Log in

View Full Version : Trabzon Aziz Yıldırım'a ateş püskürdü

Cyzio
26.Haziran.2006, 13:06
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki günkü kongrede sarfettiği bazı sözler Trabzonspor kanadında ciddi bir tepkiyle karşılandı. Bordo-Mavili takımın 2. başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yıldırım’ın özellikle “Ligin son 6 haftasının incelenmesini istiyoruz” açıklamasına sert yanıt verirken, gündem belirleyecek yorumlar yaptı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan Karadeniz ekibinin 2. başkanının açıklamaları: “Son 6 maçın irdelenmesini isteyenlerin ehil olması gerekir. Daha düne kadar, ‘Şampiyonlukların masada kazanılmadığını öğrendim’ diyenler üst üste 2 kez bu mutluluğu yaşadılar...”
‘Federasyon bile bıraktı’
“O büyük başarılar elde edilirken, Cem Papilalar’ın, Metin Tokatlar’ın emek hırsızlığına çanak tuttuğu bir ortamda Trabzonspor’un şampiyonluğu Fenerbahçe’ye verilirken bu şahsiyetlerin vicdanı hiç sızlamadı mı! Önceki futbol federasyonun istifasında dahi hatalı kararların Fenerbahçe lehine olmasının baskısının yattığı konuşuluyordu. Sayın Aziz Yıldırım’ın göreve çağırdığı devlet yetkililerinin geçtiğimiz sezonun ilk yarısından itibaren geriye dönük olarak 2 sezonu da incelemesini istiyorum. Bunun yanı sıra İtalya’yı örnek gösterenlere çıkacak sonuç paralelinde ceza ve mükafat verilmesini talep ediyorum...”

‘Antipatiyi araştırsınlar’
“Fenerbahçe camiası çok büyüktür, benim de orada oldukça etkin dostlarım vardır. Kulübün menfaatleri için önemli işler yapan bir başkanın heykeli dikilecekken bu kadar antipati toplamasının iyi irdelenmesi şart. İzmir’de oynadığımız Beşiktaş maçında ortada hiçbir şey yokken stadın birden hareketlenmesinin sebebinin Denizli’nin golüyle gelen sevinç dalgası olduğunu görmek bir hayli garibime gitmişti. Fenerbahçe camiasının tüm bu olaylardan ders çıkarması gerekir. Sayın Yıldırım’ın gidişiyle gelişi arasında fark olmadı, tam tersine antipati olarak artılarla döndü...”

‘Don Corleone mi!’
“Yakın geçmişte, ‘Yetkililer bu tribün terörünün önüne geçemiyorsa ben halederim’ diyerek aslında devlet güçlerine hakaret edenlerin bu gücü nereden aldıklarını açıklamaları lazım. Ya çıkıp ben Don Corleone’yim diyecekler ya da gücümüzü görevi bırakma diyen devlet yetkililerinden alıyoruz diyecekler. Türkiye bir hukuk devletidir. Devlet herkese eşit yakınlıktadır. Camiasının büyüklüğü oranında mütevazı olması gereken bir başkanın şahsi ihtirasları uğruna Türk futbolunu kaosa itmesine tüm spor kamuoyu karşı çıkmalı, tepki göstermelidir...”

‘Hocası Ali Şen’dir’
“Önemli noktalardan indikten sonra unutulan çok insan vardır, gereken dersler çıkarılmalıdır. Biz de güçlü insanlarız ama haksız olduğumuz yerde bir söz söylemedik, söylemeyiz de. Türk sporundaki mevki ve kişilik sahibi herkes bu olaylar karşısında tavrını koymalıdır. Trabzon camiasının genç bir ferdi olarak, stat dışındaki herşeyi es geçip tüm olayları tribündeki taraftara yıkmak Türk sporuna ihanettir diye düşünüyorum. Ayrıca Ali Şen’in gidiş ve gelişinde Yıldırım’ın yanında yer alması da başkanın hocasını işaret eder. Çünkü 1995-96’da da entrikalarla şampiyonluğu Trabzon’dan alan Ali Şen’li Fener’dir.”

paco
26.Haziran.2006, 13:25
başlıkta trabzon ateş püskürdü diyor ... bence çok yerinde muazzam bir açıklama olmuş ... kimseye hakaret tok ... bravo .... bir kaç cümle alıntı yapıp katılıyorum diyecektim ama nereden alıntı yapıcam bulamadım hepsine katılıyorum ....

jarosik_61
26.Haziran.2006, 14:10
2004 deki beşiktaş ın 8 puan öndeyken ligi nasıl olduda 3. bitirdiler hala anlamadım onu da araştırsınlar.son şampiyonluğun gitmesi fener e baya dokundu içlerinde kaldı

Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 14:13
yok ya bu fenerde denişik birsey vay denizli macı kac dakka durduruldu soylermisiniz

gookhan
26.Haziran.2006, 14:13
yahu iste gs sampion nie bu kadar dokunuo annamiom biz 4 yıl ardarda sampion olup da sonraki sene fener sampion olduunda bile bu kadar uzatmamistik...

Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 14:18
maç 5 10 dakka durduruldu 16 dk uzatma verdiler bunda saibe yokmu forumdaki dostlarım azdaha gsnin sampionulğu güme iniodu bende kalpten gidiodum

Cyzio
26.Haziran.2006, 14:52
maç 5 10 dakka durduruldu 16 dk uzatma verdiler bunda saibe yokmu forumdaki dostlarım azdaha gsnin sampionulğu güme iniodu bende kalpten gidiodum

TARTIŞILMAZ!!!

bluepaw
26.Haziran.2006, 15:43

Fenerbahçe maçını izledin mi? Oyun 13 dakika konfetiler yüzünden durdu. Tabi oyuncu değişikleri sakatlıklar 16 dakikayı buldu. Bunun neresi şaibe Allah aşkna?

SaMaNYoLu
26.Haziran.2006, 15:53
Ben artık Fenerbahçe hakkında yorum yapmıcam ne zaman yorum yapsam uyarı alıyorum :)

Gravity
26.Haziran.2006, 16:24
Fenerbahçe maçını izledin mi? Oyun 13 dakika konfetiler yüzünden durdu. Tabi oyuncu değişikleri sakatlıklar 16 dakikayı buldu. Bunun neresi şaibe Allah aşkna?

Kaba taslak bir hesap yapalım beraber o zaman. Normal şartlarda sahaya atılan konfetiler yaklaşık olarak 1-2 dakikada temizlenir, diğer bütün karşılaşmalarda gerçekleşen süre budur. Senin söylediğine göre 13 dakikaysa eğer süre sahaya en az 6 defa konfeti yağmuru olması gerekir. Diğer yandan oyuncu değişiklikleri ve diğer nedenlerden 3-4 dakika arası uzatma da normal bir şeydir, kabul edilebilir. Bu durumda işte 16 dakika geç bitmesi normaldir. Şimdi ben oyunun konfetiler nedeniyle kaç dakika durduğunu ve toplamda kaç dakikada temizlendiğini biliyorum: Her iki yarının başında birer defa durdu, ilkinde 2 dakika ikincisinde ise 6 dakika, toplamda 8 dakika eder. Senin hesabından 5 dakika daha az fark etiysen, üstelik bu hesaplanmış bir veri CNNTürk'ün maç raporuna bakarsan çok net görebilirsin. 4 dakika da oyuncu değişikliği ve benzeri desen ki o kadar da değil üstelik ama öyle olduğunu kabul edelim, toplam sana 12 dakika eder. Appiah'ın direğin yanından dışarıya giden şutu kaçıncı dakikada atıldı peki ve o top gol olsaydı şampiyon kim oluyordu? "Bunun neresi şaibe?", değil mi?

EreN
26.Haziran.2006, 23:33
EreN , sanalman_34 , FM_M@niaC , Jesus_FB , batuhan1907 , fener_factor_ , oFLuGuR_61
Konu baya bi populer canım :D
Aziz Başkan' heryerde Gündem yapıyor

bluepaw
26.Haziran.2006, 23:57
Kaba taslak bir hesap yapalım beraber o zaman. Normal şartlarda sahaya atılan konfetiler yaklaşık olarak 1-2 dakikada temizlenir, diğer bütün karşılaşmalarda gerçekleşen süre budur. Senin söylediğine göre 13 dakikaysa eğer süre sahaya en az 6 defa konfeti yağmuru olması gerekir. Diğer yandan oyuncu değişiklikleri ve diğer nedenlerden 3-4 dakika arası uzatma da normal bir şeydir, kabul edilebilir. Bu durumda işte 16 dakika geç bitmesi normaldir. Şimdi ben oyunun konfetiler nedeniyle kaç dakika durduğunu ve toplamda kaç dakikada temizlendiğini biliyorum: Her iki yarının başında birer defa durdu, ilkinde 2 dakika ikincisinde ise 6 dakika, toplamda 8 dakika eder. Senin hesabından 5 dakika daha az fark etiysen, üstelik bu hesaplanmış bir veri CNNTürk'ün maç raporuna bakarsan çok net görebilirsin. 4 dakika da oyuncu değişikliği ve benzeri desen ki o kadar da değil üstelik ama öyle olduğunu kabul edelim, toplam sana 12 dakika eder. Appiah'ın direğin yanından dışarıya giden şutu kaçıncı dakikada atıldı peki ve o top gol olsaydı şampiyon kim oluyordu? "Bunun neresi şaibe?", değil mi?

Artık şike muhabbetleri gerçekten sıktı. Galatasara tebrikler.

ibo
27.Haziran.2006, 02:11

Sen bu yıl süper lig i izledin mi? Fenerbahçe lehine yapılan hatalara rağmen GS hakkıyla şamppiyonluğu aldı. Bunun neresi ŞAİBE allah aşkına??

bluepaw
27.Haziran.2006, 13:52
Sen bu yıl süper lig i izledin mi? Fenerbahçe lehine yapılan hatalara rağmen GS hakkıyla şamppiyonluğu aldı. Bunun neresi ŞAİBE allah aşkına??

Hakem hatası şaibenin kanıtımı? Fen erbahçenin şike yaptığını kanıtlanamıyor. O zaman kimsenin şike yaptı demesine hakkı yok. Sen suçu kanıtlanmamış birine katil veya hırsız dermisin.

Universal
27.Haziran.2006, 13:54
şike yapsaydık şampiyon olur Türkiye kupasını alırdık amma güldürdünüz beni şimdi birisi yazar ulusoy gelince bişey yapamadınız bu sefer gs ile bjk yaptı yapacağını birisini hakemle yemek yer diğer otellerde buluşur

10_Osmanozc
27.Haziran.2006, 18:30
İbrahim Hacıosmanoğlu artık şov yapmayı bırak da biraz icraat yapsan iyi olacak.Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'dan daha popüler oldun valla.İyi tamam haklısın da herşeyin bi yeri zamanı var.Galatasaray'ın Adnan Polat'ı ya da Ergun Gürsoy'u olma!