PDA

View Full Version : Lucİano'dan Şok AÇiklamalar

m_o_11
27.Haziran.2006, 12:50
LUCİANO'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

Bu açıklamalar çok can yakacak. 1907haber daha önce Türkiye'ye TV5'e konuşan Anelkanın açıklamaları verdi bütün medya manşetine taşıdı. Anelka ile görüşecem çünkü yaptığı bizli ilgili açıklamalar çok yalnış, Git derlerse durmam çünkü beni isteyen bir çok takım var, Daum'un hataları yüzünden şampiyonluk gitti. Zaten artık takım çalıştıracağını bile sanmıyorum, En etkili silahımız olan Nobre'yi rakibe kaptırdık. Onun gitmesini isteyen hoca bizi bıraktı. Başkan'a çok üzüldük. Sağlığına kavuşmasına çok sevindim
Fenerbahçe'de ilngiç gelişme. Luciano Brezilyada katıldığı bir aile proğramında Türkiye ve Fenerbahçe hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Bu haber ayrıca Diario do Grande Gazetesinin haftalık ekinde de geniş yer buldu.
Luciano "Türkiye gerçekten cennet bir ülke. İlk geldiğimiz zaman uyum sorunu yaşarız zannetmiştik ama hiç öyle olmadı. Herkes bizi çok sevdi ve ilgi gösterdi. İstanbul gerçekten çok kalabalık ama tarihi zenginlikleri olan bir şehir. Mutaka görülmesi gereken bir şehir" derken Fenerbahçe takımı ile ilgili ilginç tespitler ve açıklamalarda bulundu.
Sambacı "Bir yıl daha Türkiye'deyim.Çünkü kiralık sözleşmem 2007 de doluyor. Ama dönüştü Başkanımızla bir konuşma yapacam. Çünkü benim ile ilgili olumsuz bazı konuşmalar yapılıyormuş. Anlaşmak istenen hocalara Lucianoyu isterseniz gönderebilirsiz deniliyormuş. Bu çom yalnış bir olay. Beni isteyen kulüpler var. Bu yüzden bu konuyu net bir şekilde konuşmamız gerekiyor. Başkan'a bunu soracam ve yönetimden bu konuda net cevap isteyecem. Fenerbahçe'de çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Takım içinde bize karşı herkes çok iyi ve arkadaş gibi. Anelka ile İstanbulda bir araya gelecem ve bizimle ilgili yaptığı açıklamaları soracam. Çünkü bizi hedef göstermesi, bize çeteci demesi, bana pas atmıyorlar demesi çok yalnış. Biz ona karşıasla tavır almadık üstüne üstlük bize karşı o hep soğuk davrandı. Biz futbolcuyuz hain değil. Niye ona pas atmayalım niye ona tavır alalım. Futbolcu tercihi hocanındır. Bunları ona soracam. Eğer söylemiş ise ona göre o zaman tavır alacam. Fenerbahçe'de şampiyonluğun kaçmasının en büyük sebebi Daum'dur. Saha içinde futbolcu seçiminden sisteme kadar bir çok yalnışlıklar olmuştur. Denizli maçında bile futbolcu tercihi yalnıştı. Gol atmamız gerekirken forvetten adam alıp adam sokması büyük hata idi. Bunun gibi daha bir çok maçları var. Artık takım çalıştırıcağını sanmıyorum." dedi
Sambacı ayrıca "Nobre çok yararlı bir arkadaşımızdı. Bu konuda karar veren kişi hoca ama o da takımı bıraktı. Bence bırakılmasa daha iyi olurdu. Çünkü en etkili silahımızı rakibe kaptırdık. Bir sezon daha Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Ama şartlar ne gösterir bilemem. Herşey başkan ile yapacağımız konuşmaya bağlı. Fenerbahçe yapısına uygun bir hoca seçilmeli. Önümüzdeki sezon gerçekten zor geçecek. Çünkü büyük hedeflerin konulduğu bir sezon. Bunları elde edemezsek üzerimizdiki baskı çok artar." Başkan Aziz Yıldırım gerçekten çok iyi bir insan diyen Luciano "Onun sağlık sorununa çok üzüdkü. Ama yeniden aramıza dönmesine çok sevindik" şeklinde konuştu.

physicist87
27.Haziran.2006, 13:20
Luciano testi kırılınca akıl veren çok olur.Taam daum hatalıydı ona 100% katılıyorum ama hocana çamur atacağına ilk önce kendi oyununu eleştir.Sen çok mu iyi oynadın da tüm suç daumda diyosun.Defansta yedirdiğin gollerin hatti hesabı yok.Bi bakıyodum gol atıyodun,bi bakıyodum vole rövöşeta falan çekiyodun ama defansı boş da bırakıp gol yediriyodun da takıma.Madem isteyen kulup var defolup gitsin fenerbahçenin yüzüncü yıl kadrosunda bence ona yer yok...

pessy
27.Haziran.2006, 13:24
adam forvetmi defans mı belli değil tamam yan topta çıkabilirde takımla birlikte atağa kalkıyor..

gol atmıyor değil ama asıl işi yedirmemek...

bluepaw
27.Haziran.2006, 14:00
adam forvetmi defans mı belli değil tamam yan topta çıkabilirde takımla birlikte atağa kalkıyor..

gol atmıyor değil ama asıl işi yedirmemek...

Lucianonun zaten bu ofans yönü bilinerek de alındı.

physicist87
27.Haziran.2006, 14:05
Lucianonun zaten bu ofans yönü bilinerek de alındı.

Madem ofansif yönü bilinerek alındı o zaman başlıcana yanlış bir transfer.Fenerde defans oyuncusu hiç yoktu ki o alındığında.Ofansifi düşünmüşlerse iyi halt etmiş kiralayanlar

bluepaw
27.Haziran.2006, 14:12
Madem ofansif yönü bilinerek alındı o zaman başlıcana yanlış bir transfer.Fenerde defans oyuncusu hiç yoktu ki o alındığında.Ofansifi düşünmüşlerse iyi halt etmiş kiralayanlar

Sorarım gol atan bir defans oyuncusunu mu sadece defans oyuncusunu mu tercih edersin.

kavara
27.Haziran.2006, 14:12
luciano forvette oynasaydı nobreden daha cok gol atardı

physicist87
27.Haziran.2006, 14:18
Sorarım gol atan bir defans oyuncusunu mu sadece defans oyuncusunu mu tercih edersin.

Gol atabileni tabiki tercih ederim.Ama luciano gibi olanı değil adam tutamayan,adamı durduramadığı için devamlı formasından çeken bi futbolcuyu değil.Bi Roberto carlos bi cafu bi popescu değildi ki luciano!!!Nedoğru düzgün topu oyuna sokar ne de doğru düzgün bi markaj yapar.Haklı değil miyim sence?

bluepaw
27.Haziran.2006, 14:22
Gol atabileni tabiki tercih ederim.Ama luciano gibi olanı değil adam tutamayan,adamı durduramadığı için devamlı formasından çeken bi futbolcuyu değil.Bi Roberto carlos bi cafu bi popescu değildi ki luciano!!!Nedoğru düzgün topu oyuna sokar ne de doğru düzgün bi markaj yapar.Haklı değil miyim sence?

Öncelikle Carlos ve Cafu kanat oyuncuları zaten onlar gibi olamaz. Popescu konusunda sana katılmıyorum. Eğer ki bunu tartışacaksak Türkiyedeki hangi defans bir nesta bir rio ferdinand değilki meselesine döner.

physicist87
27.Haziran.2006, 14:28
Öncelikle Carlos ve Cafu kanat oyuncuları zaten onlar gibi olamaz. Popescu konusunda sana katılmıyorum. Eğer ki bunu tartışacaksak Türkiyedeki hangi defans bir nesta bir rio ferdinand değilki meselesine döner.

Türkiyede hiçbir defans nesta,rio ferdinand gibi değil.Ama türkiyeye gelmiş yabancı oyuncuların biraz kaliteli olması gerekiyo.song ve thomas iyiler en azından lucianoya göre.Fenerbahçenin lucianodan çok daha iyilerini alması gerekiyo eğer 3 kulvarda da mücadele edecekse,sorun defansta inşallah luciano gider de yerine güzel bi oyuncu alırız.

bluepaw
27.Haziran.2006, 14:31
Türkiyede hiçbir defans nesta,rio ferdinand gibi değil.Ama türkiyeye gelmiş yabancı oyuncuların biraz kaliteli olması gerekiyo.song ve thomas iyiler en azından lucianoya göre.Fenerbahçenin lucianodan çok daha iyilerini alması gerekiyo eğer 3 kulvarda da mücadele edecekse,sorun defansta inşallah luciano gider de yerine güzel bi oyuncu alırız.

Ben song ve tomasın, lucianodan iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki lucianodan iyileri vardır ama onları bulmak ve getirmek gerekir. Sonuçta FB nin ve GS nin bu yıl yedikleri gol sayısı eşit.

physicist87
27.Haziran.2006, 14:35
Ben song ve tomasın, lucianodan iyi olduğunu düşünmüyorum. Belki lucianodan iyileri vardır ama onları bulmak ve getirmek gerekir. Sonuçta FB nin ve GS nin bu yıl yedikleri gol sayısı eşit.

Bence kaliteli değiller ama lucianodan da iiiler.Yani kötünün iyileri.Ya ben şunu anlamıyorum sen kalkıyosun binlerce km yol gidiyosun,o oyuncuya dünyanın parasını veriyosun ama oyuncunun gösterdiği performans bizim türk oyunculardan bin kat kötü ama adam hala takımda kalıyo,iii diyolar.Bu yabancıların yaptığı hataları bizim oyuncu yapınca oyuncunun nerdeyse kariyerini bitiriyolar sonra tabii türk futbolcusu yetişmez....

Sekopej
27.Haziran.2006, 14:40
ben lucianoyu 100. yıl kadrosunda görmek istemiyorum. ha adamı anelkanın yanına forvet olarak koyarsanız olur belki. eğer kalacaksa bu sezon defansı toparlayacak iyi bir stoper lazım oyun kurabilecek biri. luciano ancak öyle başarılı olabilir yanında onu yönlendircek biri olursa...

Jesus_FB
27.Haziran.2006, 15:37
luciano defansta kesicilik görevini hiç yapmıyor, kademelere iyi girmiyor ama hava toplarında çok etkili ve defanstan takımı ileriye iyi çıkarıyor eğer yanında çok iyi bir kesici olursa ancak o zaman başarılı olabilir.

gookhan
27.Haziran.2006, 16:58
bence fener dikkatli olmali we luci yi takımda tutmaya calısmalı yoksa luciano da gidebilir..

physicist87
27.Haziran.2006, 20:54
bence fener dikkatli olmali we luci yi takımda tutmaya calısmalı yoksa luciano da gidebilir..

Düşüncene katılmıyorum çünkü çok kötü bi futbolcu luciano.Bi sene daha katlanmamalı fenerbahçe ona.Bence vedaya bile gelmesin...

Asi ÇocUk_16
27.Haziran.2006, 21:48
luciano çok kalıtelı bır adam genelde uzun boylu adamlar hızlı koşamaz ama luciano ver kaçlar la defansa sızıp golunü atıyoo hem defansta çıktığı zmnda forvette kalıtelı bı oyuncu...

m_o_11
27.Haziran.2006, 22:49
luciano yu ii bi futbolcu olarak görmemizin tek sebebi bundan önceki sene yanında thomas gibi bi futbolcu olmasıydı. thomas kademede cok ii işler yapıyordu. adam kesebiliyordu ve en büyük özelliği luci nin tüm açıklarını kapatmasıydı. luciano belki hayatına defans olarak baslamasaydı ii bi forvet olabilirdi. ayak tekniği ve topu oyuna sokma özellikleri gayet ii ama bi thomas yada song kadar olamaz. fener iki tane ii defans almalı. bi türk bi yabancı.luci de hmn satılmalı . özellikle boyle rest cektıkten sonra.

perpetua
28.Haziran.2006, 01:31
luciano belki hayatına defans olarak baslamasaydı ii bi forvet olabilirdi.

Luciano kariyerine zaten forvet oyuncusu olarak baslamisti hatirladigim kadari ile.

physicist87
28.Haziran.2006, 01:37
Luciano gitsin brezilyada gol kralı olsun,yoksa fenerbahçe lüleburgazdan öteye gidemez.Açık ve net söylüyorum bi fenerli olarak; gitsin kurtulalım...

johnhartson
28.Haziran.2006, 02:28
Kanaatimce, Fenerbahçe özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorsa, zayıf halka olarak bariz bir şekilde göze çarpan defansına kaliteli en az 2 yabancı takviye yapması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bunun sakatlık ve cezalarını da düşünürsek defansı toparlayacak kaliteli ve tecrübeli defans oyuncuların transferlerini ön planda tutması gerekir diye düşünüyorum. Bence de Luciano ile bu defans yürümez.

jarosik_61
28.Haziran.2006, 15:13
luciano iyi bir defans değil ama adamda gol atma becerisi çok yüksekti

physicist87
01.Temmuz.2006, 19:12
Kanaatimce, Fenerbahçe özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyorsa, zayıf halka olarak bariz bir şekilde göze çarpan defansına kaliteli en az 2 yabancı takviye yapması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bunun sakatlık ve cezalarını da düşünürsek defansı toparlayacak kaliteli ve tecrübeli defans oyuncuların transferlerini ön planda tutması gerekir diye düşünüyorum. Bence de Luciano ile bu defans yürümez.

Çok güzel konuşmuşsun sonuna kadar katılıyorum ve gerçekleri gördüğün içinde tebrik ederim...