Log in

View Full Version : Kendi Profilinize Resim Koyma

eser3131
28.Haziran.2006, 17:21
Program Files - Sport İnteractive - Data - Graphics - Players(Oyuncu Resimlerinin Bulunduğu Yer İşte) orayı Açın Bi - Sonra Turksportal dan Galatasaray ın Yüz Pakedini İndirin - Orda da Açıklaması Var - Orada denenleri Yapın Sonra Players Klasörunde Yönettiğiniz Takımın Adında Bi klasör Oluşturun - Players Bölümündeki Galatasaray Klasörünün içinde bi dosya var Not Defteriyle açılan - Sonra Onu Sizin Oluşturduğunuz Klasöre Kopyalayın

Daha Sonra O Dosyayı Not Defterinde Açın *aliom saido* Oyuncusunun Yazısı haricinde Diğer oyuncularını isimlerinin yazdığı Satırları Silin - Sadece Id lerin ve Oyuncu İsimlerinin Bulunduğu Satırları *aliom saido* Haricinde Diğer Yazılar Kalacak

Daha Sonra onlar Öyle dursun Orda Siz Fm yi Çalıştırıp Save li Oyunu Açın - Oyun Açıldıktan Sonra Ayarlardan ÖZGÜN ID leri Göster seçeneğini işaretleyin - Sonrada Kendi Manager Profilinizi Açıp Üst kısımdaki ID nizi Bi Yere Not Edin

Sonrada Tekrar Program Files vs. players Dosyasına Geçip Sizin Oluşturduğunuz Klasörün İçindeki Kopyaladığımız Dosyayı Not Defteri İle Açıp Aliom saido yu (Mesela Oyundaki Manager Adınız -polat alemdar-) polat alemdar yapın

Sonrada yandaki numara Yani ID (Saido nun Id si) onu silip Not Ettiğiniz ID yi Yerine Yazın-

Sonrada Yine Aynı klasörün İçine En Fazla 120*90 yada Bilmiyorum Fazla da Olabilir - Onu da Ayarlayın Artık - Resminizi Atın klasöre - Unutmayın resminizin adı manger adınız yani o veri dosyasına girdiğimiz ad ile aynı olacak (Yani Benim Örneğime Göre polat alemdar Olacak) Dikkat Edin Sakın Büyük Harf Kullanmayın ve Türke Harfler de Kullanmayın

Resim Adobe Photoshop Programında düzenlenmiş Olacak - Ya da siz Oradaki Diğer Oyuncu Resimlerine bakın onlarla Aynı Formatta Olması Gerekir - Yoksa Resim Sakat(Renksiz ve Çizgili Şekilde) çıkar

Biraz Bilgisi Olan Bunları Anlar - Bunları Yaptıktan Sonra Oyunu Açıp Profilinize baktığınızda resminizi Göreceksiniz - Yanlız Sadece O Save de Resminiz Gözükür - Diğer Save lerinizde Yada Yeni Oyun Açtığınızda resmi Göremezsiniz

Umarım Anlayıp - Yapabilirsiniz - Biraz Zor - İyi de Açıklayamadım Ama Olsun

Kardeşlerimle Paylaşmak İstedim - SAYGILAR

BaD BoY
28.Haziran.2006, 17:40
İlk Fırsatta Denicem Çok Saol

FatalRhymeR_58
28.Haziran.2006, 17:44
ben daha önce yapmıştım bunu ama bilmiyenler için ii oldu

eser3131
28.Haziran.2006, 17:49
Resim Güzel Duruyor Orda - Ben Kendi Resmimi Koydum Süper - Ayrıca Bu Oyuncular İçinde Geçerli - Mesela Ben totti - Lukas Podolski Gibi Bazı Futbolcuların Resimlerini Bulup Oyuna Ekledim - Ama Uğraşmak LAZIM

Yanlız Water skin Yüklü Olması LAZIM

ugur1905
28.Haziran.2006, 17:58
Program Files - Sport İnteractive - Data - Graphics - Players(Oyuncu Resimlerinin Bulunduğu Yer İşte) orayı Açın Bi - Sonra Turksportal dan Galatasaray ın Yüz Pakedini İndirin - Orda da Açıklaması Var - Orada denenleri Yapın Sonra Players Klasörunde Yönettiğiniz Takımın Adında Bi klasör Oluşturun - Players Bölümündeki Galatasaray Klasörünün içinde bi dosya var Not Defteriyle açılan - Sonra Onu Sizin Oluşturduğunuz Klasöre Kopyalayın

Daha Sonra O Dosyayı Not Defterinde Açın *aliom saido* Oyuncusunun Yazısı haricinde Diğer oyuncularını isimlerinin yazdığı Satırları Silin - Sadece Id lerin ve Oyuncu İsimlerinin Bulunduğu Satırları *aliom saido* Haricinde Diğer Yazılar Kalacak

Daha Sonra onlar Öyle dursun Orda Siz Fm yi Çalıştırıp Save li Oyunu Açın - Oyun Açıldıktan Sonra Ayarlardan ÖZGÜN ID leri Göster seçeneğini işaretleyin - Sonrada Kendi Manager Profilinizi Açıp Üst kısımdaki ID nizi Bi Yere Not Edin

Sonrada Tekrar Program Files vs. players Dosyasına Geçip Sizin Oluşturduğunuz Klasörün İçindeki Kopyaladığımız Dosyayı Not Defteri İle Açıp Aliom saido yu (Mesela Oyundaki Manager Adınız -polat alemdar-) polat alemdar yapın

Sonrada yandaki numara Yani ID (Saido nun Id si) onu silip Not Ettiğiniz ID yi Yerine Yazın-

Sonrada Yine Aynı klasörün İçine En Fazla 120*90 yada Bilmiyorum Fazla da Olabilir - Onu da Ayarlayın Artık - Resminizi Atın klasöre - Unutmayın resminizin adı manger adınız yani o veri dosyasına girdiğimiz ad ile aynı olacak (Yani Benim Örneğime Göre polat alemdar Olacak) Dikkat Edin Sakın Büyük Harf Kullanmayın ve Türke Harfler de Kullanmayın

Resim Adobe Photoshop Programında düzenlenmiş Olacak - Ya da siz Oradaki Diğer Oyuncu Resimlerine bakın onlarla Aynı Formatta Olması Gerekir - Yoksa Resim Sakat(Renksiz ve Çizgili Şekilde) çıkar

Biraz Bilgisi Olan Bunları Anlar - Bunları Yaptıktan Sonra Oyunu Açıp Profilinize baktığınızda resminizi Göreceksiniz - Yanlız Sadece O Save de Resminiz Gözükür - Diğer Save lerinizde Yada Yeni Oyun Açtığınızda resmi Göremezsiniz

Umarım Anlayıp - Yapabilirsiniz - Biraz Zor - İyi de Açıklayamadım Ama Olsun

Kardeşlerimle Paylaşmak İstedim - SAYGILAR

çok saol be böyle bişi olduğunu bilmiodum walla

BaD BoY
28.Haziran.2006, 18:13
Arkadas İllaki Water Skin mi Olucak benim skin aurro aurroya olmazmı ???

eser3131
28.Haziran.2006, 18:17
Bilmiyorum Ama Fm 2006 nın Kendi Orjinal Skini Uymuyor Sen Bi Dene - OLABİLİR

Varmı YAPABİLEN

BaD BoY
28.Haziran.2006, 18:17
Oké Deniyom Simdi

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 18:20
çok sağol arkadaşımm

ugur1905
28.Haziran.2006, 18:24
beyler ben galatasaray skin kullanıyom oldu walla çooook saol süper yaaaaa

eser3131
28.Haziran.2006, 20:48
Olacak Tabi - Güle Güle KULLAN :):):):)

BaD BoY
28.Haziran.2006, 21:22
çok saol kardes bende yaptım çok iyi çok tesekkür ederim

Zizou
28.Haziran.2006, 22:26
teşekkürler bi ara biliyodum ama şimdi unutmuşum. hatırlattığın için sağol:)

Vieri
28.Haziran.2006, 22:31
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/rehber/?tsi=oku&id=83
burada yer alan makaleyede göz atabilirsiniz.

ashleycole
09.Temmuz.2006, 17:24
Bilmiyorum Ama Fm 2006 nın Kendi Orjinal Skini Uymuyor Sen Bi Dene - OLABİLİR

Varmı YAPABİLEN

Çok da güzel oldu podolski, kerlon , roncatto gibi oyuncuların resimlerini koydum orjinal skinden bişe olmuyor ayrıca anlatıldıgı gibi karısık bir olay da diil
Yapmanız gereken tek şey bi klasor acın icine herhangi bir config dosyası kopyalayın, içindeki id leri silin ( bir tanesi kalsın onun adını ve id sini değiştirin )
id ye "show unique ids den bakarsınız. Bitti işte. Ayrıca yeni acacagınız oyunlarda da gecerli oluyor.

anadolu184
09.Temmuz.2006, 18:19
tesekkürler calısma icin saol denicem...