View Full Version : Tümer'den Bombalar
eraser212
27.Haziran.2006, 14:58
Tümer'den Bombalar
100. yılda Fenerbahçe forması giyecek olan Tümer Metin, yeni sezon hazırlıklarının ağır bir tempoda başladığını söylerken, Sarı Lacivertli takımda neler yaşadığını bugün sabah yapılan antrenman sonrasında düzenlediği basın toplantısında anlattı.
Tümer, “Burada çalışmalarımıza yeni başladık. Günde iki hatta üç antrenman yapıyoruz. Bu tempo çok ağır ama bizim için daha iyi. Bu sezon bizim için çok önemli. Ben takım arkadaşlarıma 100. yılın ne anlama geldiğini her fırsatta anlatıyorum. Bu herkese nasip olmayacak bir olay. 100. yılda yaşanacak şampiyonlukların, alınacak kupaların ve yaşanan coşku ve heyecanın nasıl bir şey olduğunu her fırsatta anlatıyorum” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’ye alıştın mı şeklindeki bir soruya ise, “Alışılmayacak bir durum yok. Buradaki bir çok arkadaşım zaten Milli takımdan benim arkadaşım ve tanıdığım kişiler. Böyle bir sıkıntı yaşamadım” dedi.
Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olduğu ve bu nedenle Beşiktaşlıların tepkisini çektiği, İnönü Stadı’nda oynanacak maçta seyircinin bu tepkisinden çekinip çekinmediği sorusuna ise Tümer, “Benim için İnönü’deki Beşiktaş maçı hiç önemli değil. Şu anda en önemli olan şey Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı maçlar. Önemli olan bu sezon Avrupa’da başarılı olmak. Benim transferim Türkiye’de ne ilk nede son olacak. Belki ben bir kapı açtım ve bundan sonra da bu tip transferler hep gerçekleşecek” yanıtını verdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın kendisi hakkında yaptığı “Tümer bana yalan söyledi. Ben Avrupa’nın 22 kilometre ötede olduğunu bilmiyordum” açıklamalarını değerlendiren yıldız oyuncu, “Tigana benim eski Teknik Direktörüm. Ona saygı duyuyorum. Yaptığı açıklamalar onu bağlar, ben Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve bunlara cevap vermeyeceğim” dedi.
Fenerbahçe’de kendisini en çok heyecanlandıran olayın ne olduğunun sorulması üzerine, “Şu anda Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarı ile buluşacağım anın heyecanını taşıyorum” diyen Tümer, Beşiktaş’ta oynarken Sergen ile yan yana oynamaz iddialarının şimdi de Alex ile Fenerbahçe’de yan yana oynayamayacağının yazılıp çizilmesine anlam veremediğini belirtti ve, “Ben gerekirse oynamayayım ama Fenerbahçe başarılı olsun. Avrupa’da, Türkiye’de şampiyon olsun ben oynamasam da olur. Alex’le de yan yana oynarım ve bunu da zaten göreceksiniz.” açıklamasını yaptı.
“Tümer Metin isminin hep gittiği takımlarda yıldızlarla oynar mı oynamaz mı sorularına konu olmasının nedeni ne?” şeklindeki soruya ise Tümer, “Bu sorunun cevabı zaten sorunun içinde” şeklinde yanıtlayarak, kendisinin de bir yıldız olduğunu ve yıldız oyuncular arasında böyle şeylerin olabileceğini belirtti..
MARATON
bluepaw
27.Haziran.2006, 15:14
Tümer bence tam bir profosyonel ve bu yıl gerçekten çok iyi işler yapacak...
Jesus_FB
27.Haziran.2006, 15:26
güzel konuşmuş bakalım 26 temmuzda izlicez kendisini
S-B-Z
27.Haziran.2006, 16:22
bjk den gittiği için üzüldüm ama hırslı bir futbolcu ve başarılı olacak bence
SYLaR
27.Haziran.2006, 16:36
walla fener yine aynı mevkiye adamları toplamaya başladı bakalım hayırlısı
semih5
27.Haziran.2006, 16:40
Tümer bence tam bir profosyonel ve bu yıl gerçekten çok iyi işler yapacak...
arkadaslar tumer profesyonel olabilir ama ben tumeri hayatta affetmem hem dio turkiyede bjk den baska bi takimda oynamam hem gidio fenerde oynuo bence bu sozleri solemseydi
EreN
27.Haziran.2006, 16:46
arkadaslar tumer profesyonel olabilir ama ben tumeri hayatta affetmem hem dio turkiyede bjk den baska bi takimda oynamam hem gidio fenerde oynuo bence bu sozleri solemseydi
Yanlız farkındamısınız bilmem.Siz aynı yerde takıldınız adam açıklama yapmasına rağmen.
paco
27.Haziran.2006, 16:57
Yanlız farkındamısınız bilmem.Siz aynı yerde takıldınız adam açıklama yapmasına rağmen.
benimde anlamadığım şey ... aynı olay sizin başınıza gelse ki geldi (revivo olayı ) o zaman niye bu kadar olumlu bakmadınız o zaman niye revivo profesyonel oyuncu galatasaraya gidebilir demedinizde adama hain revivo gibi isimler taktınız .... ki revivo fb den başka bir kulüpte oynamam diye bişey de demedi ... ama tümer bunu diyipte tam tersi hareket edince profesyonellikle alakalı bir hareket olmuyor .... şimdi bakıyorumda f.b taraftarlarına ne kadar doğru düşünüyorlar tümer profesyonel ewet bencede profesyonel ve istediği kulübe gidebilir ... ama buna benzer bir olay sizin başınıza geldiğinde de böyle düşüneceğinize ben inanmıyorum ... ayrıca ben kendi adıma galatasaraydan bir oyuncu diğer takımlara gittiği zaman ki özellikle f.b ve bjk ye (eğer takımla özdeşleşmişse) kabullenmekte zorluk çekiyorum ... (okan buruk olayı gibi)
Jesus_FB
27.Haziran.2006, 17:08
benimde anlamadığım şey ... aynı olay sizin başınıza gelse ki geldi (revivo olayı ) o zaman niye bu kadar olumlu bakmadınız o zaman niye revivo profesyonel oyuncu galatasaraya gidebilir demedinizde adama hain revivo gibi isimler taktınız .... ki revivo fb den başka bir kulüpte oynamam diye bişey de demedi ... ama tümer bunu diyipte tam tersi hareket edince profesyonellikle alakalı bir hareket olmuyor .... şimdi bakıyorumda f.b taraftarlarına ne kadar doğru düşünüyorlar tümer profesyonel ewet bencede profesyonel ve istediği kulübe gidebilir ... ama buna benzer bir olay sizin başınıza geldiğinde de böyle düşüneceğinize ben inanmıyorum ... ayrıca ben kendi adıma galatasaraydan bir oyuncu diğer takımlara gittiği zaman ki özellikle f.b ve bjk ye (eğer takımla özdeşleşmişse) kabullenmekte zorluk çekiyorum ... (okan buruk olayı gibi)
Baliç "kefen giyerim gs forması giymem" dedi gitti bizden hiç kimse böyle bir tepki vermedi. daha 1 ay önce nobre beşiktaşa gitti taraftar forumlarında nobreye verdiği emeklerden dolayı teşekkür edildi. revivo için de asla ve asla bu denli tepki verilmedi
sonuçta bu onların mesleği nerde çok para kazanacaksa o takıma gitmesi normal. tabi klübünde çok sevilen biri birden rakibe geçince ister istemez bir üzüntü ve sinir oluyor buda gayet normal ama televizyon kanallarında yapılan hakaretler normal değil Fenerbahçe ne revivo ne nobre için hiç böyle şeyler yapmadı böyle kampanyalar başlatmadı
hezzo
27.Haziran.2006, 17:20
revivo için de asla ve asla bu denli tepki verilmedi
Bizim tümere yaptığımız 2 katı tepki verildi..
Sekopej
27.Haziran.2006, 17:23
revivoya yapılan tepki FB ile sözleşmesi devam ederken GS ile görüştüğü haberinin duyulmasıdır.
tümeri kabullenme olayına gelince ben bunun için beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. tümerin üstüne bu kadar gidilmese belki taraftarın içinde istemeyenler olabilirdi fakat biz tümere tepki geldikçe her zaman yaptığımız gibi Hep Destek Tam Destek sloganıyla hareket ettik ve tümeri kabullendik....
Jesus_FB
27.Haziran.2006, 17:28
ciddi olamazsın
EreN
27.Haziran.2006, 18:07
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bluepaw
27.Haziran.2006, 18:13
Ben revivoya çok tepki vermemişti ama tepki aldığı doğrudur. Bunun nedeni de daha fenerbahçede oynarken galatasaray ile görüşmesidir. Tümerde böyle bir şey olmadı. 2si de profosyoneldir ama bir klüpte oynarken başkasıyla görğüşmek etik değildir. Bir de fenerliler bejiktaşlılar gibi asla tanrı affeder çarşı affetmez tarzında hem ayıp hem de çirkin laflar kullanmaz.
FeYYaz1989
27.Haziran.2006, 19:02
Evet aynı yere takıldık adam açıklama yapmasına rağmen.Sanamı soracağız?
Profesyonelse profesyonel,gitsin ne yaparsa yapsın.Beşiktaşlı arkadaşlardan rica ediyorum şu adam hakkında konuşmayın.Bırakın ne yaparsa yapsın...
Tanrı affeder çarşı affetmez değil Allah affeder ÇARŞI affetmez olacak doğrusu arkadaşım.Bencede ayıp ve çirkin değil.İsteyen istediğini kullanır.
Birde şu tepki meselesini son kez açıklamak istiyorum.Fenerbahçe'nin yada Galatasaray'ın rakip takıma giden oyuncusuna nasıl tepki verdiği Beşiktaş taraftarını veya kulubünü bağlamaz.
Bizde takım aşkı vardı,bizde bir söz söylediysen arkasında durma vardır,bizde delikanlılık vardır,bizde BeşiktAŞK vardır.tümer bir şey söyledi tersini yaptı,yapmaması lazımdı.Beşiktaşlıyım diyen adama yakışmadı.Aslında kızgınlığımız tümer'e değil kendimize.Bir daha hiç bir futbolcu ben Beşiktaşlıyım demesin.
Birde bu tepki olayını anlamak istemeyenler şöyle düşünsün,sevgiliniz ben senden başkasıyla olamam diyor ama iki gün geçmeden sizi can düşmanınızla aldatıyor.Ne düşünürsünüz?Onun daha çok parası var,sevgilim geleceğini düşündümü dersiniz!???
EreN
27.Haziran.2006, 20:02
Bizde takım aşkı vardı,bizde bir söz söylediysen arkasında durma vardır,bizde delikanlılık vardır,
Bizde bunlar yok yani.Saçma...
biz sizi anlıyoruz ama verilen tepki artık saçma.O nefreti kalbinize gömün.Zaten ilk inönü maçında taraftar kusacak o nefreti...
FeYYaz1989
27.Haziran.2006, 20:10
Bizde bunlar yok yani.Saçma...
biz sizi anlıyoruz ama verilen tepki artık saçma.O nefreti kalbinize gömün.Zaten ilk inönü maçında taraftar kusacak o nefreti...
Ben bizde var dedim Eren.Sizde yok demedim...
Anlıyorsanız sorgulamayın artık.Yani bu tümer konusu çok kızdırdı beni ama dönüp dolaşıp karşıma çıkmasındada sıkıldım.Adam para alacak diye burda birbirimizi kırıyoruz,gerek yok bunlara beyler.Ben herkesten(özellikle Beşiktaş taraftarlarından) artık tümer konularına kayıtsız kalmanızı istiyorum.
Fenerbahçeliler doğal olarak yeni oyuncularını yıpratmak istemiyor ve koruyor.Beşiktaşlılar tepki gösteriyor.Galatasaraylılarda karışınca iyice arap saçı oluyor.Bu defa tahrik unsuru üst seviyeye çıkıyor ve durduk yere kaç tane konu oldu birbirimizi kırıyoruz...
EreN
27.Haziran.2006, 20:29
Ben bizde var dedim Eren.Sizde yok demedim...
Anlıyorsanız sorgulamayın artık.Yani bu tümer konusu çok kızdırdı beni ama dönüp dolaşıp karşıma çıkmasındada sıkıldım.Adam para alacak diye burda birbirimizi kırıyoruz,gerek yok bunlara beyler.Ben herkesten(özellikle Beşiktaş taraftarlarından) artık tümer konularına kayıtsız kalmanızı istiyorum.
Fenerbahçeliler doğal olarak yeni oyuncularını yıpratmak istemiyor ve koruyor.Beşiktaşlılar tepki gösteriyor.Galatasaraylılarda karışınca iyice arap saçı oluyor.Bu defa tahrik unsuru üst seviyeye çıkıyor ve durduk yere kaç tane konu oldu birbirimizi kırıyoruz...
Ben nediyorum kaç seferdir (v)
TaşkınMahmut
27.Haziran.2006, 20:32
Alla alla . Tümerden başladı nerelere geldi :) .Bence Tümer iyi konuşmuş.Bence iyide yaptı.Adam yaşlı ve para kazanması lazımdı. Bize ( GS'ye ) gelseydi para kazanamazdı.Demekki Avrupadanda iyi para vermediler oda FB ye gitti.Gayet doğal birşey.Mesela Inter ve Milan ezeli rakiptir.Birbirlerine kin kusarlar ama her sene 2/3 oyuncu alış-verişi gerçekleştirirler.
Asi ÇocUk_16
27.Haziran.2006, 21:51
adam tam bi profesyonel bı oyuncu tabıkı de inönüdekı mac umrunda bıle olmaz çünkü üstünde artık fb forması var....
johnhartson
28.Haziran.2006, 02:38
Tümer kaliteli bir oyuncu fakat profosyonel bir oyuncuysa ki öyle, yaptığı açıklamalarda biraz daha dikkatli konuşması gerekir. Basının abartısı yoksa Tümer ateşi körüklüyor gibime geliyor. Tümer Türk futboluna kendi takımı ve milli takım bazında 2-3 sene daha katkısı olur diye tahmin ediyorum. Keşke şu anda göstermiş olduğu üst düzey performansı daha genç yaşlarda gösterebilseydi. Sergen gibi bir yıldızdan da Türk futboluna katkıları açısından tam anlamıyla bir verim alabildiğimizi zannetmiyorum. Bu tür oyuncuların genç yaşlarda Avrupa'da pişmesi gerekiyordu. Bu biraz da kendilerinden kaynaklanıyor olabilir.
puratu
28.Haziran.2006, 03:21
Profesyonel veya bağlı olmak kişisel bir seçimdir ama yalan söylemek heryerde ahlaksızlıktır.
yaramaz511
28.Haziran.2006, 04:32
Yorum Yapmayacağım
'' Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulmaz '' ilkesini anlamayandan Noumanın neden cok sevildiği anlamayanlar zaten beşiktaşlı olamaz.