View Full Version : Tümer rüzgârı
mgungor
27.Haziran.2006, 13:45
Tümer rüzgârı
Fenerbahçe'nin dün sabah antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde Samandıra'da yaptığı antrenmanda Tümer Metin rüzgârı esti. İlk günlerdeki durgunluğunu üzerinden attığı gözlenen yıldız futbolcu şık golleriyle dikkati çekerken, şimdiden rakip kalecilere de meydan okudu.
http://www.superspor.com/images/1/29/5857_B_tumer007.jpg
Recep'in koruduğu kaleyi gol yağmuruna tutan Tümer sahanın ortasında, "Ben geliyorum. Bütün kaleciler Tümer'i daha iyi tanıyacak ve ne olduğunu bilecek" diye bağırdı. Başarılı oyuncunun hırsı büyük memnuniyet yarattı. Fenerbahçe akşam gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Öte yandan Brezilyalı yıldızlar Alex ve Luciano'nun görevden ayrılan Daum'dan izin aldıkları için tatillerini uzattıkları ifade edildi.
Aziz Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını önümüzdeki pazartesi yapacak.
27.06.2006
Kaynak : Milliyet
Universal
27.Haziran.2006, 13:48
tümer'in oturmuş bir takımda daha başarılı olacağından eminim
bluepaw
27.Haziran.2006, 13:50
Tümer bu yıl çok iyi işler yapacak.
physicist87
27.Haziran.2006, 14:10
Tümer bence de bu yıl çok iyi işler yapacak.Ama alexle anlaşabileceğini pek zannetmiyorum.İki cambaz bir ipte oynamaz,tabi bunu zaman gösterecek;lig başlamadan ahkam kesmek olmaz...
onderkor
27.Haziran.2006, 16:55
bence berbat oynucak
Laz_Asker_61
28.Haziran.2006, 22:00
yedek kulübesinden çıkamayacak
SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 22:12
oynarsa iş yapar ama ilk 3-4 hafta yedek klubesınde oturursa artık ondan medet beklemeyın.
nart_susruko
29.Haziran.2006, 01:21
cicim ayları başladı,
hadi hayırlısı...
physicist87
29.Haziran.2006, 01:24
Niye bu kadar karamsarsınız ya?Bence beşiktaşta gösterdiğinden daha iyi performans gösterebilir,çünkü camia ve taraftar ondan çok şey bekliyor bu da onun bilincinde,bi futbolcuyla ya da t.adamla tartışmazsa güzel işler yapar...
ibo
29.Haziran.2006, 01:37
Tümer rüzgârı
Öte yandan Brezilyalı yıldızlar Alex ve Luciano'nun görevden ayrılan Daum'dan izin aldıkları için tatillerini uzattıkları ifade edildi.
şuna kafam takıldı benim. Artık daum yok onun verdiği izin nasıl geçerli olabilir ki...
nart_susruko
29.Haziran.2006, 01:48
eski kral öldü ama halaa yeni kral olmadığından onun vaadleri geçerli demekki...
ben bunu anladım yani...
paco
29.Haziran.2006, 03:25
benim de anlamadığım neden yabancı oyunculara daha imtiyazlı davranıyorlar bu sadece fb de değil hemen hemen bütün takımlarda oluyorl... onlar milli takıma bile gitmedi ... hadi türk milli takımının hazırlık kampına katılan oyuncular geç katılsa anlarım ama bunların ne sebebi ne ... ben futbolcu olsam böyle bir şey beni sıkar ... ben sıcağın altında idman yapyım aynı takım arkadaşım bir mazereti yokken o sıcağı güneşlenerek kullansın ....tabii benim bu dediğim geçerli bir mazereti olmayan oyuncular için geçerli ...
Jesus_FB
29.Haziran.2006, 03:34
benim de anlamadığım neden yabancı oyunculara daha imtiyazlı davranıyorlar bu sadece fb de değil hemen hemen bütün takımlarda oluyorl... onlar milli takıma bile gitmedi ... hadi türk milli takımının hazırlık kampına katılan oyuncular geç katılsa anlarım ama bunların ne sebebi ne ... ben futbolcu olsam böyle bir şey beni sıkar ... ben sıcağın altında idman yapyım aynı takım arkadaşım bir mazereti yokken o sıcağı güneşlenerek kullansın ....tabii benim bu dediğim geçerli bir mazereti olmayan oyuncular için geçerli ...
yabancı oyuncular sonuçta gurbette oynuyorlar ve uzak ülkelerden geliyorlar bence bu yüzden böyle davranılıyor tabi senin dediklerinede katılmamak mümkün değil ama antrenmana çıkan oyunucların böyle düşündüğünü sanmıyorum benim aslı kafamı kurcalayan sadece luciano ve alexin olmaması neden diğer yabancılar burda da onlar yok
Krusty
29.Haziran.2006, 03:39
Tümer Aynı Revivo gibi olacak.
Revivo Fener'de iken çok güzeldi fakat GS'ye geldi battı.
Tümer'de öyle olacak !
Hustler
29.Haziran.2006, 05:00
tümer tükürdüğünü yaladı bence fenere küfür ederken videosu war tümerin başarılı olamaz diye düşünüorm o adamı zaten bitek bjkye inat olsun die aldılar biz nobreyi aldık ya o adama çarşı zarar vericek diye düşünüorm