View Full Version : ÇeşiTLi TranSFeR ÖneriLeri
kallström
28.Haziran.2006, 20:41
Arkadaşlar biliyorum www.turksportal.com da ana sayfada transfer politikaları var sitede böle bir konu olması gayet güsel.Peki ya sizin yaptığınız ilginç transferler nerlerdir veya transfer tatktikleriniz varmıdır genelde kullandığınız_?Mesela İbrahimoviç sen sevdiğim oyuncudur ama onu almak için her yolu denedim yine alamadım.(9 milyon euro ve takasta deisler ballack ve ze robertoyu önerdimm...)Sizinde bildiğiniz cazip transfer önerileriniz var mı_?Lütfen paylaşalım...
Bu arada hatalı link için özür dilerim www.turksportal.net olacak bildiğiniz gibi..
FatalRhymeR_58
28.Haziran.2006, 22:50
ÇeşiTLi TranSFeR ÖneriLeri
Ne KaDaR ÇeşitLi oLsuN
jee_han_86
28.Haziran.2006, 23:32
o fiyata ve takasta verdiğin oyuncular ibrahimoviçi tabiki alamazsın. üstüne en 20 milyon euro daha koyman lazım
dentaconstantin
29.Haziran.2006, 01:15
bu transfer işi karışık zlatanı ele alalım genelde 75 milyon teklif edersen kulübü kabul ediyo zlatan yılın oyuncusu seçildimi vay haline o fiyat 90 milyona yükselir yani transfer işi sana kalmış sana şöyle şöyle yap deriz tutmaz ayrıca takas her istediğimiz oyuncuyla olmuyo ben takası birkaç kere oyuncumu izleyen klupteki istediğim bi oyuncuda takas önerdim yani o oyuncularını juventus izlerse takas şansın artar
kallström
29.Haziran.2006, 01:44
Ya taibki ama ben sizin takasla aldığınız oyuncuları soruyom ya da first optional ne işe yarıo mesela_?VEya diğerleri loan triali bilioz yani neyse de.Yani ben örnek söledim mesela adamın fiyatı 5 milyon euro ise onu genelde 15ten aşağı alamıyorus oyunda neden biras hayalgücüne gidilmiş veya daha ucuza nasıl kapatabiliris bunları demek istedim çeşitli derkende.
dentaconstantin
29.Haziran.2006, 17:33
5 milyonluk oyuncu 15 alınmasının sebebi o klupteki konumu yani anahtar oyuncuysa o oyuncuyu almak için değerinin baya bi üstünde teklif götürmek gerekiyo kadro oyuncusu veya yedek ise değerinin altında bile alabilirsin bi oyuncu alırken bunlarada dikkat etmek gerekiyo
bortecine
29.Haziran.2006, 17:39
Mesela İbrahimoviç sen sevdiğim oyuncudur ama onu almak için her yolu denedim yine alamadım.(9 milyon euro ve takasta deisler ballack ve ze robertoyu önerdimm...)Sizinde bildiğiniz cazip transfer önerileriniz var mı_?Lütfen paylaşalım...
Ya bir de şu var sen takas oyuncu önermişsin ama ben şuna dikkat ettim eğer önerdiğin futbolculara o kulübün ihtiyacı yoksa hiç önemi yok 10 futbolcu da koysan aynı yani aranın üstüne o oyuncuların değerini ekleyerek ben işte bilmem kaç milyon dolarlık teklif ettim diye düşünme ... Yani önemli olan asıl para ...
kallström
29.Haziran.2006, 17:55
Ya tabiki dediğin gibi üşündüm asıl para daha önemli ama bir juvenin ballacka ihtiyacı yokmudur mesela bedavadan veya ze robertoya ne bileyim.Ya oyunda hayali transferler yapamıorm çünkü büyük klüpler almıyorm pek:En son bayerni aldım büyük olarak o da 15 milyon euro bütçe verdi.Daha sorasında büyük takım almadım.Chelsea ile alabilris yani zlatanı heralde aranızda ilk sene alan varmı _?
bortecine
29.Haziran.2006, 18:06
Ya tabiki dediğin gibi üşündüm asıl para daha önemli ama bir juvenin ballacka ihtiyacı yokmudur mesela bedavadan veya ze robertoya ne bileyim.Ya oyunda hayali transferler yapamıorm çünkü büyük klüpler almıyorm pek:En son bayerni aldım büyük olarak o da 15 milyon euro bütçe verdi.Daha sorasında büyük takım almadım.Chelsea ile alabilris yani zlatanı heralde aranızda ilk sene alan varmı _?
Tamam ben de seni o konuda anlıyorum ama şunu da gözden geçir ki herhangi bir kuüp bir oyuncu iyi diye hemen bir oyuncuya atlamaz senin düştüğün durumda olmasa mesela ekonomik sorunlar olabilir . Veya oyuncunun sorun yaratabileceğini düşünebilrler gözlemci belki birşey görmüştür uzun dönemde sakatlık yaşayabilir vesaire vesaire birçok neden olabilir.
Mesela Eskişehirspor bir EskiŞEHİRLİ OLAN İlhan Mansızı almayı düşünüyodu ama kuüpte sorun yapar diye vazgeçtiler anladın mı ?
ugur1905
29.Haziran.2006, 18:33
bu transfer işi karışık zlatanı ele alalım genelde 75 milyon teklif edersen kulübü kabul ediyo zlatan yılın oyuncusu seçildimi vay haline o fiyat 90 milyona yükselir yani transfer işi sana kalmış sana şöyle şöyle yap deriz tutmaz ayrıca takas her istediğimiz oyuncuyla olmuyo ben takası birkaç kere oyuncumu izleyen klupteki istediğim bi oyuncuda takas önerdim yani o oyuncularını juventus izlerse takas şansın artar
kardeş 38.5 € şimdi 38.5 € 6 ay taksitle 38,5 € 30 lig maçı sonra üstüne robbie fowler,fernando moriantesi ve finnanı verdim ibrahimoviçi vermediler o adamı almak imkansız...chelsea ile belki alısın o da gelirse tabi
Crazy_boys
29.Haziran.2006, 19:19
Sayın arkadaşım imkansız diye bir şey yoktur.Arkadaşımız 3 oyuncu + 9 Milyon $ Yeteceğini sanmıyorum şuanda bende en pahalı oyuncu o 38,5 Milyon $ Bu Oyuncuya 65 Milyon $ Verirsen Öle Bi Gelirki...Bide şu var garanti gelmesi için oyuncunun klubunde mutsuz olması gerekir. :D
bortecine
29.Haziran.2006, 19:23
Bide şu var garanti gelmesi için oyuncunun klubunde mutsuz olması gerekir. :D
O da biraz zor ...
Crazy_boys
29.Haziran.2006, 19:27
Ben Genç Yıldızlara Bu taktiği Uyguluyorum.En Önce Değerinden Az Teklif Sunuyorum 2-3 defa sonra klubun menajerleri kabul etmiyor.Oyuncu Menajerini Sevmediğini Açıklıyor.Sonra da daha ucuz bir teklif yapıyorum mecburen kabul edio(Çünkü Klupte mutsuz ya !!!)Sözleşme --> İmza --> ...
bortecine
29.Haziran.2006, 19:34
Ben Genç Yıldızlara Bu taktiği Uyguluyorum.En Önce Değerinden Az Teklif Sunuyorum 2-3 defa sonra klubun menajerleri kabul etmiyor.Oyuncu Menajerini Sevmediğini Açıklıyor.Sonra da daha ucuz bir teklif yapıyorum mecburen kabul edio(Çünkü Klupte mutsuz ya !!!)Sözleşme --> İmza --> ...
Arkadaş bi denesin o zaman . Hayır dediğin taktik güzel de her zaman olur mu hele ibrahimovice ?
SYLaR
29.Haziran.2006, 19:46
bu oyunda en çok uğraştıran adam zlatan
Crazy_boys
29.Haziran.2006, 19:51
Arkadaş bi denesin o zaman . Hayır dediğin taktik güzel de her zaman olur mu hele ibrahimovice ?
Bu Genç Yıldızlar İçin Geçerli{Bonservisi Ucuzlar Felan;Mokoena,Matias Delgado...}
bortecine
29.Haziran.2006, 23:46
Bu Genç Yıldızlar İçin Geçerli{Bonservisi Ucuzlar Felan;Mokoena,Matias Delgado...}
Biz neyden bahsediyoruz ?