View Full Version : FENERBAHÇEDEN 20 trilyonluk piyango
physicist87
28.Haziran.2006, 06:16
Yönetim, 100. yıl şerefine düzenleyeceği piyangonun hazırlıklarını tamamladı. Biletlerin basımı için, transferlerin yapılması bekleniyor Rakipleri borç içinde çırpınırken, Fenerbahçe’ye sürekli ek gelir kalemleri ekleyen yönetim, 20 milyon YTL (20 trilyon TL) getirecek eşya piyangosunda son aşamaya geldi. 3 milyon adet basılması ve 10 YTL’den satışa çıkartılması düşünülen piyango biletlerinin, temmuz ortasında satışa sunulması bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü’nün kuruluşunun 100. yılı şerefine düzenlenecek eşya piyangosundan, net 20 milyon YTL gelir hedefleniyor. Futbolcuların, yöneticilerin ve teknik adamların fotoğrafların da yer alacağı piyango biletlerinin basılması için, tüm transferlerin tamamlanması bekleniyor. Büyük ve sürpriz hediyelerin dağıtılacağı piyangoya sadece Sarı-Lacivertli taraftarların değil, herkesin büyük ilgi göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Jesus_FB
28.Haziran.2006, 10:55
çıkar çıkmaz alıcaz maksat klübümüze destek
SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 13:37
fenerbaheçinin bu işlere bakan adamını bulup akıl danışmak lazım acayip para getrecek işler, projeler yapıyor buda çok güzel gelir saglaya bilir sonuçta 10 ytl hiç çok uygun ve sonucunda hedıyede kazana bılırsın.
bluepaw
28.Haziran.2006, 16:19
Çok iyi bir hatıra eşyası olacak.
paco
28.Haziran.2006, 17:11
ya arkadaşlar bu işler bu kadar basit mi allahaşkına ... bir piyango yapıpda 20 milyon ytl net gelir getireceğine inanıyormusunuz ... üstelik bunu daha önce galatasaray ve bjk den de duymuştum aynı böyle bir kampanya ama yapmadılar ... nedenini bilmiyorum ... ama ben bu kadar basit olacağını sanmıyorum ... ya yöneticilik çok basit oldu ya da para kazanmak çok basit oldu ....
EreN
28.Haziran.2006, 22:10
ya arkadaşlar bu işler bu kadar basit mi allahaşkına ... bir piyango yapıpda 20 milyon ytl net gelir getireceğine inanıyormusunuz ... üstelik bunu daha önce galatasaray ve bjk den de duymuştum aynı böyle bir kampanya ama yapmadılar ... nedenini bilmiyorum ... ama ben bu kadar basit olacağını sanmıyorum ... ya yöneticilik çok basit oldu ya da para kazanmak çok basit oldu ....
Paco'cum.Bişey Hatırlatırım.
Kandırmayın Fenerbahçelileri.Alex malex Gelmez.O kadar Dev Klüpler İsterken Fenerbahçe'ye mi kaldı Alex?
İsteyince oluyor biliyor musun ? :) Birazda imkan varsa ;;)