View Full Version : Bu kadarına pes artık
M.Scofield
28.Haziran.2006, 22:11
http://thb.fotodak.com/32/53/28/yalan7tt.jpg (http://depo.fotodak.com/foto/32/53/28/yalan7tt.jpg.htm)
bu ilk resimde mutluhan süner cresoya forma imzalatıyor ve ropartaj yapıyor:D :D
bu resimdede herşey ortada
http://thb.fotodak.com/33/53/28/gercek5as.jpg (http://depo.fotodak.com/foto/33/53/28/gercek5as.jpg.htm)
bu kadar yalan olmaz görüyorsunuz adamlar fotomontajla bizi kandırcaklarını zanelediyorlar (dd) (dd)
bluepaw
28.Haziran.2006, 22:13
Gazetedeki resmin montaj olduğu belli zaten :D
Krusty
28.Haziran.2006, 22:14
Harbiden süper yakalamış kim yakaladıysa :)
Ne böyle yalanlar yapıyorlar ya !
M.Scofield
28.Haziran.2006, 22:14
Gazetedeki resmin montaj olduğu belli zaten :D
belli ama gerçek gibi yanıtıyorlar
CeNTeR_TR
28.Haziran.2006, 22:15
:D :D cok guzel yakalamıslar
enesao
28.Haziran.2006, 23:09
gercektende bu kadarina peees yaniii hic utanma falan yokmu bunlarda yaaa
Universal
28.Haziran.2006, 23:19
zaten 3'unu birden alacak para yokkı :) ama iki resim arasındaki uyumluluğu anlayamadım
nart_susruko
29.Haziran.2006, 01:19
bu basın uslanmaz...
Nedvedmania
29.Haziran.2006, 01:23
yuh yani bukadarda olmaski
physicist87
29.Haziran.2006, 01:29
fotomontaj olduğu çok açık zaten
ibo
29.Haziran.2006, 01:33
Ayıp bunların yaptığı :mad:
mgungor
29.Haziran.2006, 02:01
Gazetenin grafikerleri kaliteli değilmiş ;) :D
comandante
29.Haziran.2006, 02:45
bence gazete zaten okurların fotomontaj olduğunu anlıcaını biliyomuş.zaten kanırma amaçle değğil bi renk olsun diyte yapmış...ama bence yani.
Sekopej
29.Haziran.2006, 02:53
ya yarın birgün olur da içlerinden birisi gelirse ben demiştim diyecekler gelmezse de zaten bunlara niye yaptın diyen yok ki. yine sallamış bizim medya deyip geçiyoruz....
paco
29.Haziran.2006, 03:14
ya bunlara bir ceza verilmiyor mu? resmen dalga geçiyorlar .... fotospor sallama haber yaptığını biliyorduk ama bbu kadarda olmaz ... umarım bu gazeteyi kaldırırlar eğer biraz onurları varsa kapatırlar ... bu kadar yüzsülük olmaz ....
EreN
29.Haziran.2006, 03:16
Demek Gslilerde Antu forumu takip ediyor :p :D
uyurtsever
29.Haziran.2006, 03:18
Abi böyle bir sey var mı ya bu adamlar o kadar abartıyorlarki adam aynı günde ispanya'da Guily 'e GS forması imzalatıyor,sonra da ingiltere'de Cisse ile BJK hakkında konusup,hatıra fotografı cektiriyor ve bunların fotomontaj olduğu çok açık...Sezonun bitimine 3-4 hafta kalada Zidane'ye FB forması giydirmişlerdi.Ayrıca Roberto Carlos'un fotomontaj olan resminin orjinalinde Roberto CArlos ve Maradona var:D
Demek Gslilerde Antu forumu takip ediyor :p :D
Yanlış anlamada ne alakası var konu ile anlamdm,ben antu ile ilgili bir mesaj göremedim...
EreN
29.Haziran.2006, 03:25
Bu fotoğraflar Orda yayınlandı ;)
eGowiCh
29.Haziran.2006, 03:41
Hakkaten pes, ve yazıklar olsun Fotospor'a... En itibarsız, beş paralık gazete Fotospor gözümde!
Ronaldinho Fener'de haberini yapmıştı Fotospor manşetten, o haber linkini göstererek. Bu haberden sonra da gözümdeki değeri bitti ve sıfıra indi.
Yazıklar olsun Fotospor!
Bakın bakalım bu resimle, Sol Campbell resmi yakın gelecek mi :)
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/79379000.jpg
Not : Vatan'ın Campbell ile yaptığı röportajın fotoğrafını çalıp fotomontaj yapmışlar ya, helal olsun !
Jesus_FB
29.Haziran.2006, 03:43
bu kadarda kötü montaj yapılmaz ama bari söyleselerdi ben daha iyisini yapardım :D:D
şaka bir yana türk haberciliğini bu durumada düşürdüler ya yazıklar olsun
uyurtsever
29.Haziran.2006, 03:59
Arkadaslar dikkat edin resimlere bu kadar amatörce fotomontaj olmaz.İkinci resimde Crespo kadına kalemin tersi ile bir sey gösteriyor yada öle birsey yapıyor fotosporunkine bakın kalemin tersi ile FB forması imzalıyor nasıl başarıyorsa.Birde ikinci resimde Crespo'nun t-shirtünde chelsea arması var,fakat fotospor bunu silmis ve burası arjantin kampı yazmış bayağı ilginç değil mi:D:D:D
Bu da ikinci resmin orjinali:
http://img405.imageshack.us/img405/210/2359842494ga5jm.jpg
Berkaiser
29.Haziran.2006, 14:18
Alıştık artık böyle haberlere.:o
SaMaNYoLu
29.Haziran.2006, 14:21
aiptir bu yaptıkları dunyanın en sahte basını bizimkiler sanıırım.
hezzo
29.Haziran.2006, 15:34
lütfen lütfen bi mod bunu mizaha taşısın:D:D:D:D:D:D
Del Piero_10
29.Haziran.2006, 16:13
bu kadar yalancılığında rezilliğinde ....................
VoLkaN BaROs
29.Haziran.2006, 17:08
Bu kadaciddiyetsiz bir yayın politikası olan gazetenin daha falza yayınını sürdürmmemesi gerekir kanaatimce. Zaten bu gazetenin asılsız bir çok haberi hem televizyonlarda hemde internette açıklandı. Yanılmıyorsam daha önce de Galatasaray ile ilgili bir fotoğrafta oynama yapmışlardı. Ama tüm bunlara rağmen haftalık tirajları 110 bin' in üstünde.
Zaten daha önce kullandıkları avrupa birliği logosu da milliyetten çalıntı çıkmış hiç bir açıklama yapmadan değiştirmişlerdi logoyu...
Demek Gslilerde **** forumu takip ediyor :p :D
Bu fotoğraflar Orda yayınlandı
Mesajının bu konuyla bir alakasını kuramadım, ilk orada yayınlandı demek garip bir tez olur çünkü bu haberi ilk netgazete verdi. Ayrıca google da arama yaparsan onlarca sitede bu haberi görürsün. büyük bir çoğunluğu da habercilik yapan siteler
Ayrıca Forum Kurallarımızı (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358) tekrar okumanı tavsiye ediyorum... Mesajlarınızda başka bir forum adı vermek, Mesajlarınızda forum adı veremez, forum sitelerinden alıntılar yapamazsınız veya direkt link veremezsiniz.
mgungor
30.Haziran.2006, 18:33
Ahmet Sivaslı'nın Superspor.com için yazdığı 30.06.2006 tarihli yazısı
Fotospor mu Photoshop mu?
30.06.2006
Medya gün geçtikçe akıl almaz bir hal alıyor. Superspor'dan Esat Dergi'nin de yazdığı gibi sadece gazeteciliğin en doruk noktaya ulaştığı İngiltere'de bile The Sun gibi bir ünlü ve köklü bir gazete hayali röportaj yapıp milyonlarca kişiyi kandırabiliyor. Artık adam gibi doğru özel haber kalmadı. Uğur Mumcu, Çetin Emeç gibi yaptıkları her haberi belgeleyen, derinlemesine araştıran bir gazeteci kalmadı. Artık birçok şey yalan.
Türkiye'de ise Efsane Fotospor diye bir gazete bu yıl içerisinde yayın hayatına başladı. Elime aldığımda "Bu gazeteyi kim okur? Bu haberlere kim inanır?" diyorum ama tirajlara baktığımda düşüncemi tam olarak yansıtamıyorum. Bu ülkede Cumhuriyet gibi bir çınarın 68.334, Radikal gibi kaliteli bir gazetenin 38.474 satmasına karşın bir nevi Photoshop(!)gazetesi olan Fotospor'un 112.236 satması beni hem şaşırtıyor hem de utandırıyor.
İlk çıktığı günden beri yalan haberler üretip halkı kandıran, sonra da ortaya o kadar isim attıktan sonra birinin bile yönetim tarafından az da olsa sinyalinin verilmesiyle 'Fotospor yazmıştı' demesi ne kadar da inandırıcı?
Crespo ve Fotospor
Fotospor'daki gazetecilik Photoshop programından ibaret. Acaba Photoshop gibi bir bilgisayar programı olmasa, Fotospor önüne gelen her futbolcuya farklı bir forma giydiremese ve hatta Almanya'da olmamalarına karşın Dünya Kupası'nda forma giyen futbolcularla konuşmuşlar gibi yapmasalar ne kadar özel haber(!) üretebilirler.
http://www.superspor.com/images/yazar/yazilar/2054_1.jpg
Hemen Dünya Kupası olayına dönelim. Fotospor Crespo ile konuşmuş güya. Konuşan da bir dönem çok ünlü olan ama her nedense kendini bir anda Fotospor'da bulan Mutluhan Suner. Mutluhan Suner ile Crespo yan yana. Bu işin içinde olmayanların bile anlamakta güçlük çekmeyeceği bir kare. Tam bir Photoshop işi. Asıl fotoğrafta Crespo, yanında imza almak isteyen bir taraftar. Ama onu Fotospor ne yapmış? Taraftarın yerine kendi görevlileri Mutluhan Suner'in kafasını koymuşlar.
Sadece gülüyorum!
Bu sadece Crespo ile sınırlı değil. Siz deyin Sol Campbell ben diyeyim R.Carlos onlar desin Sorin. Yeter artık yapmayın!!! 'Bakmayayım diyorum' Olmuyor. İşim gereği her spor haberine bakmak zorundayım. Bakıyorum, okuyorum. Bilgi ve haber yerine sadece gülüyorum. Her sabah işe gelirken içimde Fotospor'un bugünkü transfer dedikodularını okumanın heyecanını yaşıyorum.
http://www.superspor.com/images/yazar/yazilar/2054_3.jpg
Hele şu haber başlığına ne demeli?
Brezilya kampında müthiş sohbet! Roberto Carlos, Ze Roberto'ya itiraf etti: "Ben Fener'e gidiyorum."
Acaba bu haberi hangi kaynaktan öğrendiler? Gelin de gülmeyin şimdi... Efsanesin Fotospor!!!
NOT: Lütfen iki fotoğrafa dikkatle bakın. Bakalım farkı bulabilecek misiniz?
NOT 2: Fotospor'da çalışan bir arkadaşa sordum bu haberleri sen mi uyduruyorsun diye. O da dedi ki: "Abi; patronlar isim söylüyor. Ben de dallandırıp budaklandırıyorum. Yapabileceğim bir şey yok"
İşte yeni neslin gazetecilik anlayışı...
NoFeaR_TR
30.Haziran.2006, 18:50
Ağlamak İstiyorum Ya Bu nedir böle yaww
burak_unal
01.Temmuz.2006, 02:07
abi bu fotosporfan herşey beklenir wallaa :D:D
turker_oz
01.Temmuz.2006, 02:20
Benim gönlğmden fenerin türk takımı olarak iyi transfer yapması geçer ama bunların yaptıkları insanları küçük görüp koyun sürüsü yerine koyup resmen dalga geçmek şiddetle kınıyorum böyle kandırmacaları!
TaşkınMahmut
01.Temmuz.2006, 02:27
alllam ya :@
Burak Duran
02.Temmuz.2006, 20:32
çok komik ya :D süper süper
Asi ÇocUk_16
04.Temmuz.2006, 16:35
bellı fotomontajj ama bız yermıyızz :D:D
Megadeth
04.Temmuz.2006, 23:13
bu fotospor'in allah birdir'sözünden başka sözüne inanmam. sahtekar herifler. bunlari denetleyen ceza veren bir kurum yokmu yahu...!
TaşkınMahmut
05.Temmuz.2006, 00:07
fotomaç değelki :D Fotospor
mgungor
05.Temmuz.2006, 00:14
fotospor değil photoshop :p