Log in

View Full Version : Anelka açıkladı

Universal
28.Haziran.2006, 14:57
Nicolas Anelka, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve Alex ile sorunlar yaşadığı şeklindeki iddialara net yanıtlar verdi. Sarı - lacivertli kulüple sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Fransız futbolcu, "Bonservisim Fenerbahçe'de bulunuyor. Kulüp isterse oynatır, isterse başka bir takıma satar. Kimse ile sorunum yok. Fakat sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacak halim de yok. Şu sıralar transferim gündeme gelirse Fenerbahçe'den daha büyük bir kulübe giderim. Durumum açık şekilde ortada" dedi.

'Alex'le sorunum yok'

Anelka, Brezilyalı takım arkadaşı Alex ile anlaşamadığı şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu da söyledi. Ünlü yıldız, "Ben söylemişim gibi medyada bazı açıklamalar yayınlandı. Bunu da Fransız TV5'in verdiği duyuruldu. Oysa ben, Fransa'da ya da Türkiye'de ne TV5 muhabirlerini gördüm ne de kimseye konuştum. Bir sorunum yok. İşimi yapacak kadar profesyonelim. Alex ile de diğer takım arkadaşlarımla da bir sorun yaşamıyorum" ifadesini kullandı.
Sarı - lacivertli futbolcu, yurt dışı kampında detaylı bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtlayacağını sözlerine ekledi.

jarosik_61
28.Haziran.2006, 15:10
anelka milli takıma seçilemedi onın etkisini hala atamadı.lyon a gitmek istemesi doğru ama bu oyunla lyon da bile oynayamaz

Maymuncuk
28.Haziran.2006, 15:46
Bu oyunla değil o Daum ile oynayamadı bence. Daum oynatamadı, oynatmasını bilmiyor çünkü. Bakın Anelka Lyon'a giderse ne kadar başarılı olur çünkü futbolu bilen Teknik Direktör var Lyon'un başında, veyahut Fenerbahçe'ye düzgün bir teknik direktör gelirse Anelka'yı görün derim ben.. ;)

Jesus_FB
28.Haziran.2006, 16:19
eğer lyon'a giderse forvette Carew ile eski Anelkadan bile daha iyi oynar onun için biz Anelkayaı hiç bir yere yollamayalım carew yada onun tarzında birini alalım :)

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 18:59
Anelkanın yanına Fatih tekke süper partner olurdu ama vermıyorlar fatihi fenere.

barahir
28.Haziran.2006, 19:06
Resim genis oldugu icin silindi

Bunları Ben Çook önceden sölemiştim ayın 20 sinde:D

m_o_11
28.Haziran.2006, 20:11
Anelka sen bizim herseyimizsin.....

CeNTeR_TR
28.Haziran.2006, 22:17
abı anelka yıne kalcak bızde keske gıtse veya eskı performansını yakalasa

barman
28.Haziran.2006, 23:05
zaten böle bişe yapacağı belliydi:(

Sekopej
29.Haziran.2006, 00:25
Ben takip ettiğim kadarıyla anelka antremanlarda arkadaşlarıyla çok iyi anlaşıyor ve şakalaşıyorlar. yani önceki suratsız anelka yok şu anda. daum dan kurtumanın da sevincini yaşıyor ve yeni gelecek hoca onu oynatabilirse çok faydalı olacaktır...

Universal
29.Haziran.2006, 01:07
eğer anelkadan daha populer bir hoca gelirse anelka daha başarılı olur

physicist87
29.Haziran.2006, 01:20
İnşallah anelkanın dediği doğrudur.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler çünkü!Anelkanın yanına bi forvet daha aldık mı gol yollarında sıkıntımız kalmaz.

ibo
29.Haziran.2006, 01:39
bakalım yni hocasıyla uyum sağlayabilecek mi görücez...