-BVbeeVj8/2.jpg
Bursaspor - Erciyes Fortis Türkiye Kupa maçından (19.Ocak.2007) (http://www.youtube.com/watch?v=MX-BVbeeVj8)
http://sjc-static16.sjc.youtube.com/vi/hKHZ1080SYg/2.jpg
Bursaspor - Ankaragücü maçından (http://www.youtube.com/watch?v=RYhLWpv-T0o)
http://sjc-static14.sjc.youtube.com/vi/8jjk83M9O4M/2.jpg
Bursaspor - Denizlispor maçından (http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M)
http://sjc-static17.sjc.youtube.com/vi/rmz0WUJiAiA/2.jpg
Bursaspor - V.Manisa maçından (http://www.youtube.com/watch?v=rmz0WUJiAiA)
http://sjl-static15.sjl.youtube.com/vi/a_NUfWyymrQ/2.jpg
Bursaspor - Trabzonspor maçından (http://www.youtube.com/watch?v=a_NUfWyymrQ&mode=related&search=)
http://sjc-static17.sjc.youtube.com/vi/15hH9YXJ7mM/2.jpg
Teksasta yıllarını vermiş insanlar şimdi maraton tribününde ;) (http://www.youtube.com/watch?v=15hH9YXJ7mM)
bursa_mc
28.Ocak.2007, 16:42
güharika bir paylaşım tşk. timsah
johnhartson
28.Ocak.2007, 17:05
http://img201.imageshack.us/img201/3909/bshh7.jpg
ATA`YA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ
SONSUZA DEK DOST
BURSASPOR ve Ankaragücü taraftarının dostluğunu Türkiye`de bilmeyen yok. Yeşil beyazlı takımın maçlarında 6. dakikada tribünlerden `Ankaragücü` tezahüratları yükselir yıllardır. Ankaragücü taraftarı da oynadıkları her maçta dakikalar 16`yı gösterdiğinde `Bursaspor` diye stadyumları inletir. Bu sezonun ilk maçı da yıllarca hafızalardan silinmeyecek dostluk gösterilerine sahne olmuştu.
TÜRKİYE`DE BİR İLK
BURSANKARA diye ortak kaşkolları bulunan Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları yarınki karşılaşma öncesinde anlamlı bir organizasyona imza atarak Türkiye`de bir ilki gerçekleştirecekler. Yarın sabah 09.30`da Tandoğan Metro İstasyonu`nda buluşacak olan Bursaspor ve Ankaragücülü taraftar Ata`ya saygı için Anıtkabir`e kadar yürüyüp, saygı duruşunda bulunacaklar.
YAZILI İZİN ALINDI
Futbolda şiddete son kampanyası kapsamında sporda dostluğun sergileneceği Anıtkabir`e yürüyüş için 4. Kolordu Komutanlığı (Anıtkabir Komutanlığı)`ndan yazılı izin alındı. Cumartesi ve pazar günü devlet töreni hariç çelenk konulamadığı için taraftar grupları yürüyüşün ardından sadece saygı duruşunda bulunacaklar. Bu ziyarete Bursaspor Kulübü 2.Başkanı Evsel Yılmaz`ın da katılacağı açıklandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tribün Videoları
http://sjl-static1.sjl.youtube.com/vi/MX-BVbeeVj8/2.jpg
Bursaspor - Erciyes Fortis Türkiye Kupa maçından (19.Ocak.2007) (http://www.youtube.com/watch?v=MX-BVbeeVj8)
http://sjc-static16.sjc.youtube.com/vi/hKHZ1080SYg/2.jpg
Bursaspor - Ankaragücü maçından (http://www.youtube.com/watch?v=RYhLWpv-T0o)
http://sjc-static14.sjc.youtube.com/vi/8jjk83M9O4M/2.jpg
Bursaspor - Denizlispor maçından (http://www.youtube.com/watch?v=8jjk83M9O4M)
http://sjc-static17.sjc.youtube.com/vi/rmz0WUJiAiA/2.jpg
Bursaspor - V.Manisa maçından (http://www.youtube.com/watch?v=rmz0WUJiAiA)
http://sjl-static15.sjl.youtube.com/vi/a_NUfWyymrQ/2.jpg
Bursaspor - Trabzonspor maçından (http://www.youtube.com/watch?v=a_NUfWyymrQ&mode=related&search=)
http://sjc-static17.sjc.youtube.com/vi/15hH9YXJ7mM/2.jpg
Teksasta yıllarını vermiş insanlar şimdi maraton tribününde ;) (http://www.youtube.com/watch?v=15hH9YXJ7mM)
bu güzel paylaşımların için çok teşekkürler dostum
bu arada Ankaragücü - Bursaspor maçı 1-1 berabere bitti. Tribünlerdeki dostluk sahadaki sonuca da yansıdı anlaşılan. :) Hayırlısı ile haftaya Erciyes'e patlama yapmalıyız.
Memedov
28.Ocak.2007, 18:51
ßiz ßursaSporLuyuzz..;;):)
johnhartson
28.Ocak.2007, 23:23
ßiz ßursaSporLuyuzz..;;):)
http://www.bursaspor.org.tr/ekart/images/card13.jpg
;;)
Ankaragücü-Bursaspor dostça..
Başkent Ankara'da Bursaspor'u ağırlayan Ankaragücü ilk yarıda elde ettiği 1-0'lık üstünlüğü koruyamadı ve mücadele Bursaspor'un 2. yarının sonlarında bulduğu golle 1-1 tamamlandı..
-ANKARAGÜCÜ: 1 - BURSASPOR: 1
STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Aleks Taşçıoğlu xx, Tarık Ongun xx
ANKARAGÜCÜ: Serkan xxx, Abdurrahman xxx (Murat Duruer dk. 88 ?), Emre xx, Sedat Bayrak xx, Da Silva xx, Devran x, Aytekin xx, Sedat Yeşilkaya x, Ceyhun xxx Bebbe xx (Tita dk. 86 ?), Agali x
YEDEKLER: Can Emre, Hakan Kutlu, Mert, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
BURSASPOR: Ömer xx, Hasan Yiğit xx, Egemen xx, İsmail Güldüren xxx, Volkan x, Veli xx, Cumhur xx, Sumulikoski xx (De Souza dk. 80 xx), Frasineanu x, Burak x (Pancu dk. 55 x), Sinan x (İbrahim dk. 90 ?)
YEDEKLER: Yavuz, Ömer, Yenal, Zafer
TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu
GOLLER: Bebbe (dk. 35), İsmail Güldüren (dk. 83)
SARI KARTLAR: Sumulikoski, Egemen, De Souza (Bursaspor)
bursa_mc
29.Ocak.2007, 15:00
hadi bakalım erciyes e patlayalım ,rovanşı alalımm...
teamsah
19.Şubat.2007, 23:56
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin1457.jpg
Sakaryaspor maçına taraftarımız götürülmeyecek!
Bilindiği üzere takımımız sezonun ilk yarısında oynadığı lig ve kupa maçlarında aldığı cezalarla artık seyircisiz oynama ceza sınırına geldi. Bunu daha önce yaptığımız açıklamalarla kamuoyuna bildirmiştik.
Düştüğümüz sene Sakarya’da oynadığımız maçta olan olaylardan dolayı Sakarya halkının Bursaspor’umuza bakışında maalesef olumsuzluklar vardır. Sezonun ilk yarısında kendi evimizde oynadığımız Sakaryaspor maçında, hepimizin hatırlayacağı gibi stadımızda çıkarılan olaylar sonucunda bir maç seyircisiz oynama cezası almıştık. Ayrıca geçen sene Sakarya’da oynadığımız maçtaki olaylarda olduğu gibi bu sene de bazı provokasyonlarla karşı karşıya kalabileceğimize dair aldığımız bazı duyum ve istihbaratlara istinaden Sakaryaspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta %5’lik taraftar kontenjanımızı kullanmama kararı aldık.
Taraftarımız bize özellikle iç saha maçlarımızda verdiği inanılmaz destekle birçok maçı kazanmamız için itici güç olmuştur. Alabileceğimiz bir ceza, bundan sonra çok önemli maçları kendi sahamızda oynayacağımızdan hem bizi taraftarlarımızdan yalnız bırakacak hem de 11.000 civarındaki kombine sahiplerine de haksızlık olacaktır. Üstelik daha sonra da alacağımız her ceza seyircisiz olarak gelecektir.
Takımımızın hedeflerine ulaşmasında taraftarımızın itici gücüne ve sağduyusuna her zaman ihtiyacımız vardır. Sakaryaspor maçı için almış olduğumuz bu kararı tüm taraftarlarımızın sağduyu ile karşılayacağını umuyoruz. Taraftarımızın sağduyusuna Bursaspor’umuz için ihtiyacımız vardır.
Bundan sonraki en yakın mesafeli deplasman maçımız olan Ankaraspor maçına, geçtiğimiz sezon Ali Sami Yen’de 15 bin taraftarımızla oynadığımız maçta olduğu gibi yüksek sayıda taraftar hedefi ile gitmeyi istediğimizi ve taraftarlarımızın maça götürülmesi için tüm Bursa’da işadamlarına, sivil toplum örgütlerine ve belediyelerimize çağrıda bulunarak otobüs tahsis edilmesini talep edeceğimizi bildirmek isteriz.
Bursaspor Yönetim Kurulu olarak taraftarımızın her zaman yanında yer alarak, Bursaspor’umuzu daha iyi günlere onların desteği ile götüreceğimize inanıyoruz ve takımımızın taraftarsız, taraftarımızın da Bursasporsuz olamayacağını çok iyi biliyoruz.
Saygılarımızla
BURSASPOR YÖNETİM KURULU
Kaynak/Alıntı: Bursaspor.org (http://www.bursaspor.org.tr)
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Bursaspor Kamuoyuna
25/02/2007 Pazar saat 14:00'de Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Sakaryaspor AŞ - Bursaspor futbol karşılaşmasında Bursaspor Taraftarları için bilet talebinde bulunulmayacağı Bursaspor Kulübü tarafından birkaç saat önce açıklanmıştır...
Deplasman prosedürü gereği kulübü bilet talebinde bulunmayan taraftarlar müsabakanın oynanacağı stada girememektedirler. Direkt olarak biz Bursaspor'lu taraftarların maç izleme ve seyahat özgürlüğüne yapılan bu müdahale ilk değildir. Ligin ilk yarısında 15.haftada Bjk İnönü Stadyumunda oynanan Bjk - Bursaspor futbol karşılaşmasına Bursasporlu taraftarların gidişi Yine Bursaspor yönetiminin başlattığı girişimlerle engellenmiştir. Aynı senaryoyu bu haftada görmekteyiz.
Beşiktaş maçındaki karara Taraftarlar olarak katıldık. Ama görüyoruz ki bu keyfi uygulama ve dayatma Bursaspor Kulübü tarafından devam ettirilmek isteniyor. 1963 yılından beri içerde ve dışarıda Bursasporumuzu destekleyen bizler ; bu alışkanlığımızdan hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz.
Bursaspor taraftarının hangi maça gidip gitmeyeceğine ancak kendisi karar verir ! Kritik maçlar öncesi sık-sık taraftarını yanında görmek isdediğini belirten çağrılarda bulunan değerli yönetim kurulumuz , çeşitli varsayımlardan hareketle bazı maçlarda bu tip anlamsız kararlar almaktadır.
Bizler Bursaspor taraftarı olarak Gaziantep'ten Van'a , Erzurum 'dan Trabzon'a kadar takımımızın yanında Yeşil-Beyaz renkleri taşımaktan büyük bir onur duyduk. Takımızın Sakaryaspor ile yapacağı ve Bursasporumuzun ligdeki konumunu az-çok netleştirecek bu kritik maçta da tribünlerdeki yerimizi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Değerli Bursaspor Yönetim Kurulu'nu verdikleri kararı tekrar gözden geçirmeye davet ediyoruz . Bu güne kadar birlikte hareket ettiğimiz Levent Kızıl yönetiminin Bursaspor taraftarının hassasiyetinin farkına varacağından eminiz.
Her deplasman maçında olduğu gibi Sakarya Atatürk Stadyumu'nda da , Bursasporumuzun yanında yerimizi alacağız...
Bursasporlu Teksaslılar Derneği
19/02/2007
Kaynak/Alıntı : teksas.org (http://www.teksas.org)
<<<<<<TARAFTAR VİDEOLARI>>>>>>
Ankaragücü - Bursaspor - Timsahlar (http://www.teksastv.org/video.swf?video=timsahlar-oley.flv)
Ankaragücü - Bursaspor - Timsahlar 2 (http://www.teksastv.org/video.swf?video=Ankaragucu-Bursaspor_Timsahlar_BirOrayaBirBuraya.fly)
Ankaragücü - Bursaspor - Anıtkabir yürüyüşü (http://www.teksastv.org/video.swf?video=Ankaragucu-Bursaspor_Anitkabir.fly)
Bursaspor - Trabzonspor Samanyolu (http://www.teksastv.org/video.swf?video=bursatssamanyolu.flv)
Bu Vatan Bölünmez (http://www.teksastv.org/video.swf?video=buvatanbolunmez.flv)
johnhartson
16.Mart.2007, 23:44
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin1556.jpg
Sinan " İnşallah kazanan taraf oluruz"
Golcü futbolcumuz Sinan Kaloğlu, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçını kazanarak iki haftalık galibiyet özlemine son vereceklerini söyledi..
Sinan Kaloğlu, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, "Fenerbahçe iyi bir takım. İyi de oyuncuları var. Ancak biz de kendi sahamızda iyi oynayan baskılı oynayan bir takımız. Zaman zaman beraberlikler alabiliyoruz. Ama kendi sahamızda yenilen bir takım değiliz. Seyirci desteği ile atmosferi yüksek bir maç olacak. Umarım daha önce Fenerbahçe`ye karşı tutan şansım tekrarlanır. Gol attırırım veya atarım. Takımın kazanması önemli" dedi. Rakip takımlardan zaman zaman üstün oynadıklarını hatırlatan Kaloğlu, "Kapanan takımlara karşı bizim maçlarımız daha zor geçti. Futbol oynamak isteyen İstanbul takımlarına karşı hep iyi oynadık, üstün oynadık. Şansız maçlar kaçırdığımız da oldu, kazandığımız da. Bu takımlara karşı futbolcular otomatikman kendini daha farklı konsantre eder. Şehir kendini konsantre eder. Çünkü beklentiler daha büyüktür. Maçlarda herkes 3 kat mutlu olur. Taraftar her zaman bizim 12`nci adamımız oldu. Onlara çok büyük görev düşüyor" diye konuştu. Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Kaloğlu, "İkinci yarıya kötü başlamadık. Sadece iyi oynadığımız maçlarda golü bulamadık. Bu maçı kazanıp, iki haftadır aldığımız kötü sonuçlara `dur` diyeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: Bursaspor.org (http://www.bursaspor.org.tr)
http://www.bursasporum.com/haber/images/taraftar4.jpg
ÇIKIŞ İÇİN YENECEĞİZ
"Engin Hoca, `İki haftadır iyi görüntü vermiyoruz. Fenerbahçe`yi mağlup edip, rotamızı üst sıralara çevirmeyi hedefliyoruz` dedi."
ZOR GEÇECEK
Teknik Direktör Engin İpekoğlu yarın akşam lig lideri Fenerbahçe ile oynacakları maçın zor geçeceğini, ancak kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. İpekoğlu basın toplantısına, `Fenerbahçe maçımız olduğu belli oluyor. 15-20 medya mensubu gelmiş` sözleriyle başlarken, `Zor maç olacak. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük favorisi. Tabii ki bizde ligdeki konumumuzdan artık daha yukarılarını hedeflediğimiz için kazanmak zorundayız` diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DEĞİŞECEK
Engin Hoca, Fenerbahçe`nin bireysel olarak kaliteli futbolcuları olmasına rağmen zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını da ifade ederek, `Bizde iki haftadır çok iyi görüntü vermiyoruz. İnşallah Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkış yakalarız diye düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyorum. Bizim için her şeyden önemlisi 3 puan. Bunun yanında güzel futbol. izleyenlerin keyif almasını diliyorum` dedi.
GOLLER BEKLİYORUM
Takımda sakat oyuncularının bulunduğunu ancak bunun arkasına hiç bir zaman sığınmadığını da vurgulayan İpekoğlu, `Mevcut kadromuz içinden her halde sahaya çıkaracağımız 11 kişiyi bulacağım diye düşünüyorum. Fenerbahçe`de sadece bir değil, bir kaç tane çok dikkat etmemiz gereken oyuncular var. Bunlar içinde genel anlamda gerekli önlemleri alacağız. Bu karşılaşmada elimizden geldiği kadar gol yada goller atmaya çalışacağız.`
3 PUANI BİZ ALALIM
İpekoğlu son olarak, `Taraftara mesajınız var mı?` sorusuna ise şu yanıtı verdi: `Ben her zaman şunu söylüyorum. Bursaspor taraftarına her hangi bir mesaj iletmeye gerek yok. Çünkü onlar zaten her maçta tribünleri doldurarak büyük destek veriyorlar. Bu maçta da destek vereceklerine inanıyorum. Tabii ki önemli olan burada hani derler ya kazasız belasız, patırtısız gürültüsüz bir maç olsun. Sonucunda da 3 puanı alan biz olalım.`
Kaynak: Olay Gazetesi (http://www.olay.com.tr)
bursa_mc
17.Mart.2007, 12:40
inadına texas texas
Memedov
17.Mart.2007, 12:42
İnadına Texas Supporters.!!! :D
teamsah
26.Nisan.2007, 10:00
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin1733.jpg
Vakıfköy Günlüğü: 25 Nisan 2007
Bursasporumuz, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde yapılan antrenman basına ve taraftara açık yapıldı. Antrenman öncesinde taraftarlar kurban kesip, teknik heyet ve futbolcularımıza çiçek ile baklava verdiler.
BURSA FAN CLUB Yönetim Kurulu`da antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diledi.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Burak Akdiş, Ömer Aysan Barış, Mehmet Yılmaz, Bekir Ozan Has ve Sercan Yıldırım takımdan ayrı çalışarak katılırken, Brezilyalı oyuncumuz De Souza ve Hasan Yiğit takımla birlikte çalıştı. Sercan Yıldırım geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez bugün düz koşulara başladı.
Antrenmanda şut çalışması yapılırken son bölümde yarı sahada çift kale maç yapıldı.
kaynak : bursaspor.org (http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=4403)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taraftarların vakıfköy ziyareti video
http://www.bursasporum.com/haber/default.asp?id=9334
Varonil
26.Nisan.2007, 10:05
Bursaspor 2.ligde oldugu zaman bile taraftari hic yalniz birakmadi bursayi.Bence cok iyi bir kitleye sahipler
teamsah
26.Nisan.2007, 10:31
Taraftar Videoları
http://sjc-static22.sjc.youtube.com/vi/JByUy6X6CJg/2.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=JByUy6X6CJg)
Bursaspor - Antalya maçından
http://img.youtube.com/vi/TRHKTqFbAFQ/2.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=TRHKTqFbAFQ&mode=related&search=)
Bursaspor - Rize maçından
http://img.youtube.com/vi/lKR1e9pCwlc/2.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=lKR1e9pCwlc)
Bursaspor - Fenerbahçe maçından
fm26mer
26.Nisan.2007, 10:40
Çok sağol hepsi mükkemmel
teamsah
26.Nisan.2007, 10:50
Benm için bunları burada paylaşmak bir zevk. :) Herkese iyi forumlar.
Yakın zamanda belki proje açıklanacak ama 20.000 kapasitedeki Atatürk stadında bu desteği 2-3 sene içerisinde 40.000 kapasite yeni stadımızda (Timsaharena) yapacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. ;)
World Hollow o1
26.Nisan.2007, 11:18
Hadi bakalım TimsahArena Hayırlısı olsun..
Bu sezon Stadın içine 1 kez dahi girmedim..
eXcitinG
26.Nisan.2007, 13:54
Ne kadar ateşLi ve fanatik bir Bjk Li oLsamda.Bursa her zaman biryerLerde var benim için.Yeşil Beyaz seviyorum seni biLmesende :)
teamsah
26.Nisan.2007, 14:48
Kendi doğrularımı tespit edecek olgunluğa, yetişkinliğe erinceye kadar ben de bjk liydim. Belki kentlilik bilincinden dolayıdır bilinmez, Bursa'nın en öenmli değerlerinden bir tanesi Bursaspor mevzu bahis olunca akan sular durur artık benim için. Doğup - büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, sevdiğim Bursa kentinin en önemli değerlerinden bir tanesi Bursaspor taraftarı olarak, bugüne kadar elle tutulur bir başarı elde edemese de yeşil-beyaz kardeşliğini, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin ve bunu başarabilemenin getirdiği haz'ın ve "başarı için değil yeşil-beyaz renk için yanındayız" felsefesinin Bursasporluluk ruhunun en içten derinliklerinde yer almış saf sevgilerin tek bir amaç etrafında birleştiği yeşil-beyaz kardeşliğinin bir mensubu olmaktan çok mutlu ve gururluyum.
Aksini saygı ve doğallıkla karşılamakla birlikte, herkesin kendi kentinin değerlerine sahip çıkması dileklerimle...
Saygılar...
eXcitinG
26.Nisan.2007, 14:58
Kendi doğrularımı tespit edecek olgunluğa, yetişkinliğe erinceye kadar ben de bjk liydim. Belki kentlilik bilincinden dolayıdır bilinmez, Bursa'nın en öenmli değerlerinden bir tanesi Bursaspor mevzu bahis olunca akan sular durur artık benim için. Doğup - büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, sevdiğim Bursa kentinin en önemli değerlerinden bir tanesi Bursaspor taraftarı olarak, bugüne kadar elle tutulur bir başarı elde edemese de yeşil-beyaz kardeşliğini, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin ve bunu başarabilemenin getirdiği haz'ın ve "başarı için değil yeşil-beyaz renk için yanındayız" felsefesinin Bursasporluluk ruhunun en içten derinliklerinde yer almış saf sevgilerin tek bir amaç etrafında birleştiği yeşil-beyaz kardeşliğinin bir mensubu olmaktan çok mutlu ve gururluyum.
Aksini saygı ve doğallıkla karşılamakla birlikte, herkesin kendi kentinin değerlerine sahip çıkması dileklerimle...
Saygılar...
Bu takımın sizin gibi emek verip çalışan kişiLere ihtiyacı oLduğu gibi bizim gibi sessiz ama derinde kaLben destek veren kişiLerede ihtiyacı var.Ben şahşen bu şekiLde yakLaşıyorum
teamsah
26.Nisan.2007, 15:35
Bu takımın sizin gibi emek verip çalışan kişiLere ihtiyacı oLduğu gibi bizim gibi sessiz ama derinde kaLben destek veren kişiLerede ihtiyacı var.Ben şahşen bu şekiLde yakLaşıyorum
Kalbinin ama uzak, ama yakın bir köşesinde yeşil - beyaz sevgisini vefalı olarak barındırdığın için yaklaşımına saygı duyarım. Sözüm doğup büyüdüğü kentin değerlerine vefasızca küfür edenlere. Senin bu yaklaşımın yanında onların yaptıkları devede kulak kalır.
the_imam912
26.Nisan.2007, 16:32
Güzel resimler saol.
eXcitinG
26.Nisan.2007, 18:05
BeşiktaşLı oLduğum için çok mutLuyum,ama Bursalı olduğum için de gurur duyuyorum.Sanırım yeterlidir bu açıklama.Diğer kişilerin yaptıkları ise kendilerine kalmış bir hatadır.
teamsah
26.Nisan.2007, 18:45
Doğaldır ki; insanların hangi takımı destekledikleri ve bu takımlara ne kadar bağlı olduklarını sorgulamak kimsenin haddine değildir düşüncesiyle her türlü karara saygılıyım. Kişinin kendi vicdan ve hürriyetine kalmış birşeydir. Ben sadece acizane kendi düşünce ve fikirlerimi bu konuda paylaşmış bulunmaktayım.
World Hollow o1
28.Nisan.2007, 02:09
Doğaldır ki; insanların hangi takımı destekledikleri ve bu takımlara ne kadar bağlı olduklarını sorgulamak kimsenin haddine değildir düşüncesiyle her türlü karara saygılıyım. Kişinin kendi vicdan ve hürriyetine kalmış birşeydir. Ben sadece acizane kendi düşünce ve fikirlerimi bu konuda paylaşmış bulunmaktayım.
EyvAllah kardeş bende Bursa çocuğuyum...
Bundan 1 sene önce çok pis severdim Bursaspor'u ama bana Alt yapıdan haksızlık yaptılar şimdi hiç sevmiyorum...
Bu sene 1 maçına dahi gitmedim..:)
teamsah
29.Nisan.2007, 18:56
EyvAllah kardeş bende Bursa çocuğuyum...
Bundan 1 sene önce çok pis severdim Bursaspor'u ama bana Alt yapıdan haksızlık yaptılar şimdi hiç sevmiyorum...
Bu sene 1 maçına dahi gitmedim..:)
Ne gibi mesela. Buna sessiz kalmak istemiyorsan Bursaspor yöneticilerinin sürekli takip ettiği bursasporum.com forumunda bu durumu konu açarak paylaşabilir, hem Bursaspor altyapısında olan bitenden taraftarın haberi olur, hem de yapılan haksızlık kabul edilir gibi değilse taraftar baskısıyla yöneticiler bunun üzerine gidebilir. Çünkü son zamanlarda Bursaspor'a altyapıdan futbolcu kazandırılmasında bazı problemler olduğu apaçık ortada.
teamsah
13.Mayıs.2007, 13:00
Startv - Hakan'la geziyorum - Bursa taraftarı
http://img.youtube.com/vi/CzmXr0mp6Xg/2.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=CzmXr0mp6Xg&mode=related&search=)
Bursaspor - Kayseri maçından TiMsahlar Şov (Texas-TSC karşılıklı)
http://img.youtube.com/vi/820_xDEguG4/2.jpg (http://www.youtube.com/watch?v=820_xDEguG4&mode=related&search=)