PDA

View Full Version : Manisa Kızılcahamam'da çalışıyor

bluepaw
28.Haziran.2006, 16:23
Turkcell Süper Ligi'nde mücade eden takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Vestel Manisaspor da çalışmalarına Kızılcaham kampında devam ediyor. 26 Haziran'da Kızılcahamam'da kampa giren Vestel Manisaspor 7 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürdükten sonra 14 Temmuz'da 2 haftalık bir kamp için Avusturya'ya hareket edecek.

Günün ilk çalışmasını saat 07.00'de gerçekleştiren Vestel Manisaspor, daha sonra saat 11.00 ve 19.00'da olmak üzere iki çalışma daha yaptı.
Kızılcahamam'da kamp için mükemmel bir ortam bulduklarını ifade eden Teknik Menajer Niyazi Eniseler, "Her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Bu kampın faydalarını yeni sezonda göreceğiz" dedi. Öte yandan, Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Türek kampı ziyaret ederek futbolculara moral verdiler.

UĞUR İNCEMAN İDDİALI
Vestel Manisaspor'un yıldız futbolcusu Uğur İnceman kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, geçen sezon şanssız bir sakatlık yaşadığını hatırlatarak, "Şu anda sadece yeniden sahalara döneceğim günü düşünüyorum. Amacım en zor günlerimde bana destek veren camiamıza uzun yıllar başarıyla hizmet etmek" diye konuştu. İceman, Vestel Manisaspor formasıyla başarılı bir sezon geçirip, yeniden milli takıma seçileceğini sözlerine ekledi.
Bu arada, Vestel Manisaspor'un yabancı futbolcuları Petr Johana, Lukas Zelenka, Flip Holosko ve Michael Meduna, Kızılcahamam kampında gösterdikleri performansla beğeni topluyorlar.

http://www.superspor.com/images/1/29/9651_B_idman002.jpg