PDA

View Full Version : Şükrü ERGÜN!!!

paco
26.Haziran.2006, 13:32
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Sukru-Ergun-Aziz-Yildirim1.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın (http://www.webaslan.com/cnt.php?pg=sx_ads_haber&url=http://www.sporx.com/index.php?cPath=114_22)

Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün, Fenerbahçe Başkanı'na sert eleştiriler yöneltti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İtalya'da soruşturmaları örnek göstererek ``Türkiye'de son 6 haftanın incelenmesi gerekir. Bunu devletin incelemesi lazım. Kim hakkında? Bunu yapanlar ve yönetenler hakkında'' şeklinde `şike' imasında bulunması Galatasaray camiasında sert yankı buldu. Özellikle yönetici Şükrü Ergün, açıklamalarıyla F.Bahçe Başkanı'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Şükrü Ergün, Aziz Yıldırım'ın her başarısızlık sonrası gündemi değiştirdiğini ve bunu gelenek haline getirdiğini savundu.
Sarı - Kırmızılı yönetici, Aziz Yıldırım'ın kendilerini kızdıran açıklamalarıyla ilgili olarak şunları söyledi: ``Neden son 6 hafta araştırılsın ki? Evet bir araştırma olsun. Ancak bunun kapsamı genişletilsin. Son 5 yıla yayılsın. Beşiktaş'ın 11 puan öndeyken şampiyonluğu nasıl kaybettiği de belki bu şekilde ortaya çıkar. Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım şampiyonluğumuzu bir türlü hazmedemiyor. Yıldırım önce istifa etti. Sonra geri döndü, saldırıya geçti. Bakın şaibe arıyorlar. Taraftarlar da bayrağımızı köprüden indirmeye çalışıyor. Öncelikle Aziz Yıldırım haddini bilsin. G.Saray Kulübü olarak biz Yıldırım'ı muhatap almıyoruz. Kendi kongresinde başka şekilde propaganda yapsın. Bu alemde kimin teşvik primi verip kimin aldığını herkes iyi biliyor. Aziz Yıldırım da gayet iyi bilir. G.Saray'ın bu yılki şampiyonluğuna kimse leke süremez. Bizim şampiyonluğumuza Türkiye sevindi. Çünkü bir onurlu mücadele göstererek şampiyon olduk. Ayrıca şampiyon olurken de elle atılmış golümüz de olmadı!..''
Kaynak: Nevzat Dindar-Cumhuriyet

Cyzio
26.Haziran.2006, 13:43
evet çok sert konuşmuş

Maymuncuk
26.Haziran.2006, 13:48
Sert ve Doğru konuşmuş ;)

"Neden son 6 hafta, kapsamlı yapılsın" ;)

Jesus_FB
26.Haziran.2006, 15:32
çok komik bir açıklama olmuş hem Aziz Yıldırım'ın açıklamaları hakkında açıklama yapıyor hemde " G.Saray Kulübü olarak biz Yıldırım'ı muhatap almıyoruz" diyor valla çok güldüm :D:D

bluepaw
26.Haziran.2006, 15:39
Artık baydı bu tür açıklamalar

SaMaNYoLu
26.Haziran.2006, 15:52
Aziz yıldırım şu sıralar defansif oynuyor nedense hiç konuşmuyor artık :)

Universal
26.Haziran.2006, 16:13
hala aziz yıldırımla uğraşıyor sen önce git kendi klubne transfer yap şampiyon oldular daha bir oyuncuyla prensipte anlaşamadılar :D bu tür açıklamalar artık şaçma geliyor sadece medyatik olmak için açıklama yapıyorlar

EreN
26.Haziran.2006, 16:20
Aziz Başkan'a çok konuşuyor diyenlere bak hele :)

Maymuncuk
26.Haziran.2006, 16:22
Açıklamaya göre "doğru söze ne hacet"

Bazı arkadaşlarımızın yorumlarına göre "doğru söz acıdır" diyorum ;)

Jesus_FB
26.Haziran.2006, 16:24
Açıklamaya göre "doğru söze ne hacet"

Bazı arkadaşlarımızın yorumlarına göre "doğru söz acıdır" diyorum ;)

Kime göre doğru ama!!

Maymuncuk
26.Haziran.2006, 16:37
Şimdi ne kadar tek taraf konuşmayalım desem de siz de beni öyle düşüneceksiniz..

Şükrü Ergün diyor ki kısaca; "O bize karışmasın, hem niye 6 hafta son 5 yıl incelensin, gündemi değiştirip istifa etti, sonra geri geldi" demiyor mu??

Eee bakalım bi o zaman;

Son 6 haftadan önce Fenerbahçe lider ve çok rahat ;) Ama son hafta Galatasaray Şampiyon olunca, niye iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmıyor ;) Bakılcaksa bu seneye bakılsın o zaman, neler döndüğü ;)

Neden Aziz Bey, benim kalmam Fenerbahçe'ye zarar veriyor, bırakıyorum diyip, sonra geri geliyor ?? Bana bunun cevabını verirmisiniz??

nart_susruko
26.Haziran.2006, 16:50
ya artık aziz yıldırımı kaale alıp cevapta veriyorlarya bizim yönetim ne diyeyim artık daha...

sabah öyle dediyse öğleden sonra "yok canım ben böyle bişey demedim" der çıkar işin içinden kendileri...:D

Aslan41
26.Haziran.2006, 17:10
bu tür açıklamalar birşeyleri değiştirmiyecekse olmasın...

paco
26.Haziran.2006, 17:31
hala aziz yıldırımla uğraşıyor sen önce git kendi klubne transfer yap şampiyon oldular daha bir oyuncuyla prensipte anlaşamadılar :D bu tür açıklamalar artık şaçma geliyor sadece medyatik olmak için açıklama yapıyorlar

buyrun işte çok güzel bir açıklama ... ya hayret bişey ya senciddi olamazsın ... adam a.yıldırım hakkında konuşuyor sen git önce transfer yap diyor ...:D ağlıyayım mı güleyim mi?! ne alaka onu anlamadım ... sen de git önce t.direktörünü al sende de o yok ...adamın işi sanki transfer yapmakta ... ya sırf açıklama yapmak için yapmayın ... yazıyı konuşmaları beğenmiyo olabilirsin de böyle fanatik yorumlar yapma bari ... ayrıca medyatik olmak için diyosunda fb kadar medyadik bir camia mı var ...